|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: (Južna) Primorska
23.1.2008 23:57:44   
melaverde
Val se je rodil ful čupav in črn, počasi pa postaja bjondo... user posted image  user posted image

ma napreduje, čepav če ga primerjam z Eneiem od zraka...se mi zdi da ne gre nikamor user posted image . Val lepo in dokaj sigurno sedi, se pa ne plazi (Enei se plazi že dva meseca ), ne ploska, ne da pa pa, ne prime rozine (pincetni prijem - ima kiblouser posted image )...ampak je ful priden in miren user posted image  danes je prespal Izolo (9-11:45)

kaj pa tvoja?? ne mi rečt, da vse to počneta ??? zkaj hodite v razvojno??
boš kaj prej zunaj??? samo če greš ob 12h ven, kdaj ti jesta kosilo???

rutice imajo sigurno, razen če jih tako hitro prodajo ?! je pa samo pripopana na kartonček, ni v najlonu...

(odgovor članu nektarina)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
23.1.2008 23:59:47   
melaverde
juhu žana !!!

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
24.1.2008 0:04:01   
Žana04
Oj, Mela, si še tu?

Neposredna povezava do sporočila: 2953
24.1.2008 0:11:55   
nektarina
Bemova vse dvojčke in nedonošenčke pošlje v Razvojno. Tudi če so sedaj zelo veliki, ko  so se rodili so  bili  majhni. Imeli so  2340 in 2500 gramov.
Ja   NIK  je v vsem pred Alexom, razen v govoru. ALex melje na veliko.user posted image
NIk  ima lažji prijem.  On vse vzame v roke in  stavi nazaj Recimo  iz flaše pije sam že  skoraj 2 meseca, Alex je začel komaj sedaj. Nik si dozira sam, zna pokazat kaj želi , ker pokaže z roko  in še par takih stvari. Veš, ko imaš dva  vidiš razliko. Ko pa  provam jih stavit na noge Alex  trdo il lepo  stoji, NIK pa ima  pokrčene noge. Vsak ima svoje finte.  A pa NIk sploh ne pozna bolečine. Pade, se udari, injekcije. NIč. Mene večkrat udari s svojo  glavo v mojo in mene to  ful  boli.
Mi imamo R po 11 uri.  A  jemo  večinoma  okoli 14 ure, merenda ob 1o 30 ali 11., odvisno kdaj vstanemo. SMo ratali eni zaspanjuhi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2954
24.1.2008 0:13:18   
Žana04
Kot kaže, ne. Ma kaj tudi ti strašiš ob teh nenormalnih urahuser posted image user posted image  Jaz sem zdaj končala likati dva stroja perila, en stroj se še suši (jutri bo na vrsti mož user posted image ).
Sem rekla, da se moram malo javiti, ker se res že en lep cajt ne vidimo in slišimo. Lepo, da me vsaj Austen pogreša.user posted image
Malo sva z Julijo zašle v gradbeni del Obale, kot mu pravi Mela. Domotožje, pač...user posted image user posted image user posted image
Drugače smo OK, Žana sem imela en teden doma, v vrtcu razsaja rota. Vidim, da je bilo kar nekaj fantinov bolnih. Upam, da se kmalu vsi pozdravijo user posted image . Jutri sem vas imela namen prit pogledat, pa odpade zaradi obiska iz Ljubljane. Mogoče v petek.
Tasekk, kje se pa ti šetaš, v KP?
Nektarina, si dobila kostume?
Boljše, da neham, ker ni ura. Drugače se prebudim in potem adijo spanje...Mož pa je itak že kaput.user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
24.1.2008 0:14:01   
nektarina
ŽAna, Mela je  in pol kar naenkrat zmanjka.user posted image  kdo ve kaj dela?

Neposredna povezava do sporočila: 2956
24.1.2008 0:14:38   
Žana04
Eco, še z Nektarino sva se zgrešile...user posted image

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
24.1.2008 0:15:40   
melaverde
ma sem še tu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Žana04)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
24.1.2008 0:16:32   
melaverde
sem čekirala en drugi forum user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2959
24.1.2008 0:18:12   
nektarina
Žana. NIč nisem še kupila. Sem pa videla tiste  Dalmatinčke iz Mercatorja in so res lepi, ma  tudi dragi  . ZA dva moram dat skoraj 50  eurov... ne vem če se mi splača, ker  za en ali 2 dniuser posted image user posted image user posted image   Zaenkrat so še mičkeni in ne razumejo, bom kupila kaj lepega ko  bodo večji. Sem videla neke  easy variante  za par eurov, slinček in kapica  v Sparju in BC. Upam, da je še kaj ostalo.
TI ne spiš? 

Neposredna povezava do sporočila: 2960
24.1.2008 0:20:12   
melaverde
sem bolj počasna danes ker imam glavobol že od 12h...user posted image
zgleda, da me je ta burja fanj prepihala...

žana, ma sploh ni res da te samo austen pogreša user posted image  jaz sem te že tisti večer mutla da ostaneš in nisi cedla...

nektarina, ju daš v hojico? jaz sem sedaj malo začela pri mami, lih da pojem kosilu v miru... stajica tudi ne pali ker se zvrne in pol njuri...kako ju zamotiš?? kje jih imaš dokler sta budna ???

Neposredna povezava do sporočila: 2961
24.1.2008 0:21:12   
nektarina
Ma tudi jaz sem še tu. PO pravici povedano ne grem še spat ker čakam ponovitev Grade fratello... Ma sem budala. CHi me lo fa fare.  Je pa res, da je to edini moment ko imam mir in delam kar mi paše.  tudi to ,da jem  sveži kruh z rozinami  in mažem  gor NUtello. Jutri  pa se bom tolkla po glavi.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
24.1.2008 0:21:20   
melaverde
kaj bom dobra tudi jaz? jaz ne spim... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2963
24.1.2008 0:23:44   
melaverde
jaz sem po mesecih pojedla celo pašteto user posted image  zdaj mi je tako slabooo
ma boš jutri pred 11h v kp ali ti ne rata ???

meni paše bit zunaj od 9h ker mi pol Val ful spi....zjutraj mi žal ne privošči...

Neposredna povezava do sporočila: 2964
24.1.2008 0:27:19   
nektarina
Oh Mela,jaz imam zadnje dni problemuser posted image . ALexa stavim v ležalnik in se tam zamoti s kakšno igračo, NIk pa hoče samo sewdet. Gorje,da ga stavit ležat. Še na povijalni mi dela take probleme.  Sedi al na fotelju ali pa na stolčku.
Ja  meni stolček za hranjenje ful pomaga. Jih stavim notri , jih  zavežem in sem mirna za par minut. KO res ne gre , dam kakšnega v hojico. Imam samo eno  katero sem jo dobila  in še  to  jo imam samo za nujne primere.  pediatri jo odsvetujejo.
Je pa vsak dan huje.-preveč radovedni. Najbrž tudi Val

Neposredna povezava do sporočila: 2965
24.1.2008 0:32:59   
nektarina
Ne verjamem,da bom še prej v KP. SIgurno bom spala  do  8-9, več ne smem , ker  moram jih zrihtat in nahranit. MA Val zjutraj ne spi? Kdaj se zbudi.  POleti smo vstajali 0b 6.  Je pa res ,da so hodili  spat zgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2966
24.1.2008 0:34:30   
melaverde
ma moj Val pa je ful priden pri noni, ki čuva skoraj 4 mesece starejšo sestrično. Z Emo sta tako smešna in zanimiva, da se samo smejemo...danes se je Ema plazla in Val za njo v hojici, pa sta prišla do predala, oba vriskala od veselja, Ema je predal spraznila, dala Valu žlico za čevlje...in tako sta potovala po stanovanju in več kot pol ure ju ni bilo sploh !! user posted image

ampak kaj, ki moja mama dobi živčni zlom, da niti eno leto nista stara in obrnejo stanovanje na glavo user posted image user posted image

ti boš imela srečo ker se ti bosta vedno skupaj zamotila...

Neposredna povezava do sporočila: 2967
24.1.2008 0:37:02   
melaverde
če sva doma vstane ob 8h, ker pa greva z d v kp, je buden že on & in pol ker naju sliši po stanovanju user posted image  samo je priden, ne teži...ob 9h pa že spi....

Neposredna povezava do sporočila: 2968
24.1.2008 0:41:28   
melaverde
nektarina, ma kaj si ti rodila 1. junija ?

Neposredna povezava do sporočila: 2969
24.1.2008 0:44:45   
nektarina
Ja si mislim, kaj mi bosta naredila iz stanovanja. Že zdaj vse najdeta in gre direkt v usta. So pa tudi pri moji mami pridni. SPloh ne vem kako nonam to rata.  Jaz zeham, grem se  vržt na kavč, se mi kar zdi ,da bom tam zaspala.
LAhko noč. 

Neposredna povezava do sporočila: 2970
24.1.2008 0:45:29   
nektarina
Ja 1 junija. Kaj si se kaj spomnila?

Neposredna povezava do sporočila: 2971
24.1.2008 0:53:01   
melaverde
ne, sem študirala kje sem bila takrat...user posted image

lahko noč !! pa lepo odpravite jutri user posted image

ciaoo

Neposredna povezava do sporočila: 2972
24.1.2008 7:58:24   
tejčica
Ste pa včeraj še pridno čvekale. Še dobro da sem ugasnila računalnik in nisem videla da ste še gor, sem se vsaj malo učila. Je bila ura skoraj pol dveh ko sem šla spat. Sem danes ko zombi.

Šibam z malima na Gorenjsko danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2973
24.1.2008 8:45:06   
helenav
user posted image

jutrooooooo

danes super dan.....in še lepša noč...naša Klara je, brez cepljenja..spala 12 ur in se zbudila samo ob 3h za papicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..in danes nič ne piha in bo takooo lep dan....seveda, če nama rata do Porotorža...

jutri pa upam, da koga srečam v Izoliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
24.1.2008 9:00:16   
thaiss
Jutro,
naša noč user posted image user posted image user posted image  spali kot se spodobi!!!

IZVIRNO SPOROČILO: nektarina

NAVT: ja tiste rutice iz MUellerja imam tudi jaz, ampak na  sliki od Thaiss so neke druge, take  bolj debele. Tiste iz Mullerja se nam hitro premočijo.
Pa še drage so . NekaJ manj kot 6 eurov za 2 kosa blaga. Moram najt koga da mi jih sešije.

Nektarina rutica je iz Muellerja, ampak ni iz unega kompleta ki sta dve pakirani. Te so obešene malo višje, cena pa je okoli 4€

meliss in nektarina ma se vam je odpisalouser posted image  do enih zjutraj user posted image
helenav super za tako noč, Klara je že vedla da ne sme njurituser posted image user posted image  Upam, da ti rata prit do Portorožauser posted image

Tejčica lepo se imej!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?