|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 2.del
16.1.2008 21:02:54   
jana81
aradej čestitke..user posted image user posted image

jst sem tud razmišljala o porodu z ultivo, sam ma kr fino ceno, tk nekje kot epiduralna..tak da bomo še vidl kak se bomo odločl, sicer je pa moj reku da me bo masiru, in bom že zdržala.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 326
16.1.2008 21:06:35   
Naty*
aradej čestitke user posted image !!! Tudi jaz ti želim nosečnost s čimmanj nosečniškimi težavami...

Estrella* tega še ne vem, se bom pa definitivno pozanimala. Mislim si, da je verjetno treba na kak posvet. Verjetno bom Merlota vprašala že na naslednjem pregledu.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 327
16.1.2008 21:40:51   
Anitka
Ojla!

Preden zlezem v krtkovo deželo vas še malce pozdravim. Hvala vam za vse lepe želje. user posted image user posted image user posted image So kot balzam za dušo. Jaz res upam, da jutri izvem kaj spodbudnega. Kaj vse za enih preiskav točno so mi delali sicer ne vemuser posted image . Bm pa o izvidih izvedela jutri natančneje pri svoji G. Najčice moje mene vse tako srbi, da je jojjjjjuser posted image Po novem so me močno začele srbeti še noge. Tu sicer nimam izpuščajev, sem se pa spraskala skoraj do krvi.user posted image

Aradejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - želim ti lepih devet mesecev in zdravega otročička.

Porod z ultivo pa je tudi meni zelo zanimiv in če bo vse potekalo o.k. se bom verjteno odločila za to varianto. Se moram pohvaliti, da je ta način poroda omogočen tudi pri nas v Rakičanu (Murska Sobota)user posted image user posted image user posted image user posted image

Valentina saj vem, da skrbi škodijo, a si ne morem pomagati. Obljubim, da se bom poskušala čim manj sekirati. In seveda pravijo tudi, da je stres en velik škodljivec - tudi za holesterol.

Skye tudi jaz sem za kakšno srečanje. A si nas zamislite npr. na srečanju, ko bomo že vse pridno vozičkale in to vseh 70 na kupu?user posted image user posted image Mislim, da bi bile na TV-ju, v časopisih...In imaš lep buši. Tudi mene zanima kje je tistih 10 kg.user posted image Sicer sem tudi jaz bila prej kot deska in vse kosti so se mi videle in se je sedaj teh 5-6 kg lepo porazdelilo. Mi ljudje pravijo, da se mi še ne pozna kaj preveč, toda po hlačah opažam, da se definitivno poznajo kg in buši.

Jaz sem tudi želela včeraj poslikati mojega bušija, pa bom raje počakala, da se moja koža malce umiri.user posted image

Grenivke pa tudi  jaz s težavo spravim vase. Sicer jem večino sadja, grenke stvari pa mi delajo težaveuser posted image

Narava, Kodrana, Martina in mali pingo - jutri vam želim veliiiiiiiiiiiko lepi trenutkov ob pogledu na monitorje in same lepe novičke.

Danes ste se menile tudi nekaj o motorjih. To jesen sem želela tudi sama narediti izpit, saj imava en fajn motor, pa se ni izšlo, saj naju je pozitivno presenetil poziziven testuser posted image user posted image user posted image Sva pa lansko leto bila celo v Splitu z njim, pa po Slo, pa enkrat sva šla v Brno na dirke. Zdaj ga bova pa verjetno za nekaj časa prodala.

Pepita lep voziček.

Tako zdaj se bom pa poslovila. Držite jutri pestke zame in če bo vse po sreči se proti večeru slišimo.

Pa pa,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 328
16.1.2008 21:46:54   
aurora28
Dober večer!

Pepita in Petrahh lepa vozička! user posted image user posted image user posted image

Skye pa ja nimaš nič trebuha user posted image , jaz sem takšnega imela, ko sem bila noseča 12 tednov. Dober skrivaš kile in tamali user posted image user posted image . user posted image

Anitka
držim pesti zate, da bo jutri vse ok. Drži se! user posted image user posted image user posted image

A mi lahko katera razloži kaj je ULTIVO?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 329
16.1.2008 22:03:33   
Anitka
Aurora na forumu nosečnost, podforum nosečnost in porod je porod z ultivo podrobneje opisan. In hvala tudi tebi za lepe želje.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 330
16.1.2008 22:07:57   
aurora28
Nekaj sem našla na sosednjih forumih o Ultivo.

Ultiva:
- dobivaš jo v žilo na roki
- sredstvo proti bolečinam ženska sama brizgne pred popadkom (drži eno stikalo in ga pritisne pred popadkom)
- omili bolečino na lestvici od 0-10 na stopnjo 5  * Ko sem se jaz zanimala za epiduralno sem tudi prvič slišala za ultivo. Za Kranj vem da jo 100% dobiš, je na voljo, v Lj mislim da je ni. Razlika med EA in ultivo je ta, da za ultivo ne rabiš bit odprt 3 cm, kot je baje pogoj za EA, slabost ultive pa je, da prehaja v kri in zato tudi na otroka, ki je lahko posledično bolj zaspan, kar pa se pri EA ne zgodi. Je pa razpolovna doba tega sredstva izredno kratka, kar pomeni da se ne zadržuje dolgo v telesu. To so nam povedali na materinski glede ultive in upam, da sem se prav zapomnila. Lastnih izkušenj pa nimam. *

*No pa dajmo s prve roke...
Jaz semv sredo teden dni nazaj rodila z ultivo. Nebesa.

Meni je bilo všeč da gre v žilo ne v hrbet. Pač infuzija. V roki imaš črpalko in si sama doziraš zadevo. Predoziranje ni mogoče - najbrž je tako narejeno (me med popadki to res ni zanimalo heh).
Ko čutiš popadek pritisneš in se zelo hitro pokaže olajšanje. Še vedno boli ampak je ok.
To je razlika med EA in ultivo - EA pričara neboleč porod, ultiva pa vzdržnega. Še vedno boli ampak "prijetno".
Vmes med enim in drugim popadkom simpatično počivaš - heh mal zadet no. Samo se zadeva blazno hitro razgradi -2 min. Do otročka pa komaj kaj pride.
Jaz bi takoj ponovila...

Meni so jo na koncu sicer vzeli in sem rodila brez nje. Par popadkov. Občutna razlika. Samo malemu je padel pulz in ultiva ga še zniža (si v izi...) tako da sem morala brez. Rodila v Kranju, cena 50€. *

*
Moj sodelavec in njegova sta rodila 1 teden nazaj z ultivo in sta rekla, da popolnoma nič ne pomaga. Nista prepričana, če so sploh pravilno uporabljali. Če ima kdo boljše izkušnje, naj jih deli z nami.*

*
Kaj pa v Mb? user posted image V LJ ni Ultivo.

Edino tisto me je malo stisnilo... da podpišeš da lahko umreš?? *

*
Men je dons v Kranju G rekel, da uradno še ni priznana!!! Zato jo pa izvajajo samo v 3 porodnišnicah! Ptuj, Murska Sobota in Kranj.
Ni mi pa blo treba nič podpisat! V Kranju pa stane 50 EUR!*

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 331
16.1.2008 22:27:00   
katy82
Čau moje user posted image !!!!!!!!

Sm vas tko pogrešala ampak zadnje dni ne zberem energije,da bi se vam oglasla.Probavam vas prebirat ampak ste frače tko pridne,da sm vas našla že v drugem deluuser posted image user posted image user posted image user posted image pa še to na že 14.strani.Kaj je pa z mojim počutjem pa res ne vem,mam filing,da bom mal zbolela ampak sm tko z vitamini našopana,da se me po moje niti do konca ne prime ampak me po malem zažira,pol sm pa kt cota.user posted image user posted image user posted image

Drgač se moram pa pohvalt.Včer sm šla z lubijem v Lj k je mel zobarja pa se je bal,da ne bo mogu nazaj vozt,če bi mu slučajn kej pulila,pa me je vzel s sabo.Kako paše en tak mali pobeguser posted image user posted image .Ampak on je imel v mislih presenečenje zame in me je zapeljal v Mengeš kjer je kupu previjalno komodo.Mi je blo tko lepo presenečenje k sm jo že mela ogledano sam mu nism hotla težit.Pol me je pa še mal po rudniku vozu po BC pa Pikapolonci tko,da sva bla čist raznežena,še posebi men so se mal učki spočil pa mal bol mirna sm k sm vse prečekirala.No sj pol doma pa slabost pa glavobol pa bruhanje ampak je blo vredno.user posted image

Glede plenic sm mislila uporabljat pamperce k to je kao res jaka firma pa največ oglaševana.Pol pa kar sm tle gor prebrala pa od kolegic slišala so mi pa priporočale millerjeve al pa hofferjeve plenice,k baje ni sam plastik fantastik.Za večkratno uporabo mi pa nekako ne potegnejo pa tud lena smuser posted image ,bomo pa še vidl kaj se bomo odločl do konca.

Glede vozička mava pa midva ogledanga ob bebe confort-high trek.Nama je ful všeč pa zaenkrat nism zasledila kakih slabih strani.A mogoče katera od vas kej ve?

Vsem pa čestitke za uspešne preglede,UZ-je in M.Prav nežnost vsake od vas se bere k se tko hvalte s user posted image user posted image .

Za jutr pa za vse ki imate pregled  po eno user posted image pa enouser posted image .

Za našo Anitko pa cel šopekuser posted image user posted image user posted image user posted image pa cel rojuser posted image user posted image user posted image user posted image za srečo,čeprav vse upamo na najbolš pa tud vemo,da bo vse ok.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 332
16.1.2008 23:05:11   
jana81
vidim da se vse že počas spravljate spat, jst sem pa spet kot sova... čez dan sem taka da bi šla kr spat, zvečer pa ravn kontra. Pa sam od kavča do hladilnika hodim.user posted image

no pol pa lepe sanje vsem, pa user posted image user posted image user posted image  vsem ki imate jutri preglede.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 333
16.1.2008 23:34:04   
Katina
Pa saj ne morem verjet, da ste take čveke. kako naj pa jaz zdej vse to preberem? Izpustit pa nočem, da kaj ne zamudim, neuser posted image

Narava - kar se prevoza tiče ni problema, jaz imam prostora dovolj, le še datum za srečanje rabimo, pa bo.
Špelin@ - zgleda, da bomo kmalu slišali za zasavsko Ivano Kobilca. Moraš priznat, da je mala inovativna in luštn navihana user posted image .

80 kaja, si pa res bogica - upam da se kmalu pozdraviš, pa druge prehlajenke tudi. No, vidim, da večina user posted image brca zvečer, ko se umirite, naš sicer res pleše okoli 22-23 ure, ampak sem takrat navadno še pokonci, ponoči me pa ne moti, da lažje spim - le ko grem na WC se me je navadil pozdravit z brco ali dvema - pa še to zadnje čase in takrat sem vuser posted image .
martina25 - no, jaz pa nisem le sopotnik - se prav dobro počutim, če sama vozim. Mi2 sva nazadnje imela Kawasakija ER500, sem pa tudi prej imela nekaj motorjev, nekaj časa celo svojega.
nataša34, mere so po moje čisto v redu, za primerjavo navajam svoje iz MF pri 21 5/7 --> HC 200, AC 170, FL 36,7.., bo pa vaša user posted image naslednjič pokazala ali ji je slučajno zraslo kaj med nogami user posted image
hijenca, naš user posted image je kar nekaj manjši, se pa tudi ni obrnil na glavo - saj ima še čas.
jana81, a že hodiš v MŠ - ni to malo kmalu?
petrah - sem ti kar malo nevoščljiva za užitke 3D, ampak sem se odločila, da mi ne bomo šli.
anitka, prepričana sem, da izvidi niso kritični, včasih sestre rečejo, da nekaj ni Ok, je pa le malo nad dovoljeno mejo, tako , da le pogumno po nadaljna navodila. Me pa bomo držale pesti, prav?

aradej, bravo user posted image . Želim ti lepo user posted image , nobenih težav in luštnega user posted image .
Jutri držimo pesti za : Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M), mali pingo (M)     poročajte!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.1.2008 0:19:06   
Anonimen
POROD Z ULTIVO: ja jaz sem za karkoli proti bolečinam, a kaj ko porodnišnica Lj ne premore niti enega sredstva za lajšanje bolečin nosečnic. No pardon, če je gospod anast. glih slučajno tam, in če si bo glih slučajno vzel čas zate, oz. če ne bo imel pametnejšega dela, lahko računamo v LJ na epideralno. Tako, da bomo vidli mogoče se premislim, in se vseeno odločim za porod v Postojni. user posted image

Glede teže naših junakov, naj vam povem da je moj mišek tehtal le 396 g, v 21 t 4 dni, tako da mislim da vodiva kar se tiče vitkosti. Ampak te številke je itak najbolje pri miru pustiti user posted image

Vidim, da še vedno prevladujete pridne nosečke, ki ste še  vedno v službah,  se vidi saj več nobene sove ni tukaj.

Lahek in miren spanec vsem user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 335
17.1.2008 2:10:53   
Anonimen
drage majcice... full mi vas je lepo brati..ampak men se je tale forum zaradi par uporabnic ki me morijo na forumu in na zs prav zaskutil..
Verjetno vas bom se naprej brala... ne vem pa ce bom se sodelovala..
Vsem vam zelim lepo nosecnost in zdrave user posted image  in da se morda srecamo ce ne drugje pa morda v porodnisnici...

lepo se imejte in pogresala vas bom

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 336
17.1.2008 6:33:23   
Estrella*
user posted image PREGLEDI V JANUARJU 2008user posted image       

17.01.2008: Narava (M), Kodrana (M), MARTINA 25 (M), mali opingo (M) 

18.01.2008: Aria81 (3D), Sesil (M), eole (M), Sončnica Sandra***(GP), Kaja08 (M), StBarbara (M) 

21.01.2008:špelin@ (M), Kasso (GP) 

22.01.2008: CatJa (GP), mali pingo (M), Anitka (GP) 

24.01.2008: buccka (GP), Katy82 (GP

25.01.2008: Aurora28 (GP)

30.01.2008: Estrella* (3D), Aria81 (GP

31.01.2008: .muki. (GP), 80Kaja (GP), **** (M) 

user posted image  PREGLEDI V FEBRUARJU 2008user posted image

01.02.2008: Naja3 (GP), najča (GP)

04.02.2008: Jana81  (GP), TamaraJ (GP

05.02.2008: Jana81 (3D)

06.02.2008: Estrella* (GP), Taula (GP), Katina (GP), barbaw (GP), Petrahh (GP)

11.02.2008: Kaja08 (GP), hijenca (GP) 

12.02.2008: edinaos (GP), Tally (GP), Skye (GP), Pepita (GP) 

15.02.2008: Čmrlika (GP)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.1.2008 6:39:07   
Estrella*
****: res mi je žal za novičko, ki si jo sporočilauser posted image  Sicer je o umiku povsem tvoja odločitev, vendar osebno mislim, da se take ljudi, kot si jih navedla preprosto ignorira. Vsi vemo, da je na forumu kar nekaj uporabnic(predvsem anonimnežev), ki so pravi imbacili in nimajo osnovnih manir kaj šele vesti ko pišejo prav neumestne komentarje. Še vedno upam, da se boš ščasoma premislila in malo poklepetala z namiuser posted image , ki smo zelo vesele tvojega sodelovanja.

Neposredna povezava do sporočila: 338
17.1.2008 6:51:08   
Skye
**** se strinjam z Estrello....veš to je javen forum, ki dopušča vse, zato moraš vse jemati malo z rezervo in si ne smeš nič preveč vzeti k srcu. 1000 ljudi, 1000 čudi.....in noben ni vreden, da bi se tako sekirala. Tud jaz upam, da nas ne boš zapustila. V kolikor pa se odločiš drugače, pa vedi, da te majčice ne bomo pozabileuser posted image user posted image user posted image  

Narava , Kodrana, MARTINA 25, mali pingo ....veliko sreče na današnjem pregledu user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 17.1.2008 6:53:18 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

Neposredna povezava do sporočila: 339
17.1.2008 7:05:27   
aurora28
Dobro jutro!

Danes jaz kuham user posted image ! Včeraj zvečer se mi je zelo luštalo bureka in sva šla moj na čevapčiče v lepinji in jaz na sirni burek. user posted image

Danes zjutraj pa sem si privoščila svež sok, ki sem si ga pripravila iz 3 korenčkov in dveh pomaranč. Ta Power juicer je res zakon, ker sadje in zelenjavo resnično dobro iztisne in dobiš veliko soka, je pa za pucat več. user posted image

**** meni je zelo žal, da si se tako odločila in nas boš zapustila, pa vendar je to tvoja volja. Vedno se najdejo kakšni anonimneži, ki morijo in kritizirajo, pa to zgolj zato, ker radi provocirajo.
user posted image

Ultivo: jaz sem takoj za njeno uporabo, sam kaj ko jo uporabljajo le v KR, MS in Ptuju, kamor pa jaz ne bom šla roditi. user posted image EA pa odpade.

Še nekaj: z mojim sva doživela pravi raztur user posted image , najprej greva to soboto plačati še preostali del spalnice in jo prihodnji teden dobiva, včeraj kličejo iz Rutarja, da je prišla sedežna in da jo morava dvigniti v 3 dneh, včeraj je še klical privat avtomehanik, ki je ravno na dopustu in je rekel, da bi on zdaj najin avto zrihtal pred tehničnim in sva tako brez avta, poleg tega naju nekaj barva za steno heca in stanovanje zgleda kot, da je vanj zarezala bomba. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 340
17.1.2008 8:08:42   
Katina
****, mislim, da smo te majčice sprejele z odprtimi rokami in te bomo prav pogrešale. Mogoče pa lahko blokiraš ZS, če te tam kdo mori. Sicer je tako, kot so povedale punce, da je to tvoja osebna odločitev, vendar bom vesela, če se k nam še kaj oglasiš, še posebno ko boš spet v SLO. Kar nekaj nas je, ki bi se prav rade srečale s tabo in spoznale tebe in tvojo zgodbo. Tudi jaz ti želim srečno in zdravo user posted image , seveda pa lahek porod in zdravega user posted image .

Aurora28, pravijo, da ko gre user posted image na kup user posted image ..... Se pa take situacije navadno kar same od sebe rešijo. Prav lepo je poslušat tiste, ki tako pridno urejate stanovanja in kupujete pohištvo, se tudi jaz spomnim kako lep občutek je to, ko ti pripeljejo željeno pohištvo in kako si potem srečen, ko je vse sestavljeno.

Jaz pa sem imela namen it danes na onkološki dat kri, pa sem zjutraj vzela svoje vsakodnevne tableteuser posted image , tako, da s  tem danes ne bo nič. Saj sem po eni strani vesela, da to prvo stvar zjutraj naredim tako avtomatsko, mal sem pa tud jezna nase, da sem pozabila. No bom šla pa drugič.
Že kaj razmišljate o pustu? Letos bo prav kmau pustna sobota (2.2.) Jaz moram mojo user posted image vprašat, kako je s tem, če ima kakšne ideje, ker gre drug teden na tabor. navadno sem ji sama šivala kostume. No bomo vidli kako bo letos.
Kako pa kaj razmišljate o MŠ? Jaz se nagiibam k temu, da bi jo obiskovala v marcu v LJ. Bom morala mal obnovit, ker so zdaj že novi modeli user posted image in ne vem, če bo moje tehnično znanje zadostovalo.
Kaj pa srečanje? Ideje so bile, potem smo pa kar opustile vse skupaj. kaj pravite, da se zmenimo za okviren datum in lokacijo?

Punce, danes dobro opravite na GP oz. MF. Anitka, ti se pa nasmejana vrni na forum in nam poročaj, da je bil lažni alarm, prav?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.1.2008 8:10:59   
jana81
ojla majčice..

hvala za user posted image , prav pasala mi je, sem bolj malo spala.

katina ja kr sedaj že hodim na MŠ, ker se mi zdi da tiste pomembne stvari si bom pa ja zapomnala, potem se pa tako sproti učiš. sicer bo pa maj ko bi trenil.

aurora porod z ultivo imajo po novem v Celju tudi, če te slučajno zamika da bi rodila v Celju (sveža info iz MŠ).kar se pa tiče hrane ob nemogočih urah, sem pa vedno zraven. Se je že zgodilo parkrat ko sva že ležala napravljena v pižami, pa se je men zaluštalo mcdonaldsa, in sva šla...user posted image user posted image

anitka vse dobro ti želim.

****..to je pa res žalostna novica, da ne boš več z nami. Ampak le priskoči še kdaj.user posted image

edinaos vidim da bi tud s tabo lahk čvekala po polnoči...user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 342
17.1.2008 8:44:18   
špelin@
Dobro jutro user posted image

No, zdajle sem se pa jaz zafrknila - ko sem napisala en cel, dolg post, potem pa ga pomotoma izbrisala... user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka: user posted image user posted image user posted image  user posted image

Danes stiskamo pestke torej še za naravo, MARTINO25, kodrano in mali pingo user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena user posted image  za vsako od vas, jaz že uživam user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 343
17.1.2008 8:45:55   
aurora28
Imam eno veliko prošnjo: Kaj mi lahko katera kopira podrobnosti za 25. teden nosečnosti iz nosečniškega koledarja?

Meni noče odpreti me pa zelo zanima kaj piše?

Hvala. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 344
17.1.2008 8:51:50   
špelin@
****, zate imam dve besedi: trda koža!! Sčasoma se človek utrdi oz. mu začne "dol viseti", kaj si nekdo o njem misli. Glede osebnih napadov bi lahko marsikaj napisala - pri meni je šla forumovska zloba in fovšija ene osebe, ki sodeluje na MON-u(ženskega spola) celo tako daleč, da sem dobila pošto v hišni nabiralnik. Na RR sicer kakšnih posebnih izpadov nisem doživela, je pa res, da me aktivno najdeš le na temle forumu, drugače samo tu in tam "kokodajsnem" kje drugje user posted image  zato nas nikar ne zapusti, saj veš, da nas je tule cel kup, ki ti želimo vse dobro, se veselimo tvojega poročanja iz Kaira, še bolj pa februarja, ko prideš v Slovenijo user posted image  Me te imamo rade user posted image

Aja, pogovarjale ste se o grenivkah: jaz jih OBOŽUJEEEEM user posted image user posted image user posted image

Drugače mi je pa prejle ob rednem jutranjem branju novic skoraj ušlo v hlače, ko sem prebrala tole:

"Nekaj minut pred polnočjo so koprski policisti sprejeli klic presenečenega lastnika kombija Fiat Ducato, ki mu je neznanec vozilo odpeljal izpred bencinskega servisa v Kopru. Kot se je izkazalo, ni šlo za tatvino, ampak za pomoto, ki ji je botrovalo nespametno ravnanje lastnikov. Dva voznika sta namreč na bencinskem servisu kombija parkirala enega ob drugem in, ne da bi ju zaklenila, odšla po nakupih. Eden od voznikov je v kontaktni ključavnici celo pustil ključe. Voznik, ki je prvi zapustil prodajalno, se je usedel v prvi kombi - oba kombija sta bila sicer bele barve - in obrnil ključ ter se odpeljal domov. Da je njegov kombi še vedno na bencinski črpalki in da se je domov pripeljali s tujim, so mu prišli povedat policisti, ki so potrkali na vrata njegovega doma v okolici Kopra. Voznika sta na koncu vendarle dobila vsak svoj kombi."

Hudooooo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 345
17.1.2008 8:59:13   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še to.., čeprav sem pristaš naravnega poroda, se mi ULTIVA zdi bolj sprejemlljiva kot epiduralna. Kar sem prebrala o njej mislim, da bi se lahko odločila za tako varianto. Me pa zanima, če jo izvajajo v PO? Za KR vem.

Baje da po  novem je v Postojni. Tako mi je rekla kolegica (nisem je še slišala odkar je rodila (15.1.) in ne vem, če se je zanjo odločila). Grem mal brskat na njihov page

Kodrana, MARTINA 25, mali pingo, Narava user posted image user posted image user posted image user posted image  za danes!

petrahh... luuuštkan voziček. In kolikor sem malo prebrala za nazaj, je bila tudi luštkana cena. Lepa barvna kombinacija. Upam, da boš 100% zadovoljnauser posted image  jaz sem sicer privrženec terencev na 4 velika kolesa, ker imam veliko makadama okoli...

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Skye: zelo lep buši. Sicer ne morem verjet, da si noseča 21t in z user posted image user posted image , ker potemtakem sem jaz z user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne vem kam skriješ tistih 10KG???

Ja, se stinjam s tabo Estrellauser posted image user posted image . Imam tudi jaz potem vsaj petorčkeuser posted image
Skye... Malo sem pogledala ozadje in se ustavila na štokih vrat. Imave pa popolnoma iste štoke. Tudi pobarvane z enako barvouser posted image . No, enkrat do maja bodo na žalost padli dol, saj bova sporaj vse porušilauser posted image . Meni so tako všeč.. imama namreč res stara vrata, ampak pred leti sva vse lepo pobarvala... Zdaj bova dala nove, ki so precej dolgočasni v primerjavi s temi zdaj. Pa a sem prav videla, da imaš v lesu kopalnico? meni je to saaanjskooouser posted image

Anitka... jaz tudi držim pesti, da se ti tale problem z zdravjem uredi.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aradej

Pozdravljene majčice.

Tudi nam je uspelo v drugo tako da sem se prestavila k avgustovkam.
Hvala za lepe želje in spodbudne besede.

Božajte svoje bušije

user posted image user posted image user posted image  Lepo, da si se nam oglasila s tako čudovito novičko. Zdaj pa ni dileme, da vročega avgusta ne stisneta k sebi čudovitega malega bitjeca. Držim pesti za vse preglede in ti želim res lepo nosečnost in seveda zdravega malega user posted image . Čestitke aradej!!

IZVIRNO SPOROČILO: Pepita

Da se še jaz malo pohvalim, sem dala slike našega bugija v album. Boste videle, kdo ga je prvi sprobal.

Ful lepa barva in ful sem se nasmejala gospodiču ali gospodični, ki ga je prvi sprobal user posted image user posted image . Pazi samo potem, ko se user posted image  rodi, da bo kosmatinko imel dovolj cartanja. Meni se je gospodična muca šla v voziček polulat od ljubosumja, pa se mi prej nikoli ni noter. Pa to sem ugotovila pozno, na sprehodu. Predstavljaj si, kakšna štala je bila, ko je jopica od Tima smrdela... Nisem ugotovila prej, ker sem voziček na hitro dala ven in zunaj nisem nič vohala. Grrr, kako sem bila jezna na mačko. Hvala bogu sem se do doma že pomirila. Po tem pa pranje user posted image user posted image , sušenje... Ja, sama sem bila kriva. Ona se je čutila pač zapostavljeno in si je mislila: Pa koji vsiljivec je pa to zdej?? Pa več ga cartajo, pa... user posted image

hijenca... glede prhljaja pojdi v lekarno. Mojemu pomaga otroški šampon in brezov losjon. jaz teh problemov hvala bogu zaenkrat nimam in upam, da ne pridejo. Sem pa prepričana, da bo po porodu minilo. Jaz sem imela prej valovite, rahlo skodrane lase. Po porodu pa raaaavne. In vse do zdaj, ko spet nekaj kaše na volumenuser posted image user posted image . Kar se pa teže user posted image  tiče, pa bodo druge več vedele.

Aurora... mani tudi noče koledarja odprt. nakaj je pri RR narobe. Počakat moramo, ni kaj...

****... jaz sem imela z raznimi že kar burne debate, ampak tiste moreče kokoši moraš pač ignorirat. Upam, da se nam še kaj oglasiš, saj je tvoje poste res super brat. Sicer pa je ena napisala o blokiranju ZS in je treba moderatorja vprašat, če se da. Lepo se imej in res, ne pozabi na nas

Amor Omnia Vincit

Neposredna povezava do sporočila: 346
17.1.2008 9:00:10   
narava
no, dooooooooooooobro jutro tetke!user posted image

jaz kao v sluzbi strasim, vendar so moje misli cisto tam doli na askercevi (kjer je ZD) in kooooooooomaj cakam, da ura odklenka 10 in pooooooookam na bus in na M. pri meni je danes zgleda vse nekam razteeeeeegnjeno user posted image

****, ne meni se za druge ljudi na RR. tle gor mas, kot je ena rekla 100 ljudi pa ne sam 100 čudi ampak kar 300 se mi vcasih zdi.. lepo na ignore in je. jaz redko berem kateri drugi forum razen Cvekanja v pricakovanju/jan-feb-maj in Foruma Nosecnost in porod.. ce bi sodelovala se drugje bi mi vzelo prevec casa in tu mac zivcev.. majcice smo pa kul, pa ful razlicne, pa take fajn punce user posted image  (uh, sm ns pohvalila!user posted image ) vendar pa je odlocitev tvoja..

za kaj drugega trenutno moj (mozganski) procesor nima zmogljivosti za komentirat user posted image  ko se pa vrnem, bo pa (upam!!!) bolje..

ps. tudi meni ne odpira zeljenega tedna na RR koledarcku..mislim, da nekaj delajo in zato ne gre..pejsns  dir user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 347
17.1.2008 9:05:08   
špelin@
Aja, ultiva in EA.

Na srečo sem imela vse predhodne porode zelo hitre (tudi prvega v zadnjični vstavi) in ne preveč boleče, zato o tem ne razmišljam. Zame je bila dovolj že doza Dolantina proti koncu - dobila sem ga pri zadnjem porodu  user posted image  Srčno upam, da bo tudi tokrat šlo vse lepo gladko user posted image  user posted image

Pošteno povem, da me je mnogo bolj od samih popadkov bolel napad ledvičnega peska, ki sem ga doživela na srečo le enkrat user posted image  Tisto pa resnično tako boli, da se ti meša user posted image user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 348
17.1.2008 9:06:07   
petrahh
Aurora28 . . . . tako kot ti je že TamaraJ napisala, se te strani ne da odpret. Kot veš sem v istem tednu, sem že 2x prebrala vsebino, ampak žal sem pozabila kaj piše. Mam bl slab spomin user posted image

TamaraJ . . . tudi jaz upam, da bom z vozičkom zadovoljna. Glede na vse videne in probane . . . mi je ta še najbolj ugajal, pa cena je bila tudi ugodna. No mogoče pa se bova junija kej dobile user posted image  pa bom mal tvoj voziček probala pelat user posted image

Vsem ki ste imele in boste imele v kratkem preglede držim pesti.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 349
17.1.2008 9:14:24   
natasa34
Dobro jutro!

Še ena kavica od mene user posted image . Glavobol se počasi umika, tako, da se vračam v normalno stanje, upam. Tolk ste se včeraj razpisale, sem komaj vse prebrala user posted image . Petrahh, Skye in Anitka vam tudi čestitke za opravljen pregled.

Vsem, ki imate danes GP ali MORFO želim veliko sreče in užitkov ob gledanju malih pikic!!! Moj dragi se je včeraj kar topil zraven.

****, ne splača se sekirat, ti kar veselo čvekaj naprej z nami.

Vidim, da že veselo nabavljate vozičke in oblekice za user posted image . Jaz trenutno še nič, sem se odločila, da bomo v februarju najprej pregledali vse zaloge, ki jih je naša babi veselo hranila od mojega sina. Sicer so bile namenjene moji sestri, pa sem jo spet prehitelauser posted image . Bomo videli kaj vse je še uporabno, potem pa v akcijo. Voziček imam sicer 11 let star, že čisto iz mode ampak uporaben. Ampak bom verjetno planila v nabavo novega, tam nekje v aprilu. Pri plenicah se pa nagibam k racmankam v kombinaciji z enimi za enkratno uporabo. Baje so iz Hoferja res dobre, bo treba stestirati.

Lp

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......