|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF / ICSI - december / januar
25.1.2008 17:44:03   
Mijavček
Oj,

a čakate seznam? user posted image

Bom nardila, ampak sem lih prletela domov, sem bla pr frizeeerjuuu, zdaj sem pa tko lačna, da moram hitro nekaj u pisker vržt, pol se vržem v seznam, upam, da mi bo ratal user posted image

Lara in lejla... user posted image , evo pa je za vama ta najbolj zoprn del. Zdej pa držimo pesti, da se jajčki pa plavalčki lepo družjo.

Jaz sem bla na UZ danes, tko kot se mi je zdel, ni mogla nič pametnega videt, ker je bla sluznica še predebela (2.dan M), pa pridna sem bla, nič nisem popackala user posted image

pa pa

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
25.1.2008 17:44:29   
lara light
Lejla, aha, torekuser posted image . Se nisem spomnila, če si že kje omenjala.

Glej, srce, jaz jemljem prometrium, ki naj bi gostil kri, je pa namenjen preprečevanju spontanega splava in zato, sem večkrat zasledila, da je fajn poleg teh tablet vzet aspirin, da jo redči. Za aspirin mi ni rekel nič, bom pa v pon vprašala.

Si dobro? Te boli? Jaz bi šla do enih prijateljev neki pojest nocojuser posted image ...so naju povabili...nič nisem razlagala o postopku, ker imata tudi onadva polno težav z zdravjem, kaj misliš? Saj ni nujno, da prav ležim a ne? Bom samo sedela par urcuser posted image  Glas ljudstva? 

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
25.1.2008 17:47:40   
lejla007
Mijavček, pridna da nisi nič popackala user posted image
Kdaj imaš pa zdej UZ?

Lara - jaz mislim, da če se počutiš ql, da lahko greš, sam lih plesa ti ne priporočam user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
25.1.2008 17:48:21   
Mijavček
Lara, koker se počutiš. Če misliš, da boš zmogla, potem je pomojem OK, samo obleci se, da se ne boš prehladila
(ja, že materinske spuščam..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4779
25.1.2008 17:56:16   
Mijavček
Aja, to sem pa pozabila napisat; jaz zdaj nadaljujem s Suprefactom do ponededeljka in v pon. grem na UZ in takrat bom šele dobila Gonal, če bo sluznica že dovolj tanka.

Kaj čem user posted image  mal se je zavleklo, ker mi je tečkauser posted image zamujala, ampak G je rekla, da ni to nič hudga, bom pač kasnej s stimulacijo začela. N aprej pa normalno.

(odgovor članu lejla007)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
25.1.2008 17:56:56   
lara light
Mijavček, hvala! No, pa si tudi ti opravila Uz, pridnauser posted image
In frizura? Si lepa?user posted image  Opis, prosim, fotka še bolj zaželjena!

Za seznam pa kar počasi...saj se ne mudi, je vikend pred namiuser posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4781
25.1.2008 18:01:11   
lara light
Spet zamujam s posti...neki pečem, mmm že diši...

Mijavček, seveda,da bo vse ok. Daj telesu čas, da se pripravi in okrepi, da bo nared za pikicouser posted image ...tista materinska mi je bila všeč!user posted image

Mislita z lejlo, da glih polke ne, valček pa smem?user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 4782
25.1.2008 18:02:50   
Mijavček
Uf, fotka, bo bolj težko... saj ni nič posebnega... še vedno sem blond in še vedno mam dolge lase, samo malo sem skrajšala pa narastek pobarvala (v resnici sem malo manj blond, kot zgleda) user posted image

Zdaj grem pa res kuhat! Se slišmo kasnej!

Neposredna povezava do sporočila: 4783
25.1.2008 18:17:17   
lara light
Kostanj, mlinčka, sonček, jadrnica, daisy, pf, arneja, abra in ostalim deklinam...user posted image lep vikend vam želim! user posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
25.1.2008 18:19:19   
mismis
Lara
čestitke za  4 jajčka, to je točno 4 več kot nič. Tudi jaz sem jih imela v 1. postopku 4.
Kar se tiče večerje s prijatelji, kar podji, če se le v redu počutiš.

Mijavček
se pripravljaš na otroke z novo frizuro. Bojo imeli ptroci že v štartu lepo mamico

Arneja, Banga in vse ostale
hvala za pestke, ki ste jih držale zame, mislim da bi moralo ratati, razen če se bo prfoks spomnil in na nek svoj način ocenjeval. Drugače pa prav sovražim izpite, kjer ye moraš napiflat vse po alinejah, pa še točen vrstni red po alinejah napisat. Bog ne daj, da  bi kaj zamešal. Potem pa itak 2 dni po izpitu že vse pozabiš

Arneja,
jap kužke je potrebno peljati tudi zvečer ven, predvsem je odvisno od tega, kdaj ga hraniš. Naš je komaj tri mesece star in ga hranim 3x dnevno, tako da dobi zadnji obrok ob 20.00 zvečer, potem pa počakat da prebavi, pa ven v gozd. Pa sej ni problema ga ven peljati, bolje to, kot da preležim cel večer na kavču pred TV.

je pa moj rekel, ko sem kupila psa, da je to še zdaleč najboljša naložba, ki sem jo naredila. Prej ni bilo teorije, da bi me ob vikendih pred 10.00 zjutraj spravil iz postelje, sedaj pa že ob 7. kolovratim okol, in šetam mojga psa. Pa kilce grejo dol...JUPI

zdej se dam pa na OFF grem jest palačinke, ki mi jih je moj dragi naredil

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
25.1.2008 18:27:40   
lara light
Mismis, hvala... 4 več kot nič. Upam, da bo kaj ratalouser posted image .
Torej ti je šlo dobro, finouser posted image  Če ostane kaka palačinka, pošlji! mmm..najboljša hrana!

Mijavček, ti lepotička, ti...še skuhaš, da mu dobro, pa se mu zvrtiuser posted image !

Uživajteuser posted image

Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
25.1.2008 18:28:50   
pikovit
Lara pridem na vaš konec.Ni dolgo nazaj,ko sem bila na obisku.Ti pošlem zs

Neposredna povezava do sporočila: 4787
25.1.2008 20:33:38   
gold fish
sem mogla nekaj napisat..... smo padle že čisto dol nekam z našo temo....user posted image

Ni vas danes dosti tu gor..... Kje ste vse? Ste vzele dobesedno tisto od Darje - petek dan za metek neuser posted image .... no pa saj tako je prav...... nam je takrat punkcija na petek prinesla en zadetek,ki ga imam sedaj v trebuhuuser posted image , videla pa ga bom v torek na uz....

Gloria - ti se nisi nič javila že xx dni........ Kje si se zgubila moja sonosečka?

Pa Arneja, pija, daisye, ....... pa vse ostale..... kaj delamo?

Mene pa danes že cel dan neke slabosti obletavajo......, ma ne vem če ni to Sayuri zdaj meni poslalauser posted image ,..... srečo imam samo to danes, da še od prehlada nimam okusa in vonja, ker drugače bi že objemala wc....

Soncek33 - kje si pa ti?

Zgleda, da sem sama tu goruser posted image .....,

No, se beremo kasneje.... POzdrav, Ribica

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
25.1.2008 20:54:23   
Mijavček
user posted image  AKTUALNO V TEM TEDNUuser posted image

Petek, 25.1.
lara light punkcija
Mijavček - 1.UZ

Sobota, 26.1.
Nedelja,27.1.
Ponedeljek, 28.1
mismis začetek špikanja (pregled krvi)
Shuka 1.UZ
Lara light ET
Mijavček 1.UZ repriza

Torek, 29.1.
lejla007  ET

user posted image

user posted image user posted image  T R E P E T A L K E user posted image user posted image
(beri TESTI)

jadrnica greje user posted image user posted image  - TEST 30.1.
DaisyE greje user posted image user posted image  - TEST 31.1.

user posted image  Mlinčkauser posted image
user posted image KOSTANJuser posted image
user posted image Mišolina (LJ)user posted image
user posted image sonček33 (LJ)user posted image
user posted image netka34user posted image
user posted image Abra (PO)user posted image
user posted image **NiNa**(LJ)user posted image
user posted image  

user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V DECEMBRU / JANUARJU / FEBRUARJUuser posted image

• dole (2.IVF;MB,dr. Vlaisavljević) 12.12. razgovor
  • Rmeli nadaljuje v februarju
  • kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 19.12. razgovor, Suprefact in Gonal
  • andreja07 (PO,dr.Reš) 2.10. razgovor, nadaljuje marca
  • Kostanj (PO,dr.Reš) nadaljuje kmalu!
  • kikaa (32let)(2.IVF,LJ) - začetek februarja
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič) 15.1. razgovor
  • reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš) januarja v nov boj
  • cati (27let),(MB) zamrznjenčki
  • spelka12(26 let) (2.ICSI;PO,dr.Reš) 4.2. razgovor
  • M.L.B.K. (35let)(PO) januarja v nove boje
  • mandarinca (32let) v nove boje - zamrznjenčki
  • Goldy (LJ) pokliče pri januarski M
  • mavrica72 (PO,dr.Merlo) pokliče januarja
  • dajamaja (PO;dr.Reš) 8.1. pogovor
  • mlinčka (29let),(1.IVF;LJ) 3.12. začetek Suprefact,nato Menopur,17.12.UZ
  • šemalo (2.IVF;LJ) januarja v nov boj
  • GITA14 (LJ) februarja po zamrznjenčke
  • jadrnica (PO) zamrznjenčki, ET 16.1.
  • tejka** (LJ) začetek konec januarja
  • mismis (33let)(1.IVF;LJ,dr.Drobnič) 28.januarja pregled krvi pred prenosom zamrznjenčkov
  • pikovit (31let) (6ICSI;PO,dr.Reš) januarja začetek
  • lejla007 (25let),(1.IVF;LJ,dr.Vogler)) 21.12 razgovor,26.12. začetek Suprefact,
  • mihi78 (1.ICSI;MB,dr. Vlaisavljević) začetek špikanja januarja, punkcija in ET po 19.2.
  • DaisyE (3.ICSI;PO,dr.Reš) punkcija 12.1, ET 17.1.
  • bilka (LJ) zamrznjenčki februarja
  • T1979 (PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • arneja (34let),(2.IVF;PO,dr.Reš) februarja v nov boj
  • Linda25 (ICSI LJ) 7.2. začetek špikanja
  • lara light (1.IVF;PO,dr.Reš) 10.1. razgovor in začetek špikanja
  • zarja1 (1.IVF;LJ) začetek februarja
  • m.rudovič februarja v nov boj
  • *ajetam*(LJ) začetek januarja
  • Darja* (3.IVF/ICSI?;MB) 11.1. razgovor
  • Mijavček (32let),(3.IVF;LJ)  11.1.začetek Suprefact, 25.1. UZ
  • Lupita
  • Shuka (2.IVF/ICSI;PO,dr.Reš) 10.1. začetek Diphereline, 28.1. UZ
  • ANIME (ICSI;PO,dr.Reš) 15.1. začetek Suprefact, 24.1. Menopur
  • konina (LJ) februarja zamrznjenčki
  • majc (2.ICSI;LJ) 27.12. začetek Suprefact
  • Crnitulipan februarja po zamrznjenčke
  • teja*(6.IVF;LJ) 14.1. začetek Suprefact
  • banga začetek februarja (9.2. začne s kratkim postopkom)
  • pajčolanka (1.ICSI;PO,dr.Reš) 7.2. začetek Diphereline, nato Menopur
user posted image KANDIDATKE ZA user posted image  V MARCU / APRILUuser posted image

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ)  21.3. razgovor
  • sonček33 (LJ) pokliče prvi dan M v marcu
  • Pija76 ponovno v boj
  • ušula spomladi v nov boj
  • Sulfinija (4.IVF;LJ) marca v nov boj
  • vijolica30 (2.IVF;LJ) začetek marca
  • user posted image

koalauser posted image , *medica*user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelicauser posted image user posted image ,  Staša1user posted image gloria, tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upa, mozart, _rebeca_user posted image , anadejka,  pika 74, MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image ,micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image ,Pamela, blanč,  Stormyuser posted image , tassi1, dakec, citrončica, maša74, barbarela77, tobika

user posted image NOSEČKE avgust / september user posted image
GOYA (30let),(PO) user posted image user posted image ,  DARMAR (PO) user posted imageZALAZOYA (PO) user posted image ,  SKYE(MB) user posted image user posted image

user posted image NOSEČKE oktober /novemberuser posted image

MARTINŠČICA (33let),(LJ) user posted image user posted image , _rebeca_ (28let),(PO) user posted image user posted image ,  maja24 (24let),(PO)user posted image , tita13 (PO) user posted image , sayuri (31let),(PO)user posted image user posted image , Stormy (LJ) user posted image , Meeryana (30let), (MB)user posted image , Ana_P(29let),(MB)user posted image ,Lotty (PO)user posted image , Amelia (31let)(PO)user posted image , pf (PO)user posted image , meybebaby (MB)user posted image

user posted image NOVE NOSEČKEuser posted image
user posted image KITTY pregled 28.12. (javi se)
user posted image  gold fish (33let),(LJ) pregled 29.1.
user posted image gloria (27let),(LJ) pregled???
Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
25.1.2008 21:03:12   
dajamaja
Sem se še jaz privlekla do PCja. Bravo Lara za punkcijouser posted image user posted image ! Važna je kvaliteta, ne kvantiteta. Bravo Mijavček, za neokrnjeno okolje user posted image

Sem vas na hitro prebrala in ste OK, kar je super. Upam, da bom jutri kej več lahko z vami (PC je okupran), zaenkrat pa samo ... uživajte!!!!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
25.1.2008 21:09:48   
Mijavček
No, evo! Pa mi je ratal. Če sem ga kej posračkala pa hit povejte, bom popravila.

Ribica, upam, da se res ne boš nalezla kakšnih slabosti. Saj res, kako pa kej naša Sayuri? Sta s školjko še naj friendice? Sej nis huda, k se mal hecam.

mismis, seveda, moji otročki pa že ne bodo mel mamice s razceplenimi konicami pa 5 centimetrskim narastkomuser posted image user posted image , ha ha, vpraš me čez par let, ko bom mela dva razvajena mulca, k me bosta vlekla vsak na svojo stran  -  se že vidm... narastek, scufani lasje, brez mejkapa....  Hm, ...magari to, sam da bi mela kakšnega mulca al pa mulo.user posted image

Mi smo povečerjal že. Kok je svet lepši, ko se človek naje.user posted image  

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
25.1.2008 21:19:44   
Mijavček
O dajamaja živjo.

Punce v zvezi s seznamom... pikovit je predlagala, da mal zbrišemo zelo stare stvari, npr nosečke izpred par mesecev. Jaz sem jih zaenkrat še pustila, sicer je seznam res že dolg ratal, ampak naj bojo še mal gor... za motivacijo, tko k je pikovit rekla. Jaz nisem upala kakšnih drastičnih ukrepov izvajat, dokler ne sprejmemo predloga z večinskim glasovanjem.user posted image user posted image

Bi pa še enkrat pozvala tiste, ki se že solgo niso javile, če še kaj berejo, naj vsaj par besed napišejo, če že mamo seznam, da bi bil vsaj čimbolj ažuren.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
25.1.2008 21:43:32   
johnie
Ojla punce! Ker vas že dolgo berem se vam bom pridružila še s par besedami.

Hvala ker ste tako prijetna družba. Vsem držim pesti!

Tudi sama sem v prvem icsi postopku, punkcija 12.01.(8 zrelih celic, 6 zarodkov), transfer 15.01.(3 dan) in zdaj čakanje, upanje pa pojenja ker imam od včeraj rjav izcedek user posted image in na današnji dan (10) je bil test negativen, morda prehitro ampak močno dvomim da bo še kaj iz tega. Včasih pa še pomislim, mogoče pa se bo vsaj en obdržaluser posted image

No ker ste same pozitivke ne smem težit in moram upat do konca ne? tako pišete, sicer pa tudi ve se  poberete in greste v nove boje, občudujem vas.

Zanima me kdaj vam je Reš poslal pošto o zamrznječkih?, ker še je nisem dobila, naj bi pa bili 4 zarodki (podatki s punkcije) za zamrznit, no oz. koliko se jih je obdržalo do 5 dne?. Rekel pa je da bom dobila obvestilo po pošti.
Pe še nekaj, naslednja možnost je čez tri mesece, bi to pomenilo april ali maj?

"Včasih izgubimo bitko, "vojno" bomo pa dobile!" user posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
25.1.2008 21:55:05   
pikovit
Johnie dobrodošla med pozitivkamiuser posted image user posted image user posted image .Prvo pravilo,ki je ne obupat,pa če je stvar še tako obupna ne obupat.
Ti izcedki so lahko tudi +.Sicer pa pred 12 dnem delat test je včasih brez veze.Raje počakaj in se pusti presenetiti.user posted image
Držimo pesti zate in za vse ostaleuser posted image

Kje pa ste danes vse???
Punce uživajte v vikendu!

(odgovor članu johnie)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
25.1.2008 21:58:34   
pikovit
Punce jst se strinjam z Mijavčkom.Seznam je res že predolg.Lahko pa naredimo novega in imamo tam nosečke,nas pa pod ta seznam.Seveda če želite.

Mijavček moj glas imaš.Ostale pa bi bilo fino da še ve malo pokomentirate.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
25.1.2008 22:06:47   
pikovit
M.rudovic a si prišla malo naokol?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
25.1.2008 22:11:08   
Mijavček
ja johnie živjo, lepo da si se skorajžla in pokukala na plano user posted image

10. dan je mogoče res prehitro..., izcedek je sicer grozno videt, ampak mogoče, je pa samo izcedek. Držim pesti.

Jaz grem ninat. mam jutri težek dan, pa nedeljo tud... tako, da se slišmo verjetno v pondelk šele. Lepoooo se mejte pa pejte na sonček, mende, da bo čez vikend.

user posted image  

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
25.1.2008 23:01:44   
kajsica
En lep večer vsem skupaj!

Vidim, da so v večini standardne raglje danes odsotne!

Marjetica, kako kaj tvoje počutje? Res držim pesti zate!

Johnie nikar ne obupat, dokler ni sveže krvi, je vedno upanje. Tu smo pa zato, da tudi težiš ko je potrebno in ti mi poskušamo moralo držati. Kot sem že mnogokrat napisala, teh 14 dni čakanja je najbolj moreče obdobje in res čutiš vsak mehurček ko ti gre po trebuhu in se sprašuješ kaj pomeni. Poglej, tudi če hočeš pojokati, lahko tukaj, punce so res pozitivke in ti bomo poskušale pomagati.

Jadrnica, kako gre kaj tebi? Velikokrat mislim nate in držim pesti. Res si mi nekako predhodnica in spodbudnica. Upam, da se pingvini dobro počutijo!

Lara, čestitam za prestano punkcijo, sedaj pa lepo počivaj in se pripravi na pikice, da jih boš lepo imela. Ni pa važna kvantiteta ampak kvaliteta. Pri "samo" 4 celicah lahko imaš 2 zarodka in 2 pingvinčka, ki bi jih rabla čez par let. Tako da punca ne obremenjuj se s številom, ni važno.

Glede seznama pa bi predlagala naslednje:
res so te naše nosečke nam nekam v vzpodbudo in vidimo da gre in nam dajejo upanje. Bi predlagala, da v prvo odpremo novo temo IVF januar/ februar, ker mi še kar nekako kracamo po lanskem letu. Nosečke bi zaenkrat še pustila, bi pa še nosečkam predlagala, naj odprejo novo temo tukaj na Upajmo skupaj in sicer IVF srečke nosečke, ker men druge teme pri nosečkah nekod ne sedejo (moje mnenje), nekatere tam pri nosečkah nikakor ne vedo kaj vse storimo, da pridemo do željenih pikic in angelčkov.

Moram pa vam neki povedat, ker sem v svojem postopku pobasala 5 kg in je vse sedlo okoli trebuha pa sem drugače bolj suha, sem si nabavila sobno kolo in pridno gonim vsak dan pol ure. Ja do marca imam čas, da nekako to spravim dol pa pridno sokece pijem, samo da mešam zelenjavo in sadje, pač kar mi pod roke pride, pa so prav njami....V glavnem prav pridna sem ratala. Drugače je vse OK, me je pa prehlad začel mal mučit, teče iz nosa.....

Arneja, bo že držalo glede vitaminov kar ti je zdravnik rekel. Saj se spoznajo na to. No pa si me prepričala, da bom še jaz eno kuro z B vitaminom naredila, saj škodit ne more.

Me pa še neki glede matičnega mlečka zanima?! Zakaj ga jemljete? Ali kaj stimulira ali je samo nasplošno za zdravje?

Uživajte!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
25.1.2008 23:05:06   
kajsica
No bravo, pa ste vse pobegnile!

Ja potem pa lahko noč puce in se jutri beremo!

Nočko!

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
26.1.2008 5:57:42   
Anonimen
Dobro jutro!
Še malo pa se vam tudi jaz pridružim, upam da me sprejmete medse, tako kot so me včasih stare borkeuser posted image . O svojem postopku kdaj drugič, ker še ne vem točno kako in kaj?

Sem videla, da se pogovarjate o prehrani in moram rečt, da sem jo tudi jaz spremenilauser posted image . Našla sem tudi nekaj o hipervitaminozi in vam bo mogoče kaj v pomoč pri vaših vprašanjih. http://www.ezdravje.com/si/vitmin/vitamini/hiper/?aurora=print
http://med.over.net/forum5/read.php?19,4517799

Srečno vsem, ki čakate na postopek, na punkcijo, na ET, na test, naj se vam zaključi z lepim debelim user posted image user posted image

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......