suzanamai
|
Pozdravljene punce, Kako ste pridne, sem rabila celo uro, da sem prebrala vse poste. Na srečanje žal nisem uspela priti, ker sem imela pregled pri kirurgu, za drugič pa se že sedaj prijavljam. Za vikend smo uživali na Veliki Planini, Zoji izgleda full odgovarja, je cele dneve prespala zunaj, na toplo sva šli le ritko previt in pojest. Zvečer ko smo prišli domov pa sva se samo previli in pojedli, pa je že spala. Se nisva utegnili niti skopati. Skratka napolnila sem si baterije na prelepem sončku in naredila par spustov po celem snegu. Fenomenalno.... Tave lahko si pogledaš slikco v albumu, kako je izgledala ljubljanska kotlina v nedeljo iz ptičje perspektive. Aja pa hvala ti za ponudbo za tametil, sem prepozno videla. No danes sva šli po plenice v Mullerja in sva zavili še v Bušija pogledat za nahrbtnike. In seveda se mala zagleda v igračke na nekem ležalniku. Prosila sem prodajalko, če jo lahko posadim notri, da vidim kako ji odgovarja. No to je bil prizor za reklamo. Že takoj ko sva jo dali notri, je imela usta do ušes, ko pa sva vključili vibratorček, se je začela na glas smejat. Igračke so bile takoj vse poboksane. Skratka cel žur, seveda sem ji ga kupila in danes popoldan smo imeli potem celo zabavo. Ko jo pogledam mi izgleda kot kakšen direktor tam notri... Glede hujšanja čestitke vsem, ki ste na dieti. Sama ne bi tega nikoli zmogla. Na srečo do sedaj tudi nisem imeli težav. Oktoberka sicer sva se le enkrat videli, vendar če me spomin ne vara si full suhcano bitje, zakaj dieta... Drugače pa Zoja že full prijema igračke in se zna z njimi zamotiti že za več kot uro. Že kakšen teden se glasno smeje in to je res nekaj nalepšega, vedno se čisto stopim zraven kot putrček. Pa včasih ima toliko za povedat, je sploh ne moreš ustavit. Pa full ima rada vse, ki se pogovarjajo z njo, ne mara pa biti v naročju, razen pri meni, možeku in sinu. Točno nas že prepozna. Najlepše pa je zjutraj, ko se zbudi in se tako lepo nasmehne, res nekaj nalepšega na svetu, pa ko se njeni učki smejejo zraven, kot bi šle iskrice ven. Klaudija tvoja je že v športnem delu, ali si ga že kaj dvignila? Moja je že od vsega začetka, vendar imam čisto spuščeno. Nič dosti za danes, grem malo počivat imam full musklfibr od vikenda. Uživajte v vsojih navihančkih.