|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.1.2008 19:07:32   
spps
ojla!bivša blondinka je zdaj rjavolaskauser posted image user posted image user posted image   enmal sem še v šoku,drugač pa bouser posted image user posted image user posted image
sem bila kar nekaj časa prej svetla...mojga user posted image  bo ps itsk infrkt,ker ne ve da sem menjala barvouser posted image
a ni tany tud za takšen podvig?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 726
24.1.2008 19:22:59   
_ancica_
aha, se pravi da si brunetka zdaj...lepo! user posted image
ja tany je nekaj omenjala zadnjic, da si namerava spremenit barvo. Zgleda, da si bom se jaz mogla kmalu user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 727
24.1.2008 19:26:05   
spps
user posted image  mal spremembe ne škodiuser posted image  jaz sem že taka,da moram vsake tolko menjat barvo-se naveličam,mam pa krajše lase tk da ni take panike.in kaj si počela danes?kolk je pa časovna razlika s kanado?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 728
24.1.2008 19:28:18   
_ancica_
6 ur razlike...smo pa za vami (je Slovenija ful napredna user posted image )
ja sej jaz sem si tudi vcasih kar naprej barvala lase, zdej pa ze kar ene dve leti nic. Kaj pa vem, mogoce bo pa spet treba mal zacet user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 729
24.1.2008 19:33:23   
spps
user posted image  jaz bom mal prekinala z barvanjem,ti pa začela,
nazadnje sem imela svojo barvo takrat ko sem bila noseča-skor 6let nazaj,zdaj sem pa rekla,da moram videt kakšne lase imam,sej ne velja neprestano barva na barvo...
me zanima kak dolgo bom zdržalauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 730
24.1.2008 19:36:27   
_ancica_
jaz sem prenehala, ker me je moj dragi prosil, ce lahko vidi mojo naravno barvo user posted image user posted image user posted image In potem ko jo je videl, mu je bila ful vsec (kaj pa vem, je taka svetlo rjava), pa sem kar pustila narastek rast. Zdaj pa me ze mika, da bi se mal pobarvala, ampak se ne vem kako.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 731
24.1.2008 19:41:14   
spps
najboljš da začneš s kakšnimi prameni.ni tak šokantnouser posted image
in kaj še imaš  v planu za danes?
Me pa prav zanima kako je tany s svojimi bolečinami...si jo kr predstavljam zdajle z njenimuser posted image .po mojem zgleda nekako takoleuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 732
24.1.2008 19:44:19   
_ancica_
a je potem vsen sla z njim tja v mesto al kako? Mogoce jo je pa k zobarju pelal! Upam...boga tany! 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 733
24.1.2008 19:45:49   
_ancica_
aja, plan za danes...bo treba kmalu kaj skuhat, drugace pa nic posebnega, mogoce si bom sla malo ven rit zamrznit (kot vceraj user posted image ), pa mogoce bom mal tv gledala (ce bo kaj pametnega). Pa ti? Kaj v planu za vecer?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 734
24.1.2008 19:46:12   
spps
kolk sem prej zasledila ma zobarja jutri.se mi prav smili.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 735
24.1.2008 19:52:38   
_ancica_
ja, sele jutri...jooooj, potem je pa situacija res taksna kot si prej napisala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 736
24.1.2008 19:57:23   
spps
pa saj je velka punca-bo že zdržalauser posted image ,drugega ji zgleda ne preostane.
me zanima kdaj ,če bo prišla kaj na RR,sam verjetn bom že jaz spala.
moram malo spat spravit-gre ona tud jutri zjutraj k zobozdravniku.bom za kakih 15min nazajuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 737
24.1.2008 20:01:16   
_ancica_
lepo jo daj spanckat, jaz pa se bom tudi poslovila (vsaj za en cas)...je pa velika verjetnost, da pridem kmalu nazaj user posted image No, ce se pa ne najdeva danes, ti pa zelim en lep vecer in lahko noc in se tipkamo spet jutri user posted image cau bau

user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 738
24.1.2008 20:13:21   
spps
zdaj sem že tuuser posted image , za kakšno urco,pol bom pa jaz tud odpeketala do jutri
no če danes ne tipkamo več,se pa lepo imejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 739
24.1.2008 20:42:51   
mayci
Čau bejbe!
Pa sem še jaz prišla malo pozdravit. Tany user posted image , upam, da te ne boli preveč...
Ancica, si že zmrznila?user posted image
No, zdaj grem še malo po RR pogledat, pa pridem nazaj, če bo slučajno katera tukaj.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 740
24.1.2008 21:22:09   
spps
ojla tany,kako si kaj?si kaj boljše?no,upam,da si

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 741
24.1.2008 21:26:54   
tany83
Ojla...

babe, kaj me opravljte ko me ni user posted image user posted image , sem vse prebrala....

nisem bla pr zobarju, sem obiske dobila, pol sem po stanovanju pospravla, se tusirala, sla spat oz. pocivat, ker sem kot cunja...

moja pa more delat, nima fraj, prav mu je user posted image ., je reku, da bi me lahko k kamu drugmu zobarju peljal, sam da ta je najboljsa in on drugim ne zaupa... tko, da tany velika punca si, mal bos potrpela...

zdej sem pa tle.. upam, da mi niste vse pobegnle....

spps, ti pa kar iz blond na crno, ne jaz nisem tko radikalna, jaz se bom v rjavo, ki se nauser posted image  soncu lesketa rdece.. ce sploh obstaja...user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 742
24.1.2008 21:31:22   
spps
sej sem zdaj rjavauser posted image ,včasih so ble konkretne spremembeuser posted image user posted image user posted image user posted image sam tud zdaj je ornk sprememba,čeprav nisem črna.tako barvo kot si jo ti želiš sem imela jaz natur-pa me zanima če še jeuser posted image .za to sem se pofarbala na rjavo,da bom lahk prišla do svoj barve-da ne bo narastek taaaaaaaaaaaaakkkkkkkoooo očitenuser posted image .
da te potolažim,gre moja malajutr tud k zobarju-sam da boš ti še spala tist čas ko bo ons gotovauser posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 743
24.1.2008 21:37:26   
tany83
Ja sej moja naravna je tud rjava (kostanjeva), sam mi ni vesec, se ne lesketa, je taka misja....

aha...sej mene no strah k zobarju it.. komaj cakam, ker me boli in bi se rada resla te bolecine user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 744
24.1.2008 21:43:38   
spps
noč še preživi,potem pa bo boljše.zoprno je ,ko bolečina ne neha.jutri bo boljše,ko ti zrihta zob.boš videla,da bo jutr lepši dan.jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 745
24.1.2008 21:45:16   
tany83
ja upam, da bo res... ka ta je prav v user posted image .....

kam se je pa ancica zdej zgubila???

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 746
24.1.2008 21:51:17   
spps
mal prej je bla na forumu februark,potem sem ji pa en link poslala na ZS,zdaj pa mogoče tist gleda.nimam pojma,jo bo treba mal aktivirat,da se ti pridruži.da mal počvekate,da boš mal pozabila na bolečine.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 747
24.1.2008 21:53:49   
tany83
Ja, ko ona pade noter je nic ne zmoti, ce si ji kak link fajn poslala user posted image user posted image user posted image ... pol bo trajalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 748
24.1.2008 21:56:27   
spps
poslala sem ji link od ginekologa s. pušenjaka.sem ji pa naročla naj pride sem,da ti ne bo dolgčas.jaz se bom pa počas spravla pod tuš-pa da mojg presenetim z novo frizuro-ne ve da sem se pobarvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 749
24.1.2008 21:59:17   
_ancica_
evo me...sem ze tukaj user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?