|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
26.1.2008 10:48:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

da se še jaz malo javim.....

Zgleda, da je naša Sayuri nekaj poslala..... meniuser posted image , že od včeraj mi je ful slabo, bruham sicer ne, samo sem cel čas v pripravljenosti......

Joj gold fish, jst nism nč pošiljala. user posted image  Bi najraje vse te slabosti in bruahrije zakopala globoko pod zemljo. Čist nobeni tega ne privoščim. Jaz sem že dobro v 13. tednu, pa bruham kot ne vem kaj. user posted image  Zdaj tehtnica kaže - 2kg. Slabost je malo milejša, a kaj, ko je bruhanje tko izčrpajoče user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
26.1.2008 11:16:35   
lara light
Vem, da je skoraj poldan, a zame je dobro jutrouser posted image  mogoče je prometrium, mogoče sem bila samo utrujena...spala sem soraj 12ur..no commentuser posted image

Mijavček, imaš moj glas, oz. kdor bo seznam popravljal, bi bilo super ga ažurirat, ker je malo nepregleden. Hvala za razumevanje. Upam,da tvoj we ne bo prenaporen. Pazi nase.

Kajsica, hvala, veš kako sedejo tvoje besede...kot voda na izsušeno grlo.user posted image

Dajamaja, tudi jaz veliko mislim na vse punce tu gor in sem ti hvaležna za vso spodbudo. Bog naj vam povrne vsem.user posted image

Johnie, kot so dejale punce, verjetno prezgodaj...držim močno pesti, sama ti ne morem pomagat z nasveti, ker sem v postopku sedaj prvič. Srečno!user posted image

Pf, super povedano..sem s tabouser posted image

Anonimna, dobrodošla in hvala za linke.user posted image

Arnejči, srce...pejdi malo na sončka, le pejtauser posted image ...glede tega, če je poklical po imenu,  ne, rekel je naprej, vstal je en par, ki je bil pred nama in potem ju je verjetno spoznal in vedel, da nista za punkcijo in je rekel, naprej puncija, in sva šla notr midva.  
A veš, kako je zgledala moja? Kot ena packa, nič od krogcev ni bilo videt. Videt je bilo ene male pikice in ti dve packi in je rekel Reš, vidite, to in to sta celice. Res kot packa z eno večjo piko noter. Mislim, da je ta packa le ovoj in pika noter celica. Ne vem, ne drži me za besedo. Saj veš, da sem bila vas trda tam, kdaj bo bolelouser posted image  in pol sploh ni.
Glede koliko pikic vzet? Sploh nisem še o tem razmišljala, KAJ MENITE VE???user posted image user posted image
Arneja, prometrium si ti tudi imela, a ne? Si ves čas nosila mini vložek? Prosim, kak nasvet. HVALA TI!!

Grem brat vas daljeuser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
26.1.2008 11:31:21   
lara light
Arneja, zate nardit seznam pa problem? Koga vlečeš puncauser posted image  saj veš, da si profiuser posted image  jaz imam dve levi, jazuser posted image
Včeraj glih plesala nisem, je bilo pa super, ker sem se sprostila in nasmejala in nič o postopku nisem rekla, ker ne vejo in je bilo dobro za jest...mmm, pa še moj čokoladani biskvit..a zgleda, da je bilo malo preveč, ker sem bila tako utrujena, da sem pol dneva prespalauser posted image  ga je prav škoda, ko je tako lepooo, jupi!
Zdej preberem do konca in šibava ven...

Arneja, jaz sama sem bila, ga je poslal na wc oddat seme...in preden je bil nazaj, ker si je fant vzel cajtuser posted image , sem jaz že bila oblečena z navodili kako naprej. Pa reci mi no, a je to čemu podobno? Že zdej sem za vse samauser posted image  

Gold fish, o bogica, upam, da boš čimprej boljša!

DaisyE, a ti veš, da si danes na postelji bila moja prva misel? Zares, ne vem, kako je to, da se z enimi tako globoko povežem. In s tabo def sem se. Prosim, samo javi se, vsem da si ok. Lubčka!user posted image user posted image user posted image

Lejči in ti, kako si?
Sayuri,user posted image

Ostale pa, čim manj mislit na vse kar se vam dogaja, če ne boli seveda, in uživat konec tedna. Jaz verjamem, da se vse zgodi kot se mora, mi smo pa poleg tega lahko dobre volje ali zagrenjeni. user posted image

pa pauser posted image

Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
26.1.2008 12:06:17   
konina
Kako lep dan je danes. Malo topleje bi lahko bilo, ampak sonček pa paše. Smo že konkretno zakoračili v tale dan, možiček zunaj ustvarja, jaz pa notri malo brkljam. Hčerka pa uživa in se igra zunaj na svežem zraku.user posted image

Včeraj pa sem se imela full fajn, smo šle sodelavke na bowling. Res je bilo super. So kugle letele v vse smeri, tudi nazaj mi je ušla. user posted image  Ampak zadnja pa nisem bila. user posted image  Pa čeprav sem igrala prvič.

DaisyE, kako si? Še vedno tiščim pesti in močno navijam. Sta mi pa imeni tvojih pikic prav posebej pri srcu, iz ene prav posebne mladostne zgodbe. user posted image  

No, lep dan vsem skupaj. Izkoristite sonček. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 4829
26.1.2008 16:43:11   
pf
Danes vas je pa tako lepo brat, ste tako optimistične. Kje sta kaj Jadrnica in Daisy?
Dolgo pa že tudi niso pisale Gloria, Lotty, Abra. Kje ste punce?

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
26.1.2008 19:00:10   
johnie
Hvala da ste me tako lepo sprejele in mi dale upanje.

Vaše pozitivne misli so se obrestovale, danes skoraj ni več izcedka.
Upajmo naprej.user posted image

Vsem trepetalkam želim da zagledajo user posted image user posted image , vsem ostalim pa da čas do user posted image  čim hitreje mine.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
26.1.2008 19:42:37   
arneja
Midva sva si pa danes privoščila sončka - uf, je pasalo user posted image . Zdaj pa rokave zaviham, pa grem brat, če je sploh treba kaj pri seznamu spremenit. Se mi zdi, da nič, da sem prav dobro čez prišla user posted image .

Ribica, upam, da je slabost le prehodne narave user posted image . V torek boš pa od živčkov verjetno že pred 4.30 budna user posted image .

Blanči, kar na svojo roko si Klomifen jedla? Si pa upaš, punca user posted image . Da bi ata to vedel, bi te po nagi riti user posted image .

Sayuri, jaz bi ti pomagala kopati luknjo za te slabosti, če bi kaj pomagalo. Se mi prav smiliš user posted image .

Lara, 12 ur si spala? Ja, Prometrium bo verjetno kriv user posted image . Če en bo nič drugega za popravit v seznamu, lahko dam vsaj tiste nosečke iz avgusta med navijačice. Če se kateri ne bo prav, pa še vedno lahko jutri tista, ki bo na vrsti, seznam pred mojo spremembo uporabi, pa bo. Sem imela tudi jaz ene pike v tekočini, ampak tudi ene skupke krogcev, bila sem pa itak samo na pol prisebna user posted image , tako da nisem ujela, kaj je ravno celica. Jaz bi dve pikici vzela, čeprav moj je imel danes spet neke ideje, če ne bi bilo morda bolje samo eno vzeti. To bo spet krega pri nas doma user posted image . Prometrium sem jemala le dva dni, mini vložek je pa fino imeti, ja.

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4832
26.1.2008 19:48:54   
arneja
Lara, midva sva imela pa kar lonček s plavalčki s sabo, drugače bi verjetno jaz tudi kar sama končala z Reškotom user posted image .

Dejzi, zdaj te pa že toliko punc pogreša, da lahko res vsaj malo pokukaš na plano user posted image .

Konina, tale sonček danes je bil res fenomenalen user posted image . Bowling je pa super zadeva, jaz sem navadno med zadnjima dvema, narolam se pa kot nora user posted image . Me zezajo, da bi zame morali tiste ograjce za otroke naštimati, da kugla ne more v tista tunelčka ob strani pasti user posted image . Pa se ne dam, ne dovolim ograjc user posted image .

Lotty nam je pa res čisto pobegnila. Abra pa verjetno bere in bere in bere user posted image . Na terasci user posted image .

Johnie, izcedka tudi več ne bo. Ga znamo, me, punce, pregnati user posted image .

Zdaj grem pa seznamček malo poštimat. Če naredim kakšno bedarijo, se že vnaprej opravičujem user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4833
26.1.2008 20:02:53   
arneja
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Nedelja, 27. 1.

Ponedeljek, 28. 1.
mismis začetek špikanja (pregled krvi)
Shuka 1.UZ
Lara light ET
Mijavček 1.UZ repriza

Torek, 29. 1.
lejla007  ET

Sreda, 30. 1.

Četrtek, 31. 1.

Petek, 1. 2.

Sobota, 2. 2.

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
DaisyE greje user posted image user posted image  - TEST 31.1.
johnie greje user posted image user posted image  - TEST ??

user posted image  Mlinčkauser posted image
user posted image KOSTANJuser posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • Rmeli nadaljuje v februarju
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) nadaljuje kmalu!
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 28.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline, 28.1. UZ
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, 24.1. Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image , gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka, pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika, Goya (30 let)user posted image user posted image ,  Darmaruser posted image ,  Zalazoya user posted image , Skye user posted image user posted image   
user posted image NOSEČKE oktober/novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image , Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled???

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

< Sporočilo je popravil arneja -- 26.1.2008 20:19:21 >

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
26.1.2008 20:07:22   
lara light
Arneja, user posted image  za seznam! Res je bila čudovita tale sobota, midva sva tudi sončkalauser posted image , brez l-jauser posted image

Johnie, držim pesti!
Pf, fajn mi bodiuser posted image

Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
26.1.2008 20:14:10   
Abra
Sem prišla malo za Daisy počekirat, pa vidim, da je kar ni. user posted image No oglasi se kaj. Jaz še vedno stiskam pesti.
Arneja, vidim, da seznam urejaš, te je birokracija doletela, kaj?
Pri meni pa je stanje prav zoprno. V pon. moram še enkrat k G, še kri mi mora preverit, da nisem infekta staknila ... čisto sranje v glavnem ... v maternici imam neki, zgleda kot miom. Pred abrazijo tega še ni blo, tko da je najbrž kak ostanek. Iskreno upam, da mi ne bo treba še enkrat čez to. Zaradi mojih bolečin je pa prav zaskrbljena, ker ni ugotovila, kaj me pravzaprav boli. Dobila sem buscopan.
Brala nisem pa danes nič, sem zato včeraj kar precej user posted image bo pa kar zalogaj. Zdaj imam sicer čas, ker mi je G predpisala počivanje in to ne za mizo ... moje okrevanje bo očitno precej daljše, kot je to ponavadi.
Lara, 4 jajčka so več kot dovolj. Vsake toliko se tu še oglaša novopečena mamica dvojčic, ki je imela 4 celice. To zna bit kar srečna številka.user posted image
Zdej grem pa gledat lepoto po ameriško.
Prav lep pozdrav!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
26.1.2008 20:20:31   
gold fish
Arneja in Sayuri - jaz vama pomagam kopat to luknjo....., sem danes prvič user posted image , pa upam, da ne bom več....

Arneja - ne vem no, če se bom pred 4.30 zbudila, se nisem niti pred punkcijo.....Zadnje čase je tako fajn spat.....

Jaz sem danes taka kot da me je povozil tank, cel dan mi je ful slabo, malo sem vmes prespala, zdaj pa spet...., pa spodaj me boli...ne vem kaj je to... pa kar hodim na wc čekiratuser posted image . Komaj čakam, da grem spat, da malo pozabim na vse skupaj ..... 

Kaj dejsi se ni nič javila, pa gloria, pa abra, pa jadrnica, pa ....

Pa kje ste danes vse?

Pozdrav, Ribica

Neposredna povezava do sporočila: 4837
26.1.2008 20:22:19   
lara light
Abra, lepo, da si se javila. Upam, da se ti čimprej uredi stanje. Žal mi je,da imaš vse te probleme. Vseeno držim pesti, da je le kako prehodno vnetje in da bo vse hitro minilo, da boš ponovno v akciji.
Mislim nate, hvala za tvoj post o mamici z dvojčkiuser posted image
...film je dober, meni pa ni bil glih sproščujoč...bodi lepo in javi se, kako si...lahko noč!user posted image

Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
26.1.2008 20:26:31   
lara light
Ribica,user posted image  upam, da ti bo kmalu bolje...

Abra se je pravkar oglasila, ostale pa neuser posted image . Prav vesela bi bila, če bi napisale dve besedi. Mislimo na vas, punce, upamo, da le pohajate na veliko in nimate časa se javljat na rr...user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4839
26.1.2008 20:29:30   
arneja
Lara, midva sva pa tudi tisto z -l-jem počela user posted image . Aja, ti si po punkciji user posted image .

Abra, birokratske zadeve sem poštimala user posted image . Tele tvoje bolečine so pa res grozne za slišati user posted image . Da ti niso isto takšne infekcije pridelali kot Mlinčki user posted image ? Zdaj pa res počivaj. Meni je zdravnik rekel, ko sem rekla, da tokrat bom pa tisti teden, ko bo punkcija, šla na bolniško, da edino pravilno, da mi je nosečnost sigurno prioriteta, da delala bom pa še lahko user posted image .

Ribica, upam, da je bila res samo sobotna slabost user posted image . Punce je pa danes sonček očitno ven zvabil, pa so zdaj preutrujene, da bi tu gor čvekale user posted image . Grem pa še jaz knjigo brat. Se beremo user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4840
26.1.2008 20:55:14   
lara light
Arneja, ni slabo...vidva tudi z l-jemuser posted image ...superca!

Coelho

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
26.1.2008 21:09:28   
Shuka
Ojla, deklce mojeuser posted image

Ja današnji dan je bil kot nalašč za sprehod user posted image

Lara - težka odločitev je pred tabo ampak verjemi, ni tako težka, da se ne bi mogla odločiti. Vsekakor smo s tabo in upamo na to kolikor jih boš pač vzela bomo navijali močno, da se vgnezdi in raste in na koncu priveka na plano user posted image
Ampak jaz sem se v prvem postopku kar odločila za dva, če bi bila noseča bi "ubila dve muhi na en mah" ali bolje rečeno, če bi se vgnezdila, bi imela dva na enkrat, kar tudi ni slabo, res, da bi bilo veliko dela a na to smo pripravljene, kajneuser posted image user posted image user posted image user posted image , obstaja tudi velika verjetnost, da se prime od dveh le eden, no v mojem primeru se ni niti eden, ampak če bo vse po sreči, bi se zopet odločila za dva. Od viška glava ne boli(no ja, čez 9 mesecev bi verjetno drugače rekla ampak me ne bi motilo, le da bi bila)user posted image

Johnieuser posted image in ne obupaj pred koncem, zdaj je čas, da si najbolj optimistična, kot še nikoli nisi bila, in me smo tu da ti pomagamo.user posted image

Dejziiiiiiii kje siiiiiii, in še vedno navijamo za Vlasto in Tonija, dajmo pikice Vlasta user posted image Toni user posted image Vlasta user posted image Toni user posted image Vlasta user posted image Toni user posted image Vlasta user posted image Toni user posted image . Hitro se nam javi, pogrešamo te.

Blanč - tebe res že dolgo ni bilo na spregled, kako si?user posted image No razen tega, da klomifen ni za jest kot bombončki ampak te razumem, tudi sama sem jih jedla brez zdravniške kontrole a na recept ginekologa, verjetno mu ni bilo do tega, da bi me vsaj enkrat med ovulacijo v času jemanja klomifena dal na UZ. ampak pustimo to sedaj.user posted image

kikaa - še malo pa nam boš sledila, le tako naprej user posted image

ANIME - kot je lara rekla bolje da te kaj boli, kot da se nič ne dogaja, tako kot pri meni, nimam nikakršnih stranskih učinkov, rtazen tega, da sem bolj pohotnauser posted image user posted image user posted image user posted image , še celo nobene modrice na trebuhu nimam od špikanjauser posted image user posted image . Upam le, da to ne pomeni, da se nič ne dogaja znotraj mene.user posted image Ampak dokler ne vidim, ne bom paničnauser posted image

Banga - kaj bi jaz dala, da imam eno tako mrcino, ki bi me zbujala zjutraj in me vlekla iz postelje, samo se nekako ne morem pripraviti do tega, da si nabavim kužeka, ker bi bil revček cel dan sam, tega mu pa ne privoščim.user posted image

Lejla - kako si pa kaj ti?user posted image Si vseeno na lastno pest vzela aspirin in upam, da si vzela unga baby aspirinček kot mu rečejo?

Mijavček - tele user posted image znajo zakuhat situacijo lih ko ni treba, ampak vemo da bo vse OK v ponedeljek, have faithuser posted image
Sploh pa zdej k maš novo frizurouser posted image

mismis - tudi tebi zavidam za zverinico, ki te je spravila na noge in ti daje energijo, je to res neko posebno veselje sploh zato, ker ti vrača brezpogojno ljubezenuser posted image , Kot vidim se ti bo začelo v ponedeljek, no naj bo uspešno! user posted image

kajsica - matični mleček, naj bi bil dober za obnavljanje celic, res da ni dober za jest, je pa baje učinkovit. Sama sem ga jedla jeseni, če bo pomagalo bomo videli, naj pa bi se ga jedlo 1 kura spomladi in 1 kura jeseni. Vedno pa bi rade ravno v času postopkov naredile vse samo, da bi pomagalo, pa vseeno svetujem, ne jemljite preveč vitaminskih tablet na enkrat, da ne fašete kakšne hipervitaminoze. Kak Tifol ali B-komplex bi bilo kar dovolj. Ampak to je le moje skromno mnenje.user posted image

Anonimna -user posted image

pikovit - kaj dogaja tvoji M? Ja včasih je cukr treba dodat, če ga imamo premalo ali če nam pade ali pa preprosto, če se nam zahoče. Čeprav pravijo strokovnjaki, da naj bi bil cukr kot OH strup za naše telo in naše celice ampak ko se mu je tako težko odpovedatiuser posted image user posted image user posted image

ribica - naj te mine slabost in bruhanje!user posted image in naj bo UZ v torek čudovit!user posted image

Sayuri - bogica moja, tudi jaz bi ti pomagala kopati in verjetno vse tu gori, če bi le premagale tvojo slabost in bruhanje. Upam, resnično upam, da hitro mine. Tvoje pikice pa naj še naprej tako lepo rastejo kot do sedaj.user posted image user posted image user posted image

Konina - bowling je super zabava in lepo, da ste se šli z dekleti zabavat. user posted image

Arneja - bravo za seznamček user posted image user posted image user posted image , tole ni prov mačji kašelj, kaj?user posted image

Abra - tudi jaz upam, da ni kaj preveč narobe in da te poštimajo kot se zagre!user posted image

Jest kot sem prej napisala, pikice si pridno dajem vsako jutro ob 6:00, eno na eno stran, drugo na drugo stran, ni še stranskih učinkov, le bel tok in pohotauser posted image user posted image , mogoče mam pa zgodnjo ovulacijouser posted image user posted image , v glavnem, droge mam sam še za jutri, pol pa UZuser posted image . Samo neki me hočjo prsa bolet od strani, to je pa vse. Javim, ko bo kaj novega.

Ostale moje deklce k vas nisem naštela, mislim na vse in lep večer.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
26.1.2008 22:38:43   
blanč
Shuka jaz še kar po forumu strašim. Ti si tudi zaradi službe malo počakala. In kako kaj služba???

MARJETKAAAAAAAAAAAA?????user posted image  UPAM, DA JE STABO VSE UREDU...???

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
26.1.2008 23:37:59   
gold fish
jaz sem še tudi tu..... no ja,  ne več dolgo... grem user posted image ....

Sem morala sedaj pojesti buscopan,ker me ful boli spodajuser posted image , danes prvič taka čudna bolečina..... Upam, da čez noč mine.....

Pogrešanke.... javite se vsaj malo...

Nočko, Ribica

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
27.1.2008 0:19:34   
pikovit
O Shuka si se razpisalauser posted image .Še dobr da te ni ven vrglo.Ja pred M mene vednu cukr in hrana napadata.Je takrat bolje da zginem ven in da preusmerim mojo lakoto na kaj drugegea.Ja včasih rata,včas pa tu ne.No ti pa si lepo naprej dajej špike in veliko pohote ti želimuser posted image user posted image user posted image
Abrica ja ti hudič ti.Naj ti čimprej minejo tele bolečine in da se tam spodaj hitro porihtauser posted image
Lara koliko vstaviti,ti bo svetoval G. če bodo slabe celice ti bo dal 2,če ne pa zbajo včasih malo komplicirat.Kako se boš pa ti odločila?
Arneja bravo za seznamuser posted image user posted image user posted image
Mlinčka kje si kaj?Pokaži se nam malo.Kako je bilo zadnjič na tekmi?
Dejzi še vedni nisi nič prišla pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4845
27.1.2008 7:16:03   
johnie
Dobro jutro punce!

Ne morem več spat, ker sem se čisto prebudila ob naslednjem:
Ja zdaj me morate malo skregati ker nisem zdržala in sem nardila test danes (12) dan in na dveh (različnih) testih se je pojavila še druga črtica, sicer na obeh testih slabo vidna, ampak jaz sem tak user posted image user posted image user posted image .

Počakati je še potrebno na uradni test 29.01.

Punce res vam hvala, enkratne ste, se vam morala dobre novice takoj sporočiti da se še bolj napolnimo z optimizmom.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
27.1.2008 8:21:59   
arneja
Braaavo, Johnie user posted image user posted image user posted image . Kot smo punce rekli, izcedki ne pomenijo ničesar. Dragi še vedno skače od sreče user posted image ?

Jaz pa zdajle zelenjavni sok pijem, pa porkadijo, da si jih ne bom več delala. So mi res ogabni. Verjetno nekaj na silo piti tudi ni ravno dobro. Kaj pravite? Kakšen korenček bom še vrgla med sadje, kaj več pa ne. Se mi zdi, da sta mi najbolj ogabna ingver in zelena. V katero hrano se ingver sploh daje??

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
27.1.2008 8:46:14   
arneja
Shuka, ti si pa bolj pohotna user posted image ? Še kakšno pivo popiješ, pa bo tvoj dragi od strahu še zbežal pred tabo user posted image . Modrice pa tudi jaz nisem imela nobene, no, mogoče kakšne pikice modre. Daj si jajčnike začni malo masirati, boš videla, da se bodo odzvali s špikanjem user posted image . Midva si tudi ne moreva kužka privoščit, ker bi bil cele dneve zaprt v stanovanju user posted image . Pa bi ga tudi full imela user posted image . Matično mleček pa jaz že tretji mesec jem, ampak samo do ovulacije. No, prvi mesec sem ga še po ovulaciji, ker nisem vedela, da ne bi smela user posted image . Seznam pa ni bil takšna huda zadeva, ampak pri meni ima pri novih stvareh strah vedno velike oči user posted image . V ponedeljek pa že UZ, frajla user posted image ?

Lara, se že kaj štimaš, da boš jutri za pikice lepa user posted image ?

Blanč in Ribica, vedve pa ne moreta spati? Jaz se takrat, ko sta vedve še na netu, že za na WC it zbudim user posted image . Ribica, kolikor jaz vem, so te bolečine normalne, ker se maternica razteza, tkao da brez paznike user posted image .

Pikovit je pa itak carica, kar se bedenja pozno v noč tiče user posted image . Sem si tudi jaz rekla, da ko me bo zagrabilo, da bi se s čokolado začela basati, da bom šla na sprehod. Samo, če bi to uresničevala, bi se cele dneve samo sprehajala user posted image .

Mlinčka in Dejzi, zdaj pa res pridita iz ilegale, vaju res pogrešamo user posted image .

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
27.1.2008 9:34:51   
sonček33
Borke pozdravček. vas berem in stiskam pesti. Za vsako posebaj. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
27.1.2008 10:24:37   
lara light
Sonček33user posted image , zelo sem vesela, da si se oglasila. Upam, da se počasi sestavljaš skupaj, veliko mislim nate in ti pošiljam večkrat na dan dobre želje...
Ja sonček tu, sonček zunaj, krasno se je začela ta nedelja..user posted image  pa še dve črtici Johnieuser posted image user posted image user posted image ..bravo, super! Lepo se pomiri in ne skači preveč, čudovita novica!

Dobro jutro vsem! Ste se naspale, tud mal pocrtale?user posted image

Arneja, oj,pupi, kako si? A za jutri lepa? Bom se potrudilauser posted image

Shuka in pikovit, hvala za nasvete, verjetno bova dr poslušala, kaj  svetuje...tudi dva bi mi bilo superuser posted image  (imam nečaka in polbratca,sestrico =2x parček dvojčka) in so prelepiuser posted image ! Mogoče res malo naporno, a bi z vesljem šla v to! Najprej moram sploh videt, koliko se jih je odločilo za najuuser posted image ...

Poleg tega da zelo pogrešam DaisyE, Kostanj, Mlinčko, Jadrnico in vse ostale...kje je pa Lejla??? Od petka je sploh ni bilo?

Ribica, Abrauser posted image

Lepo nedeljo vam želim!

Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......