|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
26.1.2008 22:20:58   
mayci
Čau, punce!

Ste pa danes vse tako pridneuser posted image , samo pospravljanje pa to...
Jaz sem samo kopalnico malo pomila, potem smo pa šibali v Ljubljano k mojim staršem na kosilo (naš sobotni običaj). Domov smo šele ob 9-ih zvečer prišli.user posted image
Je tako lepo enkrat na teden malo moje videtiuser posted image , sicer se samo slišimo.

No, ker itak ni nobene gor, grem malo z dragim pred TV, bova en film gledala...user posted image

Lep pozdravček in lahko noč, pa se tipkamo jutri!user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 951
27.1.2008 21:10:34   
tany83
Pozdravljena dekleta...

sem se prisla mal oglasit in povedat, da me je obiskala user posted image , tko, da danes ze cel dan user posted image ... mi je fuuul hudo, ker sem res mislila, da nam je koncno uspelo... pa spet ni nic... user posted image ...  user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte in lep dan, upam,  da je vas dan lepsi kot moj....

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 952
27.1.2008 21:30:08   
mayci
tany user posted image user posted image !

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 953
27.1.2008 21:32:28   
tany83
Hvala mayci....

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 954
27.1.2008 21:42:42   
mayci
tany, vem, da ni besed, ki bi lahko opisale tvoje razočaranje in žalost...user posted image  To pač moraš dati iz sebe. Upam, da se ti bodo solzice kmalu posušile in boš spet polna optimizma gledala v naslednji mesec, ko boš uzrla user posted image . Bom takooo držala pestke, ti boga punca!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 955
27.1.2008 21:51:24   
tany83
Saj vem mayci... danes je hudo in solzice kar tecejo, se nikol nisem tko jokala kot danes... user posted image ... ko pride moj user posted image  domov bo lazje, on me zna potolazit... ceprav je ta mesec res hudo... user posted image ... saj jutri, ko mal prespim bo lazje, danes pa sem cisto na tleh in kar ne zmorem moci za nc.... niti jest ne nic ne morem... se morem malo odmaknit o tega razmisljanja o user posted image , ker mi skodi in potem sem prevec user posted image ... moj je ze rekel, naj ne tolk razmisljam k to me ubija... tko, da zdej ne bom vec gledla na ovulacijo pa to... mal se bom odmaknila pa bo... ker to vse prevec vpliva name....

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 956
27.1.2008 22:00:16   
mayci
Ja, itak bo bolje, ko bo tvoj user posted image  doma!
Saj vem, da imaš danes vsega dovolj, da nimaš moči za nič več...user posted image  Je pa tako, da se je zelo težko od tega odmakniti, zdaj, ko si enkrat že padla not. Ne moreš kar odklopit razmišljanja o user posted image .
Jaz si noro želim še enega user posted image , ampak trenutno zaradi službe ni pogojev za to user posted image . Tako da mrzlično čakam jesen, ko bom izvedela, kako naprej. Ampak ne mine dan, da ne bi pomislila, kako si želim biti user posted image ...

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 957
27.1.2008 22:04:07   
tany83
Vem ja tezko se je odmaknit.. ker kar naprej razmisljam kdaj je O pa al je O in a bo prsla user posted image  al ne... pa gor pa dol... pol se same user posted image  vidim okrog sebe... in pol velikoooo razocaranje, ker jaz ne vidim user posted image ....

sam jaz se morem mal odmaknit, ni druge, to je prevec ubijajoce zame... sem namrec kar ocutljiv clovek... saj misli na user posted image  ne bo opustila, sam se pa ne bom vec tolk ubadala z znaki in neprestanim racunanjem... tko, da koledar v smeti in se prepustit... mogoce bo lazje....

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 958
27.1.2008 22:11:58   
mayci
Ja, to se pa strinajm s tabo! Res poskusi odstranit te tabele, ker človeka samo
obremenjujejo.user posted image
Tudi jaz gledam na to, kako se počutim (glede teže in vsega ostalega), kaj mi pravi moje telo in ne, kaj piše v eni reviji ali knjigi.  Tako da ja, proč s koledarčki!user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 959
27.1.2008 22:14:56   
tany83
ja tako nekako.... ja... user posted image

jaz zdej user posted image  se mal na kavc pred televizijo kak film pogledat, sicer bo pa tud moj user posted image  kmalu doma....

lepo se imej... user posted image user posted image user posted image

papa user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 960
27.1.2008 22:18:49   
mayci
Uživaj pred TV-jem!
Saj jaz grem tudi zdaj malo na kavč, da malo user posted image  stisnem, potem pa spat, je jutri služba..user posted image

Lahko noč!user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 961
28.1.2008 1:01:08   
_ancica_
tany...sem ti ZS poslala...se enkrat pa ti posiljam user posted image user posted image user posted image
Ja res se prevec obremenjujemoz vsem...ampak ko je pa tako tezko ne mislit na vse skupaj user posted image
Ampak jaz pravim...najboljse da se fajn zjokaj, potem pa glavo pokonci in v nov boj!!!!! user posted image

ok, zdaj grem pa tudi jaz v dnevno z mojim gledat en filmcek user posted image

Lahko nocko

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 962
28.1.2008 7:32:02   
spps
tany en velik objem zateuser posted image user posted image user posted image user posted image ,res mi je žal,da je spet prišlauser posted image ....
če ti je hudo je res najboljš,da se zjočeš,da spraviš svojo žalost iz sebe,da boš potem pripravljena na novo borbo-saj veš upanje umre zadnje....čeprav nam je ta user posted image  bolj boleča-(na  to       še jaz  nisem imunauser posted image ),kot bilokatera bolečina,se ne dat,moraš ostat močna in it naprej...težko je it iz tega začaranega kroga in ne mislit na to,kako močna je želja user posted image .a vem,da ti bo uspelo-vsem nam,samo vprašanje časa.naj ti bo v tolažbo,da nisi edina v tej situaciji.tud sama sem imela ta mesec mal krize,ampak sem prebrodla.pusti času čas in si ne dajaj časovnih okvirov ,kdaj najbi postalauser posted image ,je manj boleče.sama sem si rekla,da bo to     leto će mi sami ne bo ratalo,se bom pač obrnil na zdravniško pomoč-ne vem kdaj,ampak vem da bo...
nisi sama ....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 963
28.1.2008 9:07:50   
Anonimen
Dobro jutro čveke...
Ura je šele devet, jaz pa sem že pogrnala izpit...
Matr kako sem jaz eno nadarjeno deteuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
28.1.2008 9:36:08   
spps
jutro!user posted image user posted image user posted image user posted image  zate.kakšen izpit si pa imela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
28.1.2008 11:42:20   
svečka
Dobro jutro punce!
Tany83 in ostale, ki ste zginle iz foruma M ne pričakujemo januarja, komaj sem vas našla.Sem mislila, da vas sploh ni  več tle gor.Sem vas iskala  ko nora, da bi vas našla, zato ker sem pogrešala vaše pogovore.
No pa mi je le uspelo prit do vas.Ker tukaj je veliko bolj zanimivo, kot na ne pričakujemo, saj pogovor teče samo o tem kdaj in kje katero špikne, pol pa jaz ko to berem skoz mislim, da mene tud kr naprej neki špika.
Men je veliko bojl zanimivo se pogovarjat še o drugih stvareh.
Upam, da me sprejmete medseuser posted image .

Tany83 tebi pa pošiljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako se počutiš.želim ti, da se čim prej potolažiš(sej verjetno te je že tvoj user posted image  potolažu).user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 966
28.1.2008 11:47:29   
spps
OJLA!
vsaka je  dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam da ni anonimnauser posted image

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 967
28.1.2008 11:59:17   
svečka
Hvala za dobrodošlico.user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 968
28.1.2008 12:04:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: svečka

Hvala za dobrodošlico.user posted image

ni zakajuser posted image

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 969
28.1.2008 12:11:58   
svečka
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

jaz mam rojstni dan 16. decembra sem strelec user posted image

Tudi jaz sem po horoskopu strelec (roj.dan imam 21.12)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 970
28.1.2008 12:14:17   
svečka
Očino sva kr same tukaj gor. Verjetno še spijo( vsaj Tany in _ancica_).

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 971
28.1.2008 12:21:38   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: svečka

Očino sva kr same tukaj gor. Verjetno še spijo( vsaj Tany in _ancica_).

Aha,onidve sta mal pozni,ponavad sta tu  po drugi uri.pa potem dolg v nočuser posted image user posted image user posted image  za naše pojmeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu svečka)
Neposredna povezava do sporočila: 972
28.1.2008 12:57:54   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image  ancica,tany lep dan vama želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany,pogumno naprej!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 973
28.1.2008 13:01:35   
Anonimen
user posted image KLEPETULJE user posted image

* Slovenija:
               - Logatec
               - Maribor
               - Izola
               - Novo Mesto 
* Dominikanska republika:
               - Puerto Plata 
* Kanada:
               - Toronto
* Švedska:
               - Malmö
* Nizozemska:
               - Rotterdam 

user posted image     

Sem mogla mal to prpopat gor, da vid'm iz kje sploh vse smo. Je pa še velik prostora za vse, tako da.... klepetulje... na dan z besedami user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 974
28.1.2008 13:13:26   
Anonimen
Najprej lepo pozdravljene!

tany... Jst sem ostala brez besed. user posted image  Tako hudo mi je zate. Jst bi tud kar jokala s tabo. Vem , da ti je danes že malo bolje, sam vem pa tudi to, da ti je še vseeno hudo user posted image  Naj bo tale angelček za srečo user posted image
Moram vam punce povedat, da sem sama tako jezna, da bolj sploh nebi mogla bit. Jst bi kar user posted image . To pa zato, ker ne vem pri čem sem. Glede službe user posted image . Ta teden, če ne bo odgovora, bova z user posted image  delala na novem user posted image . Pol pa kar bo, bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?