Katy13
|
Mava še 2 mesca. Marca se bova pa že mogle bolj kontrolirat, če sva še obe aktivni na forumu Ja, bova pa res mogli vsak dan kontrolirat, če je že katera pobegnila v Rim . Naša črtica koraka - ne sekiraj se zaradi imena, tudi midva še nimava izbranega. Sem dala nalogo, da izbere ime za in za . Nekaj imen sva sicer izbrala, vendar jih morava izločit, ker sedaj bo samo en . Črpalke za mleko tudi jaz ne bom kupovala, si jo bom izposodila, če bo potrebno oz. jo bom kupila. Imate pa res že debato za forum dojenček. Arabela - čestitam za uspešno opravljen izpit. Upam, da bom lahko kmalu tudi jaz na tvojem mestu. Vendar so pri nas profesorji problem... Modrčka za dojenje še nimam nobenega. Ste me pa prepričale, da bom šla v Mullerja in si nabavila te, ki jih hvalite vi. V petek grem v Maribor in bom nabavila. San - čestitke tvojemu sinu za rojstni dan. Mariborčanke - kateri H&M je bolj založen z otroškimi oblačili v MAriboru, tisti v centru ali v Evroparku? Lepo se imejte, očitno že vse spite, ker sem na forumu sama. Grem še malo študirat, danes čez dani nisem naredila nič, ker sem dopoldan šla k bratovi punci in sva pregledali cotke, popoldan pa sem imela inštrukcije, nato pa sva šla z še na sprehod. Zunaj je ful megleno, pravo pusto vreme. Čez dan smo sicer imeli malo sonca,... V glavnem mi je popoldan pripeljal vse cote dol in sedaj jih moram vse še enkrat pregledat in sortirat po velikostih. Pripeljal mi je eno veliko škatlo, dve potovalki in eno vrečko cotk. Tako, da me čaka kar nekaj pregledovanja, pranja in likanja. Jutri popoldan imamo zopet MŠ, in sicer temo družina ob prihodu novewga člana. Bomo videli kako bo. U, pa še nekaj. Včeraj zvečer, ko sem šla spat, sem čutila neke čudne gibe (do sedaj jih še nisem). Čutila sem gomazenje pod prsmi, in sicer se je čutilo, da se je to gomazenje premikalo nekje 2-3 cm levo in desno. Ful čudno . Glede kolcanja pa ne vem, ali jaz en ločim ali moj ne kolca A ima katera kakšno taktiko, kako spravit do tega, da se mu kolca Ne se smejat, ampak res bi rada to občutila. O.K. sedaj pa res dovolj, grem še malo študirat....