|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
17.1.2008 21:18:07   
lex
frutka a ni Lužnik malo prestar za študij?user posted image  vem, da je bil primariji v sg in v mb in mislim da je prišel zdaj nazaj na mesto primarija. verjetno ima naziv magister in če predava ima naziv asistent in je nosilec predmeta kdo drug. jaz sem mela na faxu ful starega prfoksa, ki je šele takrat dobil naziv redni profesor.

jaz imam dr. georgijevo. eni jo ful šinfajo, jaz še nisem mela kaj slabega z njo. edino spomnit jo morem na 4d uz, ki mi ga je obljubilauser posted image .

no lužnik je mene pregledoval kar v temi pri alini. nimam pojma zakaj si ni luči prižgal, saj sva bili obe budni in skupaj predihovali popadke. ampak rodila sem pa prva tisti danuser posted image  una poleg je pa ful jamrala ko je mela popadke, men je blo prav tečno, ko pa ni mela popadkov je pa smrčala. meni ni blo dano me je celo noč matralo na 8 minut

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
17.1.2008 21:51:53   
frutka_
Torej predvidevala sem, da študira za doktorat. user posted image  Ne za specializacijo.
Pred Lužnikom je bil predstojnik SG porodnišnice Krištofelc.
Pa saj to pravim, na faxu je to čisto drugače. Redni profesor pomeni, da je dobil službo za nedoločen čas in ne, da je končal študij. Vsaj zdi se mi... Katerega si imela v mislih. Jaz sem tudi na VPO hodila.
Lužnik je zakon. Zares. Vsi gori so fajn. Od sestre v ambulanti do babic na oddelku. Upam, da mi bo v drugo tudi dano roditi tam, po možnosti pri Lužniku.
Georgieve pa ne poznam.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
17.1.2008 22:45:04   
lex
frutka kdaj si se vpisala na vpo? jaz sem 99/00. a si predstavljaš da je dolfi dobil službo za nedoločen čas pri 60? celo življenje se moreš dokazovat, da ostaneš, ker vsakih 5 let preverjajo kaj vse si izdal itd. jaz sem celo pri njem diplomirala.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
18.1.2008 7:34:12   
Anonimen
hej punce a na pedagoško ste hodile. vpo? jaz tut user posted image  sam sem mlajša od vaju, pa še nisem bla najbolj pridna no user posted image   drgač pa a bo katera kavico al pa rogljiček, ko je tko zgodno? dans grem delat samo za dve urci, pa domov... pol me pa čaka jejhata celo stanovanje v razsulu, smo meli včeraj električarja tu, ki je nardil večjo bombo kot bombni napad sam user posted image  ampak je fajn dečko drgač, sej dans pa spet pride hihi.  tinky, ja kr počaki, lahko da bo tut v izoli gužva. boste tri na eni postli ležale user posted image  sej zdej se norca delam, sam potem bo pa verjetn kr hudo. no ja ven bomo že spravli naša deteca, pol pa tko hitro domov se cartat.   a se zavedate kako hitro čas teče. a nismo se komaj spoznavale pa spraševale kaj pomenijo razne bolečine, pa se menle da so naši zakladki veliki 1 cm in tako dalje... na zdej pa še en teden... pa začnemo ta prve na seznamu že 5 mesec, ta zadnje pa so že fino v 4 mesecu. pikice niso več pikice, so velike tudi že 18 cm po celi dolžini. ma to je noro. in mine še mesec dva, pa bomo v 6,7 mesecu... ojej user posted image  komaj komaj čakam.  kaj naj grem pa zdej delat? ktera je rekla naj grem jest ? user posted image  ok pa grem, neki dobrega. papa

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
18.1.2008 7:40:37   
Katy\o/
Jutro.

Ja, lunica24, prav imaš. Čas tako beži. Se mi je sicer do NS tako vleklo, zdaj pa šiba, ko bi ga kdo s krampom lovil. user posted image

Jst pa grem danes k frizelju. user posted image  Je že čas, se mi laski tako fecljajo, da si jih prav težko počešem. Barvanje na rdečo, mi jih je čist uničlo. user posted image  

Pa dober tek lunica. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
18.1.2008 7:45:44   
Anonimen
o katy hvala user posted image  sem še vedno tu, poskušam nek nov ticker gor dat. ti pa k frizerju, lepo se sprosti na stolu, pa uživaj user posted image   ps. točno to ja. do ns se vleče potem pa kar minevajo tedni. pa to čisto vsaka reče. kaj šele bo. user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3681
18.1.2008 9:28:14   
pety78
Ojla, a na prvem mestu smo...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mater, se je seksalo oktobra. Kaj a je blo slabo vreme, al kako...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pritisk je 104/48, tako da sem tudi jaz nekaj dni že na jutranji kavici. Celo zapasala mi je nazaj. Hvalabogu, da so slabosti minile. Drugače pa je za pritisk namesto kave dober tudi zeleni čaj. Tega si bom pa verjetno popoldan privoščila.

Joj, a vam se bušiji še nič ne poznajo. Jaz že kar nekaj časa nosim nosečniške hlače, ker drugih sploh ne spravim več nase. Joj, mene joj. Pa kile tudi kar gredo gor. user posted image user posted image user posted image Se bom mogoče kaj slikala in dala fotko v album. user posted image

A katera ve, kje bi dobila kak CD z vadbami za nosečnice? Sem si kupila blazino in žogo, pa bom morala začeti...user posted image malo migati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
18.1.2008 9:29:46   
NinockaCK
Pozdravljene nosečkeuser posted image , vsem skupaj nam čestitam, da bomo (ene prvičuser posted image user posted image user posted image ) mamice in tako se tudi jaz pridružujem "julijčkam". Sem nova, na forumu se še fullll lovim user posted image , pa čudno gledam, kam moram kaj kliknt, da bom odgovorila, kje sem že to našla,...  in po pravici, nisem uspela prebrati vseh 148 strani. No ja, z vsakim dnem bom boljša. Sem iz okolice Medvod, stara 35 let, rok imam 5. 7. 2008, in če je še kakšna iz Medvod, vabim na kavico in rogljiček, ter klepet o tem, česa se veselimo, kaj nas čaka,.... Med Soro in Savo ne poznam nobene dušeuser posted image , saj sem se preselila pred kratkim. V službi še nisem povedala, svoj trebušček uspešno skrivam, noro iščem nosečniške hlače (po prebranem na forumu jo danes, po šihtu, mahnem v HM), ...
No ja, toliko za prvič.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
18.1.2008 10:04:01   
pety78
O, NinockaCK, dobrodošla.user posted image user posted image user posted image Iz kod pa prihajaš? Ok, zdaj si v Medvodah, kaj pa prej?user posted image

Pa čestitke seveda tudi tebi. user posted image

(odgovor članu NinockaCK)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
18.1.2008 10:48:26   
24julij
ninocka  dobrodosla med julijkamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeee zmagale bomo,ce se odpravljas v h&m po nosecniske hlace t ze v naprej povem da v ljubljani nimajo nosecniskih cot,samo ce in mb.user posted image drugace se bos pa ze navadla tipkat tukaj gor jaz se zdaj ne vem dolocenih stvariuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3685
18.1.2008 10:48:49   
lindy
Pety78 jest sem si kr od Vzajemne naročila cd vadba med nosečnostjo in porodom pa so kr vredu vaje gor, tko da ti ga priporočam! lp

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
18.1.2008 10:50:00   
NinockaCK
Halo pety78 user posted image , ja, sedaj sem v Medvodah drugače sem rojena Ljubljančanka, ki komaj preživi vsako jutro, da se po Celovški pripeljem na šiht. Pa ti?

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
18.1.2008 10:59:06   
pety78
O, lindy, hvala za informacijo.

NinockaCK (med septembrkami 2005 imamo tudi eno ninocko user posted image ) sem mislila, da si prišla bolj od daleč. user posted image Jaz sem bolj štajerka, čeprav sem iz Koroške. Hmmm, kaj pa vem, starša sta štajerca, potem se je pa mami drugič poročila in se preselila na Koroško, ko sem bila še čisto majhna. In sem potem tam živela dokler nisem šla na fax. Potem pa v MB iz MB v LJ, no, sedaj sem pa že nekaj mesecev na Gorenjskem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3688
18.1.2008 11:00:06   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: NinockaCK

Halo pety78 user posted image , ja, sedaj sem v Medvodah drugače sem rojena Ljubljančanka, ki komaj preživi vsako jutro, da se po Celovški pripeljem na šiht. Pa ti?

Ja, mogoče se pa še celo srečujeva na Celovški. user posted image Jaz pridem iz Tržiča.

Neposredna povezava do sporočila: 3689
18.1.2008 11:00:38   
NinockaCK
Pozdravljena 24julijuser posted image , hvala za spodbudo, da se bom znašla, nekaj časa sem že mislila, da sem totalni idiot,... Hvala za opozorilo, naknadno sem opazila, da piše, da jih H&M v LJ nima, sem pa slišala da jim ima Zara v BTC-ju. Kako pa kaj tvoja garderoba? Si našla kaj zelo dobrega. Jaz sem si v novem centru Interspar v Kranju v (o hudiča, pozabila kako se imenuje trgovina), kupila spomladansko/poletno garderobo. Za oblekco sem dala 10€, ki se fullll razširi. Hvala bogu, da so razprodaje.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
18.1.2008 11:08:52   
NinockaCK
O, tudi moj je rojen Mariborčan, ki se po 20 letih v Ljubljani še vedno ni navadil na meglouser posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
18.1.2008 11:13:01   
Katy\o/
Dobrodošla Ninocka...lepo da si se pridružila naši skupinici. user posted image  Nas je pa zdej že kar 6, ki mamo 5. julija rok. Lepa številka. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3692
18.1.2008 11:19:47   
bastian111
Tudi jaz pozdravljam v naši sredini novočlanicouser posted image ! Vprašala bi Vas za vaše mnenja glede vozičeka Skete-Peg Perego? Namreč nama se zelo dopade ampak me malo ustavlja cena 620E.Ne zato ,da si ga ne morem kupit pač pa zato ker se mi na splošno zdi drag!Lp

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
18.1.2008 11:22:17   
NinockaCK
Pozdravljena katy\o/user posted image , superca, toliko nas je. Že veš kje boš rodila?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
18.1.2008 11:28:38   
24julij
ninocka jaz si moram hlace se kupit bom sla menda kr u celje al pa celovc,drugac pa za polet nisem upala kupovat ker ne vem kaksen trebuh bom melauser posted image user posted image hlac itak vec noobenih ne morem zapet si mal prilagodim z enastikouser posted image user posted image user posted image user posted image ti ze nosis nosecniske hlace?

Neposredna povezava do sporočila: 3695
18.1.2008 11:33:21   
24julij
ja men so tud peg peregoti dragi,kaj pa drugace kej priporocate,jaz moram met neki tazga da mi gre u puntotov prtlaznik hahahaker se moz z karavanom voziuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
18.1.2008 11:41:58   
NinockaCK
Uvau, počutim se fulll dobrodošlouser posted image . Midva sva včeraj prvič šla na ogled vozičkov, saj imava še čas. Tudi jaz sem bila navdušena nad vsemi Peg Peregovimi modeli - sploh modularnimi. Če naročiš na njihovi spletni strani, na vozičku prišparaš ciser 30€, nisem pa si prebrala, kako je s stroški pošiljanja. Sem pa opazila, da modularni sistemi nimajo zavor (kar se mi zdi, če si vsaj malo aktivna in boš šibala po klancih in strminah), da jih voziček rabi. Ne vem kako je s tvojim modelčkom, se mi pa zdijo vsi njihovi proizvodi dosti težki. Sama nisem ravno velika in močna, pa se včasih kar bojim, ko vidim mamice z lupincami šibat po trgovini - kako lahko to nosijouser posted image ?  

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
18.1.2008 11:49:57   
NinockaCK
Za enkrat so mi kavbojke še prav (tudi tiste z normalno višino pasuuser posted image , še nekaj časa pa bom lahko nosila tudi hlače z nizkim pasom). Pregledala sem vse spletne trgovine, da bi našla kakšne nosečniške hlače, ki bi mi bile všeč, pa žal - še nič. Prej sem fullll rada šibala po trgovinah in si kupovala vse živo, sedaj pa me vleče le še na otroški oddelek.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
18.1.2008 11:53:15   
24julij
ja sej mene tud moj pravi da sem cist obsedena,doma pa sam internetne trgovine za otroke gledam;)

Neposredna povezava do sporočila: 3699
18.1.2008 12:01:37   
NinockaCK
Enako, če ne letam po štacunah in gledam oblekce za otročke pa iščem kako naj opremim sobico, miljon in ena stvar mi hodi po glavi in potem sam bezljam in iščem, joj pa še to moram pogledat, ah ne to je bolj pomembno,... Pa v istem trenutku skačem iz vozičkov na banjice, pa na previjalne mize pa na.... user posted image . Včasi ne vem več, kje se me glava drži.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?