Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 10:29:31
|
|
|
|
pikovit
|
Sonček33 kako kaj priprave? Johnie no vidiš.10 dan ni relavanten!Bomo počakali uradni dan in ti bomo potem še uradno čestitali. Arnejči ni sili se preveč.Sej tudi tako kakšno zelenjavo poješ.Ingver pa jaz dajem v sadne sokove.Pa še to manj kot 1cmm.Evo ravno sem spila ananasovega z malo limone
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 10:32:24
|
|
|
|
pikovit
|
Blanč ku ku Lara jst bi si dala kar 2 vstavit.A vi imaste pa že sonček.Ja se vidi iz katerega konca prihajaš.Večen sonček-skoraj.Pri nas se nekaj matra,da se bo prikazal.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 10:37:42
|
|
|
|
lara light
|
Ojla, pikovit! Pravzaprav ni čisto povsem jasno, tudi tu se malo matra, a sije vseeno Hvala za nasvet. Kako gredo tvoje priprave? Junij bo kmalu...
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 10:45:57
|
|
|
|
gloria
|
Evo mene končno...sem vas morala prvo prebrat ker sem bila bez računalnika od čet.Tolk ste napisale da sem čist . Netka 34 jaz sem dober...komi čakam sredo ko mam uz.Ti pa marec a ne?Saj bo kmal...zdej bodo lepši dnevi se bomo mal zamotli in marec bo že tu. Pf hvala kaj misliš na mene...vidim da si pridna,že v začet.materinsko šolo boš šla.Res je to to nima kaj škodit.Kmal maš ns...lepo. Lejla,Lara za punkcijo... Johnie Ribica ni vrag da ti je slabo ...men je ok sam kaj sem jaz tri dni za tabo lahk me še doleti.Komi čakam sredo na prvi uz.Čist sem na trnih.Ti si pa v torek na vrsti,bom mislila na te. Jaz sem te dneve imela tud lepe sanje.Eno noč sem sanjala o dvojčkih,nocoj pa da sem šla na uz in da je eden.V vsakem primeru bom ful vesela...sam da bo že ta sreda pršla.Nič grem kosilo kuhat,pol pa na en sprehod pa se beremo kasneje.Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 10:54:48
|
|
|
|
lara light
|
Gloria , lepo da si se javila...v sredo uz? mislila bom nate...lepo nedeljo tudi tebi!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 12:25:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Ojla, banuške! Nekam niste zgovorne ... tudi jaz bom bolj na kratko, ker imam še toliko meni ljubih gospodinjskih opravil danes . Marjetka, ne tak plitko dihat! Jaz verjamem v vas! Še par dni zdrži, danes je že pol mimo. Drži se punca in da lepe novičke preberem, ko se vrnem!!!!! Bom pa ves čas mislila in navijala zate! Mismis lep začetek tedna bo in lep začetek postopka. Mirno roko in dobro dozo! Shuka, dobro opravi na UZ in lepo še vse naprej opravi! Lara light, lep prevzem otrok ti želim. Koliko jih boš prevzela, se bosta sama odločila Pri men se pa kr Reš odloča. Me še nikol ni vprašal, vedno 2 pripravil. Sicer sem pa jaz druga klasa, men vse na ful dela. Zaradi prometriuma ima jaz vedno mini vložek, da se bolje počutim. Srečno še naprej! Mijavček, kot Shuki ti želim, da daobro opraviš UZ in vse naprej! Abra, držim pesti, da tele tvoje prigode v spodnjem štuku čimprej porihtaš!!!! Jadrnica, ti pa že test sredo. Ker me prej ne bo gor, držim pesti in ti želim že danes. Arneja, Pija, Pikovit, Mlinčka, ... in vse ostale RRjevke ... en lep pozdrav in dobre želje!
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 12:41:38
|
|
|
|
lara light
|
dajamaja, en velik zate...kmalu se spet oglasi, lep teden tudi tebi!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 12:49:44
|
|
|
|
arneja
|
Dejzi se še kar ni oglasila ? Šibam jaz zdajle ven, zvečer pa čvekat pridem .
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 13:00:24
|
|
|
|
pikovit
|
Lara smo prestavili dogodek na september.Evo pri nas že sije. Dajčimajči Arneja naužij se zraka. Gloria je končno prišla pokukat.Klinc pa taki rač.,ki nam skoz nagajajo. Kje je pa Pija? Hellllllloooooouuuuu Dejzi,Kostanj,Mlinčka,Abra,Jadrnica???Pridite kaj naokol. Zdej grem pa k mamici na kosilo
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 13:16:47
|
|
|
|
blanč
|
Madona, zdej me že čist zares za našo marjetko skrbi!!!! Vsaj mlinčka bi lahko kaj poročala. Jaz grem mal ven, potem pa upam, da bože kak glas od nje. Pikovit-ku, ku nazaj
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 13:18:56
|
|
|
|
blanč
|
Pikovit jaz tudi obužujem ananasov sok z limono, samo, da jaz še kivi priključim in vse skupaj v mikserju zmeljem, ker je pri sokovniku preveč ostanka oz. beri " preveč svinjarije za pucat " .
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 16:32:28
|
|
|
|
lara light
|
Pohajačice, kje ste? A so te nedelje lenobne, hrane preveč, možgani čist preč ...čvekice, dejmo no malo tudi sem pokukat...al ste pri rokometu? Al že spet kuhate? Sej neki mi že diši..ne vem al je tak cajt ali kaj, non stop bi neki papcala..a jutri je že ponedeljek
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer moje punce. Mal se vam moram javit in kr nekaj časa traja da vas preberem. Lara light, imaš pa novo slikico? Abra, srčno upam da bo s tabo kmalu vse vredu in da ne boš potrebovala vse še enkrat preživljat. Johnie, dobrodošla in čestitam za plusek. Gold fish, a ti pa takšne slaboti? Upam da ne bodo dolgo prisotne. Komaj čakam tvoj UZ. lejla, drži se in čimprej po bebice. Zelo ste pridne z seznamom. Ej, ko boste šle na novo temo me obvestite. Prav? Da ne bom slučajno sama sebi pisala poste
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:13:16
|
|
|
|
lara light
|
Ojla, Dakec! Kako si? Ja, si opazila, zamenjala sem tiste sexi kavbojke V prihajajočem tednu pa se bomo verjetno preselile na novo temo: ivf/icsi feb-marec..to bo gužve.. Je pa kar nekam miren ta konec tedna na tej temi, se vidi, da dolgo ni bilo lepega vremena in so vse ušle na plano... iskat!
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:16:25
|
|
|
|
lara light
|
Pikovit, praviš na september prestavljeno...fajn, tako boš imela več časa vse lepo počasi naštimat...poročaj o izboru za vsako stvar posebej ..me bomo uživale in se veselile s tabo
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:18:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Smo izkoristili lepo vreme in se potepamo okoli. Edino pravilno da je tako. Jst sem ok. Pa ti? Si vredu po punkciji? Kdaj greš po otroke? Jutri? Lepo jih čuvaj. Saj vem da jih boš.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikovit, a september je dan D? Tudi september je čudovit. Bomo trepetale s teboj do takrat, pa dekliščino bomo lahko imela kar tu na RR-u. Lahko sem organizator. To mi gre dobro od rok.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:24:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: johnie "Včasih izgubimo bitko, "vojno" bomo pa dobile!" Johnie, tale je pa dobra.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:26:18
|
|
|
|
lara light
|
Dakec, prav imaš tudi meni odgovarja tale od Johnie
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:29:03
|
|
|
|
lara light
|
Hočemo dekliščino jaz sem predlagala v živo ne sam virtualno, dost da mamo motiv in se najdemo na parkingu s hrano in pijačo v vrečki Dakec, po punkciji se fajn počutim. Hvala. Jutri imam Et v Po. Mi lahko kaj poveš glede polnega mehurja?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:32:22
|
|
|
|
Anonimen
|
A misliš zaradi jutrišnjega transferja? To nič ne boli. Tako je kot ginekološki pregled.
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:36:39
|
|
|
|
lara light
|
Ja, za jutri, koliko poln mehur? Lahko grem lulat zjutraj, ko vstanem in se potem po poti v PO vode napijem?
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:42:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam teh izkušenj z polnim mehurjem. Jaz sem imela in na punkciji in na transferju praznega. Tudi sestre so mi rekle "Če vas tišči na WC.....ga spraznite??" Vem pa da so punce pravile, da ko greš na punkcijo je fajn če imaš poln mehur, baje ne boli toliko za sami transfer pa ne vem če ima mehur pomena. Punce pomagajte????????
|
|
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:48:04
|
|
|
|
lara light
|
Se kar razlikujejo postopki.... V petek po punkciji sem dobila en list na katerem poleg istalih stvari piše: ... pridite s polnim mehurjem. Se bojim, da mi ne kaj uide , ker keglove vaje zlo zanemarjam..
|
|
RE: IVF / ICSI - december / januar 27.1.2008 17:52:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je postopki so si različni. Tudi mene bi bilo strah, da mi kaj nebi ušlo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......