|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
25.1.2008 20:29:38   
Maja T.
Ker greva zdajle malo ven, samo na hitro.

Gajka čestitam ti za lepo opravljeno NS user posted image user posted image user posted image , cel dan sem čakala tvoje poročilo.user posted image

Erin hvala za inštrukcije user posted image , kako se naredi ticker, ampak sem si ga že naredila.

Nove pa dobrodošle med nami, imamo se super user posted image user posted image user posted image

Lep vikend in naj vam sonček sije. user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
25.1.2008 20:35:00   
Manika
Cer!

Ste tako pridne, da sem zdaj najprej slabo uro brala poste, ki se jih je od vceraj nabralo za dve strani. Res ste pridne in upam, da ne bo tudi do mene kaksne zamere, ce ne bom posameznic izpostavljala. Nas je res ogromno............

Dobrodošle najprej vse nove nosečke. Vesela sem, da nas je ze toliko in da ima vsaka kaksno izkušnjo,ki jo lahko doda. Lušno je vse to prebirat. Novinke, veliko veselja na forumu in javljajte se, ker je to tako lušno prebirat.

Renatka, praviš, da si dobila alergijo. Meni se je v 1. nosečnosti razvila alergija na srebro. In sem imela 4 leta probleme nositi srebrne prstane. Priporočam ti predvsem aloe vera gel. Hladi in pomaga. Nekje sem slišala, da veliko pitja vode lahko omili te zadeve, ker čisti telo. Samo niti ne vem, če bi temu verjela...

Meni se tudi že malo pozna trebušček, čeprav sem komaj v 11. tednu. Drugi ga še ne morejo videt, ker mam še ene druge zaloge, jaz pa že opazim razliko. Sem pa na srečo še vedno pri tistih -4 kg, čeprav lahko malo več pojem, kot pred kakšnim tednom. Je bilo pa tako, da sem se pri prvi punčki napihnila šele v 6. mesecu. Takrat sem dobila skoraj celotni trebušček. In pri meni niti najdražje kreme proti strijam niso pomagale. Bila sem tudi še mlada, kar baje pomeni, da koža še ni tako prožna in v kombinaciji sem zdaj kot zebra. Imam spomin na nosečnost...
Ko berem vse te zanimivosti, ki se Vam dogajajo, bi rada še samo rekla vsem, ki so prvič noseče, da uživajte vsak prosti trenutek. Hodite okrog, počivajte, berite, v glavnem vse kar rade delate. Ker se ti svet potem začne vrteti v drugo smer, boste te stvari težko stlačile v svoj urnik. In ker sem jaz 1. nosečnost preživela še na pol v šoli, na pol v službi in sem nase malo pozabila, vam svetujem, da samo uživate.user posted image  Tako kot jaz.....

Grem zdaj ajat in brat knjigo. Imam to srečo, da Maja, moja hčerka že vseh 5 let od rojstva hodi spat med 18. in 19. uro. Tako lahko branje stlačim v urnik. In internet seveda.

Upam, da nisem preveč težila.

Nočko,

Nina

Maja, Mark in Maša - moje bogastvo!

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
25.1.2008 20:48:43   
anaya
No pa da vidimo če zdaj deluje...

Aja pa meni je zdravnik pri alergiji predlagal še velike količine čaja sploh odvajalnega, v primeru da je vzrok alergije hrana.

Zdaj grem pa res spat!!

Lepe sanje...

(odgovor članu Manika)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
25.1.2008 21:05:50   
matejchi
No konkretno vprašanje... ali lahko uživamo LEKADOL PLUS C (prašek)?

Lep večer naprej... jaz sem kot da bi me avto zbil.....bljak

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
25.1.2008 21:30:59   
Erin
Ja lahko.

Meni je gin rekla da mi dovoli jemanje samo tega če bom prehlajena tako da ga ti kar vzemi...pa pozdravi se.user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
25.1.2008 21:44:21   
Krysia
En lep pozdravček vsem souser posted image !

Najprej dobrodošle vse nove user posted image - vas je toliko od mojega zadnjega javljanja, da se bojim, da bom katero izpustila, tako da vsem user posted image user posted image in lepo nosečnost brez user posted image in user posted image .

Tudi jaz ugotavljam, da smo zelo pridne za pisanje. Me par dni ni bilo in sem zdajle brala 2 uri ... ampak je zanimivo, tako da ostanite take čveke user posted image .

Ancy, hvala za tvojo razlago. Mislim, da smo lahko vesele, da imamo take študentke babištva. Kot so ti punce že rekle, zate se bodo user posted image kar "greble", da bi jih spremljala pri porodu.

Meni je zadnje dni spet nekaj slabo - pa sem že mislila, da gre na bolje. Jah, očitno bom morala še malo počakat - mi smo stari šele 9 tednov (vsaj glede na velikost na zadnjem GP), tako da imamo še kar nekaj "kritičnih" dni. Pa zna bit, da bomo septemberčki (vsaj, če datume in trajanje nosečnosti primerjam z vašimi), ampak če vas ne moti, bi jaz kar tukaj ostala, prosim user posted image ...

Seveda čestitke tudi vsem za uspešno opravljano NS - mene to čaka 6.2., pa se mi zdi, da je še cela večnost do takrat (pa je samo 11 dni).

Aja, drugače sem pa definitivno tudi jaz za srečanje - ko bo malo topleje in bomo imele že malo večje bušije user posted image . Ampak jaz bom sok - kave videt ne morem user posted image . Se mi pa vračajo želje po sladkem - nekaj časa se mi je čokolada zdela nekaj zelo ogabnega (sem pa res čudna, a ne?), zdaj mi pa že paše user posted image .

Aja, glede bušija ... meni se zdi, da se mi že pozna, moj user posted image pravi, da mogoče malo, ostali pa (mislim da) niso še nič opazili. Še vedno so mi prav "stare" obleke - razen enih hlač, ki so me itak že prej tiščale user posted image . No, ampak ... brez skrbi, bomo verjetno kar žogice user posted image Ampak meni se to zdi lepo ...

Tako, za danes bo to vse - me spet daje zaspanost - še dobro, da je vikend in jutri ni treba v službo - se lahko naspim!

Uživajte in nočko.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
25.1.2008 22:23:59   
mishel
Joj, punce, komaj vam sledim ko pa ste take čvekiceuser posted image !!!! Vidim, da ste se zelo razpisale o trebuhih. Moj moram priznati, je že kar izbočen. Če sem oblečena se ga še ne opazi, v kopalnici pa sem pravi mali bajsekuser posted image . Moram pa dodati, da pred nosečnostjo res nisem imela trebuha. Mami pravi, da sem ga imela prej vedno not obrnjenega user posted image . Tako da se zdaj počasi privajam na nov izgled, a s ponosom seveda!!!

Pa še čestitke za NS GAJKA!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
26.1.2008 7:54:02   
naty13
Jutro!
user posted image user posted image user posted image user posted image  novim user posted image . To bo čveka. Upam, da mamo kaj fantkov v bušijih, če ne bo pol leta lilo kot iz škafa.

Manika jaz mam tud to srečo da hodi tamav spat od 18h do 18:30. No poleti smo ga komaj naštimali na 19:30-20h, smo bli po cele dneve zunaj. Še ena  srečnica. Zdaj pa še kar spi, pa je že skoraj 8 zjutraj. No to pa je redkost. Za v vrtec ga budim ob 7h.

Včeraj zvečer sva šla v šoping, sva tamavmu kupila kostimček za maškare. Za tamale pa je ful mal izbire. Komaj sva dobila. Bo pa levček. Kostimček iz enega dela in kapa. Pa brkice mu bom narisala. user posted image user posted image user posted image user posted image

Da vam še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  skuham če sem že prva.
Včeraj mi je tako user posted image  dišala, ko pa sva prišla do tam, se mi je pa začelo obračat, tako da nič ni bilo. Še bolš. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj boste kej kuhale? Sploh ne vem kaj naj user posted image user posted image user posted image  Juhico in..... user posted image

pa pa

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
26.1.2008 9:01:30   
bambi14
Dobro jutro vsem starim user posted image in pozdravček novim user posted image .user posted image user posted image user posted image

Aja pa meni je zdravnik pri alergiji predlagal še velike količine čaja sploh odvajalnega, v primeru da je vzrok alergije hrana.

Anaya- jaz ne bi pila odvajalnih čajev( v katerih ne veš kaj je v sestavi čaja,....določene zdrav. rastline niso primerne za nosečnice),...nič nimam proti zdravnikom, ampak včasih ne pomislijo, da tudi zdrav. rastline niso nedolžne. Nekaj zanimivosti je na tem linku: http://www.altermed.org/vsebina/clanek.php?clanek_id=395&kat_id_parent=182

• Za odvajanje bi k večjemu jemala naravne stvari npr. namočene slive, laneno seme, donat,..
  • Proti močnejši driski-linex 3x2,... npr. zastrupitev s hrno pa lahko zaužijemo medicinsko oglje, ki ga lahko kupiš v lekarni( veže strupe iz telesa).

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
26.1.2008 9:49:21   
sonce84
Dobro jutro vam želim tudi jaz user posted image .
Me  nekaj zanima v ponedeljek bom v 13t pa mi je še vedno slabo...a še ne bo minila user posted image

lp

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
26.1.2008 10:11:38   
sayuri
Jutro punce user posted image . Naty je že kavico skuhala user posted image user posted image user posted image . Tko lepo skrbi za nas. user posted image  NAty, jst že 2 mesca nč ne kuham user posted image . Hodim k mami na kosilo ali pa gre mož iskat. Meni vse tko smrdi.... PA pri meni ni veliko izbire ... user posted image
bambi14 ti si pa kar naša zakladnica zdravil in zdarvstvenih nasvetov. Kaj si mogoče v zdravstvu? FAjn je imet tkole eno nosečko, katera nam bo svetovala z nasveti user posted image
sonce84 sama sem že krepko v 13 tednu, pa je slabost še vedno prisotna, še huje pa bruhanje. Prijateljica mi je rekla, da sem pač pokasirala dvojno dozo. user posted image  Slaba tolažba - mene tole bruhanje zelo izčrpuje. DAnes zjutraj je tehtnica pokazala - 2kg. user posted image  

Uuuu, kok je fajn, ko ste si naštimale sedaj trakce na imena. Tko točno vidimo, koliko smo noseče. user posted image
Gajka, čestitke za lepo opravljeno NS. Lušten filing,  ne? user posted image  Človek je kar pomirjen. user posted image  PA lušten nov avatar imaš. user posted image
Krisya definitivno si naša in ti ni treba nič med septemeberke hodit user posted image . Te ne damo. user posted image  Čas do NS bo pa hitro minil, boš videla. Še meni hitro mineva, pa cele dbneve skorajda ležim in bruham user posted image
Manika se strinajm s teboj, da je potrebno užiti vsak trenutek nosečnosti. JAz tudi sedaj - v drugo to poskušam, pa čeprav mi je grozno slabo. KAr odtavam v en svoj svet in si zamišljam, kako bo.... Vsi trenutki, ki jih nosečnica doživlja s svojim še nerojenim otročkom, so čarobni user posted image  In prehitro minejo. Ko se malo bitje rodi, pa stopimo v dugi, še lepši svet. Saj jaz sem to tako doživljala.
anaya tole, kar tvoj šef razlaga....uf...jaz kar pikce dobim. Jaz bi moškim samo enkrat v živlejnju dala enotedensko menstruacaijo - takšno, ta bolečo in ko ti teče na vse strani. Pol bi jih pomrlo pomoje.user posted image

Lepo soboto si naredite. user posted image

(odgovor članu sonce84)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
26.1.2008 10:29:03   
naty13
Sayuri kolikokrat sem mojmu user posted image  rekla da naj gre rodit on pa bo videl kako je, ali če ga kej mal boli jamra. Sem mu rekla kako bi šel on rodit. Pomoje umre. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri tudi ti si zamenjala avantar nekaj dni nazaj. sem komaj vedela kdo je. Ko sem videlA avantar sem rekla no pa imamo eno novo.

A mi lahko ena da link za avantarje, da tegale našga jenčka božička zamenjam.
Gajka tudi tvoj avantar je lep. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
26.1.2008 10:32:36   
naty13
A mi zna katera pomagat? Sem videla da mi na tickerju kaže isto kot včeraj 10t5d. Sploh mi ne gre naprej. Pa tko sem bila vesela da je ratalo. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
26.1.2008 10:56:34   
sayuri
Hm naty, probi še enkrat naštimat trakec.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
26.1.2008 11:06:39   
naty13
Sem še enkrat naštimala. Mogoče je pa to, ko sem dala uro 11am, da se mi vsak dan ob 11ih zamenja. Ne vem kaj sem pa dala včeraj. Bomo vidli jutri kaj bo.

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
26.1.2008 11:57:01   
pingo80
Lepo pozdravljene nove avgustovke. Lepo user posted image  vam želim.
Čestitke vsem za uspešno opravljene GP in NS.

Tud jaz sem imela 1.GP v četrtek, pa sem z njega odšla s sklonjeno glavo in solzami v očkah.
Najin user posted image  je sicer veselo migal in nam dirigiral z nogicami. Pa glede na velikost je danes star 9t3d in ne 10t4d. Glede velikosti ni G delala nobene panike. Je pa zraven najinega bebeka videla nekaj, kar ji ni bilo niti približno všeč in je rekla, da lahko napoveduje prihajajoče krvavitve. Takoj mi je obesila "etiketo" grozeči splav in me dala v bolniško - pa rekla je ležanje, ležanje in še enkrat ležanje, pa dabrostron talete. Pa sm ji povedala, da sem do zdaj veselo skakala okrog z mojimi prvošolčki, pa plesala, telovadila - sem mogla imet hudimano srečo, da nisem imela nobenih težav do zdaj.
Zdaj bomo pa ležali in molili in komaj čakali 14.2., ko imam naslednji GP in bo minilo 12. tednov.
Pazite nase in na svoje pikice.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
26.1.2008 12:15:54   
naty13
Pingo80 kako mi je hudo. Upam, da se ti vse dobro izteče. In res ubogaj. Počivaj. Za srečo pa še

pa pa

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
26.1.2008 12:16:45   
naty13
ingo80 za srečo pa še user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
26.1.2008 13:09:44   
Anonimen
Pozdravček user posted image !

Na hitro imam eno prošnjo. Kako se naredi okvirček - povzetek teksta z navedenim avtorjem izvirnega besedila? Kot ga je uporabila npr. Erin in še mnoge druge....Jaz tega do sedaj nisem uporabljala in nisem sigurna, kako se to naredi prav? Če uporabiš možnost pri RR odgovorih na sporočila, ti naredi tisto zmedo s
[/quote]......itd......Hvala, hvala, hvala.....user posted image .

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
26.1.2008 13:17:26   
Erin

user posted image user posted image user posted image

~  trenutno nas je 73 user posted image ~

Ime
(št.user posted image , št.user posted image )starost, kraj roj.user posted image , spol user posted image , +kg
---------------------------------------------
30.07.
~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  user posted image

31.07.
~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  Celje  user posted image

01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26. let   Jesenice user posted image   +1kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

02.08.
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana user posted image + 1 kg

03.08.

~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Ljubljana

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let user posted image

05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 31.let  Postojna user posted image user posted image - 2 kg

~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let Celje +0 kg
~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice -1 kg
~ katjakoc

06.08.
~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  Ljubljana user posted image +1 kg

07.08.

~ Gajka
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let  Celje

08.08.
~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  Maribor + 3 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ) Ljubljana

10.08.

~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

11.08.
~ sonce84
(1.user posted image ,user posted image ) 23.let  Murska Sobota user posted image

12.08.

~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28. let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image ) 22.let  Celje  +1 kg
~ supermiška (2.user posted image ,user posted image ) 28.let

13.08.
~ buhtlčk
(1.user posted image ) 31.let  Jesenice +5 kg
~ meeryana
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let

14.08.
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image ) 29. let
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

15.08.
~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

16.08
~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ,user posted image ) 24.let  Ljubljana +0 kg
~ ena_mici (2.user posted image )

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let  + 1 kg

~ naty13
(2. user posted image ,user posted image )
23.let  Kranj -1 kg
~ anonimna user posted image (2.user posted image ,user posted image )
~ anonimna 25
(2.user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25. let  Trbovlje
~ KRNEKDO

19.08.
~ anaya
(1.user posted image ) 27.let  Maribor
~ cicmic
(3.user posted image ) 30. let
~ maya maya
(1.user posted image ) 25.let  Postojna
~ Neža7
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  Celje

20.08.
~ nell (
1.user posted image ) 27.let Celje
~ pingo80
(1.user posted image ) 27.let
~ srecka30
(1.user posted image ,user posted image ) 30 let
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31. let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.08.
~ bambi14
(1.user posted image ) 27.let  + 3 kg
~ bibika24 

22.08.
~ NJINJA
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image user posted image ) 30.let Celje
~ renatka  Maribor +0,5 kg
~ matejchi
(2.user posted image ,user posted image ) 29. let

24.08.
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   Ljubljana + 1 kg
~ majah
(1.user posted image ) 28.let  Ljubljana
~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  Celje
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let    - 4 kg
~ Vilika
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let Ljubljana +1 kg

25.08.
~ Julija08 (1.,) 27.let Kranj

26.08.
~ Ryssa
(1.user posted image ,user posted image ) 21.let Celje +1 kg
~ anckabancka
(3.user posted image ) 27.let

~ Barbarinha
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let Ptuj +0 kg

27.08.
~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  Celje

28.08.
~ anonimnauser posted image
(1.user posted image )

29.08.

~ anonimna user posted image
(5.user posted image ) 33.let
~ Zoja Miša
(1.user posted image ) 31.let Ljubljana

xx.08.

~ iva77
(3.user posted image ) 30.let  Kranj
~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ buruolan
(1.user posted image ) 27.let  Ljubljana
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začeleuser posted image :

kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP,  kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image , spol user posted image (user posted image ,user posted image ali user posted image ), pridobljene kilogramčke (če katera ne želi ni trebauser posted image ) in pa seveda  koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image  

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
26.1.2008 13:17:40   
Erin
    user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

28.1. - Zoja Miša
28.1. - bella02
28.1. - *zvezdica*
28.1. - sandra123
28.1. - ANA_P
28.1. - maya maya
29.1. - Neža7
29.1. - bibika24
29.1. - bambi14
30.1. - tejkaz
31.1. - cicmic
31.1. - aradej
01.2. - anonimna user posted image
04.2. - mishel
04.2. - Odette
05.2. - astrea
05.2. - naty13
06.2. - arait
11.2. - supermiška
11.2. - anaya
11.2. - sayuri
12.2. - matejchi
12.2. - mkj
13.2. - Nevaeva
13.2. - Julija08
13.2. - Vilika
13.2. - košuta
14.2. - pingo80
15.2. - iva77
15.2. - Maja T.
18.2. - PABLO
19.2. - Barbarinha
20.2. - Krysia
22.2. - Muklla
25.2. - Erin
26.2. - Ryssa
05.3. - nell
14.3. - K_a_t_j_a

NUHALNA SVETLINA:

26.1. - ozziebo
28.1. - mkj
28.1. - simona2
28.1. - Maja T.
28.1. - mishel
29.1. - anita goitan
29.1. - Odette
31.1. - K_a_t_j_a
31.1. - iva77
31.1. - Arašida
01.2. - anonimna user posted image
01.2. - tejkaz
05.2. - astrea
05.2. - anaya
05.2. - BOJTKA
05.2. - buhtlčk
06.2. - Krysia
07.2. - sandra123
07.2. - Neža7
07.2. - nell
11.2. - bibika24
11.2. - majah
11.2. - bambi14
11.2. - anonimnauser posted image
11.2. - matejchi
12.2. - buruolan
12.2. - aradej
12.2. - Vilika
12.2. - anonimna 25
12.2. - Naty13
12.2.
- lana777
14.2. - Ryssa
14.2. - Zoja Miša
15.2. - Julija08
18.2. - Barbarinha
18.2. - Manika

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.user posted image
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK                            SLOVENSKO

DRUGO TRIMESEČJE:

TRETJE TRIMESEČJE:
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:
PREGLEDI
  • Še nekaj strani:
user posted image NUHALNA SVETLINA        user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image PREHRANA V NOSEČNOSTI
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image PRVO TRIMESEČJE         user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image MAMA.SI                     user posted image MED.OVER.NET
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
26.1.2008 13:18:59   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

Pozdravček user posted image !

Na hitro imam eno prošnjo. Kako se naredi okvirček - povzetek teksta z navedenim avtorjem izvirnega besedila? Kot ga je uporabila npr. Erin in še mnoge druge....Jaz tega do sedaj nisem uporabljala in nisem sigurna, kako se to naredi prav? Če uporabiš možnost pri RR odgovorih na sporočila, ti naredi tisto zmedo s
......itd......Hvala, hvala, hvala.....user posted image .

nad tisti post ki bi ga rad imela v okvirčku klikneš citirajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
26.1.2008 13:22:40   
Erin
pingo80 - žal mi je za tako novico. Upam da bo vse uredu. Najbolj pomembno je sedaj da počivaš. Jaz imam počitka že dovolj a ko pomislim da vse to počnem za mojo pikico da bo vse uredu me potolaži in da volje za naprej.
Naj te dragi pocrklja, skuha, čisti, samo da ti počivaš. Upam, da ti bodo ti kritični tedni hitro minili in boš na naslednjem pregledu izvedela lepo novico. Me pa bomo zate držale pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
26.1.2008 13:25:42   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

A mi lahko ena da link za avantarje, da tegale našga jenčka božička zamenjam.

Bom poiskala nekaj strani z avatarji:

http://www.avatarji.com/

http://www.avatarmagic.com/

http://www.glitterfy.com/

user posted image
Kako se jih shrani veš? Na slikco z DESNIM miškinim gumbom klikneš in izbereš save picture as in jo shraniš na komp.

za slikco jo pa naštimaš v nastavitvah:moj profil, moj avatar, naloži mojo sliko in jo poiščeš na kompuuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
26.1.2008 13:46:27   
Erin
Pa še ena stran...

http://www.iconator.com/

Lahko si pa za avatar izbereš tudi smajlija tako kot jaz, teh je pa veliko  na tej strani:

http://www.messengerfreak.com/emoticons.php

< Sporočilo je popravil Erin -- 26.1.2008 13:47:59 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.