|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
18.1.2008 10:58:54   
barika
Laubica, hvala

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
18.1.2008 11:01:57   
Laubica
Ni kajuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
18.1.2008 11:04:08   
scubadiver
Ojla punce,

Pikapikica hvala za kavico Nicolina tebi pa za tortice.

se bolj na hitro javim ker imava z Lano ob 12h zmenek z RR-jevskimi Mamicami iz Bežigrada. Se mi zdi prav fino da še tle okoliške punce in njihove otročičke spoznam. Da bomo šle na kak sprehod skupaj.
Spali smo fajn, edino Lana se je ob sedmih zbudila (čeprav je jedla ob 6h) in je tko prdela in zraven jamrala da je prav cela soba smrdela po postanem mleku. Z mojim sva se tako smejala. No to je trajalo kar skoraj eno uro, potem pa sem ji dala kapljice in jo dala na trebuh je blo pa dobr in sva še za urci zaspali.
Gruška hvala za predstavitev StereoTipov. Bom z veseljem poslala kak glas user posted image  

NO zdej pa šibam sebe zrihtat, potem pa še Lano, da bova lepi za na kavico. Čeprav bojo same punčke in en sam fantek. Kako se mu bo zdelo med samimi deklicami user posted image . Se javim kasneje

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
18.1.2008 11:15:35   
sonchek
halo...
Neki me net zajeb...user posted image ..
..upam da bodo rač. kmalu kej uredili...

No sam da probam..se javim še kasneje..
l.p.

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
18.1.2008 11:21:57   
tintin
Hoj še od mene,
spali kar dobro (20-1, 1-5.50, 6.00-8.30). Tudi naš še ne bo kmal prespal celo noč - mogoče je to povezano s tem, da se dojiva in je prej lačen...?
Sicer pa zdaj šibava ven! Pa popoldan še enkratuser posted image Ma zdaj bomo hodili ven do onemoglosti, včeraj je bil siten ko...
LP vsem!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
18.1.2008 11:37:17   
sonchek
no še ena proba..
upam, da vas ne nadlegujem preveč s tem...sam mi res živce para..hahaha

no mi smo spali fajn...prvo bujenje ob pol petih..pa do jutra...sej pomoje bi še dlje spala..sam mi tok na zizi zaspi, da je ne morm več prebudit...

zdej sem se pa lepo stuširala, glavo oprala, vse zlikala, neki pospravla.,.. in zdej čakam da se mala zbudi, mogoče gremo pol mal ven, če ne bo začel deževat..hahaha

no zdej grem pa mal prebrat, kaj ste kej napisale...

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
18.1.2008 12:05:13   
ninocka
Dober dan se z moje strani user posted image
midva greva zdej na sprehod do trgovine, nosek ma se zmeri zabasan, ampak Rijina pumpica je zakonuser posted image

NE vem pa, kajmu je blo vcerja, ker smo ga skopali, sva se ulegla v pojstlo, seem mu dala joski in je pojedu in zaspal (22:40) in spal do neki cez 7 user posted image user posted image user posted image
Ponavadi nase uspavanje traja skor 3 ure, ker se 100x zbudi, pa joka, pa bi jedu, pa ne bi... me je se moj vprasal, kaj sem drugac nardila, da je bil tolk priden user posted image

Zdej greva pa hitr ven, dokler je se mal soncka, pol vam pa napisem (ce bo se spal) en tak ultra dolg report...sej vem, da se ze veselite user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
18.1.2008 12:13:10   
Laubica
Ninocka-super za malčkauser posted image user posted image user posted image -ja se že veselimo tvojga reportauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
18.1.2008 13:08:45   
ajtak
hej, se na hitro malo javim...

Barika ocitno mava iste dele.. js sem tud kopalnco pucala, pa sesala in po tleh umivala. Sedaj kuham mali pa pancka - med generalno je bil buden a se je hvalabogu spilal z vrtiljakom, da je mela mami mir...

Soncek mi ga tud mamo sam se bojim, da bo do 2h ko bom konc s kosilom ze zginu user posted image . Ker kuham za 5 lacnih ust morm pac mal gledat kdaj domov hodijo in danes imajo nasi moski spet en user posted image  v gasilnem domu in mora bit juzna ob 2h.

Kavica scuba js sem ti full fous, sem namrec do poroke skoz zivela za bezigradom (sej mislim, da sva se to ze menle) in bi sla takoj z vami k tele moje celjanke strajkajo... Vsako posebi sem ze zbezala z lukne, zdej jih morm sam se na kup zbobnat user posted image user posted image user posted image

Grem zmesat, da se mi ne prsmodi k pol bom pa v tisti lukni od koder ne pride user posted image  user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
18.1.2008 14:32:59   
nemrak
user posted image user posted image ,
ajtak, jaz sem vsak dan vzunaj. Tak, da sam javi kdaj boš ti.

Bom pa v pon začela hodit na telovadbo za dojenčkeuser posted image .
Komaj že čakam, da malo pomigam in se potem načvekam z mamicami.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
18.1.2008 15:16:44   
scubadiver
Kavica in čvek z bežigrajskimi mamicami je uspel. Edin mal so nas čudno gledali, ker je blo enih 8 mamic z vozički ali lupinicami. user posted image . Je bla pa naša najmlajša pa do 8 mesecev stare punčke, tko da sem si lahko ogledala razvoj otročička user posted image . Sem pa ugotovila da je Lana res velika punca za svojih 7 tednov.
Ajtak škoda da nisi več bežigrajčanka da bi se nam pridružila.
Sva pa z lano po kavici prišibali domov, se na hitro nafutrali. previli in šibali na sonček. V Ljubljani je to taka redkost, da je treba izkoristi vsako sekundo

Sicer pa novembrke, kdaj se pa me vidimo? Zdej pa smo že vsi tako veliki da bi lahko organizirali kakšno srečanje?

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
18.1.2008 16:54:05   
Tanayya29
ojla.
mi2 sva danes cel dan odzuni....sem srečala velik mamic z vozički,vse se neki smejimo med sabo,z eno sva pa kar padle v debato,in sva pol šle na kavicouser posted image user posted image .Je blo prav luštno.
Sedaj pa grem mal pospravit ,ko mam tako bombo v stanovanju,kasneje pa še kaj odgovorim,nisem nič brala za nazaj.
Pozdravček!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
18.1.2008 16:59:54   
tintin
Evo tudi midva sva bila danes na dveh sprehodih po 1,5 ure. Hvala bogu za sonce. Zdaj pa pospravljat po stanovanju in potem Vasjo okopat.user posted image
Jutri gremo pa v lj. moramo kupit zimsko vrečo za voziček,  ker se bomo glede na našo rast, kmal selili v športni del vozička.
Scuba - se strinjam, za srečanje. Jaz bi tudi rada videla še kakega novembrčka/novembrkouser posted image
LP vsem, šibam pospravt. Tudi jaz imam bombo.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
18.1.2008 17:30:10   
mama11
Vidim, da smo danes kar vse konkretno sprehajale. Pri nas je bil tudi lep sonček in sva si ga privoščili pol ure. Oči zdajle previja, potem gremo pa hranit.

Včeraj smo imeli 2. posvetovalnico. Je bil bolj pekel kot ne. Skoraj eno uro kasneje smo prišli do P kot smo bili naročeni, ker je bila tako dolga vrsta. In potem je imela notri eno študentko... mogoče se je tako zapičila v nas. Skratka, problem je naredila tam, kjer ga sploh nisem pričakovala - da je Tamara dobila premalo na teži (povprečje naj bi bilo 750 g, ona pa je dobila le 630 g). Vam povem, mi je bilo prav žal, da je nisem tik pred zdajci ornk podojila, bi se gotovo poznalo. In potem smo morali dati kri in vodo - kri super, voda brez problema, moramo pa vseeno čez 14 dni priti še enkrat. Mimogrede, prvič sem videla, kako vodo dajejo dojenčki - kar prilimajo jim plastično vrečko in potem upaš, da bodo čim hitreje lulali. Naša se je prav izkazala, samo do laboratorija smo prišli, jo odvili in že je priteklo.

Zdaj pa gremo hranit... da me ne bo še kdo obtožil, da imam lačnega otroka...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
18.1.2008 19:01:00   
Tanayya29
Ojla!

No,stanovanček smo za silo pospravili,Taj je kar zraven v lupinci pospravljal z mano,zdj pa spet malo počivauser posted image .Verjetno ga je zmatralo vozičkanje,pa čeprav je skoz spal.Neverjetno,kok mu paše zrakuser posted image .
No sej, hvala bogu.
mama11,samo da so rezultati vredu,verjamem,da te je res znerviralo,mene bi tut!
scuba super,za fajn srečanje ...user posted image user posted image
ajatk ma kaj,si ti drugače iz Ljubjane al kako(praviš,da si živela za Bežigradom)?
anit28 pa bomo glasovali,sevedauser posted image user posted image user posted image .No,če jih pošljemo v Beograd,pa se nič ne prtožujuser posted image user posted image ..veš,kako bojo veseli.A mi zaupaš,kje živita?Sta v Lj?
tintin si pospravla bombo?Jaz sem jo za silo..bi mogla eno ornk generalko usekat,pa ni časuser posted image .
Zadnjič,sem si z veseljem ogledala čistila,po pravici sem malo pozabla katere že imam.
ninocka čakam na tvoj report,kje ga maš?user posted image user posted image berem,pa nič ni...user posted image user posted image
gruška pevec sošolec je iz OŠ,ne iz srednjeuser posted image .

uuuu,delo me kliče!
Pa kasneje.
Pa pa

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
18.1.2008 19:02:28   
ninocka
Evo mene s sprehoda, na koncu se je naredu se res ful ful soncek in se srecala sem eno kolegico in smo pol nardili kar mal daljsi giro.

Pri nam ni kaj presenetljivo novega, Ruben ceblja, se slini, si daje rokice v usta, zdej je zacel se ful krilit z njimi in meckat kovter user posted image Urnik spanja je se zmeraj isti: 23-7, malica  in potem potegne se do 10-12, kakor ga pici.
Prejsnji vikedn je bil zelo pester, ker je Evan fasal ful hude glivice in smo bli pol vecinoma ponoci pokonci (ker ga je peklo), nedeljska noc je bla pa sploh super user posted image , ker Evan sploh ni hotu spat, ker se je bal bubuja (pri nam so strahovi bubuji) - je gledal knjigico o sneguljcici in je not grozljivi gozd in pol zarad tega ni mogu spat. Ce je pa ze zaspal, se je pa zbudu zarad ritke. Se mi zdi, da smo vsi skupi (razen bubija) spali max 2 uri vsega skupaj. Tko da je bil ponedeljek in torek doma.
Ruben seveda ni mel tadva dneva niti miru za pojest, ker je blo pac Evanu med najinim hranjenjem dolgcas in pol je blo skoz: kaj dela bratec, pa skakal po meni, pa bi on mel bratca, pa gladal od kod tamal pije...no, sej zdej mi je ze smesno, samo takrat mi pa ni blo user posted image user posted image
Najhuj je pa blo, ko sta se obdava istocasno zacela dret - evan zarad ritke, bubi zarad hrane in pol sploh ne ves, koga bi prej porihtal user posted image
No, ampak zdej je ze OK, se veselimo novega vikenda, ki bo (upam) bolj miren.
Vceri je mela moja mami RD, smo bli pri mojih na obisku in sem se najedla cevapcicev in dimljene vesalice (en smajli, ki se oblizuje na veliko user posted image ). Bubi je vse skupaj bolj ali manj prespal, Evan ji je pa voscil "Boljse" in sel dediju povedat, da je mel deznik na poti iz vrtca user posted image

Vanja, piskoti so od firme Koestler (bjelovar), rece se jim pa Picnik. Soi taki kvadratni kot laibniz al pa ptitbuerr. Sam ne uzet tistih brez sladkorja, ker so za user posted image Men je tud zadnjic ruben celo pojstlo pobruhal zjutraj po obroku, ampak po moje se je tud prenajedel (ker je bla tolk polna ziza) in mu je kr teklo not, on je pa pil...pol pa bruhal. Se ni kaj prevec sekiral, glede na to, da se je smejal user posted image
Nayya, a teb se zdi pa bubi men podoben? Jah, ti ze ves, sej ga pa pazis, ko moj user posted image k drugi hodi user posted image user posted image
Jst sem tud skoz pozabljala kapljice dajat, zdej jih mam pa kr pri previjalki in zjutraj, ko se previjeva, mu kr direkt s kapalko v usta dam 1 kapljico (oleovit). Uno kopel smo pa tud mi meli (sem jo mela se mal od Evana za porabit) in prvic, ko se je v nej kopal, je prespal celo noc user posted image
Oblekce kupujem (ce kupim) od 3-6 mesecev, ker vecje mi je BZ kupovat, ker ko mu bojo prav, pa sezona ni prava. Rastejo pa cist odvisno, lahko se ti bo pri 6 mesecih ustavlo in bo kr neki casa nosu eno st, pol se bo pa naenkrat potegnu. Pr men je Evan lani avgusta (2 leti) mel se kaksne stvari 80, vecinoma pa 86-92, pol mi je pa v 1 tednu tolk zrastu, da mu je blo vse premajhno.
laubica - moj tud noce flase, niti dude. Zizolend rules!!! user posted image
scuba,
moj tud poker igra (mogoce si pa ti una, k njej hod, pol mora pa boga nayya se mojga lumpa cuvat user posted image user posted image ). No, enivej, je bil enkrat 3 v turnirju in je dobil kapo in majico (lih dons jo ma oblecenouser posted image ) in je bil tolk ponosen, da niti jezna nisem mogla bit nanga...
IZVIRNO SPOROČILO: jooly
Ninocka... Kaj pa je mel fotograf tazga, da je mali  čist "otrpnil"??  

Fotoaparat user posted image user posted image user posted image Resno, nas ful rad pozira in pol kr gleda v fotoaparat in se smeji. Se je pa tle lih zbudu, smo ga poslikali, pol je sel pa nazaj spat user posted image

sonchek, mi bomo tus maskare. Evan bo letos prvic, pa si je sam izbral (in za ostale), da bo cebelica maja (user posted image ), Ruben bo pikapoka, jst bom princeska/kraljicna, oci bo pa oci user posted image
barika, drzim pesti za dedka. Samo eno vprasanje, pa upam, da ne zameris - a ne "nardijo" umetne kome zato, da pacientu ni treba prenasat ful hudih bolecin?
murencek, jst sem ga sla slikat v Sentvid (foto Zvone), pa racuna 5 EUR za CD. Mi jih je ze takrat pri Evanu dal na CD in je pol ful fino, ko jih lahko sam razvijes, pa v vecji velikosti, za vse tete in strice in dedke in babice user posted image
potepinka, drzim pesti user posted image user posted image
Dojenje - jst sicer uzivam v dojenju, ampak se zmeraj nisem sigurna vanj. Vsakic, ko se Ruben joka, se mi zdi, da imam premalo mleka al pa cist zapanicarim, ce se hoce dojit bolj pogosto, da ga zvecer ne bom mogla nahranit...drugace mi pa ni lepsega, ko gledat njegov zadovoljen obrazek, kako cmoka in pa kako me gleda med dojenjem in se smeji user posted image user posted image user posted image Ko se je Evan odstavil (pri 3 mesecih), sem najbolj pogresala ta obcutek in pa tisto, ko je z odprtimi ustki krozil z glavo in iskal bradavico, pol se pa v sunku prisesal nanjo user posted image
Plavanje, jst bi tud sla, ampak men bi bolj odgovarjal atlantis (zaradi prenosa ur). Ker pri takih malih se zna hitr zgodit, da manjkas 1-2, za 1x obisk, mi je pa mal tumac dnarja...
Srecanje - jst predlagam kolosej - igralnica, od 10h naprej. Ni guzve, pa se ful placa je, da se vse nabasemo z vozicki not. Edin scuba bo pa mogla ven it kadit user posted image
menstruacija - nimam, upam da je ne bo cimdlje, ceprav mam skoz en beden obcutek, da mi spodaj vse neki cmoka user posted image Prvic sem jo dobila 3 mesece poi porodu, ampak nisem polno dojila. So pa prve M po porodu obilenjse in lahko tud bolj bolece user posted image

Mi gremo pa naslednjo soboto smucat za 1 teden (Nassfeld). Me ze grabi totalna panika pred tem pakiranjem in kaj vse nest, da ja kaj ne bom pozabila user posted image Se ful veselim, po drugi strani me je pamal strah, kako bo z Rubnom user posted image Evan je bil takrat star 5.5 mesecev in smo sli celo za 2 tedna, pa ni blo problema. NO, razen, da je mel rotavirus in je posledicno okuzil se cca. 15 ljudi + nekateri so to prenesli se na svoje domace user posted image user posted image JA, Wc je bil takrat polno zaseden user posted image

Pa se 2 smesni prigodici v zvezi z mojim bubijem (in mano):
1. Uceri ga grem previt, ker je bil pokakan, in ko mu brisem ritko, mali lepo izstreli se en naboj vame user posted image user posted image Pa pacek, se na koncu niti ne opravici in se dela, kot da ni blo nic user posted image user posted image user posted image
2. Po dojenju se odstavi, pol pa neki civka in ga gledam in je mel en las v ustih, ki se je pa drzal moje joske. JSt ful probam pobrat stran tist las in ga lovim, na koncu pa ugotovim, da je to moje mleko, ki je v zelo tankem curku tamalmu direkt v usta spricalo user posted image user posted image

Sem vas hotla se neki vprasat, pa sem pozabila....

...a mate dost, al se kaj napisem user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
18.1.2008 19:10:22   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka
Srecanje - jst predlagam kolosej - igralnica, od 10h naprej. Ni guzve, pa se ful placa je, da se vse nabasemo z vozicki not. Edin scuba bo pa mogla ven it kadit user posted image

..to je dobra ideja..če bo kakšna pametna ura (okoli 12-ih) pridem tudi jaz...drugač mi je ful prekmal,..preden zrihtam našo šjoro, pa da pridem do Lj...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
18.1.2008 19:16:09   
naraščaj
hoj

no midve sva se potepali po sončku ves dopoldne. ko je ati prišel smo pa šli kar ven na kosilo - lignje user posted image user posted image  in to kr peš. ja, je blizu in tako ujeli še nekaj sončka.

zdaj pa se medve cartava - je, ati a je šel na rn sestanek (ga mika politika user posted image ) ko pride nazaj, pa kopanje - če ne bo prepozn, potem bom sama. nč hudga, saj obvladam sama user posted image .

taja je danes bla skor cel dan budna, parkrat po 15min jo je zmanka, upam, da bo zato vsaj danes ponoč spala. drugače je taja danes dopolnila 8t. jeres že prava babnca in čveka.. nč, šibam. 

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
18.1.2008 19:34:23   
scubadiver

Ninocka jest se tvojih postov vedno tko razveselim. Mam takoj za 5 minut dela in vedno se prav nasmejim user posted image

Sej bo dost varušk da skočim enega prižgat user posted image . Dejmo se res dobit... kaj mislite recimo v petek 1.2 ob 12h v Koloseju?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
18.1.2008 19:35:48   
Oranža
Dober večer,
mi smo dons tud bli na sončku, sva šla po Eneja v vrtec in smo pol 14, 5 ure se sprehajal, pol smo domov prišli, se je priklopil, pol smo pa spet šli ven še z enimi prjatli na igrala. Tko da je bil še Enej ful zadovoljen...user posted image user posted image  Želimo si še veliko takih dnevovuser posted image . Je pa danes kar precej spal čez dan in zdele tud dremucka, upam da uspavanje ne bo maratonskouser posted image .

Ninočka hvala, jih bom poiskala, pa da probam te tvoje super piškotkeuser posted image .
Mama11 - znajo pa res komplicirat, eni pač mal manj rabijo eni pa več...so sitni s temi ciframi...no glavno da ste zdraviuser posted image .

Pa se 2 smesni prigodici v zvezi z mojim bubijem (in mano):
1. Uceri ga grem previt, ker je bil pokakan, in ko mu brisem ritko, mali lepo izstreli se en naboj vame user posted image user posted image Pa pacek, se na koncu niti ne opravici in se dela, kot da ni blo nic user posted image user posted image user posted image

Ninočka tkole zgleda pri nas vsaj 1x na dan. user posted image user posted image user posted image  Ga odvijem, umijem in če mu takoj ne pokrijem s plenico lulčka sem takoj polulana in ponavadi še pokakana....tko da mu moram kr hitro drugo plenico pod rito porinit. No najlepše pa je ko ga nazaj zavijem pa napravim, se pa spet pokakauser posted image user posted image user posted image .

Nekaj mi pa vseen ne gre v lajšte: ful pišete kolk se vaši user posted image  smejčakajo pa čvekajo itd....moj se pa ne lih tolk, sej smejčka se, samo čveka pa lih ne, sem pa tja mu kak abu in agu uideta in to je to....a je z mojim otrokom kaj narobeuser posted image ..no res pa je da je najmlajši - jutri bo star 6 tednov.

Srečanje: jst sem tud za, samo če bo časovno zneslo, ker iz Tržiča do Lj je kar nekaj km. A tavečje otroče tud lohk s seboj pripeljemo?

No grem zdej žabici nagajat da se zbudi, da ne bomo pol do jutra strašiluser posted image user posted image
.....čau....

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
18.1.2008 20:15:31   
murencek
živ!
Mama11 - ZAKAJ 750G NA MESEC GOR? Pr nama je pa pediatrinja rekla, da se mora zredit 600 - 650g. Ja, ne vem. eni komplicirajo. Važno, da otroci rastejo in so zdravi.

tintin - jst Staša polno dojim, pa ponoč spi po 7h v enem kosu. Mislim, da bo tvoj tud enkrat ready. Stašu se je ta teden zasukalo v to smer.

jooly - sedaj živim v PO. Prej sm živela v občini Domžale. In v Domžale hodim cca 2x/mesec, pa še to k domačim na obisk.

srečanje - ne vem, kako mi bo zneslo. Imava z možem 1 avto, pa ga ima večinoma on (za na teren). Odsoten je pa med tednom po skoraj cele dni. Če bom mogla, bom prišla. Ampak sedaj še ne, k sm glih včeri in 1 dan prej gledala po dnevniku, da zaradi rotavirusa, gripe ne smemo z user posted image  hodit v trgovske centre oz. tja, kjer je masa ljudi.

Rpumpica - kje ste jo dobile oz. na kateri strani ste pisale o tem (se mi ne da gledat)?

sling čakam po pošti. Pride v pon na dom  - sem si ga izposodila za 1t, da vidim, kako bo šlo. Bom sporočila še.

LP in lep sončen vikend!!!!

Moj miš maš Staš; 1.10.2007, 44cm, 2040g

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
18.1.2008 20:26:00   
Tanayya29
Srečanje jaz imam tudi ta problem avto,ker nimam svojegauser posted image user posted image .Moj pa ga rabi za v službo,ker konča ob takih urah,ko ni več busauser posted image .Če bom uspela zrihtat avto bom pa prišla,seveda.Ali pa če bo katera šla mimo Medvod(upam,da ne težimuser posted image ),bi zelo rada prišla.Men je vseeno kdaj,ker dan!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
18.1.2008 21:19:12   
gruška
Kok sm jaz težko čakala tale sonček ....... Smo bli cel dan zunaj, prav nafilala sem si baterije ........ super .......

Srečanje - sem takoj ZA, ampak če bo sonček, a se ne bi raje zunaj dobile, npr. v Tivoliju? Če bo slabo pa komot v Koloseju...

Ninočka - moja Pika ima enga zajčka, ki z njo spi. A veš kako mu je ime? BUBU user posted image  ...... Ga lahko posodimo Evanu, da ga ne bo strah ponoč ..... user posted image
Naša Taja tud ful mečka kovtr, pa čez glavo si ga vleče, moram prav pazit...
Ej, kako pa izgledajo glivice? Pri nas jih še nismo imeli (na srečo)......
Aja, pa še to - pri nas se tudi včasih vsi trije hkrati spomnijo da bi nekaj imeli.... Ponavadi me sredi dojenja Tevž kliče, da je že kakal in naj mu pridem rito obrisat, Pika pa je ravno takrat žejna za zjokat, al pa ji moram nujno pomagat sestavit kakšne kocke, al pa kaj pomagat pobarvat, al pa ..... user posted image  Ampak tko je, če jih je več, vse naenkrat pač ne gre......

VanjaV. - a veš da imam jaz kolegico Vanjo, ki je iz Tržiča, zdaj pa živi blizu nas (na Vrhniki).......

Jutri gremo verjetno v Bohinj, če bo le lepo vreme (napoved je lepa). Gremo mal hodit - še dobr, da smo voziček terenc kupili user posted image ........

Še en vic sem se spomnila, sicer star ampak mi je še vedno všeč...:

Sta se dvojčka v trebuhu pogovarjala, pa pravi prvi: zunaj pa spet dežuje. Drugi vpraša: kako pa veš? Pa pravi prvi: spet je eden v pelerini not uletu ..... user posted image user posted image user posted image

Ajd babnce, uživajte!!!!!

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1723
18.1.2008 21:52:19   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: nayya29

ajatk ma kaj,si ti drugače iz Ljubjane al kako(praviš,da si živela za Bežigradom)?

user posted image , cistokrvna ljubljancanka, ki je studirala v mariboru in se porocila v celje user posted image

Tudi mi smo se sprehajali po soncku sedaj pa sem Tjasa dala pancat, moz gleda rokomet jaz pa najprej vas pozdravim potem grem pa pod tus pa spat. Sem full utrujena, k sva mela s Tjasem od 5h seanso dretja in nosenja...

Jutri pride pa moja mami na obiskuser posted image  in morm ze pred osmo vstat... No, lahko noc!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 1724
18.1.2008 22:13:51   
Tanayya29
ajtak sorry,spet sem te prekrstilauser posted image .

Lahko noč tudi v mojem imenu.Moj Taj sedaj zaspi sam,vklopim fen in po 5ih minutah ga zmanjka...(ne mislt,da sm trčena,ampak sem prav prebrala,da to otročka uspava...user posted image .)Čist zares!no,to sem sprobala 2x,in deluje.
vanja  tvoj pikec je skoraj mesec mlajši...ma ,veš kok se to pozna...zato nič skrbet,vse je OK!

Lahko noč!user posted image

< Sporočilo je popravil nayya29 -- 18.1.2008 22:25:00 >

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?