pupika
|
Jutro babike Nataši za spanje ponoči, super, že tako hitro je prespal celo noč, sedaj ga boste pa lahko premaknili v svojo sobo, seveda če bo dalj časa prespal cele noči. Pri nas pa je ponoči še vedno katastrofa, ne vem, zgleda da ga spet zobki matrajo, ker se je danes ponoči kar jokal in ni in ni nehal, dokler mu nisem dala lekadol, potem pa se je čez čas pomiril, upam, da bo danes boljše in da mi ne bo treba dajat lekadola. ker mu tako nerada dam. Adrijana za službo, super službo si dobila na centru za socialno delo, moja sestra b i tudi rada prišla na center za SD pa ji ne uspe, kljub temu, da je socialna delavka in je sedaj zopet brez službe boga revica, pa mati samohranilka je. Glede zobkov pa poskusi Sari nekak malo podrgnit z krtačko, jaz sem opazila da ima Gal malo manj teh belih oblok, sem mu pa enkrat umila ko sem kupila novi nastavek za zobno ščetko-Sonicare philips in mislim, da mu je malo pomagalo, tako da bom verjetno še kdaj ponovila. Upam, da se znebite teh oblog.Pri nas luknjica v tem tednu ni nič napredovala, tako da upam, da bo ostalo na tej fazi in ne bo imel piškavih zobk. Tannyka bogi je tale tvoj Rene, kar naprej je bolan, upam, da se kmalu pozdravite in da bo mali ratal malo bolj odporen. Pri nas je sedaj Gal že več kot mesec dni v vrtcu, joj že trkam, mu pa dajem kozje mleko, baje da malo pomaga, no vsaj pri laringitisu, ki ga je naš mali imel od novembra pa dop januarja kar 4 krat in je bilo kar hudo. Upam, da ne pride driska tudi do nas, ker baje tudi pri nas v našem vrtcu razsaja in je ena punčka v vrtcu, ki je imela drisko, je njena mami rekla, jaz je ne bom imela doma, saj nima nič sluzi, upam, da se ostali ne bodo nalezli, ker smo se novembra komaj rešili drisk v vrtcu, je bil kar začaran krog, ker so jih nekateri starši prehitro pripeljali v vrtec. Teycha vau za obleko, full je lepa, poroka je res nekaj enkratnega, enkratno doživetje. Dalin kaj ste se pozdravili. Lina vau, ste Tristana naučili kateri je bil prvi predsednik, sem ravno včeraj zjutraj gledala eno oddajo, ko je bil en dojenček star okoli 10 mesecev in je gledqal slikico z ameriškimi predsedniki in je za vsakega povedal ime in priimek, nisem mogla verjeti, naš Gal pri teh mesecih še nič ni govoril, razen tistih svojih besed in ata. Zaenkrat toliko in lepo se imejte v tem saj lahko rečem pomladanskem dnevu, ker je tako toplo zunaj
|