|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
24.1.2008 9:21:59   
helenav
jutro majrimuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
24.1.2008 10:10:23   
Žana04
Dan!

Mela, Nektarina, če bi vedela, da se bosta spet priklopile včeraj zvečer (ops, danes zjutraj), ne bi tako hitro zaprla barako. V postelji sem se itak še eno uro premetavala, razmišljala, delala plane za cel teden...user posted image  Ma kaj nam je, še ko bi lahko spale, ne spimo... user posted image  Očitno nam ne manjka energijeuser posted image
Zdaj vem, da bom v bodoče imela družbo tudi ob takih urah. Juhu!!!
zzzz n   (to je natipkala Julija - za pozdrav!)

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
24.1.2008 15:22:18   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Helenav-ni to RR kriv ampak stran s katere si kopirala.Verjetno imajo kaj blokirano in ne smeš kopirat.

Thaiss-no, če boš videla pikice bo ziher.KAj veš mogoče če je TAsha noseča?Nekaj sem slučajno razbrala iz nekih postov-je?Tasha-če bereš-si noseča?Če je ja ti privoščim iz srca....user posted image

LP,
Sibil RR

Draga radovednica, če bi bila user posted image  verjetno ne bi iskala službe in jo tudi dobila user posted image . Hvala vseeno za skrb, če pa te kaj muči kar pokliči user posted image  

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
24.1.2008 15:46:21   
majrim
tasha23...lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..uf,tak talent bi pa tudi jazuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
24.1.2008 17:53:46   
Sibil_
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Helenav-ni to RR kriv ampak stran s katere si kopirala.Verjetno imajo kaj blokirano in ne smeš kopirat.

Thaiss-no, če boš videla pikice bo ziher.KAj veš mogoče če je TAsha noseča?Nekaj sem slučajno razbrala iz nekih postov-je?Tasha-če bereš-si noseča?Če je ja ti privoščim iz srca....user posted image

LP,
Sibil RR

Draga radovednica, če bi bila user posted image  verjetno ne bi iskala službe in jo tudi dobila user posted image . Hvala vseeno za skrb, če pa te kaj muči kar pokliči user posted image  

Itak da sem radovednica-ma ne v slabem smislu.In bi ti res privoščila novo nosečnost, če si jo še želiš.
Zadnjič sem ti pisala sms pa nič odgovora ni bilo, zato nisem vedela kako in kaj?Si kaj jezna?user posted image

Pa čestitke za službo, upam da bo boljša kot prejšnja...user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
24.1.2008 19:03:00   
majrim
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje ste vse???????????????????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
24.1.2008 19:08:10   
thaiss
evo me!!!!!!!!!!!!!!!!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
24.1.2008 19:27:03   
melaverde
jaz sem tudi tukaj, spet z glavobolom...user posted image

a ima katera doma pralni stroj 6th sense od Whirpoola??? se res splača vzet te ali ni bistvene razlike z navadnim pralnim strojem ???

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
24.1.2008 19:33:52   
thaiss
meliss kaj spet ta glavobol... to pa zato ker do 1h zjutraj čvekaš tle goruser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
24.1.2008 19:51:36   
Sibil_
Mela-meni je en majster za pralne stroje rekel da je vse isto, samo več kot je elektronike bolj rado se pokvari.Edini nasvet je bil naj kupim čim bolj zmogljivega-beri čim več kapacitete, ker so to pač močnejši motorji.In obvezno pralni in sušilni ločeno.TAko da jaz sem nabavila od Bloomberga s kapaciteto 7 kg in sem ful zadovoljna.In še cena je bil kul, je bil glih v neki akciji.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
24.1.2008 20:03:52   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

meliss kaj spet ta glavobol... to pa zato ker do 1h zjutraj čvekaš tle goruser posted image

thaiss, možno...čeprav malo sumim tudi na vid user posted image  danes ne bom tako pozna ker imam za likat...bom čakala samo polnoč, da lahko kolegici pošljem sms user posted image

sibil, ma meni so rekli,da s tem 6th sense lahko ful prišparaš na vodi ker če pereš samo 3 majice ne vzame isto kot za 6 kg...bi pa rada kako praktično mnenje ?! vsekakor pa so energijski razred A in najmanj 1200 obratov

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
24.1.2008 20:09:47   
helenav

meliss kaj spet ta glavobol... to pa zato ker do 1h zjutraj čvekaš tle gor

..namesto da bi....user posted image user posted image ...vse mine vešuser posted image user posted image ....TAKO PRAVIJOuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2987
24.1.2008 20:11:03   
helenav
thaiss, možno...čeprav malo sumim tudi na vid danes ne bom tako pozna ker imam za likat...bom čakala samo polnoč, da lahko kolegici pošljem sms

jaz grem sedaj likat..sem čakala, da se para naredi..pa pridem back.....upam, da kašno trofnem....

sicer pa..meliss....jutri prideš v Izlo?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
24.1.2008 20:24:18   
melaverde
helenav, I hope so user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
24.1.2008 20:31:30   
nektarina
Ola. Thaiss, Mela. Hvala za info  rutice sem dobil in to zadnji dve... se lahko zahvalim Meli, katera mi je sporočila da še dve čakata v Mullerju. Takoj sem šla kupit. MA so res lepi in dobri, tiste druge rutice pa niso za nič.
Hvala Mela.

Neposredna povezava do sporočila: 2990
24.1.2008 20:31:35   
majrim
kaj zdaj ko pridem jaz poškilit pa ni nobene večuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2991
24.1.2008 20:32:50   
majrim
helenav...je šlo danes vse kot po maslu???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
24.1.2008 20:45:56   
nektarina
jaz sem še vedno tu, ma moram vsake toliko v sobo, ker moji še ne spijo... pojejo

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
24.1.2008 20:48:40   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

meliss kaj spet ta glavobol... to pa zato ker do 1h zjutraj čvekaš tle gor

..namesto da bi....user posted image user posted image ...vse mine vešuser posted image user posted image ....TAKO PRAVIJOuser posted image user posted image user posted image

a ti to iz lastnih izkušenj?????user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
24.1.2008 20:55:23   
melaverde
jaz sem tudi tu, čeprav vmes likam...user posted image
pa Val tudi še ne spi....user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
24.1.2008 20:56:27   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

Ola. Thaiss, Mela. Hvala za info  rutice sem dobil in to zadnji dve... se lahko zahvalim Meli, katera mi je sporočila da še dve čakata v Mullerju. Takoj sem šla kupit. MA so res lepi in dobri, tiste druge rutice pa niso za nič.
Hvala Mela.

Ma malenkost oz. drugič še user posted image

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
24.1.2008 21:01:11   
helenav
evo me.,,,,kje ste čveke.....jaz sem razpoložena......sem vse zlikala in sedaj pijem eno mrzloooooo birrooo  user posted image tako, da če ne prej..ko jo spijem bom sigurno začela streljat cazatte,,,,

majrim vse ko po maslu..pero Izola je zakon!!!!!!!!! In sem jo tako pogrešala, da sem upalila še en giro popoldne in jih nekaj celo srečala, ne austen, navt.....

thaiss tudi tudi....user posted image user posted image

meliss  a ti  kope so..za sprehod po izoli, ali za odpravo glavobolauser posted image user posted image ..btw....ma ti pjaži, da te kličem ( pišem ) tako?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
24.1.2008 21:03:53   
helenav
meliss a ti kope

hope so......pardon....niti pol pive še ni šlo in se mi že zapleta....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
24.1.2008 21:04:16   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

meliss  a ti  kope so..za sprehod po izoli, ali za odpravo glavobolauser posted image user posted image ..btw....ma ti pjaži, da te kličem ( pišem ) tako?

ma ne zastopim ???? se moram pobarvat ki se mi kažejo bjondasti...user posted image
ma veš kako mi je ravno kaj mi rečeš... user posted image  

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
24.1.2008 21:05:11   
helenav
majrim dej odpri si eno pivco anka ti..in upalimo kaj zanimivega....boš vidla, ki bomo tudi danes naklofale par straniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?