|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
25.1.2008 21:17:32   
_ancica_
mava pa res sreco!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 926
25.1.2008 21:19:12   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

sam da se je zate srečno končalo!!JEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sem gledala ancica,da boš kmal dohitela tany po številu postovuser posted image user posted image user posted image

to pa zato, ker sem se z zobarjem motla... jutri in v nedeljo je ne bo, ker so bo z user posted image  stiskala in user posted image .. jaz bom pa tle gor visela in samogovore pisala user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 927
25.1.2008 21:19:36   
_ancica_

sam da se je za vaju srečno končalo!!JEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
sem gledala ancica,da boš kmal dohitela tany po številu postovuser posted image user posted image user posted image

dohitela mogoce, prehitela...NIKOLI!!! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 928
25.1.2008 21:21:24   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

sam da se je zate srečno končalo!!JEEEEEE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa zato, ker sem se z zobarjem motla... jutri in v nedeljo je ne bo, ker so bo z user posted image  stiskala in user posted image .. jaz bom pa tle gor visela in samogovore pisala user posted image

a cez vikende si tud gor? jst sem ponavadi tok zaposlena z mojim, da nimam cajta niti maila pogledat user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 929
25.1.2008 21:23:48   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

a cez vikende si tud gor? jst sem ponavadi tok zaposlena z mojim, da nimam cajta niti maila pogledat user posted image

ja, ce pa moj dela... tvoj gospodic je doma in seveda pol itak, da si zaposelna... sej ko je moj fraj mene tud ni tle.. me moj prevec zaposli... ni cajta za RR..user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 930
25.1.2008 21:26:07   
spps
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom gor,če bo moj  popoldan moral it službo,dopoldan sem pa itak  tud jaz na šihtuuser posted image .ker smo dejansko sam ćez vikende skupaj,takrat nisem prilimana na compuser posted image

drug teden pa delam popoldan,tk da me v tistem času,ko bosta vidve pokonci ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 931
25.1.2008 21:27:54   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz bom gor,če bo moj  popoldan moral it službo,dopoldan sem pa itak  tud jaz na šihtuuser posted image .ker smo dejansko sam ćez vikende skupaj,takrat nisem prilimana na compuser posted image

drug teden pa delam popoldan,tk da me v tistem času,ko bosta vidve pokonci ne bouser posted image user posted image user posted image

user posted image bova mislile nate!!! user posted image nama pa lahko kaj dopoldan napises user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 932
25.1.2008 21:28:11   
tany83

user posted image user posted image user posted image ... saj teden gre hitro okoli....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 933
25.1.2008 21:28:32   
_ancica_

ja, ce pa moj dela... tvoj gospodic je doma in seveda pol itak, da si zaposelna... sej ko je moj fraj mene tud ni tle.. me moj prevec zaposli... ni cajta za RR..user posted image

tany...a tvoj vse vikende dela, al kako user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 934
25.1.2008 21:32:45   
spps
hvala za tolažbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bom pa tud počas zaključila za danes,da mojmu nardim nekaj za jest preden pride domovuser posted image ,lepo se imejta,pa da me ne bosta preveč ogovarjale,ko me ne bouser posted image .hecam seuser posted image .

aja,pa da ne boste pretiravale z pisanjem postov,da ne bom mogla deset strani na dan prečekiratuser posted image user posted image user posted image .tany bom mislila nate in držala pesti da ne boš dobla v tem časuuser posted image .lep vikend vama želim in čimlepši tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kvalitetnihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 935
25.1.2008 21:34:08   
spps

user posted image bova mislile nate!!! user posted image nama pa lahko kaj dopoldan napises user posted image

to pa vsekakor,da bom ostala na tekočemuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 936
25.1.2008 21:36:56   
_ancica_
hvala spps, jaz tudi tebi zelim lep vecer in lahko nocko in pa seveda prekrasen vikend, pa nama kaj napisi v ponedeljek preden gres v sluzbo user posted image Jaz se bom pa tudi kmalu poslovila (vsaj za kratek cas), bi se rada kaj soncka ujela. user posted image Tany, tebi pa ce se ne tipkava vec danes, zelim da ne pride coprnica in da bos kmalu zagledala plusek. user posted image

cau bau user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 937
25.1.2008 21:53:10   
tany83
Sem z mamo klepetala, ker me je klicala...

spps lepo se imej... lahko noc.... user posted image user posted image user posted image ..

ancica a ti tud gres?? ja nc potem je cas za moje samogovore zdej... user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 938
25.1.2008 22:24:04   
mayci
Tany, ti kar piši , te ne bom motila med samogovori..user posted image
Super, da si se končno znebila zobobola!user posted image  Men je iti k zobarju ena najhujših muk na svetu user posted image , samo če boli, ni druge, a ne?

No, sem prišla malo pozdravit, zdej pa grem, bova z dragim gledala Shrek 3. Sva otročja, ne..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 939
25.1.2008 23:04:12   
tany83
ojla mayci... sem sla neki delat tacajt, ker sem mislila, da ni nobene...

lepo se imej.. in uzivaj ob Shreku... user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 940
25.1.2008 23:27:44   
Anonimen
full fajna tema, sm lih mal pokukala tle gor, k se mi ne da prava učituser posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 941
25.1.2008 23:30:05   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: tancy

full fajna tema, sm lih mal pokukala tle gor, k se mi ne da prava učituser posted image

user posted image  ti vrjamem ja...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
25.1.2008 23:36:20   
Anonimen
ma full sm lena, pa k vem da se morm učit pa kr ne gre....pol bom pa žalostna k bom padlauser posted image
kako si pa ti tany, sm vidla, da si v dominikanski, full fajn.

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
25.1.2008 23:38:37   
tany83
Hm, mi je poznano to ja, ko se ti ne da ucit pol pa pades... jaz se pozimi nikol nisem mogla ucit... ponavadi nisem niti enga izpita nardila pozimi, poleti pa je lepo steklo...user posted image ... drzim pesti, da ti vseeno rata... user posted image

a pravo studiras???

ja v dominikanski sem jaz ja... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 944
25.1.2008 23:41:31   
Anonimen
ma študiram evropske študije, pa je eden od predmetov tut pravo, so sicer kao osnove, sam je vseeno 600 straniuser posted image pa še zdle so nam jih pozimi full nafilal.. joi jst bi tut sonček, pa morje, men se zdi da ti tako okolje, da full več volje + energije, jst pozim skor skos sam spimuser posted image a kej pogrešaš prjatlce iz slo? pa če te smem vprašat kje si spoznala fanta iz dominikanske, na dopustu al kako?user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 945
25.1.2008 23:45:56   
tany83
Ja mene tud soncek z energijo napolni...

mal pogresam itak vse iz slovenije, sam nit ko hudo... meni je pomembno, da mam jaz mojga user posted image  ob meni...
ja mojga user posted image  sem spoznala, ko sem tle na dopust prisla... user posted image

sedaj te pa pozdravim, ker bo moj kmal doma... jaz pa si morem se lase polikat, ker ko on pride si jih sigurno ne bom vec, k me bo motu user posted image ...

lepo se imej... in upam, da ti uspe na izpitu... pa oglasi se se kaj na nasi temi... user posted image

papa  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 946
25.1.2008 23:50:47   
Anonimen
vidva se pa lepo mejta, uživej na sončku. se oglasim kej, k mi bo dolgčas.

papauser posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 947
26.1.2008 14:56:45   
tany83
Dobro jutro / dober dan...

kako ste kaj drage moje cvekice???

jaz sem se kar... sem se prsla sam mal oglast... sem ze v popolnem zagonu, pospravljam, belo perilo sem ze oprala obesal, zdaj se pere barvasto, potem se crno, nekaj oken sem ze pomila... itd... danes sem namrec  pri sobotnem ciscenju user posted image .. ne sej mi je fajn, da se mal zamotim, pa se tko lepo je ko je vse cisto in na mestu... sem se prsal sam mal oddahnit tle na RR, zdej pa sibam naprej pospravljat...
danes tko al tko ni nobene gor, k se vse k svojim user posted image  stiskate.. user posted image

no lepo se imejte...

jaz user posted image  zopet pospravljat....

lep dan vam vsem zelim user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 948
26.1.2008 15:40:51   
_ancica_
Dobro jutro! user posted image
Se na hitrco oglasam, ker moj se veselo spancka user posted image Se mi zdi da je to moja prva sobota na RR-ju user posted image
Pa vidim, da trenutno ni nobene gor!
Ponoci sem pa ful cudne sanje imela, da sva se kregala z mojim bivsim user posted image cudno cudno...

Zdaj se bom pa poslovila....zelim vam lep vikend user posted image

tany,
,,kaj novega??? user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 949
26.1.2008 16:19:22   
tany83
ojla....

sem se prisla spet mal oddahnit tle gor na RR.... user posted image

ancica pri meni se ni nc novga za enkrat...

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?