|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: preveč ljubosumna
17.1.2008 10:22:57   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: adelaide

karin24 : sprašuješ se od kod ljubosumje. Poglej, preberi si odgovor od madele, nekje vmes je zapisala nekaj takega..vendar se vedno bojim, da mi kdo vzame kar je mojega. v tem lastninjenju partnerja se skriva ljubosumje. Dokler misliš, da je partner tvoja last do takrat si ljubusumen.

Ne moje ljubosumje ne izhaja iz tega,da bi si karkoli lastninila in tisti vzame sem dala pod narekovaj ravno zaradi tega,kar ti pišeš sedaj. Moje ljubosumje izhaja pa iz moje preteklosti,ko sem bila prevarana in moj strah pred takim izdanjem človeka,ki ga imam rada še zmeraj ostaja.
Mislila sem povedat,da mi kdo vzame srečo,ker sem srečna. Vzame pa mi lahko srečo moj mož,če bi me varal.
Lastninim si ga pa ne,čeprav je moj,moj,moj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
17.1.2008 10:23:46   
Anonimen
A it na službeno pot pomeni bit intimen z nekom?
Jst sem vedno mislila, da službena pot je službena pot. Da se gre delat (nekako). Pr nas so ble službene poti dolge tud kak teden, mesec ali leto... pa je bla službena pot... Varal je doma...

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
17.1.2008 10:26:15   
vaney
nivess, ti si pa precej tolerantna do svojega moža, če bi mu oprostila sexanje z drugo žensko. no, ja, vsak po svoje. potem bi bilo po tvoje logično, da vsak moški, ki ima doma ženo s težavami (bolezen, nosečnost...) in ne moreta sexat, lahko brez problema sexa okrog. tvoj mož je lahko presrečen. moj nima take sreče.

ko sem jaz pred leti delala neko paniko, ker ga več dni ni bilo, mi je lepo odgovoril: če bi te hotel prevarati, lahko to naredim kjerkoli in ne rabim zato na službeno pot. malo sem ga nejeverno gledala, ko pa sem šla kasneje sama na službeno pot, pa mi je bilo vse jasno. in, če tako gledamo, potem ne bi funkcioniral noben par, ki študira v različnih krajih (midva sva bila 3 leta 150km narazen med tednom) oz. bi ga morala vsako nedeljo pred odhodom fajn posexat, da me do petka ne bi prevaral. ali kako? nivess, ti si strokovnjak na tem področju...jaz še vedno in vsak dan bolj stavim na zaupanje.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.1.2008 10:27:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Lepotica

Če ene očitno ne moti, da so partnerji intimni z drugimi, mene bi to motilo.

Oprosti, ampak a ti si pismena? Daj če se ti da idi še enkrat prebrat kaj sem napisala....ne, ne ti bom olajšala delo in se sama citirala.

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
17.1.2008 10:28:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Jaz pa res ne bi moškemu zamerla, da seksa drugje, če doma ne seksa. Nti mojemu, valjda da ne.

Evo lepotička, samo za tebe user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
17.1.2008 10:29:06   
Anonimen
Nivess, sploh nisem brala odgovorov pred mano, tako da nisem na tvoje pisanje odgovarjalauser posted image . Napisala sem samo svoje velecenjeno mnenjeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
17.1.2008 10:29:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

nivess, ti si pa precej tolerantna do svojega moža, če bi mu oprostila sexanje z drugo žensko. no, ja, vsak po svoje.

Opa, še ena takšna, se moram še enkrat citirat za tebe?

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
17.1.2008 10:29:52   
mateyka

Kot da moški ki je en večer prej seksal doma ne more naslednji dan seksat tudi kje drugjeuser posted image .

Če se tega ne bi zavedala, bi pa mogla bit še bolj trčena kot sem. Ja kje pa sem napisala, da ga naj poseksa zato, da on ne bo seksal naslednji dan??user posted image

nivess, narobe so si razlagale tale del:
Če pa avtorica posta prej ni poseksala partnerja (in bi zdaj bilo preveč očitno), pa ne vidim zakaj bi mu zamerila, če poseksa on katero drugo?
to so prebrale, kot naslednji dan - vsaj men se tko zdi.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.1.2008 10:30:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Nivess, sploh nisem brala odgovorov pred mano, tako da nisem na tvoje pisanje odgovarjalauser posted image . Napisala sem samo svoje velecenjeno mnenjeuser posted image .

Verjameš ali i ne tudi jaz sem si tebe samo "sposodila"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
17.1.2008 10:31:13   
BAMBINA_
Zaupanje je temelj dobre partnerske zveze. Zakaj mu ne zaupaš in si ljubusomna nanj, pa itaq sama najbolje veš. Četudi je ljubosumje povsem neutemeljeno in prevar nikoli ni bilo, lahko takšen odnos sčasoma prične razjedati vajino zvezo, pa čeprav seksata kot zajca. 

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
17.1.2008 10:33:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Kot da moški ki je en večer prej seksal doma ne more naslednji dan seksat tudi kje drugjeuser posted image .

Če se tega ne bi zavedala, bi pa mogla bit še bolj trčena kot sem. Ja kje pa sem napisala, da ga naj poseksa zato, da on ne bo seksal naslednji dan??user posted image

nivess, narobe so si razlagale tale del:
Če pa avtorica posta prej ni poseksala partnerja (in bi zdaj bilo preveč očitno), pa ne vidim zakaj bi mu zamerila, če poseksa on katero drugo?
to so prebrale, kot naslednji dan - vsaj men se tko zdi.. user posted image

Ja možno, ja ...njihov problem.

Meni je še vedno žalostno, da če žena poseksa svojega moža, da je to preveč "očitno". Pa čeprav pred odhodom na službeno pot. Sicer pa ravno zaradi odhoda, bi bilo bolj logično izkoristit še te velecenjene trenutke user posted image  Ampak očitno je to samo v moji glavi.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
17.1.2008 10:35:51   
Lepotica
Nivess kje pa sem napisala, da je to letelo nate. Jst sem pismena ampk ti očitno nisi-pisala sem v MNOŽINI.

Vsakemu človeku je usojeno,
da bo našel zaklad.
A le tisti, ki posluša svoje srce,
bo zaklad tudi v resnici našel.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.1.2008 10:36:25   
Lepotica
Sicer pa vaneyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Lepotica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
17.1.2008 10:36:49   
vaney
nivess, prebrala sem tvoj odgovor. ampak ti pišeš, da moškemu, ki doma ne sexa, ne bi zamerila, da sexa drugje. jaz ti pa skušam dopovedat, da je razlogov, zakaj nek mož in žena ne sexata, več in da ni zato logično in opravičljivo, da sexa z drugo žensko. a razumeš ali sem spet pomanjkljivo prebrala tvoj post?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 39
17.1.2008 10:37:01   
Anonimen
Ljubosumje (po moje!) izvira samo iz strahu da bomo ostali sami. Najbolj ljubosumni ljudje so ponavadi tisti, ki niso zadovoljni sami s seboj in so prepričani da če jih partner prevara da bodo ostali sami in to je najhujše kar se lahko zgodi. Ker ljudje enostavno ne znajo več živeti sami s seboj in sebe vidijo samo še kot del nečesa. In potem je treba komplicirati že vnaprej, ker gre za 1 ljubi dan na službeno potovanjeuser posted image . Najbrž si je prav na ta dan naredil X na koledar da te bo prevaral.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
17.1.2008 10:40:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

karin24 : sprašuješ se od kod ljubosumje. Poglej, preberi si odgovor od madele, nekje vmes je zapisala nekaj takega..vendar se vedno bojim, da mi kdo vzame kar je mojega. v tem lastninjenju partnerja se skriva ljubosumje. Dokler misliš, da je partner tvoja last do takrat si ljubusumen.

Ne moje ljubosumje ne izhaja iz tega,da bi si karkoli lastninila in tisti vzame sem dala pod narekovaj ravno zaradi tega,kar ti pišeš sedaj. Moje ljubosumje izhaja pa iz moje preteklosti,ko sem bila prevarana in moj strah pred takim izdanjem človeka,ki ga imam rada še zmeraj ostaja.
Mislila sem povedat,da mi kdo vzame srečo,ker sem srečna. Vzame pa mi lahko srečo moj mož,če bi me varal.
Lastninim si ga pa ne,čeprav je moj,moj,moj....

upam, da razumeš, da nisem hotela nič slabega ko sem te citirala. Le iz svojih izkušenj vem, da so po navadi ljubosumni ljudje tisti, ki si nekako lastijo partnerja oziroma kot si zdaj napisala v drugem postu , da ti lahko srečo vzame tvoj mož. Nisi srečna  (oziroma boljša beseda je spokojna) če o tem razmišljaš, da bi lahko TVOJO srečo vzame kdo drug. Srečna si sama, zase, nihče ni odgovoren za tvojo srečo.
Sicer pa razumem tvojo stisko, da če si bila že prevarana, da strah ostaja, ne rečejo zastonj, da tistega, ki je kača pičila...
Želim ti , da greš preko strahu, ljubosumja ker to so skrajno negativni čustvi, ki uničujejo predvsem tebe (pa ljudi okoli tebe tudi) . Srečno.

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
17.1.2008 10:43:34   
Anonimen

nivess, prebrala sem tvoj odgovor. ampak ti pišeš, da moškemu, ki doma ne sexa, ne bi zamerila, da sexa drugje. jaz ti pa skušam dopovedat, da je razlogov, zakaj nek mož in žena ne sexata, več in da ni zato logično in opravičljivo, da sexa z drugo žensko. a razumeš ali sem spet pomanjkljivo prebrala tvoj post?

Seveda obstaja razlog, zakaj se doma ne seksa user posted image  Jaz se v neke razloge ne bom spuščala, ker nimam časa in volje o tem razpredat, nisem taki tip.

Sicer pa razumi en preprost stavek tako kot je napisan in se ne sprašuj kak in zakaj in odkod, brezveze. Dejstvo je, da če moški ne seksa doma(iz bilokaterih razlogovuser posted image )bo prej ko slej seksal drugje(spet iz bilokaterih razlogov) pa če je komu to opravičljivo ali ne. Seveda, če je moši zdrav in z normalnim seksualnim apetitom. Ne rečem, da bo zdaj šel iskat in vohat okoli, ampak pač bo podlegel ob prvi možni priliki. Joj kolko sem napisala, več ko preveč.

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
17.1.2008 10:46:56   
Anonimen
quote]IZVIRNO SPOROČILO: ga.Srček

Ljubosumje (po moje!) izvira samo iz strahu da bomo ostali sami. Najbolj ljubosumni ljudje so ponavadi tisti, ki niso zadovoljni sami s seboj in so prepričani da če jih partner prevara da bodo ostali sami in to je najhujše kar se lahko zgodi. Ker ljudje enostavno ne znajo več živeti sami s seboj in sebe vidijo samo še kot del nečesa.
[/quote]

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
17.1.2008 10:49:23   
Anonimen
srček, lepo si to napisala...enako kot jaz ampak z drugimi besedami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
17.1.2008 10:50:27   
Lepotica
Nivess, si bila kdaj prevarana?

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
17.1.2008 10:52:21   
Anonimen

Ne da bi vedela.  A ti boš mene zdaj na psihoanalizo vrgla al kaj?user posted image

(odgovor članu Lepotica)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
17.1.2008 10:57:04   
Anonimen

Ne da bi vedela.  A ti boš mene zdaj na psihoanalizo vrgla al kaj?user posted image

lahko jaz, lahko jaz user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
17.1.2008 10:58:05   
Lepotica
Ne bom. Škoda časa zate, ker itak ne boš razumela. In tudi ne razumeš strahu te, ki je poslala post.

da bo našel zaklad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
17.1.2008 10:58:35   
Anonimen

lahko jaz, lahko jaz user posted image

user posted image  Kakšno jutro, superca res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
17.1.2008 10:58:53   
Majuska
Bingo!

Ljubosumje izvira iz strahu. In opažam, da nekatere rade mešate ljubosumje s posesivnostjo. Ne morem verjeti, koliko vas je, ki se bori s temi občutki. Ma mejte se rade no in se ne obremenjujte s tem, vraga - a res ne zaupate partnerjem al kaj????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!