Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Tašonka glede na to da je vaš Jure pravi korenjak in da sem brala da imaš namen kupiti tobija. A si probala dat Jureta notr? Hmmm, ne nisem ga dala not. Dobro, da si me spomnila, da gremo sprobat, pa da ga sproba še Špela, ker je Špela bolj med drobčkenimi, pa jima magari zamenjamo sedeže. Ali bom pa mogoče Priori XP kupila. No, zdej moram pa še mal razmislit. Hvala za opozorilo. Pupi, Špela ima svoj avtosedež, Maxi Cosi Priori, Jure bo pa tud kmalu rabil novega. Velik je že ful in že kar pizdi v lupinici, ko kam gremo, ker mu ni več na komot, sedi tudi že samostojno, tako da je tudi ta pogoj izpolnjen, do takrat, ko bova midva denar napraskala za avtosedež, bo pa že imel 9 kil, ker jih ima zdaj vsaj 8,5. IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 kar se sedežev tiče....men se zdi kriminal dat tolk gnarja za zic, ne glede na varnost...ker itak morjo met certifikate, da sploh na tržišču. Oh ulla, kaj vse je na tržišču, pa ni ustrezno. Tudi avtosedeži takšni obstajajo. Recimo lupinica Jane je ubibože nevarna, pa jo prodajajo. Pa najbrž ma certifikate, da jo sploh lahko prodajajo, pa je ne bi mela, če mi jo zastonj dajo. In dvomim, da so vsi avtosedeži varni. Raje kje drugje stisnem in prišparam kot tu. Pa bravo za taščo! Kapica, super, da prihaja možek! Češnca, jaz nimam pojma glede kašlja. Aja, še to, ko zdajle sprot berem o teh avtosedežih. Mislim, vse poudarjate, da nima veze, za kolk je avtosedež, če imaš hudo prometno. Bi rekla, da res. Pri res hudi prometni tud ni važn, a maš jugiča al bemfla, samo a se ve zavedate, da lahko tudi pri manjših trkih kar hude poškodbe dobiš, ki so pa od marsičesa odvisne, a jih boš dobil ali ne? Sploh pri teh majhnih otročkih. Jaz ne bi rekla, da je vseeno, a ima sedež za 100€ ali 300€, ker včasih tud drži pergovor "mal dnarja, mal muske". Sicer pa ga jaz tudi ne nameravam vzet pri nas, ker ne mislim našim trgovcem plačevat marž za nekaj, kar lahko dobim ceneje. Ga bom ziher vzela na ebayu in bom s poštnino vred prišla skoz med 150€-180€. Afnica, če lepo spi, ga kar pusti, samo preverjaj ga bolj pogosto. Če boš rabila pa zbijat, pa naribaj krompir in mu ga daj v štunfke na podplatke. Baje dela čudeže, mi še nismo sprobali.
|