Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:08:27
|
|
|
|
mily
|
Po moje da ja. Je itak ločen od osebnega ne? Ampak sem slišala, da je tut v Zagorju fajn zobarca? Sam ne vem zdej kira?
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:09:46
|
|
|
|
Angellina
|
A si naju povabila al kaj? Kje sem bla pa jaz, da ne vem
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:10:57
|
|
|
|
Angellina
|
Ej a ni tale Murko za
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:12:46
|
|
|
|
mily
|
Evo Angelina, pa si me spravla v dobro voljo.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:20:34
|
|
|
|
Angellina
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:21:07
|
|
|
|
Angellina
|
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:26:14
|
|
|
|
mily
|
Ka ti vodiš njegov fen klub al kaj? Tale tazadn psiho je ziher največj fen. Pomoje se ga še Murko boji
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 21:45:05
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bubamaraa IZVIRNO SPOROČILO: lunca2 Bubamaraa sej ne jokam ko je prehlajen, ampak ni prijetno, ko težje diha. babe jaz vas bom čez rit nastrelala.... kaj je pa to zdej??? razlago prosim.... ker to ne leti na nobeno...to sem čist tko v efektu napisala... Se opravičujem sm misla da leti name Tale Murko je za ku....
< Sporočilo je popravil lunca2 -- 16.1.2008 21:48:45 >
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 22:06:13
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Kuga mate zdej tle? Sej še ni Pust!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 22:53:13
|
|
|
|
kapesanta
|
oh, men pa tko lepo poje...... no sej je tud fleten, sam njegov glas....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 23:19:01
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta oh, men pa tko lepo poje...... no sej je tud fleten, sam njegov glas....je še lepši kot pa stas no, sej men je tut fajni...predvsem kot odvajalno sredstvo. Mal poškilim k njemu, pa me že sr t prtisne
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 16.1.2008 23:23:34
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mily Ka ti vodiš njegov fen klub al kaj? Tale tazadn psiho je ziher največj fen. Pomoje se ga še Murko boji Ne, jaz ne, ga pa mogoče tistle psiho. Buh ve če ni njegov pajdaš. Al pa tut ne, ker Murko je taka nežna dušča oz slavček, pa bi se ga res znal bat. Pa tut tale je preveč kosmat. Murka bi na NMK odpeljal, če bi videl vsete dlake na kupu
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.1.2008 8:35:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
o ****ti babe, da morm na teše zjutri tega Murkota gledat... kot je Angi rekla...mam črevesje že prepucano... joj bogi Rok....Kapesanta malo porajtaj kako bo z zobkom...drgač pa bi jaz kr šla k zobozdravniku.... v Zaagorju sploh ne poznam otroških zobozdravnikov...je baje še kr Leskovar in ena Mojca "priimka se pa ne spomnim"
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.1.2008 9:11:24
|
|
|
|
KBM
|
kapesanta, mi imamo tudi izkušnje s tem, Karin se je pa v posteljico ruknila in se ji je sprednji zobek majal, pa smo šli k zobarci in ji ga je kar spulila, da jo ni motil pri jedi, ker ni mogla fajn grizti Upam, da fajn uštimate Glede Murkota, pa da ne govorim, sem ga videla v Novi
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 17.1.2008 16:19:09
|
|
|
|
kapesanta
|
sva bila zjutraj pri Dr. Mikuševi - pravi da je kar OK vidit, da pa se bo še pokazalo, če je kaj narobe - mogoče bo kakšen ris na stalnem zobu... pa ta zobek se bo mogoče pobarval ali pa se bo nekaj (živec?!?) zagnojilo in bo treba luknico narest... skratka čez en teden imamo kontrolo, pa bomo videli če bo kaj drugačno stanje. Pravi da je nevarnejše, če zobek štrli naprej, če je nazaj pa je ponavadi vse OK. Se bo pa mogoče tudi mal nazaj pomaknil in ne bo več tko čudn vidit.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.1.2008 8:01:37
|
|
|
|
Bubamaraa
|
morningggggg...... evo sem ž pridno na delovnem mestu..še kavico spijem pa začnem delati..in komi čakam, da je konec službe, ko je petekkkkkkkkk..... pa jutr grem s decom za njega kupovat poročno obleko....
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.1.2008 11:01:39
|
|
|
|
lunca2
|
Res je fajn, da je petek in da je vikend pred nami. Bubamaraa upam, da bota kej najdla, fajn nakupujta jutr. Midva grema pa dons mal v Trbovlje.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.1.2008 11:45:28
|
|
|
|
KBM
|
lunca, luštna slikca
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.1.2008 12:39:09
|
|
|
|
Bubamaraa
|
punce a ma kera kako vabilo za 30.rojstni dan!!!!! moja najboljš prijateljica praznuje rd pa sem ji obljubila, da poskrbim za vabila...
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 18.1.2008 13:50:47
|
|
|
|
mily
|
Dan! Kako ste kej punce. Neki mi švoh čvekate zadnje dni! Pri nas tako ni nič novega in nimam kej za na pisat. Nika nima več vročine, ampak kašlja pa še, zato bo verjetno še kr drug teden doma. Bomo vidl no. Bubamara jst nimam pojma za tole vabilo. Ga še nisem nikol nardila. Vedno kr po telefonu pokličem folk. Mah jst sem itak čudna glede teh stvari, kot so vabila, voščilnice in te zadeve. Edino za rojstvo otroka še pošljem telegram, potem se pa pri meni konča.
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.1.2008 9:06:01
|
|
|
|
lunca2
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM lunca, luštna slikca Hvala!
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.1.2008 12:46:02
|
|
|
|
lunca2
|
KBM res je zanimivo, se mi zdi da kr sanjsko.
|
|
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.1.2008 13:01:50
|
|
|
|
KBM
|
KBM res je zanimivo, se mi zdi da kr sanjsko. Ja res, meni je super
|
|
RE: Zasavčanke, 2. krog 19.1.2008 19:56:19
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KBM Romana , si že našla kakšen kraj za poročno potovanje? Tale je prav zanimiv http://www.mojvideo.com/video-love-motel-zelo-vredno-ogleda/d24cda99fb19cf156fd6&category=tr ja res sanjskooooo....sam na žalost jaz denarja ne serjem... danes sva kupila Sašotu poročno oblekoooo....sva šla v SENS in kupila tolo obleko.........in je tako leppppppp..da vam ne morem povedattttt.... še bom še zaljubla... pol sm pa še k čbeli šla.....in bi ve vidle kolk je Taj simpatičen.,...in kako to hodi....ne morš verjet...pa še niti eno leto ni star.......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?