ninocka
|
Evo mene s sprehoda, na koncu se je naredu se res ful ful soncek in se srecala sem eno kolegico in smo pol nardili kar mal daljsi giro. Pri nam ni kaj presenetljivo novega, Ruben ceblja, se slini, si daje rokice v usta, zdej je zacel se ful krilit z njimi in meckat kovter Urnik spanja je se zmeraj isti: 23-7, malica in potem potegne se do 10-12, kakor ga pici. Prejsnji vikedn je bil zelo pester, ker je Evan fasal ful hude glivice in smo bli pol vecinoma ponoci pokonci (ker ga je peklo), nedeljska noc je bla pa sploh super , ker Evan sploh ni hotu spat, ker se je bal bubuja (pri nam so strahovi bubuji) - je gledal knjigico o sneguljcici in je not grozljivi gozd in pol zarad tega ni mogu spat. Ce je pa ze zaspal, se je pa zbudu zarad ritke. Se mi zdi, da smo vsi skupi (razen bubija) spali max 2 uri vsega skupaj. Tko da je bil ponedeljek in torek doma. Ruben seveda ni mel tadva dneva niti miru za pojest, ker je blo pac Evanu med najinim hranjenjem dolgcas in pol je blo skoz: kaj dela bratec, pa skakal po meni, pa bi on mel bratca, pa gladal od kod tamal pije...no, sej zdej mi je ze smesno, samo takrat mi pa ni blo Najhuj je pa blo, ko sta se obdava istocasno zacela dret - evan zarad ritke, bubi zarad hrane in pol sploh ne ves, koga bi prej porihtal No, ampak zdej je ze OK, se veselimo novega vikenda, ki bo (upam) bolj miren. Vceri je mela moja mami RD, smo bli pri mojih na obisku in sem se najedla cevapcicev in dimljene vesalice (en smajli, ki se oblizuje na veliko ). Bubi je vse skupaj bolj ali manj prespal, Evan ji je pa voscil "Boljse" in sel dediju povedat, da je mel deznik na poti iz vrtca Vanja, piskoti so od firme Koestler (bjelovar), rece se jim pa Picnik. Soi taki kvadratni kot laibniz al pa ptitbuerr. Sam ne uzet tistih brez sladkorja, ker so za Men je tud zadnjic ruben celo pojstlo pobruhal zjutraj po obroku, ampak po moje se je tud prenajedel (ker je bla tolk polna ziza) in mu je kr teklo not, on je pa pil...pol pa bruhal. Se ni kaj prevec sekiral, glede na to, da se je smejal Nayya, a teb se zdi pa bubi men podoben? Jah, ti ze ves, sej ga pa pazis, ko moj k drugi hodi Jst sem tud skoz pozabljala kapljice dajat, zdej jih mam pa kr pri previjalki in zjutraj, ko se previjeva, mu kr direkt s kapalko v usta dam 1 kapljico (oleovit). Uno kopel smo pa tud mi meli (sem jo mela se mal od Evana za porabit) in prvic, ko se je v nej kopal, je prespal celo noc Oblekce kupujem (ce kupim) od 3-6 mesecev, ker vecje mi je BZ kupovat, ker ko mu bojo prav, pa sezona ni prava. Rastejo pa cist odvisno, lahko se ti bo pri 6 mesecih ustavlo in bo kr neki casa nosu eno st, pol se bo pa naenkrat potegnu. Pr men je Evan lani avgusta (2 leti) mel se kaksne stvari 80, vecinoma pa 86-92, pol mi je pa v 1 tednu tolk zrastu, da mu je blo vse premajhno. laubica - moj tud noce flase, niti dude. Zizolend rules!!! scuba, moj tud poker igra (mogoce si pa ti una, k njej hod, pol mora pa boga nayya se mojga lumpa cuvat ). No, enivej, je bil enkrat 3 v turnirju in je dobil kapo in majico (lih dons jo ma obleceno ) in je bil tolk ponosen, da niti jezna nisem mogla bit nanga... IZVIRNO SPOROČILO: jooly Ninocka... Kaj pa je mel fotograf tazga, da je mali čist "otrpnil"?? Fotoaparat Resno, nas ful rad pozira in pol kr gleda v fotoaparat in se smeji. Se je pa tle lih zbudu, smo ga poslikali, pol je sel pa nazaj spat sonchek, mi bomo tus maskare. Evan bo letos prvic, pa si je sam izbral (in za ostale), da bo cebelica maja ( ), Ruben bo pikapoka, jst bom princeska/kraljicna, oci bo pa oci barika, drzim pesti za dedka. Samo eno vprasanje, pa upam, da ne zameris - a ne "nardijo" umetne kome zato, da pacientu ni treba prenasat ful hudih bolecin? murencek, jst sem ga sla slikat v Sentvid (foto Zvone), pa racuna 5 EUR za CD. Mi jih je ze takrat pri Evanu dal na CD in je pol ful fino, ko jih lahko sam razvijes, pa v vecji velikosti, za vse tete in strice in dedke in babice potepinka, drzim pesti Dojenje - jst sicer uzivam v dojenju, ampak se zmeraj nisem sigurna vanj. Vsakic, ko se Ruben joka, se mi zdi, da imam premalo mleka al pa cist zapanicarim, ce se hoce dojit bolj pogosto, da ga zvecer ne bom mogla nahranit...drugace mi pa ni lepsega, ko gledat njegov zadovoljen obrazek, kako cmoka in pa kako me gleda med dojenjem in se smeji Ko se je Evan odstavil (pri 3 mesecih), sem najbolj pogresala ta obcutek in pa tisto, ko je z odprtimi ustki krozil z glavo in iskal bradavico, pol se pa v sunku prisesal nanjo Plavanje, jst bi tud sla, ampak men bi bolj odgovarjal atlantis (zaradi prenosa ur). Ker pri takih malih se zna hitr zgodit, da manjkas 1-2, za 1x obisk, mi je pa mal tumac dnarja... Srecanje - jst predlagam kolosej - igralnica, od 10h naprej. Ni guzve, pa se ful placa je, da se vse nabasemo z vozicki not. Edin scuba bo pa mogla ven it kadit menstruacija - nimam, upam da je ne bo cimdlje, ceprav mam skoz en beden obcutek, da mi spodaj vse neki cmoka Prvic sem jo dobila 3 mesece poi porodu, ampak nisem polno dojila. So pa prve M po porodu obilenjse in lahko tud bolj bolece Mi gremo pa naslednjo soboto smucat za 1 teden (Nassfeld). Me ze grabi totalna panika pred tem pakiranjem in kaj vse nest, da ja kaj ne bom pozabila Se ful veselim, po drugi strani me je pamal strah, kako bo z Rubnom Evan je bil takrat star 5.5 mesecev in smo sli celo za 2 tedna, pa ni blo problema. NO, razen, da je mel rotavirus in je posledicno okuzil se cca. 15 ljudi + nekateri so to prenesli se na svoje domace JA, Wc je bil takrat polno zaseden Pa se 2 smesni prigodici v zvezi z mojim bubijem (in mano): 1. Uceri ga grem previt, ker je bil pokakan, in ko mu brisem ritko, mali lepo izstreli se en naboj vame Pa pacek, se na koncu niti ne opravici in se dela, kot da ni blo nic 2. Po dojenju se odstavi, pol pa neki civka in ga gledam in je mel en las v ustih, ki se je pa drzal moje joske. JSt ful probam pobrat stran tist las in ga lovim, na koncu pa ugotovim, da je to moje mleko, ki je v zelo tankem curku tamalmu direkt v usta spricalo Sem vas hotla se neki vprasat, pa sem pozabila.... ...a mate dost, al se kaj napisem