|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
26.1.2008 6:02:10   
Anonimen
En link ne dela, upam, da bo zdaj http://www.ezdravje.com/si/vitmin/vitamini/hiper/?aurora=print

kaj češ, prezgodnja urauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
26.1.2008 8:56:57   
arneja
Kje smo punce?? Se vse še crkljate user posted image ? Zunaj pa tako lep sonček, koooončno user posted image . Midva jo po kosilu hitro na zrak mahneva. Nisva bila cel teden nič, le jaz v četrtek. Tako lepo vreme mora biti napoved samih lepih stvari, ne user posted image ?

Zdaj grem pa jaz svoje bejbe prebrat user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
26.1.2008 9:01:18   
pf
Dobro jutro punce.

Johnie tako kot so ti rekle punce, dokler ni sveže krvi še ni nič gotovega. Rjav izcedek je res lahko tudi znak za +. Počakaj s testom do dneva, ko ti je Reš svetoval in bodi pozitivna. Načeloma se ne dela test tako hitro, mogoče dan, dva dni prej, ne pa štiri, pet dni. Tako, da to še ni nič rečenega. Počakaj do dneva D in naredi testek še enkrat, pa upam da zagledaš user posted image .

Anonimna normalno, da te sprejmemo. Vso srečo pri tvojem postopku in lep vikend.

Kajsica tudi meni se zdi, da bi bilo to najbolj pametno glede seznama. Nosečke vam lahko še vseeno kaj vzpodbudnega napišemo na vaši novi temi, ko bomo prebirale kako vam gre, isto tako lahko ve naše zadeve komentirate. Ker gre res kar precej nazaj tema. Tako, da podpiram tvoj predlog. Nosečke, če ste za to, da tudi me odpremo svojo temo, pa napišite. Samo mislim, da nas bodo prestavili. Jaz prav na nosečnost forum ne bi šla, včasih kaj preberem, dvakrat, trikrat sem nekaj komentirala, pa vam povem, da me malo živčno naredi vsa zadeva. Včasih kaka tema je kar taka, da se že vidiš v tem, da gre vse narobe in te je potem strah. Moram vam povedati, kaj mi je rekla moja ginekologinja, ki je bila enkrat, ali celo  dvakrat izbrana pri reviji Viva za ginekologinjo leta. Da podpira forume o umetni oploditvi, ker si punce delimo nasvete in se vzpodbujamo v pozitivnem smislu, ker je pač to stvar, ki jo ne komentiramo s širšim svetom (recimo vsemi kolegi), odsvetuje pa mi prebiranje in dopisovanje na nosečniških forumih, ker je rekla, da potem pacientke pridejo s polno glavih nekih podatkov, pa čisto prestrašene, pa eni se je to naredilo, drugi to. Dvakrat je poudarila, da naj preveč ne berem nosečniškega foruma. Če imam kako vprašanje, če se mi poraja kak dvom, ali rabim nasvet, da naj jo pokličem in mi bo pomagala, ker je rekla, da ko je malo brala punce večkrat napišejo kaj se jim je slabega naredilo, kot kaj je bilo vredu. Upam, da vas nisem zamorila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
26.1.2008 9:04:41   
pf
Malo sem zaštrikala, v drugi vrstici sem mislila vse vas, ki ste v novih bojih, seveda bodoče nosečke, pa sem napisala nosečke, da boste vedele, da je to za vas bojevnice. Upam, da bom hitro lahko napisala nosečke za vse vas, ki se sedaj borite. Se opravičujem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
26.1.2008 9:09:20   
arneja
Ajajaj, danes je pa seznam na mojih plečih user posted image . A to si narediš zapiske potem pa popraviš?? Dajte me malo izobrazit tiste, ki ste že naredile izpit user posted image .

Darja, bravo, da se je user posted image  pravočasno prikazala user posted image . Se pravi bova obe na začetku marca spet kokoški user posted image . Zdravnika sta pa kar že na UZ-ju videla, da tvoje celice pri prvem postopku niso bile zrele?? Meni pa Reš vedno pravi, da se to šele na punkciji vidi user posted image . A v drugem postopku so bile pa vse tri celice zrele?  

Pf, a tako različno postavljajo roke??

Lara, kot praviš, ena sama celica je dovolj, če je tista prava user posted image . Ti imaš pa lepo še 4 rezervne user posted image . Še dvakrat spat, pa bosta pikici tvoji user posted image . Super, da te ni bolelo user posted image . Sem bila pa tudi jaz po punkciji lepo na kavici user posted image . A po priimku vas je poklical za punkcijo? A ni tako: kdor prvi pride, prvi melje user posted image ? Čedota pa jaz še ne poznam. Celice in plavalčke je pa tudi Žanko pokazal user posted image . Čeprav jaz še vedno ne vem, kako izgleda celica? Tak skupek krogcev?? Ker jo bilo kup enih pikic na ekranu.

Lejla, z Laro imata pa res podobno situacijo. Koliko pikic bosta pa vzeli, sta se že odločili?

Anime, bodi vesela, da te glava hoče boleti in da te špika v jajčnikih. To pomeni, da se nekaj dogaja, da si odreagirala. Jaz nisem čutila nobenih sprememb, potem se je pa tudi klavrno končalo user posted image . Ko te zapeče, nehaj stiskati injekcijo in potem stiskaj še počasneje. Tako sem jaz počela in je bilo ok.

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4805
26.1.2008 9:19:03   
pikovit
Dobro jutro

pri nas je tudi tak lep sonček ampak imamo -5.Brrrr.Tudi jaz jo bom danes mahnila na kakšen Rožnik.Moj je šel danes smučat,mene pa ni hotu s sabo vzet.Kao samo moškiuser posted image
Punce bolj,ko se približuje M bolj men cuker pada.Sploh se ne moram ustavituser posted image
Arnejči najpej pogledaš kaj je novega si zapišeš,potem pa ro na seznamu popraviš.Saj znaš?

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
26.1.2008 9:20:37   
pikovit
Kje pa je kaj naša Dejzi?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
26.1.2008 9:21:27   
blanč
Dobro jutro.
Saj veste spremljam non stop, pišem bolj malo.
Kje je naša marjetica??? A sta tvoja dvojčka pridna????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
26.1.2008 9:22:05   
blanč
Pikovit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Misli mu berešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
26.1.2008 9:23:06   
blanč
Jojjjjjjjjjj, "mi" berešuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
26.1.2008 9:23:48   
arneja
Banga, dober izraz, jaz se znam tudi precej na zalogo sekirat user posted image . Daj kakšno slikco vašega kužeka prilimaj, verjamem, da je pravi sonček user posted image . Moj pa tudi bog ne daj, da bi špiko v roke prijel, edino pri stopki se je nekaj frajerja začel delati, pa mu jaz potem nisem pustila user posted image . Ste se ga nažurali včeraj user posted image ?

Larči, a ti si kar brez svojega punkcijo preživela? Jaz sem mojega tako za roko stiskala, da sem mu skoraj kosti polomila user posted image .

Pf, sem jih jaz slišala od Reša na punkciji, kako bom potem rodila user posted image . Nekako že, verjetno bo pa veliko stoka zraven user posted image . Obstaja pa tudi epiduralna, če bo panika zares tako velika user posted image .

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
26.1.2008 9:30:08   
pikovit
Blanč veš kaki bi ti Dejzi rekla.O vijolična pošast.ha ha ha.Kako si kaj?Te je pa lepo videti.Včasih te opazim kako nas bereš.Oglasiš se pa nič ne.Kako služba?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4812
26.1.2008 9:33:30   
pikovit
A čmo mal navijat za Tonija in Vlasto.
Dejmo,dejmo,dejmo,dejmo.Toni.Toni,Toni,Vlasta,Vlasta,Vlasta,Vlasta,Vlasta

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
26.1.2008 9:33:33   
kikaa
Pozdravljene!

Moram povedat, da vas tudi jaz berem non stop, pišem pa bolj malo, ker se še nič kaj takega pri meni ne dogaja. Zdele sem pa rekla, da se moram oglasit, da me kdo iz seznama ne vrže. Kar se tiče seznama - se strinjam z Kajsico in pf. Mislim, da je že počasi čas za novo temo...

Drugače pa čakam user posted image , ki naj bi prišla v teh dneh (danes, jutri, pojutrišnjem), potem pa se 22. dan tudi jaz začnem špikat. Tako da predvidevam začetek februarja. Seveda pa samo NE čakam, ampak vmes navijam za vse vas borke in tudi nosečke, da se vam vse najlepše izteče.

LP!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
26.1.2008 9:37:04   
arneja
Haha, Mijavček, nič nisi popackala - so ginekologi še česa hujšega vajeni, pomisli na porod user posted image . Seznamček ti je lepo uspel user posted image . Je.eš narastek in razcepljene lase, glavno, da bodo otročički user posted image .

Lara, a to je funkcija Prometriuma, da kri gosti? Sta šla k prijateljčkom jesti pa valček plesat user posted image ? Pa še pekla si ti včeraj po punkciji - dobra si user posted image .

Mismis, bravo, da ti je šlo na izpitu ok. Tiste piflarije pa tudi jaz že od nekdaj nisem marala, čeprav vrstni red alinej pa na srečo nikoli ni bil pomemben user posted image . Tri mesece starega kužka imate šele user posted image ? Daj še ti kakšno slikco gor user posted image . Kilce pa veš, da grejo dol, če imaš tako dobrega trenerja user posted image .

Ribica, ti pa že v torek UZ user posted image ? Mi smo se pa včeraj malo crkljali pa mi je bil dostop do neta onemogočen user posted image . Zdaj, ko nisem na hormončkih, me pa kar nekaj špika tam spodaj, si pa res pridno jajčnike božam vsak dan malo user posted image . Ne bi bilo slabo, da bi po domače uspelo user posted image .

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
26.1.2008 9:55:38   
arneja
Johnie, dobrodošla user posted image . Nič se sekirat, izcedek je lahko čisto normalna zadeva. Pa še zamrznjenčke imaš, tako, da res glavo gor, punca user posted image .

Pikovit, jaz bi dala s seznama dol vsaj avgustovske nosečke, oktobrske bi pa še pustila gor. In to se spomniš, da bo ravno danes treba narediti, da bom garala sto na uro,  kaj user posted image

M. Rudovič, kaj ne greš tudi te februarja spet v postopek? Če ja, potem je že čas, da kakšno z nami rečeš user posted image . Piši o svojih pripravah, da lahko delam primerjavo s svojimi, pa da nam čas hitreje mine user posted image .

Kajsica, jaz bi tiste nosečke iz avgusta vseeno dala dol. Se pa čisto strinjam, da si na nosečnosti odprejo punce temo IVF nosečke ali kako si že napisala. Ker vzporednic z instant nosečnicami user posted image  tukaj enostavno ni. 5 kg si ti pridobila?? Potem sem jo jaz res dobro odnesla. Si pa res pridna, da tisto kolo goniš. Pri nas ga ima mami pa se bolj kot ne prah gor nabira user posted image . Čeprav bom jaz tudi morala nekaj začeti za svojo fizično kodicijo delati. Sploh zato, ker sem grozovito psihično napeta user posted image . B-vitamin je super zadeva, pa tudi e-vitamin. Čakaj, grem po listek pa ti točno napišem za kaj je: za cel kup stvari in kot vitamin plodnosti uravnava delovanje spolnih žlez. Tako da se ga meni zdi pametno jesti. Jaz bom zdaj dve tabletki na dan, med postopkom pa kar tri, kolikor je največ dovoljeno. B-compleksa bom pa tri tabletke na dan in dve žlici pivskega kvasa. Centramed sem včeraj zadnji pojedla, tako da zdaj samo še Tifolček papcam. Ostali vitamini bodo pa s sokcem menda prišli. Matični mleček pa menda tudi full dobro na celice vpliva, ga jemljejo tudi bolniki z rakom.

Anonimna, tudi ti dobrodošla user posted image .

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
26.1.2008 9:56:43   
blanč
Toni, Toni...Vlasta, Vlastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Služba je uredu, dosti boljše kot prej. Klomifen ni uspel. Test danes zjutraj-.Komaj čakam septembra.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
26.1.2008 10:07:22   
arneja
Pf, tema IVF nosečke bi bila verjetno res umaknjena na forum Nosečnost. Tako da je najbolje, da kar pod našo temo klepetate naprej tudi nosečke. Do večera mi sporočite kaj s seznama dol dati, jaz bom pa potem pošteno zavihala rokave (na šlafroku user posted image ), prav?

Pikovit, mrzlo pa je mrzlo. Ampak je meni precej bolj všeč kot tista megla pa toplo. A tvoj te je pa kar doma pustil, nesramnež user posted image ? Glede cukra pa jaz nisem nič boljša kot ti user posted image . Pri ostalem pazim, sladkariji se pa ne morem upreti user posted image . Mi je takšna tolažba za vse hudo user posted image . Upam, da bom znala seznam popraviti, sicer bom pa za vmesne inštrukcije prosila user posted image .

Toni, Vlasta, Toni, Vlasta, Toni, Vlasta, ... mamico hitro zbudit, da nas malo pozdravit pride user posted image .

Kika, tvoja M bo hitro tu, potem pa spet špikice v roke pa na veliko čvekati tukaj gor user posted image . Pa ti, se na kakšen poseben način pripravljaš na nov postopek?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
26.1.2008 10:09:00   
arneja
Vijolična pošast user posted image  (Daisy, we miss you user posted image ), koliko tabletk Klomifena si pa jedla? Pa te je kaj z UZ spremljal?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
26.1.2008 10:21:23   
arneja
RR kliče Dejzi user posted image . Dejzi po prekropani noči ponovno omaga user posted image .

Toni verjetno že kakšne vragolije v maminem trebuščku počne user posted image , Vlasta je pa verjetno bolj pridna punčka user posted image .

Dejzi, javi se. To ni prošnja, pač pa ukaz user posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
26.1.2008 10:30:43   
pikovit
Ej Arnejči od tvojega zadnjega posta sem pa zdej dol padla od smeha

user posted image           user posted image     kva sta huda.Kaj misliš kdo je po Dejzi?Po mojem je tamala od očija?

Ti bom pomagala pri seznamu.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
26.1.2008 10:36:15   
arneja
Se meni tudi zdi, da je tamala očijeva user posted image . Se slišimo. Ven na sončka, da bomo zvečer polne energije čvekale user posted image .

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
26.1.2008 10:39:02   
gold fish
da se še jaz malo javim.....

Zgleda, da je naša Sayuri nekaj poslala..... meniuser posted image , že od včeraj mi je ful slabo, bruham sicer ne, samo sem cel čas v pripravljenosti...... Včeraj je bilo 7t, po tistem izračunu na str. 55....  Me pa danes malo boli tam spodaj, tak podobno kot takrat ko pride M, samo ne tak intenzivno...... Mogoče pa je zdaj tisti čas, da bi naj bila prisotna.....v starih okoliščinah....

Arneja - ja v torek je UZ-hvalabogu...., samo ne vem, kako se bom vstala ob 4.30, pa na pot, če se zdaj po novem  ob 9 še po postelji vlačim....

Gloria - pa kje si se mi ti zgubila? Daj javi se no, sem že malo zaskrbljena......

DaisyE- kje si? Kako kaj Toni in Vlasta?   Navijam zanju, pa še en user posted image

Blanch - lepo, da si spet z nami....

Tudi vsem ostalim, ki jih nisem omenila lep pozdrav in navijam za vas.....user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
26.1.2008 10:43:43   
pikovit
Evo še za Goldfish in njen uz,ki ga tako težko čakauser posted image user posted image user posted image user posted image

Šc šc šc stran slabosti in bruhanje.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
26.1.2008 10:45:21   
blanč
Arnejauser posted image user posted image user posted image  klomifen na lastno pest, nič uz. Po ata Reševih navodilih od predlanskega leta od 3 do 7 dne po eno polovičko.
Želim vam lep dan.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......