Lea2007
|
O, pa nas je res kar nekaj, ki imamo še diplomo na skrbi. Seveda nam bo uspelo pred sept, kot praviš amor real, da bo imel mail pametno mamico . Lih zadnč sm rekla mojmu, da je reveš že zdej obsojen, da bo pravnik . Mal heca, ker skoz neki za faks pacam. Uuuuu, ene ste pa še bol pridne poleg mate še priprave na poroko, midva sva tole lani poštimala, na koncu se pa ves trud poplača, imela sva res čudovit, pravljični dan. Ja res ful poseben filing, ki ga doživiš samo enkrat, tako da se splača potrudit. Lani sem pa na poročnem forumu visela cele dneve. No, da se pohvalim, pa nardil 14 izpitov, hvala bogu, leto se mi ne bi dal popolnoma nič. No ker sem bla tako zaspana, sem danes ubrala novo taktiko in sicer, da bom zjutraj pila tako mal bol švoh kavico. Pa je zdele že kr bolš. Drgač pa zdraven jem Elevit, meni je vredu, nobeni stranskih učinkov. Ja jaz tut razmišljam o tej nuhalni, in bol ko razmišljam o teh preiskavah, bol ne vem kaj si ne mislim. Nuhalna 80%, DHT prideš na 95% (okvirno), polgreš pa na AC in vse se lahko spremeni. Ne vem, sam se mi zdi tako noro, mal sem brala po forumu in punce pišejo, kako so mele slab rezultat na NH, pol še slabše na DHT, pol na AC pa vse ok. In pol če pomislim kake živčne vojne pred tem... No samo naglas razmišljam,...
|