|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
17.1.2008 13:12:27   
Peli
Peli se javlja na raport user posted image .

Če povem po pravici vas ne morem dohajat. Sm mal bl pridna na drugih temah, pa na še enem forumu in mi ne znese še tle, vas pa res vsake tolko poškilim.

LP

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.1.2008 13:18:01   
sesil
oooooo peli, tega fantka pa že poznam user posted image  user posted image  user posted image  . zdej mi je potegnilo katera si....

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.1.2008 13:22:41   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image       

17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M), mali opingo (M) 

18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP), Kaja08 (M), StBarbara (M) 

21.01.2008:špelin@ (M), Kasso (GP) 

22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), Anitka (GP) 

24.01.2008: buccka (GP), Katy82 (GP

25.01.2008: Aurora28 (GP)

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP)

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP)

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP)

13.02.2008: Nataša34 (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

27.02.2008: narava (GP)

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 403
17.1.2008 13:35:31   
MARTINA25
Pozabila sem napisat datum naslednjega pregleda: 11.02.
Uf maj se nam hitro približuje....user posted image za vse majčice!!!
Papa

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 404
17.1.2008 13:49:31   
Anonimen
Ja, majčice še 3-4 preglede pa smo že tam user posted image user posted image , kako hitro je minilo.....

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
17.1.2008 13:52:41   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aurea, tako pa zgleda, če porivaš trojčke http://www.primorske.si/pn/article_wide.aspx?pDesc=14711,1,42

Joj, Kasso, kok fajn, da si tole propopala - res noro, a si predstavljaš... Pa ta je dobra, da so jih kar po abecedi poimenovali, da so vedeli, kako so po vrsti prišli na svet user posted image  user posted image

Vsa čast mamici in očku user posted image , takih člankov bi moralo biti veliko v časopisih, pa o tistih družinah z več kot npr. 8 otroki... Ne pa samo črna kronika user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.1.2008 14:00:08   
narava
aja, spet SNPuser posted image

za posteljico je dejala da lezi spredaj in dokaj nizko, vendar se vedno dovolj visoko, da ne bi smelo bit tezav.. verjetno se bom mogla malo bolje pazit ko bo Poba mal vecji al kaj.. no sej, ce bi blo kaj bolj rizicnega, bi mi ze omenila..
tko da, ni panike..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 407
17.1.2008 14:00:48   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea
Vsa čast mamici in očku user posted image , takih člankov bi moralo biti veliko v časopisih, pa o tistih družinah z več kot npr. 8 otroki... Ne pa samo črna kronika user posted image

Ja Aurea, se strinjam s teboj. Danes so žal aktualne novice, kako so si poslanci povišali plače. Te o velikih družinah niso aktualne v tej državi. Ni prostorauser posted image user posted image . In pa ja... črna kronika. žal

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.1.2008 14:01:21   
Aurea
user posted image  Bravo za morfo danes:

Narava in Martina25!

Pa imamo spet eno user posted image  in enga user posted image  za na seznam!

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.1.2008 14:07:34   
Aurea
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja Aurea, se strinjam s teboj. Danes so žal aktualne novice, kako so si poslanci povišali plače. Te o velikih družinah niso aktualne v tej državi. Ni prostorauser posted image user posted image . In pa ja... črna kronika. žal

Tamara, jaz že nekaj časa sploh ne berem časopisov in poročil ne gledam, razen v izjemnih primerih... Če je kaj nujnega, potem preverim na internetu, sicer pa je novinarski foh padel na tak porazen nivo, da - ne, hvala.
Grem rajši kakšno dobro knjigo prebrat ali film pogledat, vsaj kaj pozitivnega odnesem.  (ali pa pogledam še kakšen voziček na internetu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image )

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.1.2008 14:07:49   
TamaraJ
Zanimivo za prebrati. Meni so punce pomagale, ko sva imela s Timijem malo krizo pri nekje 2 mesecih. Pomagale so mi z nasveti in potem sva zmagala do 2 let in še malouser posted image

http://www.dojenje.net/vprasanja.htm

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.1.2008 14:09:19   
narava

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Aurea, tako pa zgleda, če porivaš trojčke http://www.primorske.si/pn/article_wide.aspx?pDesc=14711,1,42

Vsa čast mamici in očku user posted image , takih člankov bi moralo biti veliko v časopisih, pa o tistih družinah z več kot npr. 8 otroki...

je blo na preverjeno o eni 12 članski druzini in je blo res fajn za pogledat kak se znajdejo in nobenih pritozb, jadikovanj, nic! taka fajn velika srecna druzina.. aja, zaceli so pa z dvojcicami (Skye je na pravi poti user posted image ) user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.1.2008 14:17:34   
TamaraJ

...ali pa pogledam še kakšen voziček na internetu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ja, prav imašuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.1.2008 14:25:21   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: narava

je blo na preverjeno o eni 12 članski druzini in je blo res fajn za pogledat kak se znajdejo in nobenih pritozb, jadikovanj, nic! taka fajn velika srecna druzina.. aja, zaceli so pa z dvojcicami (Skye je na pravi poti user posted image ) user posted image

user posted image user posted image user posted image ....ste znorele....dve sta čist dovoljjjjjjjj.........Skye bo z majem 2008 zaključila z delanjem na Slovenski natalitetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Btw: narava in martina25 user posted image user posted image user posted image  ...bravo za uspešno prestano morfologijo. A ni to lep občutek, ko ti povejo da je vse OK in da se naši pikeci lepo razvijajouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Skye... Malo sem pogledala ozadje in se ustavila na štokih vrat. Imave pa popolnoma iste štoke. Tudi pobarvane z enako barvouser posted image . No, enkrat do maja bodo na žalost padli dol, saj bova sporaj vse porušilauser posted image . Meni so tako všeč.. imama namreč res stara vrata, ampak pred leti sva vse lepo pobarvala... Zdaj bova dala nove, ki so precej dolgočasni v primerjavi s temi zdaj. Pa a sem prav videla, da imaš v lesu kopalnico? meni je to saaanjskooouser posted image

Uh ne gledat ozadja...edina dva prostora, ki v stanovanju še nista urejena - kopalnica in bodoča otroška sobica (desno na sliki). Les v kopalnici res lepo zgleda, ampak ni tko fajn....zaradi vlage, potem hitro je zelo vroče itd. Ga mislim ven vreči, ko bo denaruser posted image

Kar se štokov tiče pa....a misliš, da so nama jih delali isti majstoriuser posted image user posted image   Ti so že zelo stari, toliko kot stanovanje. Men so tud všeč, sam prebarvala jih bom v drugo barvo (verjetno vinsko rdeče).

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.1.2008 14:35:43   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Kar se štokov tiče pa....a misliš, da so nama jih delali isti majstoriuser posted image user posted image   Ti so že zelo stari, toliko kot stanovanje. Men so tud všeč, sam prebarvala jih bom v drugo barvo (verjetno vinsko rdeče).

So jih mogoče delali isti majstori našim starim mamamuser posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 415
17.1.2008 14:35:46   
špelin@
user posted image user posted image user posted image ....ste znorele....dve sta čist dovoljjjjjjjj.........Skye bo z majem 2008 zaključila z delanjem na Slovenski natalitetiuser posted image user posted image user posted image user posted image

A ti veš, da se zarečenega kruha največ poje user posted image  Sama sem po prvi piki za sveto trdila, da je dovolj ena user posted image user posted image  Pa me poglej zdaj!!!!!!!!!! user posted image

narava in MARTINA25: user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.1.2008 14:38:40   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A ti veš, da se zarečenega kruha največ poje user posted image  Sama sem po prvi piki za sveto trdila, da je dovolj ena user posted image user posted image  Pa me poglej zdaj!!!!!!!!!! user posted image

narava in MARTINA25: user posted image

tocno to sem ravnokar hotla napisat, spelina! user posted image  si me prehitela..
zato bom jaz lepo modro molcala in nic ne bom prognozirala user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 417
17.1.2008 14:47:18   
Skye

No če je pa tako punce, pa zdaj na glasno trdim, da ne bom nikoli mesečno zaslužila 10.000,00 € user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A mogoče veste, kdaj ima naša Anitka danes pregleduser posted image
držim pesti zanjo, da se bo vse dobro izteklo user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.1.2008 14:51:40   
TamaraJ
No, jaz grem po mojega sončka v vrtec in greva nekam jest. Se mi sploh ne da kuhat in tukaj, kjer bo Naty pela imajo ful dobre malice. Njamiii!!

Ne, danes se mi res ne da kuhat in se že dolgo nisva privoščila.

Se beremo

Lepo se imejte, božajte svoje trebuščke in se cartajte s svojimi najdražjimi.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.1.2008 14:55:06   
Čmrlika
TamaraJ - si me prehitela z linkom o dojenju...mi je ravno printer nehal vseh teh 48 strani  printat, pa sem mislila priporočat ostalim....user posted image  Sem si dala na papir, kaj češ leže je vseeno lažje brat, pa nekak sem še vedno pristašinja branja v ROKI!-sploh takooo obširnega čtiva!user posted image  Upam res, da mi bo kaj pomagalo, se kr malo bojim dojenja, pa nasplošno sem začela opažat, da se tu in tam moje misli že vrtijo v to smer, kako bom pa jaz zmogla bit mami?user posted image user posted image  in pol me kr malo živčki dajejo, a se to še kateri dogaja? Ja, prva user posted image , kaj čemo , čeprav izkušenj pa že nekaj imam z micenimi otročki, pa prijateljice pravijo, da sem iz pravega testa...user posted image user posted image  
Potolažite me, če se že niste zabavale ob mojem pisanju o udarcu našeuser posted image  atija v uho...user posted image
Aja, pa jaz tud že cel dan razmišljam o ANITKI? Mislim pa da je rekla, da se javi zvečeruser posted image  Držim pestike zate Anitka user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.1.2008 14:55:11   
Skye
Tamara tud tebi želim lep preostanek dneva in pa seveda dober tek user posted image ...pojej še kaj za meneuser posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 421
17.1.2008 14:56:21   
narava

No če je pa tako punce, pa zdaj na glasno trdim, da ne bom nikoli mesečno zaslužila 10.000,00 € user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   evo, tole je pa izjava tedna!!!!

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.1.2008 14:57:50   
narava

pojej še kaj za meneuser posted image

joj tamara, bos mogla jest za 5= TamaraJ+njena pika+Skye+njeni 2piki=5 user posted image

joj men trga, se vidi da je cas za it domov iz sluzbe.. user posted image

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.1.2008 14:58:06   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Upam res, da mi bo kaj pomagalo, se kr malo bojim dojenja, pa nasplošno sem začela opažt, da se tu in tam moje misli že vrtijo v to smer, kako bom pa jaz zmogla bit mami?user posted image user posted image  in pol me kr malo živčki dajejo, a se to še kateri dogaja? Ja, prva user posted image , kaj čemo

Uh Čmrlika nisi edina...tud mene na momente zagrabi rahla panika, kako bom zmogla...še posebej ker bom mogla obvladati kar "dvojno dozo"...pa se hitro pomirim, ko pomislim, da če jih je že toliko pred mano bom pa še jaz...ni hudičauser posted image user posted image  

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.1.2008 14:59:54   
narava
o cmrlika, jaz sem ze kar nekaj noci prebedela zaradi tuhtanja o tem..pa sem se sprijaznila, da ce loh vse, bom pa tut jest, a je tko? tko je!user posted image  

Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......