DaisyE
|
Evo, evo, že raportiram. Sicer smo že eno uro in pol doma, ampak se je blo treba malo sestavit in spucat. Lepih dosežkov je konec. Pa dajmo. Gužve nobene, šla sva direkt v ordinacijo, pa še klicu naju je, ko smo bli na kofetu (tolk prej smo bli dol), da naju čakajo. Ok, dober znak. Grem na mizo, Reš in Čedo še neki debatirata, no pol pa pokaže zarodke in hkrati pove, da sta samo dva. In nisem mogla bit tiho, sem rekla, pa še ta dva bolj boga zgledata. Reš mi je pritdil, pol je pa še Čedo ven prišel in reku, da je res in da je čudno. Od 10 jajčk je bilo devet zrelih, osem se jih je oplodilo, na tretji dan so ble super, potem se je pa začela pa redukcija. Isto kot prejšnjič. Ta sva sta pa zelo počasna. En še komaj miga, drugi ima malenkost več potencialov, da bo še malo zrastel, ampak ustreza nekje starosti 4. dne. Če sploh. Zdaj smo pa tam. Tole ni več slučaj, tule neki ne štima. Čedo je car, naredu je hatching in sploh je bil zelo prijazen. Reško je pa Reško, kaj naj človek tule reče. Zunaj, ko smo se za mizo vsedli, je spet povedal, da bo treba shujšat. Sem ga vprašala, kdo od naju več doprinese k samemu deljenju celic, no takrat je pa rekel, da imava pač to smolo, da je tako malo plavalčkov, da ne morejo kaj zbirat in pač vzamejo, vse kar je. Sem povedala, da sem že malo spremenila prehrano, no pa mi začuda ni začel od Afrike nabijat (tega midva še nikoli nisva obdelala ), ampak je reku, da slabše, kot je, itak ne more biti. Ni fajn, ampak, saj bo. Zdaj naju čakajo genetske, potem bomo pa videli. Sem pa ful zadovoljna z jajčki. Tako dobro ni blo še nikoli. Nazadnje je bilo od 11 samo sedem zrelih, oplodilo se jih je pa samo šest. Ne vem kaj deluje, sok, Karmen, brezalko pivo, dekafe, Elevit,... al pa kar vse skupaj. Važno je, da deluje. Jaz bom s tem kar nadaljevala. To je to. V enem tednu se bom že sestavila. Test naj bi bil 31. 1. 07, ampak čakanje bo pa samo do naslednjega vikenda, takrat dobim . Do zdaj je še vedno na 14. dan po punkciji prišla. Linda, če ti bo kaj v pomoč, meni je v prvem postopku prva navadna menstra zamujala 20 dni. Glih tolk, da nisem mogla potem junija v naslednji postopek. Že ve, kdaj me mora zafrknit. Pa misli, da mi je takrat sulfinija rekla, da je njej tudi. Držim pesti, da čimprej pride.