|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 19:57:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: Julijčice 08
22.1.2008 19:59:08   
maja24
Mene že prou rt boli od sedenjauser posted image ,sm zeej za 5min gor pa dol hodila po bajti da sm mal noge zmigalauser posted image ,a pr vs tut nenormalno piha sm gli gruntala da bo sosedm ptičjo hišco nekm odneslo k tok pihauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
22.1.2008 20:29:27   
sasula
hojla,
danes sem imela nuhalno v Dravljah. Sem bila full zmedena, moj pa je stalno nekaj spraševal:)
V glavnem dobila izvid 1:3500, velik plod 60mm in naj bi bila PUPA.
Potem sem imela še mojo ginekologinjo in je samo srčka poslušala z eno napravo.

NAslednji pregled imam 13.3.2008, stara sem pa rosnih 32:)

ZDej grem pa počivat.

A se je še katera v obraz spremenila. Po kg nisem šla še nič gor in sem v 13 tednu, v obraz pa se mi zdi kot,da sem malcem zabuhla.

lp, S

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
22.1.2008 20:37:47   
lex
sasulauser posted image  za NS - braz se je pa meni pri user posted image  spremenil, par strani nižje sem pripopala 2 slikci pa si me lahko ogledaš, sem bla ko buča v facouser posted image

jao moj je šel na smučarski sestanek, pa ga je Aleks totalno zaspan čakal in se prav gor držal, tak da mi je sedaj po 1 uri šele na rokah zaspal - to se je zgodilo po 2 letih!user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
22.1.2008 20:42:14   
sasi13
živjo, že kr neki časa se vam nisem javla, berem vas pa redno in ste kr pridne v pisanju! pri nas piha na polno, nevem če nas ne bo v dolino odneslo user posted image a se kej spomnete ob kulkih je bil tist film v nedeljo o dojenčku - ga bom probala zbrskat ker mislim da more bit zlo zanimiv! katyo a je fajn AS, sm gledla glih dons na internetu in je cena 70 eurov, se mi full lušta met to! in kaj kej počnete zdajle?

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
22.1.2008 21:03:16   
frutka_
Lex pregled imam 7.februarja. Če slučajno pozabim. user posted image user posted image user posted image  Napiši mi na seznam prosim.
Zredila sem se za dobro kilo in nonstop sem lačnaaa...Ravnokar Manner napolitanke jem. Njami!
Že razmišljate kaj o imenih?
Jaz nimam pojma za user posted image fantkauser posted image , za user posted image deklico pa se mi že nekaj svita...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
22.1.2008 21:34:39   
maja24
Spet nobene user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
22.1.2008 21:56:48   
Blacky30
Lunica, vidiš, da so pesti pomagale. Super, zdaj pa se le pusti razvajat. Mislim nate.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sasula in Majuska čestitke za uspešno opravljene NS. user posted image user posted image user posted image

Lex, moj pikec ne nosi več pleničke čez dan in tudi ne pri dnevnem spanju, ponoči pa jo še vedno ima. Pri dnevnem spanju smo jo ukinili 2 tedna nazaj, tak da počasi prehajamo na nočno spanje, a mu bom še dala čas. Danes mi je spal 3 ure in pol po sistematskem pregledu in mu je ušlo. Medtem, ko v vrtcu, ko spi po uro in pol do dve uri, ni nobenih težav. Tak, da bomo počasi prehajali naprej. Sicer pa sva magični lonček oz. tisti kozarček z naustnikom uspešno predala dedku mrazu takoj po praznikih in pije samo še iz kozarčka in skodelice. Dude pa smo se rešili pri 2 letih.user posted image user posted image user posted image

Danes sva uspešno opravila sistematski pregled pri 3. letih, naslednji teden pa imava še psihologa in zobozdravnika, pa na vaje za ploska stopala bova morala iti. To je dobil pa po meni.user posted image

Naslov tistega filma o dojenčku na HTV pa žal ne vem, lahko pa raziščem in javim.user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 22:18:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 0:03:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3885
23.1.2008 6:36:31   
Katy\o/
sasi13 AS je fajn ja. Samo je malo drag. Z njim lahko res poslusas samo srčka in otročkovo gibanje. user posted image Jaz že razmišljam, da ga bom prodala, če ne prej, po porodu. Priporočam ti, da si kupiš rabljenega, ki bo cenejši in deloval bo še vedno isto kot nov. user posted image

Lep dan punce...

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3886
23.1.2008 8:52:49   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

pupe malo razmisljam za morfologijo, da bova lahko z mojim uskladila da bo zraven na pregledu...a je 20t1d prehitro?

Jaz imam tudi pregled v 20 t.
Po moje, če bo prezgodaj, te bo G prenaročil na teden kasneje. Tko, da ni panike.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3887
23.1.2008 9:32:00   
NinockaCK
Lunica - superuser posted image , sedaj je vse za tabo, rezultati bodo pa tudi ok - boš videlauser posted image . Počivaj in se cartajuser posted image .
Majuska - na DHT ti vzamejo samo malo eprovetko krvi, izvid rezultata pa dobiš na dom, vse bo dobro.
In drugače moje julijske user posted image ? Jaz imam tako gužvo v službi, da bi z veseljem ostala kakšen dan ali pa kar teden doma, samo kaj, ko vem, da me bo vse počakalo. Še teden dni, pa bom v 5 mesecu, zredila sem se cele 3 kg, lačna niti nisem več toliko, probam pa se silit s sadnjem, zelenjavo in vodo, pa nekako ne gre. Zvečer, pred TV-jem, pa padem po čokoladi, tako je dobra user posted image  - njami. Moj me že malo čudno gleda, ker zvečer zgine po pol tavelke bombonjere (danes zjutraj me je vprašal, če še kaj prinese iz štacune, pa sem mu naročila Griotte user posted image , pa ni nič komentiral).
A ste se že kaj odločale glede proizvodov, ki jih boste uporabljale za svoje pikice in pikeceuser posted image ? Jaz sem včeraj zvečer malo brskala po naravnih kozmetikah, pa se ne znam odločiti. Pred kratkim sem brala, da Nivea, Eucerin, Vishy,... pa ful drugih uporabljajo v svojih proizvodih tak shi...user posted image . Kaj se grejo....
No, drageuser posted image , en lep, sončen dan vam želim in vam vsem pošiljam enuser posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
23.1.2008 10:06:49   
frutka_
Za svoj trebuhuser posted image grem kupit Collistar kremo, ki je posebej za nosečke in se je že prvič izkazala za učinkovito.
Za tamalega pa bom po mojem kar na Bubchen-u ostala. Nima nič parabenov, ki pa jih večina kozmetike za otroke ima. Ta kozmetika se je obnesla pri tavečjek tako da upam, da bo odgovarjala tudi pikecu pokecu.user posted image
Sicer sem pa za umivanje imela eno namensko posodico, z dvema prekatoma. V enega daš vodo in v drugega mečeš vate. Malega sem vedno umivala z vodo in navadnim Bubchen milom. Robčke sem uporabljala kadar smo kam šli in zdaj ko je večji. Me kar strese, če si predstavljam da na to malo ritko daš tiste mrzle, vlažne robčke gor. Poleg tega sta vata, voda in milo poceni pa še prijazni naraviuser posted image user posted image user posted image .
Vichy je povozil cajt, na žalost.
Nivei ne zaupam.
Eucerin je tud fajn. Dermatologi ga radi priporočajo.

Ninocka, med sestavine kozmetike poglej koliko je končnic s  -paraben (metilparaben, etilparaben,...) več jih je, bolj nevarna za kožo je kozmetika. Pred nekaj časa je o tem krožil mail po internetu. VSI Pampers izdelki jih imajo in večina vlažnih robčkov.

(odgovor članu NinockaCK)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 10:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu NinockaCK)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
23.1.2008 10:29:46   
nika9
lep pozdrav vsem,
saj vas velikokrat berem sem pa v službi tako da ponavadi zmanjka časa za kaj napisat. od kar sem se preselila nimam interneta doma....dolgčas...
upam, da imate vse takšen lep sonček kot je pri nas...
čao čao

Neposredna povezava do sporočila: 3891
23.1.2008 10:41:03   
frutka_
Flower ne sekiraj se preveč, nekatere se najprej zredijo bolj in potem manj, pa spet na koncu full. Imaš težave s pritiskom ali kaj podobnega?
S težo nimam težav ampak vseeno pa pazim, da jem zdravo in redno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
23.1.2008 10:41:38   
nika9
hruška debeluška, če sei s kopra lahko greva pa na kako kavico.....

lp

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
23.1.2008 10:41:41   
frutka_
Nika9, dobro jutro! Kdaj pričakuješ?

(odgovor članu nika9)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 10:46:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nika9)
  Neposredna povezava do sporočila: 3895
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 10:50:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3896
23.1.2008 10:55:34   
Katy\o/
http://www.dailymotion.com/video/****vav_lodyssee-de-la-vie_events  - direktni link originalnega dokumentarca. Žal mi je le to, da ni podnapisov, ali vsaj v angleščini. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3897
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 10:56:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3898
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 11:02:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3899
23.1.2008 11:02:38   
sasi13
full ste se potrudle, katy hvala ker si našla ta link, čeprav ne zastopim bom vseen pogledla! škoda res da ni v angleščini bom probala na emule pogledat če je kaj pa vam sporočim! lp 

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?