|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: preveč ljubosumna
17.1.2008 11:02:21   
Anonimen
Bila prevarana in vem kako je, zato se lahko oglašam. In ne, še vedno nisem ljubosumna, ker od tega čisto nič nimam.

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
17.1.2008 11:02:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

IZVIRNO SPOROČILO: nivess

IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Nivess, si bila kdaj prevarana?

Ne da bi vedela.  A ti boš mene zdaj na psihoanalizo vrgla al kaj?user posted image

a to pomneni, da ne smem  user posted image , pa tak žur bi (spet) bil user posted image

lahko jaz, lahko jaz user posted image

user posted image  Kakšno jutro, superca res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
17.1.2008 11:03:58   
Anonimen
po treh letih rr-ja še vedno ne znam citirat user posted image

Nivess, a to pomeni da se ne smem iti wanna be psihologa?  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
17.1.2008 11:05:36   
madela

upam, da razumeš, da nisem hotela nič slabega ko sem te citirala. Le iz svojih izkušenj vem, da so po navadi ljubosumni ljudje tisti, ki si nekako lastijo partnerja oziroma kot si zdaj napisala v drugem postu , da ti lahko srečo vzame tvoj mož. Nisi srečna  (oziroma boljša beseda je spokojna) če o tem razmišljaš, da bi lahko TVOJO srečo vzame kdo drug. Srečna si sama, zase, nihče ni odgovoren za tvojo srečo.
Sicer pa razumem tvojo stisko, da če si bila že prevarana, da strah ostaja, ne rečejo zastonj, da tistega, ki je kača pičila...
Želim ti , da greš preko strahu, ljubosumja ker to so skrajno negativni čustvi, ki uničujejo predvsem tebe (pa ljudi okoli tebe tudi) . Srečno.

Vem,da nisi mi mislila nič slabega. Ampak poglej,zakaj menim,da je moja sreča odvisna tudi od mojega moža. Poročila sem se zato,ker se dopolnjujeva,ker sva dober tim in ker se imava rada in če ne bi bila srečna z njim,prav gotovo ne bi bila skupaj. Imava pa tri otroke.
In recimo,da gre vse po zlu...kako naj bom srečna,ko bom gledala svoje otroke,ki bodo ločeni od enega od naju. Sicer je sreča velik pojem in vedno je več stvari,ki te naredi srečnega,ampak samo en dejavnik lahko tvojo srečo poruši.
Glede ljubosumja,pa sploh ni nujno,da izhaja iz tega,ker ne bi bil zadovoljen sam s sabo.To še zdaleč ni res.
Še celo psihologi znajo povedat,da je kanček ljubosumnosti(ampak res malo) normalno za zdravo zvezo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
17.1.2008 11:07:29   
Lepotica
Madela ene pač ne bodo nikoli razumele. Važno, da ti razumeš tako kot je treba.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 55
17.1.2008 11:09:22   
Anonimen

po treh letih rr-ja še vedno ne znam citirat user posted image

Nivess, a to pomeni da se ne smem iti wanna be psihologa?  user posted image

Ajde, ne bomo zdaj smetili temo. Grem na čvek.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
17.1.2008 11:09:43   
Anonimen
Ja, MALO ljubosumnosti, ravno toliko da malo pikne in NE scenarij za 1 dan službene poti.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
17.1.2008 11:11:24   
Anonimen
upam , da bova obdržali tak nivo user posted image . Praviš , da en dejavnik poruši tvojo srečo. Se strinjam in ne. Recimo , se ločiš (ločim) in jasno da si zlomljena...ampak tovja sreča...tu so še : ti, ki s i krasna oseba in se ceniš kot tako, tvoji otroci, ki jim moreš pomagati skozi ločitev - so tvoja sreča, starši, bratje , sestre, sorodniki, prijatelji... Ločitev ne pomeni konec življenja. Le sprememba obstoječega in možnost za začetek novega.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
17.1.2008 11:17:58   
Anonimen
Jaz pa se čisto strinjam z Nivess. Poglejte še iz druge strani-moške. Kdaj bo moški prej prevaral žensko? Če bo zganjala scene in tečnarila ali če ga bo dobro poseksala pred službenim potovanjem in tudi drugače. Torej, če bo ženska zganjala scene in imela izbruhe-kaj sledi? Ga na službenem potovanju sodelavka začne osvajat..in kaj sledi...moški si misli...moja ženska je tak tečna in tak mi gre na živce...dajmo si malo popestrit življenje s sodelavko. Če pa ženska moškega doobro poseksa preden gre...na službenem potovanju....ga začne mična sodelavka osvajat...in on...kaj bom zaj..., če pa mam doma tako dobro žensko.
Če še ne veste, dober seks je 10% zveze, slab pa 90%.  Misim, da se največkrat začnejo prevare, ko eden ni seksualno zadovoljen. Vsak ma svoje potrebe, zato si drage ženske ne zatiskajte oči. Ne rečem pa, če seks ni mogoč zaradi kakšne bolezni...
Samo še en primer: moj kolega je poročen in zelo ljubi svojo ženo. Za nič na svetu je ne bi menjal. Ampak, ker imata katastrofaleno spolno življenje  (žena bi seksala 1x na 2 meseca, ne sme je oralno zadovoljevat...)se kolega, ko gre na službeno pot ustavi pri eni f.. kolgici - samo za seks. Enostavno je rekel, da ne zdrži tega, da tako dolgo ne bi seksal. Sem ga tudi povprašala, če se je kaj potrudil, da bi v njej zbudil željo po seksu...rekel je na vse možne načine in še se trudi. Jaz ga popolnoma razumem pa naj reče kdo kaj hoče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
17.1.2008 11:20:08   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska
In opažam, da nekatere rade mešate ljubosumje s posesivnostjo.

mislim, ljubosumje vsebuje slednje, ni res?

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 60
17.1.2008 11:20:58   
madela
Res,da ločitev ne pomeni konec življenja,nikakor. Ampak,ko te neka oseba izda na tak način zelo težko spet zaupaš-to je dejavnik,ki te onesrečuje in zaradi tega lahko postaneš osamljen.
Če pa nimaš težav z zaupanjem,pa je vseeno treba veliko časa,preden lahko ponovno rečeš,da si srečen in da si se sestavil skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
17.1.2008 11:25:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Res,da ločitev ne pomeni konec življenja,nikakor. Ampak,ko te neka oseba izda na tak način zelo težko spet zaupaš-to je dejavnik,ki te onesrečuje in zaradi tega lahko postaneš osamljen.
Če pa nimaš težav z zaupanjem,pa je vseeno treba veliko časa,preden lahko ponovno rečeš,da si srečen in da si se sestavil skupaj.

Glej , če te ena oseba  prevara ne pomeni vse osebe in vsaka oseba. Ljubusumje , strah je v nas. V naših srcih , glavah. Kot razumem (popravi me, če se motim) je sedanji mož ok in ti ne da razloga za ljubusumje. Pa zakaj bi moral on plačevati (karikiram) grehe nekoga drugega. Veš kako pravijo, da moraš oprostiti. Pa ne zaradi grešnika, ampak zaradi sebe, da lahko greš svobodno naprej.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
17.1.2008 11:27:31   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: kim22

Samo še en primer: moj kolega je poročen in zelo ljubi svojo ženo. Za nič na svetu je ne bi menjal. Ampak, ker imata katastrofaleno spolno življenje  (žena bi seksala 1x na 2 meseca, ne sme je oralno zadovoljevat...)se kolega, ko gre na službeno pot ustavi pri eni f.. kolgici - samo za seks. Enostavno je rekel, da ne zdrži tega, da tako dolgo ne bi seksal. Sem ga tudi povprašala, če se je kaj potrudil, da bi v njej zbudil željo po seksu...rekel je na vse možne načine in še se trudi. Jaz ga popolnoma razumem pa naj reče kdo kaj hoče.

Jaz ga pa obtožujem!
On se je poročil z njo,takšno kot je. Zakaj se je naenkrat spomnil,da pa ni zadovoljen user posted image
Pa četudi sta prej vekrat seksala,še to ni opravičilo. Sploh pa baje pri vsaki ženski pride obdobje,ko je spolno slo skoraj na nuli,ampak je to prehodno obdobje.

Torej po tvoje nas lahko vsi kar lepo varajo,ko bomo prišle v to obdobjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
17.1.2008 11:30:34   
madela

Glej , če te ena oseba  prevara ne pomeni vse osebe in vsaka oseba. Ljubusumje , strah je v nas. V naših srcih , glavah. Kot razumem (popravi me, če se motim) je sedanji mož ok in ti ne da razloga za ljubusumje. Pa zakaj bi moral on plačevati (karikiram) grehe nekoga drugega. Veš kako pravijo, da moraš oprostiti. Pa ne zaradi grešnika, ampak zaradi sebe, da lahko greš svobodno naprej.

To si pa čisto pravilno napisala user posted image
Saj jaz sem glede tega,kar napredovala in se trudim razmišljat tako,kot pišeš. Včasih je pa vseeno težko se borit sam s sabo in svojimi strahovi,ampak gre user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
17.1.2008 11:34:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

To si pa čisto pravilno napisala user posted image
Saj jaz sem glede tega,kar napredovala in se trudim razmišljat tako,kot pišeš. Včasih je pa vseeno težko se borit sam s sabo in svojimi strahovi,ampak gre user posted image

Imaš tri dobre razloge , da se trudiš. user posted image . Saj bo, pogovor s partnerjem , s samim seboj, z ljudmi, ki so to doživeli in seveda čas....

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
17.1.2008 11:38:28   
madela
Hvala za vzpodbudne besede. user posted image  Upam,da je tudi avtorica našla kaj vzpodbudnega zase,drugače pa se opravičujem ker sva packali tvojo temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
17.1.2008 11:40:01   
Anonimen
Jaz ga pa obtožujem!
On se je poročil z njo,takšno kot je. Zakaj se je naenkrat spomnil,da pa ni zadovoljen
Pa četudi sta prej vekrat seksala,še to ni opravičilo. Sploh pa baje pri vsaki ženski pride obdobje,ko je spolno slo skoraj na nuli,ampak je to prehodno obdobje.

Torej po tvoje nas lahko vsi kar lepo varajo,ko bomo prišle v to obdobje

Obdobje-7 let???? In ja, še vedno nekatere ženske mislite, da živite v pravljici? Torej, sta se poročila in živita srečna do konca svojih dni...za svojo srečo je potrebno nekaj naredit in moški so zelooo srečni, ko jim seksa ne primanjkuje. Ženske pa kak katera. pLus ostale stvari. 

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 67
17.1.2008 11:45:03   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: kim22

Obdobje-7 let???? In ja, še vedno nekatere ženske mislite, da živite v pravljici? Torej, sta se poročila in živita srečna do konca svojih dni...za svojo srečo je potrebno nekaj naredit in moški so zelooo srečni, ko jim seksa ne primanjkuje. Ženske pa kak katera. pLus ostale stvari. 

Saj varajo tudi taki,ki jim seksa ne primankuje,tako da to ni dobro merilo. Naprej pa se vprašam,če bi naj seksala z možem samo zaradi njega,tudi če meni ni user posted image
Tudi to moški opazijo,ženska pa se lahko zaradi tega počuti izkoriščena. Sicer pa kakor kdo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 68
17.1.2008 11:51:03   
Anonimen
On se je poročil z njo,takšno kot je. Zakaj se je naenkrat spomnil,da pa ni zadovoljen user posted image

Torej po tvoje nas lahko vsi kar lepo varajo,ko bomo prišle v to obdobjeuser posted image

Tole dvoje si dobro preberi, ker sama svoji trditvi nasprotuješ.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
17.1.2008 11:54:55   
madela
Ja,seveda si nasprotuje,sam saj sem napisala,da baje ženske pridemo v obdobje,ko si pač ne želimo spolnosti,ene prej ene poznej.
Res,da je 7 let mal dolga doba,ampak potem bi se pa mož lahko vprašal zakaj si ga ne želi,a ni tako bolj prav,kot pa varanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
17.1.2008 11:55:25   
Anonimen
Drugače se pa strinjam, da vedno obstajajo neka obdobja, ko pač ti do seksa ni, normalno. Zdaj je samo vprašanje koliko trajajo ta obdobja in ali se ta obdobja konstantno pojavljajo pri enem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
17.1.2008 11:58:00   
madela
Po izkušnjah vem,da takrat najbolj pomaga sprostitev,da pozabiš na vse kar te obremenjuje.
Če se to ponavlja je lahko kriva obremenjenost in skrbi.
Pogovor dela čudeže,obojestranski seveda. Ne pomaga,če samo en govori.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
17.1.2008 12:07:58   
tmms
Hvala za odgovore, malo sem se potolažla. Vem da sem preveč panična.
Posebno januarja me daje neka depresija in vidim vse črno. Ko pa pogledam svoje otroke, si mislim da se bo vse rešlo in delam paniko brez veze, takšna pač sem, včasih preveč črnogleda. Strinjam pa se da če doma ni sexa, ga poiščejo drugje. Tudi jaz imam zdej obdobje ko mi ni preveč do s..(problemi v službi, vsakdanje skrbi..., zvečer pa crknjena v posteljo), enostavno nimam energije. Se bom provala potrudit.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 73
17.1.2008 12:21:20   
Anonimen
Res,da je 7 let mal dolga doba,ampak potem bi se pa mož lahko vprašal zakaj si ga ne želi,a ni tako bolj prav,kot pa varanje.

Ja, si ga želi 1x na 2 meseca. Rekla je, da to zapolni vse njene potrebe in da pač nima želje več krat seksat. Vara ga pa ne. Samo za informacijo- se mi smilita ona in on.

Drugače pa vidim, da nima smisla...Sploh pa ne razumem tega, kako ene gledate ne vse to.
Grem zdaj zadovoljit sebe in svojega možeka.user posted image

(odgovor članu tmms)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
17.1.2008 12:31:11   
madela
Saj ne mislim nič slabega.
Če je tako že cel čas,ima lahko ženka težave,ki izvirajo že iz otroštva. Lahko je bila tako vzgojena,kaj pa jaz vem. Če se imata tako rada,kot pišeš,pa naj poskusita iti k kakemu svetovalcu,ki je zato usposobljen. Morda jima bo to pomagalo.

In ne razumem,kako ene gledamo na to. A misliš,da bi ta dotična ženska vse to sprejela,pač je že tako,da pri meni premalo dobi in naj torej dobi drugje. Mislim,da ne!Mogoče se pa cenimo in nam ne bi bilo všeč,da bi moški hodil drugam namakat,potem se pa vrnil k nam v posteljo,kot da je vse ok.

Samo eno vprašanje. Kaj,če se ponesrečim in postanem invalid ali pa obratno,je to torej opravičilo,da nekoga varaš? Midva sva si izrekla v bolezni in zdravju,se mi zdi no.
Raje sem sama,kot pa na tak način.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za deklico
Lucka9

Katero ime vam je všeč?

Anastazija (17%)

Arija (10%)

Živa (31%)

Klara (42%)

Število vseh glasov: 356

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!