|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
21.1.2008 10:32:10   
petrazg
Pa še o mojemu zlatemu fantku... Malo statistikeuser posted image : imamo 76 cm in 10,5 kg... imamo 3 zobke, pa skoraj tudi že 4.

Pridni  smo enkrat manj, drugič bolj. Najljubša zabava nam je stanje na nogicah in kobacanje sem in tja. Igrače trenutno niso zanimivo oz. veliko manj, bolj zanimivo se je plazit po celem stanovanju in iskati prepovedane stvari... Spimo že 4 dni samo z enim zbujanjem, smo imeli obdobja s 6 zbujanji user posted image ...

Skratka imamo se lepo , uživamo in se imamo radi....

To je bilo na hitro user posted image , se zvečer še priklopim. Zdaj naju grem zrihtat, pa računovodkinjiuser posted image , ker zmenka z majčicami pa ne smem zamuditi...

Lepo se imejte, pa se tipkamo....

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
21.1.2008 10:35:01   
petrazg
Majchi, daj pridita z Lano, da jo Anže poljubčka za obmesečnico. Te priložnosti ne sme zamuditi user posted image user posted image user posted image   Nam tudi nosek nagaja, pa Katji tudi... Je pač čas prehladov...

Bomo pa v Koloseju po vsej verjetnosti bolj ali manj tako same....

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
21.1.2008 10:40:27   
kai1
Naš mali, pa še vedno spi. Verjetno čuti, da se mi že malo mudi. Bom ga pustila še malo.

Majchi, saj prideta, kajne. Anžetu tudi malo z noska teče, ampak to je zima.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
21.1.2008 11:15:53   
Majchi
user posted image Ok prideva! Če sem iskrena, sem čakala vašo zeleno luč zarad noska, ampak mogoče res brezveze kompliciram. Se vidmo!

Kai, Lana tud še spi. Sem jo položila v posteljco ob 10ih in je zaspala šele tik pred 11, in to spet v sedeuser posted image . Sem jo spet slikala.
user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
21.1.2008 13:27:41   
lex
A fejst čvekate? men se tud lušta prit v vaš konc, da vas vidimo set po dolgem času. Neka alternativa je, da pridema 13.2 v LJ, ker smo se nekaj dogovarjale z julijkami. Pa bi dopoldne malo vas prečekirale, popoldne pa njih, pa še kolegice obletim v LJ.

Joj midve niti na sprehod ne moreva, pa tako lepo vreme je, Aleks mi je zakuhal, zdaj pa lahko samo doma čepim. Ko bi vsaj tašča Alino ven peljala, pa user posted image  nikol nima cajta, ko dobimo pa obiske pa prileti dol in pol ji otroke jemlje iz rok in se z njimi ukvarja, da vidijo kolk vredu babica je. Ful mi je na živc stopla. Prosila je pa ne bom, ker če se sama ne spomni, da bi mogoče vnukinjo ven peljala v takem toplem lepem vremenu, pa nič, samo naj ne reče da je ne dam. Ona bi jo takrat ko jo mam jaz že v vozičku. Pride moja mami pol, da jo odpelje en krog. je včeraj bla 3x tu pa me spraševala kdaj grema k dohtarju, ker ma ona opravke, bolj ko sem ji razlgala, da morem poklicat za uro bolj je bla tečna. sploh nima nekega čuta za otrokeuser posted image . Pa pride tud vedno ko kteri hoče zaspat pol je pa glasna, tak da božki tak ne morejo zaspat. UH sem jezna. Komaj čakam, da grem ven s te bajte, hvala bogu, a sem mojega uspela prepričat, da boma bajto gradila in ne prizitka. A veste na kaj je padel. Enkrat sem btw omenila, da tu ne bom nikol srečna, pa si je premislil in sva kupila parcelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
21.1.2008 14:09:59   
kjava
Petrazg, WB user posted image

Putka, a ti pa kar na Koreni včeraj? Mi smo v bistvu tko pod Koreno noter doma. Tam ko si šla z avtom levo v klanec za smerokazom, bi šla naravnost in bi prišla glih pred našo hišo. Sicer pa v sredo prideš spet, al kako?

Majchi, kok je smešna Lana ko tkole zaspi. A jo pustiš tko al jo daš pol ležat. Pa a kej joka preden tko zaspi al jo samo zmanjka?

Lex, jest bi tud tok rada šla nekam na svoje. Pa mam čist kul taščo, sam vseen . Je zadnč en možev sodelavec reku da prodajajo hišo od tašče, pa se z mojim neki spogledava, ampak sem rekla da ne grem iz tega kraja kjer živim. Ne vem, bi se pomoje res težko privadila v drugem okolju. No, pa itak nimava od kje dnarja vzet za bajto.

Izpit je bil uspešen, je kar desetka padla user posted image
So pa na našem faksu šele sedaj uvedli elektronske prijave na izpit in je ful zmede. Včasih si telefoniral prfoksu pa si se zmenil, kdaj pa kako, zdej so pa komplikacije zaradi rokov. Bo že. Dobr, da sem že proti koncu.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
21.1.2008 14:13:52   
iwa
wau kjava, BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petrazg prov lepo da si nazajuser posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
21.1.2008 14:20:49   
Eca
Hej!

Spet po dolgem času imam 5 minut zase.

Lex - imava enake probleme s taščami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tudi ne morem ven, ker je Mark še vedno neki bogi, bledi, šmrka, kašlja.....na srečo nima več vročine. Pa plini ga še vedno mučijo, kakecov pa od nikoder.
Danes je prišla moja mama za par dni, da mi pomaga, ker je enako kot pri Lex, tašče iz zg. štoka nikoli ni, ko bi jo rabil.

Tako je Dorian danes po ne vem kolikih mesecih zunaj na sprehodu (če ne štejem sprehoda do zdravnika) z mojo mamo. Marka pa sem na silo v posteljo dala na en "počitek".

Aja, user posted image nisem, test je vsaj tako pokazal. Sicer pa nisem mogla spat par dni in sem tuhtala in jokala kaj naj naredim, če slučajno res sem user posted image . No, če ne bo user posted image , bom morala test itak ponoviti, z Mireno pa čakati.......Evo, tolko o hormonskih inekcijah, ki očitno niso 100%zaščita.

Danes sem izvedela, da je moja poročna priča nosečauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem tako vesela, da bi kar celi svet objela. Pa vseh otroških in nosečniških stvari se bom lahko rešilauser posted image

Petrazg - dobrodošla! Sem te že pogrešala.

Pa prejšnji teden sem bila zadnjič pri dermatologinji - znebila sem se 10 virusnih bradavic na podplatihuser posted image user posted image user posted image user posted image , nič več žganja in mazanja. Pa takoj sem zamenjala copate (zdaj imam tisteWC net - Energyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ). Si moram hitro ene bolj fensi omislit.

Danes sem mislila pico spečt.....pa sem zdajle ugotovila, da nimam kvasa, prav nobenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa take lušte imam, pa vse sestavine, sam ta kvas mi je pokvaril dan.

Grem, moram stuhtat kaj bomo danes jedli namesto pice.

Pa fotke sem dol potegnila iz fotkiča, da se še mi malo spromoviramo. Se nobena ne zanima za bodoče ženine, če ni slike al kajuser posted image ?

Pa,pa

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
21.1.2008 14:29:49   
felicia
ojla

a lepo čvekate kaj? Jaz bi tudi pa ni šlo žal, pa drugi pon. a ne!

lex- sam ne pustit da ti pride do živega. kako pa je z gradnjo hiške?Upam da res šrideš v Ljubljano pa se bomo kej vidle a ne!

petrazg- dobrodošla nazaj pa upam da sosed ne pogrunta da se švercaš na njegov netuser posted image

eca- hitr se pocajtite, pa to pri vas je pa že never ending story glede teh bruhic pa šmrcanja pa kašljanja pa vročine.user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
21.1.2008 14:37:09   
felicia
user posted image

evo še moj mali mucek ko počiva na moji nogi

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
21.1.2008 17:05:48   
kai1
Kjava, čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
21.1.2008 17:59:42   
BAMBINA_
lukrecija ful imaš fletkani pupi. Pa Lana je res ful tebi podobna. Čuj, kaj pa najina kavica user posted image A boš kaj prišla na naš konec?
Petrazg kooooončno si spet nazaj user posted image
uuu kjava čestitke za desetko user posted image user posted image

Lana, vse naj naj za 8-mesečnico user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
21.1.2008 18:53:17   
Putka
No, ponosno spročam, da je en kostum že 99 % narejen. Ampak ne povem kaj, je za Katjo in bo presenečenje. Sem pa ene 7 ur (s presledki za previjanje in zabavanje dojenčka) rabila samo danesuser posted image . Me boli hrbet. Samo tolk, da malo pojamram, sem še sama, je dragi v službi. Komaj čaka, da pride domov in me poslušauser posted image

Ja, danes ni šlo, pa priznam da za eno urco tudi nisem hotela fotra matrat, da gre iz službe ven in mi avto pripelje. Za naslednji teden imam pa že v koledarju vpisano - NUJNO! Tako da naslednjič za Kai in še druge spet obvezno, da vas vidim.

Kjava, za sredo sva zmenjeni? Imam ob 14h pregled oči za vozniško, tako da lahko samo dopoldne. Spet pogoj, da imam avto oz. da se vnaprej zmenim. A ob 10h je na tvojem koncu že kaj sončka?
Pa točno vem kje stanuješ, za novim domom upokojencev? Kai, se nama boš pridružila?

Pa čestitam za 10-ko! Se pravi da so majčice ne samo lepe, ampak tudi pametne.

Obvestilo ljubljančankam - Fructalova industrijska prodajalna se je preselila ene 200 m naprej, je zdaj v Unionovi diskontni štacuni. Tako da lahko tudi v Lj poceni Frutke kupujemouser posted image

Živjo petrazg!

Majchi, če bi hodila ven samo pri suhem nosku, se bi videle bolj redko. Saj zato se jim pa reče smrkavciuser posted image . Če ni vročine, kašlja in se tele smrklji vlečejo par dni ni panike.

Se vidimo jutri na aerobiki!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
21.1.2008 20:06:23   
lex
Eca evo recept za pico brez kvasa -
2 lončka moke
1 lonček piva (ostalo spij ob piciuser posted image )
2 žlici olja (najboljš olivnega)
1/2 pecilnega
zmesiš, razvaljaš, nadevaš, spečeš in dober tek!

kjava čestitke za izpituser posted image

Lana čestitke za 8 mesecevuser posted image

evo še eno od user posted image  sem ji priporočala, da naj ne hodijo veliko dol ker ma pač gripo in lahko vročina naraste do 40 in jim ne privoščim tega, konec koncev je stara 70 let in pol je vzela, da ne sme prit doluser posted image  ja valda saj ji nisem prepovedala. sploh nisem šla gor razčistit stvari ker bi se užgali, pa se mi ne da.  aja počuti se pa stara 25 in pol skoz poslušamo kako je ona mela prvo službo, pa blablabla kaj me briga!

Putka kolk pride 1 frutek sadna kašica - me zanima kaka je razlika.

bajta bo stala cca 50 m nižje od njegovih, ampak šuhe bo pa mogla dat goruser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
21.1.2008 20:54:12   
rožica81
IZVIRNO SPOROČILO: lex

bajta bo stala cca 50 m nižje od njegovih, ampak šuhe bo pa mogla dat goruser posted image

user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 21.1.2008 21:00:05 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
21.1.2008 21:02:57   
rožica81
kjava, čestitam za 10ko user posted image  user posted image  user posted image  stručko si, ni kej user posted image

petrazg, welcome back user posted image  Kaj pa vam drugače nagaja, da si brez neta? Anže ima pa dobre mere user posted image

fructal - meni Frutke nosi moj ati kar iz Ajdovščine (pa ne, da je Lj bliže user posted image ), cene so pa veliko bolj ugodne. Če se prav spomnim, je še enkrat ceneje kot pri najboljšemu sosedu. Pa ne me za besedo držat, ker nisem čisto ziher.

Žana, dobrodošla user posted image

Danes sem Naceta prvič dala v trgovini v voziček sedet. Kako je užival user posted image  Itak sem ga mogla slikat, bom kar nalepla user posted image

user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
21.1.2008 21:11:27   
dodi
Živjo!
LEX IN ECA- ma nimata samo vidve probleme s taščami,mi živimo pri naših in ti povem,da je še stokrat slabše.Ona dva sta spodaj,mi zgoraj..pa vam povem groza...je pa tu problem,ker prerada pogleda v kozarček in moram vedno prav pazit,ko grem od doma da vse zaklenem,ker drugače vse kar diši po alkoholu dobi noge...mi ki smo doma nismo nič,smo najslabši in oh in sploh v slabo stran,bratje in sestra pa so zlata vredni,pa pridni in nasploh ubogi...pol pa po vas govori,da nam ne vem kaj naredi-pa mi tud enkrat samkrat še ni peljala kakšnega na sprehod,al da bi komu rit obrisala,al bilo kaj-iskreno povedano mi včasih čist mal manjka,da bi mi počil film........

KJAVA-ČESTITKE ZA IZPIT!!!!!

user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
21.1.2008 21:19:24   
rožica81
dodi, a je v vaši vasi še ena družina, ki ima 10 otrok?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
21.1.2008 21:21:03   
dodi
Rožica 81-Nace je ful faca-pa sej je ta moj Nace tuduser posted image user posted image user posted image

Jutri pa moramo v nabavo.Ob 11 bom 4 vzela iz šole pol se pa zapelemo prot Kranju,najprej v Mulerja,pa v Pikapolonco,moram zapravit bone,sta jih mali dve dobili ,ko ju je ena tetka prišla gledat,pol pa najbrž še v Qlandijo.Ta velikim mormo kupit pustne obleke-imamo vse premajhno,pa za v šolo se morajo oblečt,pa nimam idej,kaj bi bila ta velika.A mi kaj predlagate?
Ob 16 ima v Šk.loki Žan ortodonta,ob 17 pa v Železnikih v šoli nastop in Janja igra v igri...polno zaseden dan in pa kar naporen,ker bova imela spet vse s seboj-razen Janje,ki bo ostala pri šošolki.

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
21.1.2008 21:23:40   
dodi
Ja 3 tedne nazaj so dobili 10 otroka,jauser posted image  imajo pa 7 fantov in 3 punceuser posted image
To smo pridni a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
21.1.2008 21:28:26   
lex
pika nogavička, strašilo, najboljš da greš v kak interšpar, majo po moje kustumov in tega sra... kolker češ.

jaja mame in tašče, o njih bi lahko vsaka roman napisala. no moje mame dans ni blo tako kot je obljubila, ker je prišla moja bica na obisk pa se boji gripe ko user posted image  križa.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
21.1.2008 22:22:41   
kai1
Putka, ja nasljednji ponedeljek ne vem,če predem, ker bomo šli verjetno smučat. Če pa smučanje odpade, pa seveda pridem.
Sreda, hvala za povabilo,se vidimo. Dodatno še sporoči (kdaj in kje).  Sončeka, pa ob 10h verjetno še ne bo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
21.1.2008 22:26:56   
kai1
Grem spat.
Lahko noč

user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
21.1.2008 22:52:51   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: lex
Enkrat sem btw omenila, da tu ne bom nikol srečna, pa si je premislil in sva kupila parcelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BRAVO, Lex !!!!

Do te ugotovitve sem tud sama prišla, pa sem šele slabih 8 mesecev tukaj user posted image  . Moj je imel pred nekaj leti kar trden argument, zakaj bi bilo bolje, da sva tukaj in ne pri nas, zdaj se je pa izkazalo, da temu ni tako. Pa z našimi se tolk fajn štekava. Normalno komuniciramo, imamo fešte, mami pazi Lano, kupila ji je voziček, lupinico, mizico, odprla varčevalni račun, od tašče pa je Lana dobila 2 bodija iz Hoferja- akcija user posted image . Pa ne gre samo za materialne stvari, da ne bo izgledalo, da vse skozi denar gledam. Tašča me ima za totalnega zmaja(to tud vsem pove), ki ji je ukradla sinčka, on je pa zdej tolk bogi, da njo skoz glava boli od sekarancije.   
Sej na začetku je blo še kar znosno, ko je mislila, da nas bo ona komandirala, ko pa sva ji povedala, da naj se ne vtika v nas, se je pa zgodba spremenila.

Punce, se opravičujem za tole, samo mi gre to tolk na živce..... Sej se mi vidi......

Bambinauser posted image , 1000x hvala za informacije glede podaljšanja.

Lana, čestitke tudi od naju z Lano!

Kjava, čestitke za 10-ko! Ta glavna si!

Putka, svaka ti čast, da poleg vsega še tako pridno šivaš kostum!

Midve sva pa danes dobile danes izvide hemograma in Lana ima še manj železa kot decembra user posted image  in morava 1.2. spet na kontrolo. Lex, ti si rekla, da se v Avstriji dobijo kapljice- a so ok za 8 mesečne otročke ali so samo za večje?

Pa nočko vsem!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
22.1.2008 0:09:18   
lex
najboljše, da vprašaš v lekarni. mogoče grem naslednji teden kaj gor po mleko pa vprašam, obljubim ti pa ne, boljše če vprašaš na forumu če gre katera kaj gor in da vpraša v lekarni, nam so ful pomagale, res pa je da je bil star 1,5 let, mislim pa da bij lahko jemala, saj je podobno kot tale naš sirup, ki ga je pa zelo težko spravit v otroka.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?