Tanayya29
|
Dober dan, Scuba ane,deluje? Super,samo da je Lani pasalo . Mi smo spali od 22-10h,no vmes je bil ob 6h zajtrk. Ninočka super fantek(meni se zdi fulll tebi podoben .) Nicolina držim pesti,zate,da je menstra. murenček RV,prvič cepljen pri 3 mesecih,drugič pa hmmm a pri 6h?Je pa za plačat(140 e). debeluška joj,upam,da se zdravje kmalu povrne v celoti. vanja v. tle v jonson kopeli so tut kamilice in sivka.hrastovo lubje?Zmeri hočem vprašat,kaj neki je to?Men zgleda,kot da moraš v gozd ,pa poiskat hrast in nabrat lubje od hrasta ,A je to tko? . tatoo od mojga lubija uspel .Mu je pa delal 4 ure.No,sedaj ves zadovoljen hodi po bajti in se kr naprej gleda v špegu,na 4 ure more mazat z bepantenom in si ga umivat z mojim intimnim milom( ,je antibakterijsko). Tako,da ga mal hecam,da je tko kot,da bi dojil,ko mora na 4h cel postopek ponavljat.Edin ponoč mu ni treba ustajat. Je pa odločen,da ne gre nikol več,ker boli( ). tintin jaz tudi težim za roke,in je prav tako. Vprašanje...koliko ve kupujete številko cunjc za otročke?Men se 62 niti ne splača več,pa kupujem 68.... Še to...kdaj nehajo tko rast(po 4cm na mesec) . TJAŠ IN IZABELA mamice ubogat! Ajtak hvala za tortice,super so! Potepinka kdaj greš na operacijo?A kej veš koliko časa boš notri ostala? En lep pozdrav vsem!