jadrnica
|
lejla007 – upam,da tvoje napovedi držijo , in da sem res nosečka, danes se že bolje počutim, drgač pa je meni rač že velikrat ven vrgu cele romane, pa sem se pol navadla, da posebej v wordu kaj daljšega napišem pa pol samo copy paste na RR samo ne vem, mene kar nekaj špika tam dol? ali ve po ET sam ležite pa nič ne delate? ma saj vem da bučarije sparšujem, Reško mi je poEt-ju reklu, sedaj pa pojdite in čim bolj NORMALNO naprej živite - sem že pričakovala še pridigo o Afriki (nama je še nikol ni povedu) pa sem si milila, ja pa še šefu naj v sluzbi povem, da pa 12 ur na dan se ne da delat....jao....normalno naj živim potem ko vse te divje hormone požrem, če bi blo vse normaln, bi šla jaz sedaj na aerobiko, pa ne grem pf- mene že sedaj (prvi dan po ET-ju) matra, kaj lahko delam in kaj ne , pa sem tolk zgodb slišala in prebrala, da spolh ne vem kaj naj. sem pa sedaj bolj na easy ker se drugače po naravi bolj na speedu pa veliko dogajanja in gibanja, kar pa pomojem ni dobro, daj sporoči prosim, kaj ti bo ginekologinja kaj pametnega svetovala glede gibanja. jaz bi se od sluzbe poslovila za celih 8 mesecev samo zaradi stresa, ker skozi okol letam, delam pa min 10ur na dan, vis ti poglavi skačejo, zakaj že ni bilo vse včeraj narejeno, rok pa je čez dva dni, pa potem tud zarad tega slabše jem med sluzbo in se manj gibljem..... drugač bi pa rada delala tako 8 ur na easy.....sam se nisem take sluzbe našla arneja –Reškota med punkcijo in Et-jem še nisem klicala, ker sem imela samo eno punkcijo do sedaj (trenutno imam zmrznjenčka) sem ga pa vedno okol 6-6,30 ure zjuti, ko še nima celga dneva za sabo , pa se mi zdi, da je manj na spidiran. Sploh pa odsvetujem klicanju med 7,30 in 10,30 uro, ko glih punkcije dela. pa v čet popoldne tud ne, ker se mi zdi, da ne dela. Mlinčka- 20 jajc, pa ti si čist preveč piva – čestitke ...vau to pa bo za zihr kar nekaj zarodkov, kdaj pa imaš ET? danes jaz za večerjo kuham repo s krompirjem in klobaso (tako domačo), joj kako lepo diši, pam, da lahko dam mal lovorja pa kumine notri ? poleg tega me še zanima, kako si ve kaj pripravite kalamare, ker jaz jih imam full rada, samo doma jih ne znam pripravit. jem pa polnjene s pršutom in sirom, tiste ocvrte, vse, samo doma mi nekako ne rata najbolje, kje pa jih kupujete in kakšne - sveže zamrznjene, ali jih delate na olju ali v pečiici?
|