živa
|
Hoj! Mala spita, jaz na RR . IZVIRNO SPOROČILO: maja zarja Mišk lepo,da ste tak v miru lepo prespali krst.Kaj ste že vse krstile otroke ale čakate na pomlad tako kot mi? Čakamo pomlad. Sva se ravno danes z mojim pogovarjala, da bi počasi lahko izbrala datum. Za botra bosta šla pa moja svakinja in njen mož, ker imam isto situacijo kot 2ursae, le da v moji družini ni kakih ustreznih kandidatov (z izborom priče za cerkveno poroko sem imela kar problem ). IZVIRNO SPOROČILO: jasna Dajte mi povedat a je še kak, ki se še ne smeje na glas? Ma ni šans, da našo pripraviš do smeha. Tudi z nasmeški je bolj zadržana (razen zjutraj) . Tudi mi se pofočkamo, in večji je bil isti . IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae pri nas imamo pa tud poskok v rasti (ja, pri 7ih kilah ga res rabi ), je lačen vsako uro. Jaz vase zlivam kompote in čaje, pa na koruzo sem se vrgla, k menda pomaga pri tvorbi mleka, pa imam kljub temu občutek, da sem čisto izsušena . Pa zdi se mi, da je zadnje dni mal sitkan, ima kar obdobja, ko je malce cmerav, pol se pa sprašujem, če je to zato, ker se mu ne posvečam dovolj, saj je moja pozornost porazdeljena med dva otroka ... kr neki bluzim. zaradi te nenehne lakote tudi spi bolj tako-tako, saj se kmalu zbudi s pestko v ustih in seveda sestradan. A ti opisuješ mojega dojenčka ? Danes zvečer je bil spet živ obup za zaspat, na zizi je pa tulil kot zmešan. Ker se mu je potem začelo še kolcat, sem mu skuhala malo čaja. Je popil 60 ml (!!!), očitno je bil še lačen, pa pri meni ni dovolj teklo ali kaj? Potem sem ga pa dala v posteljo, je jokal in ker nisem hotela, da bi mi spet sesal mezinec kot zmešan, sem mu dala še malo čaja - je spil še kakih 50 ml (!!!) in blaženo zaspal. Tudi po celo noč mi je nehal spati, ne vem, očitno mi spet zmanjkuej mleka. Bom tudi jaz začela piti več kompota, jesti polento in piti pivo . IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Začel je tud prijemat igrače , sice je še precej štorast, sam je očitno, da stegne rokico proti igrači in se trudi ovit prstke okoli nje. V glavnem mu kar rata . Po visečih igračkah pa še kar ne tolče . Pri nas je ravno obratno, tolče po igračah, prijemlje jih pa ne. A to preverjajo na sistematskem pri 3 mesecih? IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae Me pa vedno bolj prijemlje, da bi pol imeli še enega otročiča, očitno spomin na porod in s tem povezane težave bledi . Bomo videli, ko gledam našega Borčija si kar ne morem predstavljati, da ne bi imeli še enega takega sladkorčka . A ni res? Jaz si premislim edino takrat, ko se z mojim skregava, ali je otrok razvajen, ko ne spi, ali ne . Včerajšnji rojstni dan našega malčka ali moje zagate s taščinim okusom: mi je kar nerodno povedat. Naš malček je za 2. rojstni dan od tašče in tasta dobil komplet iz C&A, ki ga sestavljajo hlače, telovnik in metuljček ( ) iz plišastega blaga ter strajca. Če mi kaj res ne potegne, je to oblačenje otrok v odrasla oblačila. No, in v to naj bi ga oblekla za rojstni dan. Na srečo sta kupila št. 86, ki je našemu že skoraj premajhna, in sva ju z možem uspela prepričat, da je treba obleko zamenjat. Ampak za rojstni dan ga je bilo treba kljub temu v to oblečt . Sem mu dala gor le srajco in hlače, pa je tast prinesel za nami še telovnik in metuljčka in ga je tašča še v to oblekla, reveža. Sem rekla, da se bomo slikali, potem pa takoj slečemo, ker se obleka seveda ne sme umazat. Na vso srečo je naš otrok takoj odkril čokoladne bombone, da sem ga po 5 minutah lahko slekla. Bogi, kaj bi si čez nekaj let mislil o takih slikah za 2. (!!!) rojstni dan . Zdaj sva z možem zmenjena, da bo šel on zamenjat in da večje številke "ne bodo imeli". Dajte mi povedat, a sem čudna? Nesramna do tašče in tasta? Drugače sta zlata, moram priznat, ampak tole mi je pa res mimo, no. Naš mali je potem veselo jedel čokoladne bombone, pacal po čokoladni torti in se umazal po belem bodiju . Plenice racman in usločevanje nazaj: a je možno, da te plenice vplivajo na to, da mi otrok dela most, če je na hrbtu? Ker v teh plenicah ga jaz res težko usločim v položaj lunce, v pamperskah gre to veliko lažje. Komaj čakam 31., da prevrim pri pediatrinji, ali se moj mali res preveč usločuje ali sem le jaz preveč panična. Grem počasi spat, lahko noč (resno mislim ), živa
|