Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 13:12:12
|
|
|
|
*ajetam*
|
bovedi kaj je... koliko časa pa lahko vlečejo inekcije ? če jutri spet izvem da folikli niso dovolj veliki bom spet dobila inecije ali kaj ? aja jaz imam očitno samo stimulacijo. pa bom vseeno ostala kar pri vas. sej situacij je precej podobna... midva bova seksala ve pa boste dobile spermo ustavljeno...
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 14:24:01
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam seveda moraš ostati pri nas saj se enako boriš in kot je abra napisala ne obupat prehitro saj folikli rabijo svoj čas da zrastejo boš videla jutri bodo že pravi korenjaki.Izcedka pa še jaz tudi nimam .Ajetam če jutri še nebodo zreli folikli ti bodo inekcije dali še za naprej do naslednjega UZ. Jaz sem danes imela 3 velike folikle največji je bil 16mm in še polno majhnih tako,da še imam naprej inekcije do sobote takrat pa spet UZ. biba77 in ajetam vama pa za jutri močno stiskam pesti za veliko lepih velikih foliklov in nikar obupat morda je pot res strma vendar na koncu te poti vaju čaka najlepše darilo .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 14:34:18
|
|
|
|
*ajetam*
|
upam. ker če pomislim da je pred mano še na desetine inekcij bi kar znorela... vedve obe hodita v maribor ne ?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 14:58:42
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam nikar tako saj bo že ,ko boš pestovala svojo se boš smejala temu kako si se pikala in bo vse pozabljeno. Ja z bibo77 hodiva obe v MB.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 16:28:27
|
|
|
|
*ajetam*
|
sej vem.. sam zde pa morem mal jambrat. i je full všeč da me moj špika, pol me pa poboža pa poupčka k sem bogica
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 18:31:00
|
|
|
|
monikap
|
Ja ja ti se le pusti malo razvajat imaš čist prav .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 17.1.2008 19:15:02
|
|
|
|
*ajetam*
|
sej se. prav paše. bi še kar zanalašč malo zajambrala
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.1.2008 15:15:48
|
|
|
|
monikap
|
*ajetam* kje si?Kako je bilo na Uz ?Jaz še vedno stiskam pesti in čakam na dobre novičke.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.1.2008 16:12:40
|
|
|
|
*ajetam*
|
živjo. se mi full mudi tko da na hitrco. pridelal 4 folikle. dva na vsaki strani. fulll šok glede na to da dva dni nazaj ni bilo nobenega na desnem. trije 12mm eden 14mm spet dobila dve inekciji. v nedeljo spet na uz... šibam na baby shower
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.1.2008 16:28:45
|
|
|
|
HEL36
|
ajetam no si vidla, pa boš le dobra kokoška monikap, tebi pa pesti za jutri in da pade stopka biba77, kako kaže tebi?
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 18.1.2008 21:00:15
|
|
|
|
monikap
|
Ajetam vidiš,da je uspelo si zelo dobra kokoška .Sedaj se pa le lepo še naprej pikaj ,da bodo folikli lepo zrasli in se pusti še malo razvajat in cartat tvojemu dragemu. Hel36 hvala . Biba77 kako pa kaj tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 12:07:09
|
|
|
|
*ajetam*
|
je kateri sploh že uspelo pridelat lepe folikle in je dobila stop inekcijo ?? ja, upam, da do nedelje lepo zrastejo do 18mm pol pa seksat
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 14:05:34
|
|
|
|
biba77
|
Jaz bom izvedela v ponedeljek okoli 11h. Javim.
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 14:39:46
|
|
|
|
monikap
|
No jaz imam že en folikl velik 23mm tako,da danes zvečer pade stop inekcija jutri pa sledi IUI . Biba77stiskam pesti,da bo v ponedeljek polno foliklov. *ajetam*tebi tudi želim jutri uspešen UZ.Ko opraviš pa poročaj kako je bilo.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 15:11:37
|
|
|
|
*ajetam*
|
o jutri že. pol bmo pa fejst stiskale pesti... jaz pa jutri zjutraj na uz. vsaj ne bom imela težav z iskanjem parkerplaca
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 15:19:34
|
|
|
|
monikap
|
Ojoj jaz neroda ne jutri v Ponedeljek sem že čist nekam zmešana sedaj, ko se bliža konec. Ti pa jutri res fajn zrihtaj .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 17:28:17
|
|
|
|
Efi
|
Pozdravljene. Tudi jaz čakam na 2. IUI. Ajetam, a hodiš ti v MB? no, ker si rekla, da maš jutri uz. Ker jutri je tudi moj 5. dan, ko bi se naj naredil 1.uz, ampak so me naročili v pon.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 18:09:59
|
|
|
|
*ajetam*
|
vse ste mariborčanke ?? nene jaz hodim v ljubljano... joj jutri mora biti vse ok. da so jajčki dovolj veliki... da dobim stop inekcijo poročam..
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 18:12:59
|
|
|
|
Efi
|
Ne, jaz sem Korošica:) Tako da je Mb bliže kot pa LJ. Lepo zrihtaj jutri pa poročaj. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 19:06:55
|
|
|
|
monikap
|
Efi jaz hodim v MB.Kdaj imaš v ponedeljek UZ?A imaš z inekcijami ali klomifenom?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 20:07:58
|
|
|
|
Efi
|
V ponedeljek so me sicer naročili ob 11.20, ampak so mi potem rekli, da lahko pridem že ob 9.30. Tako bom tudi naredila, ker mam ob 12h službo. Sedaj čakam na 2. IUI, sem pa v 5. ciklusu klomifena. Pa ti?
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 21:43:30
|
|
|
|
biba77
|
Jaz sem v ponedeljek ob 11h na UZ. Mogoce pa katero srecam? Sicer pa, monikap, drzimo pesti. Efi, nama je pred dvema letoma in pol uspelo zanosit v 5. ciklusu s Klomifenom in drugem IUI-ju. Mogoce bo zate enaka sreca!
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 21:43:54
|
|
|
|
monikap
|
Efi jaz pa imam prvi IUI in sicer z inekcijami sem si danes zvečer dala stop inekcijo v ponedeljek pa akcija .
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 21:46:48
|
|
|
|
monikap
|
Biba77 če boš dolgo čakala potem možno ,da se vidimo jaz moram priti ob 13h.
|
|
|
|
RE: IUI - majčiče, junijčice 19.1.2008 21:50:49
|
|
|
|
biba77
|
Ne vem... menda ja ne bom 2 uri cakala... Te se raje enkrat neodvisno z vami za kavico/cvekec zmenim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......