|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
24.1.2008 22:30:24   
_ancica_
Midva sva zacela oktobra (se pravi novembra je prisla prva nezazeljena user posted image ) tako, da sva zdaj v cetrtem krogu (februarja je ne cakam)...se mi zdi ze cela vecnost user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 776
24.1.2008 22:30:57   
_ancica_
Kolk casa sta pa vidva cakala?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 777
24.1.2008 22:34:56   
mayci
No, pol bom pa tolk držala pesti, da ne bom do februarja nič drugega delalauser posted image !
Midva sva imela veliko srečo in sem zanosila prvi mesec, ko sva začela delati na tem.user posted image  Takrat še nisem bila na RR, ko a zdaj berem forum zanositev, pa vidim, da sva imela res srečo, da nama je takoj uspelo.

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 778
24.1.2008 22:37:25   
_ancica_
uauuu...srecka!!!! se ti ni blo potrebno sekirat mesec za mesecem!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da ti v drugo tudi rata tako hitro!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 779
24.1.2008 22:40:42   
mayci
Ja, to bi bilo čudovito!user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 780
24.1.2008 22:41:02   
_ancica_
Punce moje, zdaj se bom pa poslovila...moram skuhat kaj! user posted image
Lepo se imejte, pa se jutri spet tipkamo user posted image

cau bau user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 781
24.1.2008 22:48:05   
mayci
No, ti kar lepo kuhaj, da ne bo dragi lačenuser posted image , pa se tipkamo jutri!
Tudi jaz moram spat, pa kar tukaj visim...user posted image  Grem!
Lahko noč!

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 782
25.1.2008 9:37:48   
sončnica24
Sem zdaj celo večnost brala zdaj sem pa takauser posted image .

Ste res pridne čvekiceuser posted image

Tany za tebe pa res upam da boš prišla do tega preljubega zobozdravnika ker ko zob boli ni fajn vem kaki je moj takrat, jaz hvala bogu nimam problemov, moram hitro na les potrkat.

Nam pa pride danes en pralni stroj popravljat upam da ga popravi ker je cot že ogromno, tako da drugače tany pridem k tebiuser posted image .

Kavice pa še ne bom kuhala še ni nobene ki bi jo pilauser posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 783
25.1.2008 10:02:28   
smrka
men je pa zdej stalno v mislih dominikanska republika.... mater me vlece da b sla ke na dopust.....user posted image user posted image .... mogoce pa na porocno potovanje... 

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 784
25.1.2008 10:11:04   
sončnica24
Smrka bo treba dragega zasnubit če on tebe noče, potema pa uživat v tople krajeuser posted image , saj mene tudi tja vleče sploh zdaj, čeprav mam full rada sneg (samo ga spet ni), bi pa zdaj plavala v morju.user posted image pa uživala pod palmamiuser posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 785
25.1.2008 10:46:21   
Anonimen
Živjo punce!

Morje, plaže.... joj! Jst bi tud šla kar mal na morje. Bi se šla mal user posted image kolk bi bilo luštno... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
25.1.2008 12:18:33   
sončnica24
Oj gantar, sva se spregledaliuser posted image .

Jaz pa ne bom rabla it k tany perila pratuser posted image , ker stroj že delauser posted image . Saj hvala bogu ker zdaj en teden nismo nič prali pa nas je pri hiši 5user posted image , tako da veste kakšno je stanje pa sonca ni in sušilca ni, tako da se mi niti sanja ne kje bom perilo sušilauser posted image pa saj bo kolikor ne danes pa jutri bo baje že lepše vremeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
25.1.2008 13:07:27   
sončnica24
Še malce samogovorauser posted image , no saj mogoče se vam danes popoldne kaj javim če bom mela cajt drugače pa me do ponedeljka popoldne niuser posted image , greva spet na vikend no saj to grema tako ali tako vsakuser posted image .

Glede na to da ste že skoraj vse poročene poglejte si to pridigo, je full dobra

poroka

Neposredna povezava do sporočila: 788
25.1.2008 14:01:56   
Anonimen
sončnica... pridiga je zakon, župnik pa faca... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 789
25.1.2008 15:08:13   
sončnica24
Pa še imam malce časa klepetat, je šel moj nekaj delat tako da še nisva nikamor odišla, samo vidim da še ni naših zamejk, gantar ti pa si nas le našlauser posted image .

Tako da če bo kateri za klepet jaz bom čez dobre pol urce tukaj moram še perilo obesit pa eno dat prat pa kavo skuhat pride ati domov, potem pa sem tukaj, upam da niste danes vse kam pobegnileuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 790
25.1.2008 15:23:54   
Anonimen
SONČNICAAAAAA!  Sploh se ne moremo več poiskati. Enkrat je ena gor, k druge ni in obratno user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Kaj je sedaj to?
Naših zamejk pa ni in ni.... A še spijo? Dobro jutro punce (iz Kanade in Dominikanske republike user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 791
25.1.2008 15:51:44   
_ancica_
Dobro jutro/ dober dan punce!!! user posted image Ne morem verjet da sem danes pa pred tnay tukaj user posted image Verjetno je pri zobarju, zato user posted image
Kako ste? Danes je tukaj tak lep soncek!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
25.1.2008 15:58:49   
_ancica_
ja hudica...kje pa ste zdaj vse!!??? user posted image  user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 793
25.1.2008 16:14:01   
sončnica24
Jaz sem tu zdaj pa nobene druge ni user posted image , tany je verjetno res šla k zobarju jaz pa sem zdaj serviserja pralnega stroja igrala.

Še mi zdaj ni jasno kako za vraga se lahk znajde klupica v cevi kjer teče voda od pralnega praha v bobenuser posted image tako da imam vse prste zdaj počohane, o nohtih pa sploh ne bi ker imam že tako ali tako čisto boge.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 794
25.1.2008 16:32:26   
_ancica_
bogica, da moras takole sama pralni stroj popravljat user posted image
Jaz si bom pa zdaj zajtrk pripravla, potem pa se ne vem kaj bom pocela. Najbrz bom se tukaj malo visela, pa kaj skuhala kasneje, pa ful je lep dan, tako da bom sla verjetno malo ven user posted image

ja tany je pa zihr sla k zobarju user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 795
25.1.2008 16:33:44   
_ancica_
hej soncnica...kje se dobi ta ovulacijski koledarcek, ki ga mas gor??? Je ful lustn!! user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 796
25.1.2008 16:36:35   
sončnica24
Tukaj ga imaš saj angleško pa veš tako da verjetno kaj dosti navodil neboš rablauser posted image

http://lilypie.com/

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 797
25.1.2008 16:40:27   
_ancica_
hvala user posted image user posted image si bom po zajtrku zvela cas in pogledala! 

Neposredna povezava do sporočila: 798
25.1.2008 16:41:13   
sončnica24
Saj s tem nimaš več kot 2 minuti dela.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 799
25.1.2008 16:43:36   
sončnica24
Aja pa saj pri stroju mi je brat pomagal, samo dobro da nisem ven odišla, ker ponavadi vklopim in odidtem iz pralnice/kurilnice da sem vidla da voda ven teče pa sem takoj vgasnila, ampak da še to ni dovolj, že tako me je strah it tja ker se mi zdi da bo vedno nekaj narobe, sem šla prej gledat in je žarnica crknila pa je tako poknila ko sem jo prižgala me je skoraj na rit vrglo tako da zdaj dokler ne opere ne grem več tja noteruser posted image , me bo še kapuser posted image bom rajši tukaj gor viselauser posted image .

Upam samo da je z našo tany vse ok.

Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?