Naša črtica koraka
|
'čeeeer, do Naklega megla, potem pa sooonček, toplo, ahh se počutim prav prezračeno (in nasončano) Seveda na Bledu ni šlo brez procesije okrog jezera (naval ljudi iz meglenih kotlin), ampak po raznih kotičkih pa smo tudi sami špancirali . Malo sem načitala, kaj čvekate, pa še jaz pristavljam svoj lonček: PAJACKI - pojma nimam, koliko naj oblečem otročka ... vedno čekiram po prstkih na nogah in med lopaticami na hrbtu. Imam pa vedno rezervo sabo. Se pa spomnim, da je pri taprvem (ki je tudi marčevski) bilo kar nekaj težav predvsem zato, ker mu je bilo v vozičku hitro pretoplo - prevroče. Tudi če ni sijalo sonce. Imam pa tak trd plastičen košek od Chicco ( al kolk se že piše). BANJICE - nobena nima izkušenj s čebričkom (ali bi poznala koga, ki bi jih imel?) Sicer pa sem 1. tudi mislila, da ne bom rabila stojala za banjico, pa se je izkazalo da je še prav prišlo ... tja do takrat, ko začne ZANESLJIVO sedeti. Takrat sem šele banjico preselila v veliko banjo (in spoznala bolečine v križu ) DIABETES, nosečniški - zdravnik mi je rekel, da po porodu res mine, je pa potem več možnosti, da se na stara leta pojavi (kot tapravi, ne nosečniški). Kaj so to stara leta, pa ni natančneje objasnil. Upam, da tam nekje po 98-em. KRČI v mečih - samo in only MAGNESOL (se da kupit - ni ga mogoče dobit na recept, pravi moj G- še en močnejši pripravek v lekarni vprašite) oz. DONAT. Mene so prvič taki krči dajali ... kaj češ nisem imela interneta doma, pa nisem vedela za RR . Priporočam vam pa tudi dodatek vitaminov za nosečnice (sAmo da je brez vitamina A). To , ko jih papcam, sem OK, polna železa in veliko, veliko manj utrujena (pa zdaj hodim v službo!), brez belih lis na nohtih, brez razjed v kotičkih ust ... ko ena fletna ( ) PORODNIŠKI DOPUST : je že katera začela? Al bo treba na februar počakat? Mene čaka še ceeeel februar, z vsemi 29 dnevi (kdo si jih je zmislu?!!! 28 je čist ok! Pa glih letos! Grrrr) Mamamija, kdo bo to bral! Končujem, pobožajte mulčke in mulčke v bušijih, pa une tavelike mačkone in lep začetek novega tedna vam želim! NČK, 31t
|