lara light
|
Najprej arneja, že od včeraj ves čas mislim nate...kako si danes? Saj pride moment, ko hočemo spokat...potem pa se nekako uredijo stvari. Verjamem ti, da te to 'živeti na pol' muči. Ne vem, kako ti rečt, da poskusi obrnit misli drugam..vse bo dobro na koncu , pravi Mijavček. Sulfinija, saj do sedaj se verjetno že odgovorila...kam gresta? tudi mene firbec Arneja, huda je bila za vaju na dan transferja...sem te brala, se spomnem..kako mi je žal za vaju..a glavo pokonci in naprej Pikovit, za 2.organizatorko se javim tudi jaz Daisy, pujsi še kako pomagali Vsi štrirje OK, pravijo, da en lepš k drugi ...HVALA!!!! Glede časa našga mitinga... se strinjam da na pomlad, komaj čakam! Skuša.. Arnejči, sonce moje, saj veš,da tudi njemu ni lahko...itak, da te ima najbolj rad na tem planetu, a tudi nejga muči,kako bo, če ne bo M in ti boš vsa živčna in on bo moral it na pot...revež, dej ga malo pocrtaj, po mojem ni nič drugega, le tega vsega je preveč...pol pa rabi ta še moč in voljo za v postopek, pa se že pred tem vse komplicira...po moje je to. Če dobiš M pravočasno, greš, če ne pa next month! Vse bo ok, boš videla, enkrat je ena gospa meni rekla: točno tistega otroka boste dobila, tistega ki bo vaš. Če ga še ni, pomeni,da še ni njegov čas. Najprej nisem dobro razumela, a ko sem nekoliko razmislila ima še, kako prav. Rada bi ti pomagala, da ti ne bi bilo preveč hudo. En objemček! Parking pr ZOO? Ribica, konina, jadrnica, kajsica, blanč, lupita, sayuri Sayuri, pošiljam lepe želje... Shuka, čestitam! Lepo si to zrihtala.. in hvala za navodila m.dirkaču, kako z mano Lejla, SRCE MOJE, hvala za vse! Jutri čakajo nate tvoji...