|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
20.1.2008 15:19:03   
vaney
dan še od mene.

mi smo še vedno doma, še tisti znaki (lažni popadki in bolečine v medenici), ki sem jih imela, so izginili, tako da nikjer ne duha ne sluha o kakšnem bližajočem se porodu. pravijo, da bo v torek, ko bo polna luna, ampak jaz to nič ne verjamem.

sunny, takih, ki bi pohvalile sestre v nm P, je bolj malo, lepo, da si bila ti zadovoljna z njimi. jaz bom poskušala na prijazen način, če bodo pa res grozne, bom pa tudi jaz malo manj prijazna. upam, da bom imela tako izkušnjo kot ti.

no, golobček, kaj čakaš doma. bil bi že čas, da greš rodit, neuser posted image  ja, saj vem, zame tudi to velja.

lepo popoldne še naprej, se beremo kaj zvečer, če ne bo spet čisto zatišje tukajuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
20.1.2008 15:41:49   
puri
Samo, da vas na hitro pozdravim!
Hvala vsem za čestitke!!!

Včeraj sva s Tio prišli domov.Ta porod je bil zame najtežji. Sem mislila, da ne bom zmogla. Predno sem šla rodit, so mi na UZ, ki je trajal skoraj eno uro, rekli, da punčka nima ene roke, na drugi je tumor, ki je velik kot pomaranča, vse mere so premajhne,...na sploh, da je vse nekam čudno, in da ne bo iz tega nič dobrega. To sta mi povedala dva G, ki mi nista dala niti ene pozitivne misli in vzpodbude,...Poslali so me v porodno, da bi se porod čim prej začel, ker z otrokom naj ne bi bilo vse vredu. Midva z mojim sva doživljala pravi pekel, ker nisva vedela, kaj naj pričakujeva, kaj bo v resnici prišlo ven. Jaz sem bila čisto fertik in sem mislila, da ne bom zmogla, ampak poti nazaj ni bilo. Ker se nisem preveč hitro odpirala, so me vprašali, če pospešijo, ker so vedeli, da psihično zelo trpiva in sva rekla, da naj. In tako sem se v eni uri odprla 5-6 cm, bilo je res hudo. In ko sem končno rodila, so mi na trebuh dali najino punčko in najprej sva oba pogledala, če ima dve rokici in ko sva ju videla, sva oba jokala in nisva mogla nehati. Celo so pregledali in izkazalo se je, da je z njo vse vredu, da ima samo na eni rokici eno bulo, v kateri je voda in ji jo bodo kasneje odstranili.

To je bila res taka izkušnja za nas, da mi gre sedaj vsakič, ko pogledam Tio, na jok, ker sem zelo hvaležna, da je z njo vse vredu, ker so naju tako prestrašili, da niti nisva vedela, če bo živa, če pa bo, pa da bo imela polno napak. Pa več, ko sem spraševala, manj odgovorov sem dobila. Še sedaj ne morem verjeti kaj so na UZ gledaliuser posted image . Potem pa zaupaj ultrazvokomuser posted image

No, hvalabogu, da se je vse srečno končalo,...ampak mene je vse skupaj tako izmučilo, da sem še danes čisto izmučena in bo trajalo, da bom prišla k sebi,...pozabila pa tega itak nikoli ne bom,....ampak važno, da je SREČEN KONECuser posted image

Vsem ki še čakate, želim čim lažji porod in predvsem zdravegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3727
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 15:51:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 3728
20.1.2008 17:43:09   
Sunny Morning
Ketrin24 in klaja vaju čisto razumem, ker sem tudi sama tako čutila predno sem šla rodit. Vsega sem že imela poln kufer user posted image  Komaj sem čakala, da user posted image stisnem iz sebe. Zato za vse, ki še čakate in ste same sebi tečne user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
20.1.2008 17:50:47   
Mia007
Draga puri, ko sem to prebrala, sem se morala oglasiti. Ali je možno, da obstajajo taki G, ki si upaj take izjave vreči iz sebe. kaj ne morejo počakat, da se otrok rodi, ne pa s takimi podlimi napakami strašit mamice in obenem očka. Sram jih bodi, da so tako direktni in poleg tega še tako zmotljivi, raj bi bili tiho..

Puri res čestitke iz srca in vse naj naj celi tvoji družinici. LP

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

Neposredna povezava do sporočila: 3730
20.1.2008 17:55:08   
klepetka
puri,pa saj ne morem verjet.Kako pretresljivo.user posted image Prav solzne oči imem zdajle ko sem to prebrala.Amap kda gledata dva G ,pa da oba vidita isto ,kar v bistvu sploh ni blo.....ma brez besed,res.
In prav  smilita se m ioba z možem ,kaj sat morala prestajat.Ampak važno da je vse okuser posted image

(odgovor članu Mia007)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
20.1.2008 18:46:18   
nana35
puri,čestitke za punčko in srečna sem da je vse vredu z njo in da so vse skrbi za vama!!
Na besede G pa čimprej pozabi!!Želim ti vso srečo!

:))

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
20.1.2008 18:50:04   
mml
puri glavno, da je s Tio vse OK, tisto bulico bodo že poštimali. Poskusi čim prej pozabiti na hude ure in uživaj s Tio in ostalimi tremi cukrčki user posted image

Jaz sem prebrala Harrya Potterja, popravila še članek za simpozij, ki bo marca...tako da sedaj pa res grem lahko rodit user posted image

A veste, da je nekem britanskem izračunu jutri najbolj depresiven dan v celem letu??? Upoštevajo davke in dolgove iz decembra, pa pridobljene kilgoram čez praznike in kaj vem kaj še...pri meni pa še pregled pri G user posted image

Sem pa pravkar dobila e-pošto, da je v ZDA rodila znanko s katero sem preživela mesec dni, ko sem bila službeno en mesec tam. Doma ima skoraj 2 leti staro punčko, sedaj je pa v petek rodila še eno deklico...sem prav vesela zanje user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
20.1.2008 18:50:51   
limma
mml - še sem z vami, brez skrbi user posted image

Včeraj sem imela CTG (reaktiven) in jutri, na PDP, ga imam spet... se mi je zdelo, do pred par ur nazaj, da bomo še malo počakali, zdaj sem pa nekam "čudna", tako da ne vem..

mala pikica - glede na to, da je Piba rodila s CR in bo še nekaj časa v P, ali te lahko tudi jaz prosim za tvojo GSM štev., da vam sporočim novico (ko bo čas za to, nočem prehitevat... danes me je prvič malo strah, priznamuser posted image )?  mml, ali pa bi prosila tebe, če lahko, ker imaš PDP 6 dni za mano? če se ne bodo uresničili "strahovi" tvojega moža in boš rodila jutri, ko nima časa? user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
20.1.2008 19:00:39   
mml
Ah limma, mislim, da ni panike, da bi jaz jutri rodila user posted image . Pa še babica, ki bo zraven pri porodu je omenila, da njej bi najbolj ustrezalo, če bi rodila naslednji konec tedna, ko ona ni razpisana v rednem turnusu user posted image ...tako da očitno nimam izbire...

...sem ti že poslala številko na ZS user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
20.1.2008 19:02:04   
TinkiBinki
Na hitro se še jaz oglasim.
7.1. smo spoznali našo punčko NUšo, 3400 g, 50 cm.
Vsem, ki čakate še na ta najsrečnejši dogodek na svetu pa želim lep porod in veliko veselja s štručko, ki komaj čaka, da jo objamete.
TinkiBinki

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
20.1.2008 19:04:15   
mml
TinkiBinki čestitke ob rosjtvu tvoje punčke Nuše user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
20.1.2008 19:07:44   
limma

Danes ponoči sem bila sedemkrat na stranišču... nič kaj pravljično user posted image , kljub pravljičnemu številu user posted image
Jatek in zofija nr.2 - iskrene čestitke! user posted image

nalin, lunca - hvala, da sta porodni zgodbi delili z nami user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: mml
...mene daje danes nekakšna depresija...kaj pa vem...vse mi je brezveze...no upam, da bo jutri kaj boljše...sem pa trenutno v fazi, ko se mi sploh ne da rodit, mi tole stanje čisto ustreza...ja saj vem...na slabše mi gre...

mml, upam, da si danes boljše volje user posted image  danes sem pa jaz v tvoji včerajšnji "koži".. kr neki mi je današnji dan..

puri - groza, kaj berem... tudi meni gre na jok... samo, da je vse v redu, ampak ne predstavljam si, kaj sta dala skozi.... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mml
A veste, da je nekem britanskem izračunu jutri najbolj depresiven dan v celem letu???

Jaz se ne bom dala.. jutri je moj PDP, pa še moja sestra ima RD user posted image , tako da bom vesela, pa pridem domov ali ostanem v P..  ne daj se, Ines (limma, mml, golobček, vaney, alfabeta in ostale januarčice) user posted image

Naša user posted image  tako rogovili, da ne morem več sedet.. trebušček mi kar valovi user posted image user posted image  grem gledat dnevnik, sem čisto "out" iz političnega dogajanja...

(odgovor članu zofija nr.2)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
20.1.2008 19:18:57   
limma
mml - hvala user posted image  sem ti odgovorila na ZS.

TinkiBinki - čestitke ob rojstvu Nuše! user posted image user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
20.1.2008 19:38:39   
Golobček
Evo še jaz se javim danes zadnjič. jutri imam ob 8,00 CTG pa grem spat ker smo danes uzkoristili sonček, ki je bil prijetno topel in smo šli na sprehod po kosilu.
Zaenkrat še 4-je ker zdaj je pa res čas da se nam pridruži še tazadnji član, ki pa je že čez rokuser posted image .

Vse ki ste rodile na novo čestitam, sedaj se pa pridno cartajte s svojimi štručkami.user posted image user posted image

Puri kr groza me je bilo ko sem brala tvojo zgodbo, sploh zaradi tega ker sta te gledala dva g. in sta oba povedala ist- mislim to je pa res zelo nestrokovno in sramotno.

moram vam povedati da se mi je danes javila Urssyy in da najverjetneje prihajata jutri z Vivien domov, sporoča da vas vse lepo pozdravlja, kaj več pa vam bo povedala sama.

Vsem želim lep večer, in se beremo jutri če se prej kaj ne zgodi.user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
20.1.2008 19:45:04   
septemberka
No še eno dete se je rodilo 14.1., naša Ana Karolina dolga 51 cm in težka 3290 g. Včeraj prišli domov iz porodnišnice in sedaj se cartamo. Porod pa je bil konkretna življenska izkušnja. Ampak danes si lahko le user posted image .
Čestitke in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ostalim  mamicam!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
20.1.2008 19:54:19   
koala
TinkiBinki in septembreka, čestitke ob rojstvu vajinih zakladov.

puri ob prebiranju tvoje zgodbe pa se mi je kar koža ježila. Glavno je da je z Tio vse OK, zdaj pa le uživajte. Kako so pa fantje sprejeli sestrico? Je kaj ljubusumja?

Pri meni še vedno vse po starem, nič ne kaže da se bomo kamlu spoznali z našim sončkom.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
20.1.2008 19:56:43   
mml
septemberka čestitke tudi tebi ob rojstvu Ane Karoline user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
21.1.2008 7:20:20   
Alfabeta
Jutro vsem!

Jaz sem prišla do računalnika, ne svojega, pa vendar...

Sem še kar "doma", računam da bo jutrišnja polna luna kaj pripomoglauser posted image

Vaney,  če še nisi šla... A ti res mene čakaš? Ma, saj ne bi bilo treba, nouser posted image

user posted image user posted image user posted image , vsem ostalim pa čestitke za novorojenčke

Puri, pri tebi pa sem ostala brez besed. Važno, da je sedaj vse o.k. Srečno naprej!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
21.1.2008 7:25:43   
barbas
Jutro!
Tudi jaz še v enem kosu.
user posted image user posted image user posted image  vsem novim mamicam

Zdaj je pa čas za user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
21.1.2008 8:23:05   
kati kati
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za punčko...tale zgodba me je pa spravila v jok....vse bo uredu....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
21.1.2008 8:32:51   
klepetka
iskrene člestitke septemberka in Tinki Binki.
Pa daši bini tud čestitke.

Se vidi da zadnje 3 tedne samo preletim napisano(zaradi pomanjkanja časa) in tako sem očitno falila ,da je tud ona že rodila.

da še tukaj vprašam?!ali je že katera probala od tistih k i so že rodile,ko so otročka mučili krči,da ga je potrebuščku namazala s sivkino kremo od Nahrina( al pa od Justa )?Tole m iej glih včeraj povedala prijateljica ,da mamice ful uporabljajo tole kremo za krče?Ne vem zakaj ,ampa kmen ise zdij ote kreme tako agresivne za tako majčkene otročke ,tako močne  so .Saj mogoče sam po vonju.

mml,sem na dobri poti ,kajne ,da se m i mastitis ponovi?Pri Domnu se mi je 2x.Drugače pa tud jaz močno opam da se m inikoli več

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
21.1.2008 8:40:40   
barbas
krema ni tako močna, kot njen vonj, se mi pa zdi, da lahko uporabiš tudi navadno baby olje, važna je bolj masaža

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
21.1.2008 8:41:42   
mml
Jutro,

danes bi lahko bila super noč, se morala samo 1x na stranišče...ampak je pa Manca cmevkala in se po tem premikala po postelji, tako da sem se kar naprej zbujala...pa user posted image  je vstal sredi noči, ker je moral biti menda že ob 4. v službi...ja danes je dan, ko NE SMEM rodit user posted image , ker on nima časa...No Manca se je po tem odločila, da je bo 7. dovolj spanja...med viekndom pa mirne duše spi do 8....kdo bi jo razumel...

Se mroam počasi oblečt, da peljem Manco v varstvo, jaz pa na pregled h G, vam javim, da ni nič novega user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
21.1.2008 9:25:26   
SuzanaKK
Dobro jutro nosečke in mamice!

Upam, da se me še spomnite, jaz se vas še zelo dobro, ko le pridem do prostega računalnika, pridem hitro na rr vsaj to pogledati, koliko novih mamic že imamo. Vsem novim mamicam iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image , srečkam nosečkam pa, da bi hitro rodile. Sama vem, kako zoprno je na koncu oz. čez rok, ko ti gre že vse na živce in bi rad, da je že vse mimo.

Jaz sem v tednu dni prišla k sebi, veliko počivala in jedla, čišča še sicer traje, ampak mislim, da gre proti koncu. Keglove vaje konstantno pozabljam delati, če naredim niz 10-ih ponovitev 1 x na dan je že velikouser posted image . Pa saj bo. Jaz sem imela največ težav oz. bolečin, ko so se mi organi postavljali na staro mesto, pa krčenje maternice tudi ni najbolj prijetno. Zato drage nosečke vzemite resno, da je treba potem, ko pridete domov počivati!!!!!!!!!!!!! Jaz sem prve dni pretiravala in me je položilo v posteljo za 3 dni. Na srečo je Grega vzel strnjenih 15 dni očetovskega dopusta, da je skrbel za Aljaža, ker ga jaz nisem bila sposobna niti previti. Če vam ne bo do hrane, se silite in ne hodite veliko po stopnicah.

Sem pa obljubila, da bom tudi jaz delila svojo pordno zgodbo in tukaj je:

Mogoče se bo še katera spomnila, ko sem 4. 1. (en dan po PDP-ju) napisala, da se mi je odluščil čep in da se grem zaradi vnetja pokazati v P. Po temeljitem premisleku sem se odločila, da grem vseeno kar v celjsko P., predvsem zaradi tega, da bi bil Gregor čim bližje. Sem si rekla, da bo moglo iti tudi brez EA. Bolje to, kot pa da se dragemu zgodi kaj na cesti oz. zamudi rojstvo svojega prvorojenca. No, pridem jaz na ctg, ki je kazal kar konkretne popadke, me pregleda G. in reče, da sem že 2 cm odprta in da bom ostala kar tam, ko sem že ravno prišla. Dragi me je do takrat non stop nekaj zbadal, češ, kaj zdaj, greva rodit ali ne, potem ko me je pa zagledal v stokrat preveliki bolniški spalni srajci, ga je pa skoraj kapuser posted image . Dobila sem še cimro, tako da mi ni bilo dolgčas. Zvečer in ponoči nisem niti zatisnila oči, namesto da bi se naspala, me je očitno dajala trema. Pri viziti je rekla G., da ko bodo popadki na 5 min., da naj povem, moji so bili pa čist nesimetrični: na 5, 9, 20, 3 ... min. Ampak konkretno boleči. Ko je že vse kazalo, da tudi danes še nič ne bo, so popadki postajali zvečer vedno močnejši, po obisku wc-ja sem na hlačkah zagledala še en velik kup krvave sluzi. Šla sem k nočni sestri, naredila je ctg in poklicala dežurno G., da bi me pregledala. Ta je rekla samo: "O vi ste pa že 4 cm odprti, bomo zdajle predrli mehur in boste šli v porodno, pokličite partnerja, naj se vam pridruži." Predrtje res nič ne boli, samo je čuden odčutek, ko ti kar pljuskne med nogamiuser posted image . Sestra me je naložila na voziček, jaz sem poklicala Grega, ki je btw mislil, da še danes itak nič ne bo in je spil od živčnosti s kolegom buteljko vina, tako da se je moral iti najprej domov stuširati, da je prišel malo k sebi. Ob 11:30 sva prišla v porodno sobo, čez eno uro sem bila že 8 cm odprta, kmalu 10 in porod se je začel. Vse pohvale babici Štefki Kvas, ki me je zelo dobro vodila skozi porod, poskrbela je tudi, da sem rodila brez enega šiva oz. raztrganine. Gregor mi je bil v veliko pomoč, mislim, da ne bi zmogla brez njegove moralne podpore. Ker sem zelo ubogala babico, poslušala in naredila vse, kar mi je rekla, je sam porod trajal dobrih 15 min. Da bi bil otrok čim hitreje zunaj, je prišla še ena babica in se mi konkretno počila na trebuh. Še zadnji potisk ("gremo mami, lulat, kakat, lulat, kakat", to ti govori babica) in Aljažek je bil rojen. Takoj so mi ga dali na prsi, takoj je zajokal, ker se je Grega ustrašil prerezanja popkovine, sem to storila kar sama in na to sem prekleto ponosnauser posted image . 9 mesecev sem se spraševala, kakšen bo, ali bo lep ali bo imel kaj laskov itd. V trenutku, ko se je rodil je bil zame/za naju to najlepši otrok pod soncem. Težek 2950 gramov in velik 51 cm. Takoj se je pokakal in babico polulal po rokiuser posted image . Potem so ga umile, zavile v pleničko in mi ga dale v naročje. O izkušnji z dojenjem ne bi govorila, ker je to edino negativno, kar mi bo ostalo v spominu. V porodni sobi smo morali ostati še 2 uri, potem je novopečeni ati odšel domov in zbudil celo familijo, midva pa v sobo.

Od takrat sta minila 2 tedna, imamo se lepo, Aljaž je zelo priden dojenček, edino kar mi povzroča sive lase je konstantno zamašen nosek. Čistim ga s fiziološko, ampak pomaga le za kratek čas. Pumpice in respiratorji bi naj bili preveč agresivni za tako nežno sluznico. Mamice na pomoč, kaj naj storim. Naj vseeno poskusim še s tem? Kaj mi priporočate, saj še tega nisem šla kupiti.

No, in sem spet napisala kratek roman.

Samo še tole, puri, ko sem prebrala tvojo zgodbo, sem se zjokala. Ne morem verjeti, kako si nekateri t. i. strokovnjaki drznejo kokodakati take neumnosti, in to pred porodom. Glede tega bi bilo potrebno nekaj storiti. Bolj kot gremo naprej, bolj kot imajo na razpolago razne UZ in druge metode ter aparate, večje bedarije govorijo ti zdravniki. Pa kaj, faks preplonkajo ali kaj???? Punca, drži se, samo da se je vse dobro končalo. En velik user posted image zate.

Lp zaenkrat in upam, da se hitro vidimo na forumu dojenček.

< Sporočilo je popravil SuzanaKK -- 21.1.2008 9:30:11 >

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Zdravniki.
пеперутка16

Zaupate zdravnikom?

Da. (50%)

Ne. (50%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!