tejč
|
IZVIRNO SPOROČILO: felicia Majchi- se boš s tejč morala tepst za plačilo kave! Takole, Majchi, spoznali sva se v bolnici (porodnišnici), ni ga vrag, da me zdaj pa na kako urgenco vabiš s temle ? Glej, prvi Kolosej je moj, sem rekla. Če sem si že izmislila zadevo, je prav, da sem prva, kajne? In spomnim se, da sem bla v Koloseju tud vedno za indy jaz na vrsti. Tako da bo že prav, da v pon plačam, potem boš pa lohk dvakrat ti. Vse sem porihtala in zdaj grem spat, ker se mi ne da nič-tud kave ne pit. Bomo vidli, kaj bo nocoj naša sračka rekla-tudi pri nas imamo (Petrinja) nočne seanse nespanja (ob 3.00), okrog 18 se dere ku žval, okrog 20 se dere ku jz, kadar sem tečna, okrog polnoči se pa dere kot žljfnevemkdo. Zaključek: obdobje dretja. Vmes pa mal spi, včasih tudi pri nama, čeprav sem tudi jaz bolj zagovornik, da vsak spi v svoji postelji (no, razen jaz in moj dragi )..hehehehe Je blo fino na kavici, feliška, hvala. Ja, prav čudna si bla brez Uroša . Hec! Majchi, dober nakup, ni kaj! JAz tud ne maram razprodaj, sem bila tud samo danes v Okaidiju, Ajši je kiklca kar mal široka, pa na srečo ima gumbe za regulirat. Je bla celo popoldne v kiklci, tooooook vesela.