|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.1.2008 22:59:59   
Erin
Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala da me ne bodo s foruma dol vrgli

user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 18.1.2008 23:04:33 >

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.1.2008 23:00:20   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

o hvala...še prosim, moja žeja in lakota ne poznata omejitev zadnje časeuser posted image

Lunca, premal se dereš, nč te ne slišm....user posted image Pa kakega bušija hočeš?

se še ne derem...me čeljust boli, pa nekak ne grejo pravi zvoki vun...user posted image  tak da maš še mal cajta, da se pofotkaš...oz. pofotkaš tvojega bušija.... al si slučajn misla na svinskega bušija (želodec)... no, tvojga bušija hočem videt...od spredi od zadi od strani...pod kotom 45 stopinj..... aja, od zadi ne gre... al pa pr teb mogoč bo šlo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.1.2008 23:00:40   
ledenka
Erin, to je za tebe
user posted image

polaris, moj je pa ravno v MBju user posted image  in upam, da bo tud v doglednem casu koncal user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.1.2008 23:02:30   
ledenka

Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.1.2008 23:04:09   
Erin
LuNa jaz zmorem vse....v torek vam pa pokažem kako moje dete izgleda ker bom imela NS, no potem me boš pa videla še od znotrajuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
18.1.2008 23:06:46   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

polaris, a si lacna postala user posted image

user posted image user posted image user posted image še ne, bom pa kmal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.1.2008 23:09:20   
LuNa73

Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala

mene tud...sam si nisem upala na glas zasmejat, da ne bi bila kira užaljena.... user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa smo doble namest pimpeka rit... jaooooooooooo user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.1.2008 23:10:00   
LuNa73

LuNa jaz zmorem vse....v torek vam pa pokažem kako moje dete izgleda ker bom imela NS, no potem me boš pa videla še od znotrajuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  komej že čakam...jeeeeeeeeee

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.1.2008 23:10:36   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

user posted image user posted image user posted image še ne, bom pa kmal user posted image user posted image user posted image

ja, sam verjetn ne jesti.... ampak česa drugega... user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.1.2008 23:10:43   
Erin
ledenka prosim tri porcije te smetance z jagodami in bananamiuser posted image user posted image ..če bi lahko se  guncala z mojim bi jo namazala po njemu in vseeeeeeeeee dol pojedla...nasty meuser posted image user posted image user posted image pa jo lahko "samo" jemuser posted image ...user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.1.2008 23:11:34   
ledenka
pozna vecerja
user posted image

ja, samo ona slikca prej je bla boljsa user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.1.2008 23:12:01   
polaris
Ledenka, Erin je očitno bolj lačna od nas,...

LuNca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , al je pestro to živleje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
18.1.2008 23:13:06   
Erin
ta me pa prav nič ne mika...zelenjava...te še z hmmmhmmma ne moreš polizatuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.1.2008 23:13:22   
ledenka
user posted image

to je pa za mene user posted image  mar sem krvolocna!

ja, smetana, jagode in njami user posted image user posted image user posted image  Erin, tebi je vse oprosceno user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.1.2008 23:15:22   
ledenka
Erin, zelenjavca je bla za Polaris user posted image  ti kar pr jagodah ostani user posted image

kaj pa Lunci... a to bi blo user posted image

user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.1.2008 23:15:46   
polaris
Joj Ledenka, sem se že bala, da si pozabila name,... pr hrani imava očitno podoben okus user posted image user posted image user posted image

Erin, daj zbriš to dupence, mi je bila ona prej bolj všeč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.1.2008 23:15:56   
Erin
Dooooooooooooooooost hrane!!!

Sem že taka k tale hrčekuser posted image
user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.1.2008 23:16:26   
ledenka
me dietnice pa lahko tud samo jagode user posted image  brez smetane user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.1.2008 23:19:07   
polaris
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

LuNa?!?!?! user posted image (smaili gleda zgroženo) jaz pa res nisem takšna, da ne bi user posted image user posted image user posted image , jedla mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.1.2008 23:20:07   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

LuNa?!?!?! user posted image (smaili gleda zgroženo) jaz pa res nisem takšna, da ne bi user posted image user posted image user posted image , jedla mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  s smetano al brez? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.1.2008 23:20:28   
Erin
Polaris une slikce raje ne dam nazaj da ne bom kregana od moderatorjev...ti pa poklanjam to, ko je vsaj hmmmhmmm skrit user posted image

user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.1.2008 23:23:24   
ledenka
Erin, tu mam pa pripombo - al majo take male one, al pa take velike roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.1.2008 23:24:30   
Erin
Kaj pa če so ga zvili v polžka?user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.1.2008 23:25:02   
LuNa73

ledenka prosim tri porcije te smetance z jagodami in bananamiuser posted image user posted image ..če bi lahko se  guncala z mojim bi jo namazala po njemu in vseeeeeeeeee dol pojedla...nasty meuser posted image user posted image user posted image pa jo lahko "samo" jemuser posted image ...user posted image

evoooo ti jo na...spet pohotnico našo user posted image user posted image user posted image ... eh ne...seksualno manijakico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.1.2008 23:25:30   
ledenka

Kaj pa če so ga zvili v polžka?user posted image user posted image

user posted image  pol majo pa tanke, no user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.