Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 22:59:59
|
|
|
|
Erin
|
Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala da me ne bodo s foruma dol vrgli
< Sporočilo je popravil Erin -- 18.1.2008 23:04:33 >
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:00:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin o hvala...še prosim, moja žeja in lakota ne poznata omejitev zadnje čase Lunca, premal se dereš, nč te ne slišm.... Pa kakega bušija hočeš? se še ne derem...me čeljust boli, pa nekak ne grejo pravi zvoki vun... tak da maš še mal cajta, da se pofotkaš...oz. pofotkaš tvojega bušija.... al si slučajn misla na svinskega bušija (želodec)... no, tvojga bušija hočem videt...od spredi od zadi od strani...pod kotom 45 stopinj..... aja, od zadi ne gre... al pa pr teb mogoč bo šlo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:00:40
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, to je za tebe polaris, moj je pa ravno v MBju in upam, da bo tud v doglednem casu koncal
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:02:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala si me nasmejala
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:04:09
|
|
|
|
Erin
|
LuNa jaz zmorem vse....v torek vam pa pokažem kako moje dete izgleda ker bom imela NS, no potem me boš pa videla še od znotraj
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:06:46
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, a si lacna postala še ne, bom pa kmal
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:09:20
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Punce preverite to, samo hit poglejte ker bom potem zbrisala si me nasmejala mene tud...sam si nisem upala na glas zasmejat, da ne bi bila kira užaljena.... Zdej pa smo doble namest pimpeka rit... jaooooooooooo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:10:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin LuNa jaz zmorem vse....v torek vam pa pokažem kako moje dete izgleda ker bom imela NS, no potem me boš pa videla še od znotraj komej že čakam...jeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:10:36
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, a si lacna postala še ne, bom pa kmal ja, sam verjetn ne jesti.... ampak česa drugega...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:10:43
|
|
|
|
Erin
|
ledenka prosim tri porcije te smetance z jagodami in bananami ..če bi lahko se guncala z mojim bi jo namazala po njemu in vseeeeeeeeee dol pojedla...nasty me pa jo lahko "samo" jem ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:11:34
|
|
|
|
ledenka
|
pozna vecerja ja, samo ona slikca prej je bla boljsa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:12:01
|
|
|
|
polaris
|
Ledenka, Erin je očitno bolj lačna od nas,... LuNca , al je pestro to živleje
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:13:06
|
|
|
|
Erin
|
ta me pa prav nič ne mika...zelenjava...te še z hmmmhmmma ne moreš polizat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:13:22
|
|
|
|
ledenka
|
to je pa za mene mar sem krvolocna! ja, smetana, jagode in njami Erin, tebi je vse oprosceno
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:15:22
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, zelenjavca je bla za Polaris ti kar pr jagodah ostani kaj pa Lunci... a to bi blo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:15:46
|
|
|
|
polaris
|
Joj Ledenka, sem se že bala, da si pozabila name,... pr hrani imava očitno podoben okus Erin, daj zbriš to dupence, mi je bila ona prej bolj všeč
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:15:56
|
|
|
|
Erin
|
Dooooooooooooooooost hrane!!! Sem že taka k tale hrček
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:16:26
|
|
|
|
ledenka
|
me dietnice pa lahko tud samo jagode brez smetane
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:19:07
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, a si lacna postala še ne, bom pa kmal ja, sam verjetn ne jesti.... ampak česa drugega... LuNa?!?!?! (smaili gleda zgroženo) jaz pa res nisem takšna, da ne bi , jedla mislim
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:20:07
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: ledenka polaris, a si lacna postala še ne, bom pa kmal ja, sam verjetn ne jesti.... ampak česa drugega... LuNa?!?!?! (smaili gleda zgroženo) jaz pa res nisem takšna, da ne bi , jedla mislim s smetano al brez?
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:20:28
|
|
|
|
Erin
|
Polaris une slikce raje ne dam nazaj da ne bom kregana od moderatorjev...ti pa poklanjam to, ko je vsaj hmmmhmmm skrit
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:23:24
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, tu mam pa pripombo - al majo take male one, al pa take velike roke
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:24:30
|
|
|
|
Erin
|
Kaj pa če so ga zvili v polžka?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:25:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ledenka prosim tri porcije te smetance z jagodami in bananami ..če bi lahko se guncala z mojim bi jo namazala po njemu in vseeeeeeeeee dol pojedla...nasty me pa jo lahko "samo" jem ... evoooo ti jo na...spet pohotnico našo ... eh ne...seksualno manijakico
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.1.2008 23:25:30
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj pa če so ga zvili v polžka? pol majo pa tanke, no
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.