TamaraJ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to.., čeprav sem pristaš naravnega poroda, se mi ULTIVA zdi bolj sprejemlljiva kot epiduralna. Kar sem prebrala o njej mislim, da bi se lahko odločila za tako varianto. Me pa zanima, če jo izvajajo v PO? Za KR vem. Baje da po novem je v Postojni. Tako mi je rekla kolegica (nisem je še slišala odkar je rodila (15.1.) in ne vem, če se je zanjo odločila). Grem mal brskat na njihov page Kodrana, MARTINA 25, mali pingo, Narava za danes! petrahh... luuuštkan voziček. In kolikor sem malo prebrala za nazaj, je bila tudi luštkana cena. Lepa barvna kombinacija. Upam, da boš 100% zadovoljna jaz sem sicer privrženec terencev na 4 velika kolesa, ker imam veliko makadama okoli... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Skye: zelo lep buši. Sicer ne morem verjet, da si noseča 21t in z , ker potemtakem sem jaz z Ne vem kam skriješ tistih 10KG??? Ja, se stinjam s tabo Estrella . Imam tudi jaz potem vsaj petorčke Skye... Malo sem pogledala ozadje in se ustavila na štokih vrat. Imave pa popolnoma iste štoke. Tudi pobarvane z enako barvo . No, enkrat do maja bodo na žalost padli dol, saj bova sporaj vse porušila . Meni so tako všeč.. imama namreč res stara vrata, ampak pred leti sva vse lepo pobarvala... Zdaj bova dala nove, ki so precej dolgočasni v primerjavi s temi zdaj. Pa a sem prav videla, da imaš v lesu kopalnico? meni je to saaanjskooo Anitka... jaz tudi držim pesti, da se ti tale problem z zdravjem uredi. IZVIRNO SPOROČILO: aradej Pozdravljene majčice. Tudi nam je uspelo v drugo tako da sem se prestavila k avgustovkam. Hvala za lepe želje in spodbudne besede. Božajte svoje bušije Lepo, da si se nam oglasila s tako čudovito novičko. Zdaj pa ni dileme, da vročega avgusta ne stisneta k sebi čudovitega malega bitjeca. Držim pesti za vse preglede in ti želim res lepo nosečnost in seveda zdravega malega . Čestitke aradej!! IZVIRNO SPOROČILO: Pepita Da se še jaz malo pohvalim, sem dala slike našega bugija v album. Boste videle, kdo ga je prvi sprobal. Ful lepa barva in ful sem se nasmejala gospodiču ali gospodični, ki ga je prvi sprobal . Pazi samo potem, ko se rodi, da bo kosmatinko imel dovolj cartanja. Meni se je gospodična muca šla v voziček polulat od ljubosumja, pa se mi prej nikoli ni noter. Pa to sem ugotovila pozno, na sprehodu. Predstavljaj si, kakšna štala je bila, ko je jopica od Tima smrdela... Nisem ugotovila prej, ker sem voziček na hitro dala ven in zunaj nisem nič vohala. Grrr, kako sem bila jezna na mačko. Hvala bogu sem se do doma že pomirila. Po tem pa pranje , sušenje... Ja, sama sem bila kriva. Ona se je čutila pač zapostavljeno in si je mislila: Pa koji vsiljivec je pa to zdej?? Pa več ga cartajo, pa... hijenca... glede prhljaja pojdi v lekarno. Mojemu pomaga otroški šampon in brezov losjon. jaz teh problemov hvala bogu zaenkrat nimam in upam, da ne pridejo. Sem pa prepričana, da bo po porodu minilo. Jaz sem imela prej valovite, rahlo skodrane lase. Po porodu pa raaaavne. In vse do zdaj, ko spet nekaj kaše na volumen . Kar se pa teže tiče, pa bodo druge več vedele. Aurora... mani tudi noče koledarja odprt. nakaj je pri RR narobe. Počakat moramo, ni kaj... ****... jaz sem imela z raznimi že kar burne debate, ampak tiste moreče kokoši moraš pač ignorirat. Upam, da se nam še kaj oglasiš, saj je tvoje poste res super brat. Sicer pa je ena napisala o blokiranju ZS in je treba moderatorja vprašat, če se da. Lepo se imej in res, ne pozabi na nas