pf
|
Dobro jutro punce. Johnie tako kot so ti rekle punce, dokler ni sveže krvi še ni nič gotovega. Rjav izcedek je res lahko tudi znak za +. Počakaj s testom do dneva, ko ti je Reš svetoval in bodi pozitivna. Načeloma se ne dela test tako hitro, mogoče dan, dva dni prej, ne pa štiri, pet dni. Tako, da to še ni nič rečenega. Počakaj do dneva D in naredi testek še enkrat, pa upam da zagledaš . Anonimna normalno, da te sprejmemo. Vso srečo pri tvojem postopku in lep vikend. Kajsica tudi meni se zdi, da bi bilo to najbolj pametno glede seznama. Nosečke vam lahko še vseeno kaj vzpodbudnega napišemo na vaši novi temi, ko bomo prebirale kako vam gre, isto tako lahko ve naše zadeve komentirate. Ker gre res kar precej nazaj tema. Tako, da podpiram tvoj predlog. Nosečke, če ste za to, da tudi me odpremo svojo temo, pa napišite. Samo mislim, da nas bodo prestavili. Jaz prav na nosečnost forum ne bi šla, včasih kaj preberem, dvakrat, trikrat sem nekaj komentirala, pa vam povem, da me malo živčno naredi vsa zadeva. Včasih kaka tema je kar taka, da se že vidiš v tem, da gre vse narobe in te je potem strah. Moram vam povedati, kaj mi je rekla moja ginekologinja, ki je bila enkrat, ali celo dvakrat izbrana pri reviji Viva za ginekologinjo leta. Da podpira forume o umetni oploditvi, ker si punce delimo nasvete in se vzpodbujamo v pozitivnem smislu, ker je pač to stvar, ki jo ne komentiramo s širšim svetom (recimo vsemi kolegi), odsvetuje pa mi prebiranje in dopisovanje na nosečniških forumih, ker je rekla, da potem pacientke pridejo s polno glavih nekih podatkov, pa čisto prestrašene, pa eni se je to naredilo, drugi to. Dvakrat je poudarila, da naj preveč ne berem nosečniškega foruma. Če imam kako vprašanje, če se mi poraja kak dvom, ali rabim nasvet, da naj jo pokličem in mi bo pomagala, ker je rekla, da ko je malo brala punce večkrat napišejo kaj se jim je slabega naredilo, kot kaj je bilo vredu. Upam, da vas nisem zamorila.
|