|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
26.1.2008 13:51:44   
Anonimen

Hvala! Ampak, tebi napiše izvirno sporočilo:...... zgoraj in vse je v okvirčku, tvoj odgovor pa je potem zunaj okvirčka. Nekaj verjetno popraviš, ko klikneš "citiraj"?

Mene moti, ker mi napiše izvirno sporočilo:....... spodaj in moj odgovor tudi nastane v okvirčku .  user posted image . Ok, ni panike user posted image . Hvala še enkrat!

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2276
26.1.2008 13:54:14   
Erin
Ne smeš pisat noter v besedilo. Svoj odgovor nadaljuj ZA ZADNJO besedo quote- ta beseda nakazuje začetek in konec besedila v oknu. V kolikor besedi quote izbrišeš izgine tudi okno, tako jaz popravljam in dopolnjujem sezname...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
26.1.2008 14:01:13   
Anonimen
.....Aha. Super, hvala ti user posted image !!!

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2278
26.1.2008 14:08:49   
Erin

Ni blema- rada pomagam, če le znam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
26.1.2008 14:22:15   
Erin
Še ena fletna stran ki kaže podatke o našem otroku pri določenih tednih.

http://www.3dpregnancy.com/calendar/18-weeks-pregnant.html

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
26.1.2008 16:25:41   
Neja31
Hej tudi jaz sem avgustovka, konec avgusta in se ravno pridružujem forumu... Po 4 letih čakanja, pregledov, umetnih postopkov, končno (po naravni poti) med srečnimi nosečnicami :))))....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
26.1.2008 16:37:35   
ankhesenpaaten
čestitke user posted image user posted image user posted image  
lepo user posted image ti želim

(odgovor članu Neja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
26.1.2008 17:29:05   
Maja T.
Hojla!

Pingo80  držim pesti zate user posted image user posted image user posted image . Ti samo lepo počivaj. To počivanje je čudežno, saj vidiš kaj so punce dale vse skozi, od user posted image , user posted image , pa je zdaj vse ok. Javljaj sproti kako si,še enega user posted image za povrh, pa bo ziher v redu.

Bambi14, tortica pri Pohorski kavarni pod Pohorjem, njamiiiiiiiiiuser posted image

Naty13 zdaj si verjetno že skuhala user posted image , ti ne morem več dati idej za kosilo. Midva sva danes jedla špagete z olivami in pelati  ter radič. Tako so se mi zaluštali - mmmmm....

sonce84, sayuri
in ostale, ki še imate user posted image , user posted image user posted image user posted image , da bi čim prej minile, jaz upam, da bo to res kmalu konec, saj zdaj pa smo že počasi vse v drugem tromesečju user posted image user posted image user posted image

Krisya vsekakor ostani pri nas user posted image user posted image user posted image

Erin hvala za linke za avatarja, sem kar dobila idejo, da ga menjam.

Lep preostanek dneva in lepo nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ankhesenpaaten)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
26.1.2008 17:33:40   
Maja T.
Neja 31 dobrodošla med nas user posted image user posted image user posted image .

Punce še 39 ur do NS, uh me dajejo user posted image v trebuhu, moj pa je tako skuliran in pravi da je tako in tako vse v redu. Jaz bom raje še pripela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
26.1.2008 17:40:50   
bambi14
Bambi14, tortica pri Pohorski kavarni pod Pohorjem, njamiiiiiiiii

Oj,

ravno sem prišla iz torticeuser posted image ( Pohorska kavarna)-  njami.user posted image
Še prej pa na lepinjo,....zdaj pa lahko grem samo še spat.user posted image

Lep vikend,.....Maja T.se zmeniva kaj za drug teden,OK

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
26.1.2008 17:45:22   
K_a_t_j_a
Pingo80 držim pesti, da bo vse vredu s tvojo user posted image !user posted image user posted image user posted image     
Neja31 pozdravljena in iskrene čestitke za končno dočakane user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ko gledam kaj vse ste mogle nekatere dat skozi, da ste prišle do tako željenih user posted image , sem jaz lahko res srečna, da je uspelo že v drugo.

Jaz sem bila pa danes z mojima staršema na dolgem sprehodu in sem že videla prve zvočke in žafrane, ptički pa že tako čivkajo kot, da bi bili že marca. Čista pomlad. user posted image Sem pa še vedno nahlajena in kiham. Eh, bo že minilo...

Maja T. držim pesti, da bo uspešen pregled! Pa itak da bo user posted image
user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
26.1.2008 18:16:18   
naty13
Maja T no sem naredila govejo juhic0 in palačinke. Sva s tamalmu bla sama, pa sva vse poamala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Špagetke bom pa verjetno drug teden delala.

neja31 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj kaj si mogla vse prestajat. No važno da je uspelo.

Erin hvala za linke si bom pogledala pol kasnej.

pa pa

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
26.1.2008 19:09:43   
sayuri
Punce, meni se je spet pojavil rjav izcedek user posted image . Pa to ni res, kaj moram vse prestajati. DAnes sem bila eno urco zunaj na počasnem sprehodu in evo...pa imam že spet sranje. Tko sem žalostna, pa še čist sama sem doma.... ČAkam moža, da pride domov. Če se izcedek ne ustavi, grem na urgenco. Držite pesti, prosim.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
26.1.2008 19:20:37   
naty13
Sayuri boga. Jojjjjjjjjjjjjjjj pa ni še konec izcedkov. Držim pesti da se ustavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
26.1.2008 19:23:22   
sonjaa
Pozdravljene,

ker sem dokaj nova na forumu, bi vam rada povedala mojo izkušnjo. V drugem mesecu sem krvavela in to kar 3x. Nato pa mi je še na urgenci ugotovila, da imam pregrado v maternici. Tako, da že mesec dni počivam in le upam lahko, da bo vse ok. Ima mogoče kakšna podobne težave?

lp

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
26.1.2008 19:24:00   
K_a_t_j_a
sayuri user posted image user posted image user posted image

samo zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim, pesti, da bo vse vredu.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
26.1.2008 19:25:33   
Erin
sayuri, drži se punca, mislim nateuser posted image
Držim pesti da se izcedek ustavi - še ta trenutek...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
26.1.2008 19:28:04   
Erin
sonjaa - jaz sem imela do sedaj dve krvavitvi ampak mi niso ugotovili nobene pregrade, le gin je enkrat omenila da imam nepravilno obliko maternice...user posted image in tudi počivam (ležim) že dva tedna(kmalu bo tri) in še en mesec bom(no, 9 imam komisijo in bodo oni odločil kako in kaj).

naty-lepa slikcauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
26.1.2008 19:29:03   
Ryssa
sayuri, sonjaa, držim pesti da minejo težave user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
26.1.2008 19:35:57   
sonjaa
meni je komisija že odobrila bolniško do sredine februarja. Na komisijo mi ni bilo treba it osebno, so mi samo obvestilo poslali domov. Upam, da bom lahko šla zopet delat, ker mi čas zeloo počasi teče.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
26.1.2008 19:40:24   
Erin
povej, ali so te kaj preverjali? Ali greš lahko v trgovino, krajši sprehod?
kdo ti podaljšuje bolniško?

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
26.1.2008 20:12:49   
sonjaa
Bolniško ti podaljšuje komisija na ZZZS. Jaz na komisiji nisem bila prisotna. Odobritev pošljejo tvojemu osebnemu zdravniku, tebi ter na podjetje kjer delaš.

Jaz v trgovino ne grem, ker se pazim, da ne bi bilo kaj narobe z user posted image (ne pa zaradi bolniške). Za enkrat me niso nič preverjali. Poznam veliko nosečnic, ki so na bolniški, a gredo vseeno ven. To se mi zdi skoraj nujno. Kako naj človek zdrži več mesecev med štirimi stenami?user posted image  Sicer pa hodim na krajše sprehode. A ti Erin imaš strogo ležanje?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
26.1.2008 20:35:57   
tejkaz
Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image

Eva je pa danes pridelala tri šive :(
Bom več povedala jutri, zdaj se mi res mudi v ležečki, ker mi bo glavo razneslo :(

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sonjaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
26.1.2008 23:16:15   
Anonimen
Sayuri, držim pesti! DRŽI SE PUNCA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2299
27.1.2008 8:57:22   
naty13
Jutro!
Pa spet jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Mi smo že pokonci, zdej bomo šli papcat. popoldne pa verjetno mal na Bled pogledat. Pol pa verjetno še na tortico.

Sayuri upam, da se je tebi vse skupaj ustavilo. user posted image

Vse tiste ki imate bolniško in boste se mal prešvercale in šle ven vam želim veliko sreče da vas ne dobijo. Za srečo pa še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tejkaz v s šivi, mi pa cel teden s krvavimi usti. Si prebije ustnico, dlesen,...... Joooooooojjjjjjjjj ko pa se jim tko mudi pa padejo.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.