|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December(ke/čki) 2006
25.1.2008 20:53:40   
Vilma
Naja, S_C
Boschev sokovnik ne priporočam. Mi ga imamo doma in odkar smo kupili tega, smo nehali delati sokove.user posted image
Prej sva imela nekega unknown za 30 evrov, je delal kot urca, sva si vsaj 2X na teden stiskala sokove. Pol je svoje po dveh letih oddelal in sva se odločila za "boljšega".
No tale ima kar nekaj minusov: Je prevelik, slabo se čisti (itak se vsi sokovniki, ma tale je prov zvezda v pacakriji!) in zame največja slabost - noče mlet rdeče pese! Zdaj če bosta samo pomaranče stiskali, je ok, drugače pa...
Ima tudi pluse, nič ne rečem. Recimo ločuje peno od soka, sam mene recimo pena sploh ne moti.
Meni je žal, da nisem kupila power juicerja, bi dala še 20 evrov več, pa bi blo.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 826
25.1.2008 20:55:20   
Strawberrie Cherrie
Tole je pa super vedetuser posted image user posted image
Hvala Vilma...

čeprav za power juicer vse pravijo kako se težko ščisti. jst bi prav rada definicijo kaj je to 'težko ščistiti' ...ker mi ni jasnouser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 827
25.1.2008 20:59:57   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Tole je pa super vedetuser posted image user posted image
Hvala Vilma...

čeprav za power juicer vse pravijo kako se težko ščisti. jst bi prav rada definicijo kaj je to 'težko ščistiti' ...ker mi ni jasnouser posted image

Jaz tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 828
25.1.2008 21:23:33   
Vilma
Bom poskusila razložit glede čiščenja.
Vsi se slabo čistijo, sem slišala, da tudi power juicer.
To zame pomeni, da ga ne morem samo sprat pod vodo in dat v pomivalca. user posted image

No zdej pa zares: največji problem je tisti del sokovnika, ki melje. No za tisti del imava midva zobno ščetko s katero zdrgneva sadje in zelenjavo, ki se nalima tam gor.

Problem je tudi v tem, ker ga moraš sprat takoj! Vsaj namočen naj bo v vodi. Če ne, npr. jabolko pusti tako oblogo na sokovniku, da jo z ničemer ne spraviš dol.
Itak da se vsi deli sokovnika obavrajo čez čas (korenček je npr. maestro baravanja), ampak če ne ščistiš takoj, se naredi taka ogabna temno rjava barva, zgleda umazano.

In problem je tudi v tem, da moraš imeti za sokovnik čas. Prvo da stisneš, potem pa da strojček umiješ. In to umivanje traja, res traja. Midva itak vedno kombinirava s pomivalnim strojem, pa mi vseeno zdaj ob Dominiku stiskanje ne znese več.

Sem pa s temi sokovi začela, ko sem bila bolana, pred tremi leti. Sem si kar fajn popravila imunski sistem, tako da mal časa si je za zdravje tudi treba vzet ane? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 829
25.1.2008 21:44:12   
frufru
Mi smo meli sokovnik v uporabi kaka 2 meseca, od takrat se pa samo prah nabira. Delamo pa kar precej džus, se mi bolj dopade, ker dobiš tudi nekaj balasta za čreva, pri soku gre pa po drugem kanalu venuser posted image user posted image . Boravo Ožbej za pomaranče, jaz našmu ne upam dat, mi je še vsakič, ko je mandarino jedel bruhaluser posted image user posted image user posted image  Pa ne vem al so pomaranče manj problematične, al je to kaka alergijauser posted image user posted image
A vaši otročki že kaj sami jedo? Naš zadnje čase najraje šmorn papca in ga na vilice napikuje in je. Občasno mu še z vilice pade. Ma en čuden sistem. Napiči na vilico normalno, pol pa vilivo obrne in poje. Isto je z žlico, samo ne zastopi, da pri obračanju žlice vse razlije.user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 830
25.1.2008 22:02:44   
Bubacka
MI IMAMO SOKOVNIK ups velike crke, pardon, ja od Mulinex, superca je, v merkurju sma ga kupla, je ful dobro odzame, in tude par mojih kolegic imata pa sta ful zadovolna. Mi tudi pijemo vsako jutro za zajtrek svez sok od jabolka in korencka pa citrusa! SUPER!!! Mislim da vsak doma bi mogel imeti sokovnik! L.p.

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 831
25.1.2008 22:17:18   
Bubacka
Evo se nase slikice!

Mamica pekla tortico za atikov 35 rojstni dan!!!

Zelo bil vesela ko sebe vidla v ogledalo, narihtana!

Zabojcek je bol zanimiv ce se v njega usedas pa se igras z zogo!!!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 30.1.2008 8:35:04 >

http://bubacka-stella.moj-album.com/
Imam dve sončici Stello in Evo!!!
04.12.2006, 3080 kg, dolga 51 cm, glavica 33
25.11.2009, 3140 kg, dolga 51 cm, glavica 33

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 832
25.1.2008 22:23:30   
Naja30
Ok Vilma, bom še enkrat premisla o tem nakupu. Ker več dela kot prijetnega pitja soka pa ne mislim met. Je pa ožemalnik citrusov še vedno super user posted image

frufru, Tija je na začetku dobila po mandarini flekce. Kot pri rumenjaku. Čez nekaj tednov pa sem ji spet dala in je bilo ok. Zdaj tudi na rumenjak ni več alergična user posted image

Bubacka lepe fotke in še lepši model! user posted image  Vi imate tudi tv na tako nizkem. A Stella veliko gleda tv?

(odgovor članu Bubacka)
Neposredna povezava do sporočila: 833
25.1.2008 22:25:25   
frufru
No pa dejmo še mi malo pokazat kaj še (ne)znamo  http://www.mojvideo.com/video-lumpi-je/4d8a7a63c52fc2b348ad

< Sporočilo je popravil frufru -- 25.1.2008 22:34:07 >

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 834
25.1.2008 22:47:50   
Naja30
Hehe kok je dober! Vilico ima za okras! user posted image
Lepo, da pusti krožnik na miru. Tija začne najprej mešat po njem, dokler se nevarno ne približa robu in ga jaz odmaknem. Ne vem, mogoče bo kuharca, ko tako rada meša user posted image  Tud ko ji dam kuhlo in posodo, skoz meša user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 835
25.1.2008 23:35:31   
r1ta
Super video frufru! Lepo je!user posted image  Najbolj hecno mi je ko za vsako pogleda za padlim šmornčkom, ga poišče pod mizo in poje! user posted image

Bubacka lepe slikice! Vse najboljše očku!user posted image Torta izgleda njami!

Sem se spomnila, da bi bilo dobro spet malo saherco spečt! Mogoče bi jo pa lahko jutri, da presenetim našega očka, ko pride v nedeljo domov! Ni slaba ideja!

Mi2 sva preživeli lep dan, le zvečer je bil spet rompompom. Spet je 2x bruhala in zelo težko zaspala. Ko je zaspala je pa še dolgo kašljala zato sem ji dala v sobico inhalacije z vicks-om. To je tista mast, ki jo lahko namažeš na prsa, lahko pa zagreješ vodo in v njej stopiš žlico te masti. Zdaj je končno nehala kašljat, tako da bom tudi jaz šla počivat!

Nočko!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 836
26.1.2008 9:22:09   
Naja30
Dobro jutro.

Spala sem bolj tako, ker sem ene 3x morala it lulat. user posted image  Jutranja budnica je bila pa spet običajna, tako da poležavanje ni bilo možno.

Sonček je in komaj čakam, da greva ven na en user posted image .

r1ta, lahko bi tudi nas presenetila s torto, njami user posted image   user posted image  

Vedno pozabim vprašat, če ste svojim user posted image  že dale krof za probat? Tija ga je včeraj probala, ko sem imela manijo na njih user posted image  Uh, danes si ga bom tudi privoščila.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 837
26.1.2008 9:27:47   
crci06
dobro jutro!
danes sem pa jaz prva user posted image

ožbej in nejc imata pa enako to bundo iz HM-a in spet zgledata podobno.
nasploh je pa tale ožbej hud frajerček.
A zdaj že ve, kaj je buli pred nasprotnikovimi vrati?
user posted image
Pa za pomaranče - BRAVO!!!!
A tomu daš cel krhelj in g maloogrizne, malo scuza, ali kako?

Pa frufru - ko sem videla Lovra z vilico, sem se kar ustrašila. NO, bom jaz tudi poskusila enkrat te dni, samo tista Stellina vilička mi je zgledala bolj prijazno za našega mulčka.

Joj, ko vas berem, kako ste vse pridne.
Vsako jutro naravni sok,
pa Bubacka - tale torta je lepša, kot iz slaščičarne!!
Kako narediš tak lep krog iz čokolade?!?

Pa Rita bo spekla torto za dragega, ko pride, jaz pa običajno napišem listek, kaj bova morala naredit, ko bova oba... user posted image  

no, malo pretiravam, samo sem pa res že doživela tolk odhodov in prihodov, da vem, da je najboljše, če je vse čimbolj naravno. Če jaz začnem komplcirat in sem vsa na trnjih, in on tudi, potem na biti, da se skregava, ko pride user posted image

danes pa upam, da bomo bili veliko na sončku.

Let's go!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 838
26.1.2008 9:54:58   
Naja30
Kako to misliš, da si ti prva?

user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 839
26.1.2008 10:00:13   
frufru
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

Pa frufru - ko sem videla Lovra z vilico, sem se kar ustrašila. NO, bom jaz tudi poskusila enkrat te dni, samo tista Stellina vilička mi je zgledala bolj prijazno za našega mulčka.

Mi mamo tudi tako vilico kot Stella, to je bil pa prvi poskus s ta pravo, ker s plastiko šmorna ni mogel napikat. Mene je bilo tudi strah ampak me je ful presenetil. Na začetku je celo uspel šmorn pripeljat z vilico do ust. Samo preden jaz pripravim fotkič, da posname je že vse najboljše že mimo. Pa zadnjič mi je vzel krtačo in se začel česat. Mame smo res zaščitniške, pa ne vemo, kaj vse mali že znajo. Mi gremo pa danes popoldne, ko R pride s šihta v ZOO.user posted image (če ne bo spet kake spremembe planauser posted image )
Naja3 najbrž je toliko časa tipkala, da si jo prehitelauser posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 840
26.1.2008 10:04:42   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Kako to misliš, da si ti prva?

user posted image

Se bo mogla jutri bolj potrudituser posted image user posted image user posted image

Naja3, ja, Ožbeju sem že dala krof za probat. ni mu nekako blazno všeč, ga je pa pojedel pol. pri nas palijo štručke s semeni in pa sirove štručkeuser posted image pa toast kruh? navadnega pa noče? iz stoletnega pa semena ven je, kot en ptič?user posted image

Glede vilčke,žličke, sem že 1x pisala, da Ožbej to prakticira nekje od 11meseca dalje. ok, juho mu dajem jaz, ker ne bi imelo smisla, da jo sam je. ostalo mu pa kar gre.
Pa pije zadnje čase samo še iz bidona? no, glavno, da pije.

Moj_moj, tale bundica je čist kulska za tele prehodne dneve, ko ni ne mrzlo in ne toplouser posted image user posted image Sicer pa, da kakšno slikco od Nejca gor, da tudi jaz vidim, kako zgleda mali pišek mišek...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 841
26.1.2008 10:05:06   
Strawberrie Cherrie
r1ta, jaz saherco obožujem, tko da mi lahko pošlješ kakšen kosuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 842
26.1.2008 13:34:31   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie

Naja3, ja, Ožbeju sem že dala krof za probat. ni mu nekako blazno všeč, ga je pa pojedel pol. pri nas palijo štručke s semeni in pa sirove štručkeuser posted image pa toast kruh? navadnega pa noče? iz stoletnega pa semena ven je, kot en ptič?user posted image

Tole me je spomnilo na čase, ko sem še delala v vrtcu. Vedno, ko je bil kruh s semeni za malico, jih je večina dajala ta semena ven. In ko sem vprašala, kaj to delajo je bil odgovor, da ne marajo pešk!  user posted image   user posted image user posted image

Na obali je super lepo vreme! Sva se sprehajale, Tija je mene sprehajala. Kakšna lumpa je! Jo dam iz vozička in ona šeta, pa noče niti malo moje roke prijet, tudi če ji hočem samo pomagat po stopnicah, pa ko vidi da sem takoj za njo, hitro spremeni smer... Kot da bi rada sama šla okoli user posted image  In potem delava kroge, seveda.
Kavica je padla, pa krof tudi user posted image  Še dobro, da je ta manija prišla zdaj okoli pusta, da se jih lahk fajn najem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 843
26.1.2008 21:49:28   
r1ta
Ojla pupe!

Anika je bila v varstvu pri Noni, jaz sem pa imela tačas kuhinjsko generalko. Potem me je pa Nona povabila na večerjo. Za spremembo je bilo zelo okusno. Neka indonezijska reč. Še Ani je bilo všeč! Pa deci martinija pred večerjo (to vedno s taščo šlukava), pa deci rdečega avstralca ob večerji, tako da sem bolj za v posteljo kot pa za tipkanje. Pa kaj bom v postelji, če je pa prazna... Sosed je pa gej!user posted image user posted image

Anika vztrajno kašlja in upam da ne bova spet čistile bruheca. Danes sva ga že enkrat, ko je šla na beauty sleep popoldan. Non stop perem te bruheceuser posted image

Krofi? Joj ne bi delat lušte! user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 844
26.1.2008 21:54:16   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Vračam za zaherco user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 845
26.1.2008 22:58:02   
r1ta
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: r1ta

Vračam za zaherco user posted image

user posted image user posted image user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 846
27.1.2008 12:15:32   
crci06
katera me bo pa danes prehitela?
no, saj je že čas?!?

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 847
27.1.2008 12:18:44   
crci06
nobena, ne morem verjet.

ja, je le nedelja, družinski dan.user posted image

danes ponoči pa jaz brez razloga nisem mogla spat in sem bila dobri 2 uri budna in sem večkrat pomislila, če se čem pridit pofočkat, da bom res PRVA
ampak za razliko od nosečnosti, ko nisem mogla spat, zdaj ni več računalnik poleg mene3 non-stop pržgan.

HBuser posted image

uživajte nedeljo!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 848
27.1.2008 12:42:32   
Naja30
moj_moj, še ponoči si misla na to, da moraš biti prva?

user posted image user posted image user posted image

Spali smo bolj slabo, ker ...  jaz smrčim user posted image user posted image  In to tako zelo, da moj ni mogel spat in me je zbujal, se obračal, momljal nekaj... Ne vem, kaj naj naredim. To se mi dogaja, ko sem user posted image  Ima katera kakšno idejo?

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 849
27.1.2008 12:53:47   
emaa
Dober dan punce, joj kaki problemi, še dobro, da je sonček zunajuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?