|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
15.1.2008 13:54:52   
Anonimen
KAHLO... ti si kar čas vzemi...user posted image  najprej služba, pol pa družba (mail) user posted image  user posted image  user posted image
Drži se! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.1.2008 13:56:24   
Anonimen
Sončnica... ne brat... klepetaj... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
OJLA, Kak si kaj?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
15.1.2008 13:56:36   
sončnica24
Naja tebi iskrene čestitke pa lepo nosečnost ti želim.

spps za te pa user posted image pa upam da ti čim prej uspe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.1.2008 14:09:53   
tany83
Hola!!!

Kako ste kaj dekleta???? I am back....

Vidim, da imamo novo user posted image .... user posted image user posted image user posted image ... Cestitam Naja ... Cudovitih user posted image , cim manj user posted image  in zdravega user posted image ...

Za vse tiste, ki vas je obiskala nadlezna user posted image , pa en velik user posted image ....

lp

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.1.2008 14:13:35   
Anonimen
tany... ojla! Kako kaj? Si na sončku  user posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.1.2008 14:18:37   
tany83
Ojla gantar... ja soncek sije in to mocno, se prevec, je fuuul toplo.... sam jaz sam kar v sencki, mam en kup perila, tko da ze veselo peremuser posted image ..

ti kaj pocnes lepega????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
15.1.2008 14:19:02   
murkica
tany83- ti mi pa vedno lušte narediš, ko se oglasiš, saj se vedno spomnim na toplo sonce in peščene plaže. Blago tebi...

Gantar- kako pa si ti? se že pripravljaš na nove boje? Mogoče pa bo pri tebi tako kot pri KAHLO, čisto nenačrtovano že en mesec prej...user posted image  Vsekakor držim pesti, pa če boš zagledala user posted image user posted image  že ta mesec ali naslednji...

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
15.1.2008 14:20:38   
Anonimen
Poslušam mal musko: Joe-ja... sm šla mal poiska na net user posted image  user posted image  user posted image  je res fajn. Ti si pa kar pridna... Upam, da sta se imela fajn. user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
15.1.2008 14:21:37   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

tany83- ti mi pa vedno lušte narediš, ko se oglasiš, saj se vedno spomnim na toplo sonce in peščene plaže. Blago tebi...

user posted image .. ti ga malo posljem, ker tukaj ga je se prevec... je fuuul toplo..user posted image ...

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
15.1.2008 14:23:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: murkica

Gantar- kako pa si ti? se že pripravljaš na nove boje? Mogoče pa bo pri tebi tako kot pri KAHLO, čisto nenačrtovano že en mesec prej...user posted image  Vsekakor držim pesti, pa če boš zagledala user posted image user posted image  že ta mesec ali naslednji...

Kolk bi jst rada delala na user posted image . Pa ne morem... glih sedaj imam vnetje spodi Grozno... sej si ga že zdravim, sam ni še čist ok. POleg tega pa je O že šla mimo, zdej čakam na user posted image . Moram pa rečt, da je to leto zame suša user posted image  user posted image  user posted image  brez user posted image  tako da glih ne morem vidit user posted image user posted image . Sicer pa itak moram počakat na odgovor za službo.

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3435
15.1.2008 14:23:42   
tany83
user posted image ... zame je on najboljsi pevec (bachate), ma fuul lep glas...

ja mela sva se super... vse je slo super...user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
15.1.2008 14:24:37   
sončnica24
Jaz bi tudi sonce pa tam ok. 25 stopinj, je tako fajn, samo res tany samo lušte nam delašuser posted image , drugače pa jaz sem danes tudi pridna sem že kar nekaj naredla nekaj pa še moram tako da si vmes vzamem malo časa za RR, pa potem ura full hitro mine. Grem pa zdaj malce jest, sem včeraj čufte skuhala pa sem se danes lahko malce dalj časa z user posted image cartala, zdaj pa me še vse ostalo delo čaha user posted image user posted image . Moram še perilo tud obesit ja si me zdaj spomnila tany, samo kaj ko ga zunaj ne morem potem pa se dva dni sušiuser posted image . Pa saj bo kakšna dva tri mesece pa bomo mi tudi uživali na sončku user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
15.1.2008 14:30:06   
tany83
user posted image ... ja tle jih je vec kot 25... jih je tm okrog 30, obcuti se jih pa vec.... ja, jaz bom tud mogla obest perilo ... se jeans se mi opere in obesim, jaz bom pa kar ven, na soncekuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 3438
15.1.2008 14:31:54   
Anonimen
tany... res ima dober glas... jst bi kar ob enem mal user posted image . Sem ful tak tip. user posted image  user posted image  user posted image
Sicer pa bi jst morala tud kaj delat, npr. user posted image . Pa se mi nič ne da user posted image  user posted image  user posted image  Bi pa user posted image  pa ne smem, pa še doma ga ni user posted image   user posted image   user posted image

Ja, sončnica, še malo pa bomo tud mi imeli sonček user posted image user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3439
15.1.2008 14:36:58   
tany83
ma a ne?? tak sexi??? user posted image .. se jih je se fuuul takih a ves, sam ce se ti ze zdaj user posted image , potem ti raje ne povem za ostaleuser posted image ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
15.1.2008 14:41:06   
Anonimen
ti mi kar povej... bom šla raje kar na MSN, da mi ne bodo kaj težili na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
  Neposredna povezava do sporočila: 3441
15.1.2008 14:50:06   
Dajanax
Ojla ženske!
Kako ste? Jaz čudno... Bolečine v trebuhu, slabost traja že štiri dni, en dopoldne sem imela celo drisko, zmatrana kot user posted image , zaspana, kr neki me glava boli...
Skratka skor tapravi znaki, sam na CBju pa kr nč. Še bolj čudno pa mi je ker bi morala user posted image  dobit šele v soboto. So lahko znaki user posted image  tako zgodaj in tako intenzivni, na CBju pa še nč??? Naredila sem že 3 teste, zadnjega pravkar.
Pri prvi user posted image  je slabost nastopila šele 1 teden po izostali  user posted image . Bolečine v sp. delu trebuha pa tud niso ble tako intenzivne.

Kaj rečete na to??

Še opomba, zadnje mesece imam težave z želodcem, tako da upam da nisem spet kaj preveč pregrešnih stvari jedla in da se mi je SAMO vnela želodčna sluznica.

Upam da je medtem med vami še kaka nova s poz. CBjem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
15.1.2008 14:53:12   
Anonimen
OJLA Dejanax! Upam da si user posted image , čeprav pa pravijo da razsaja viroza, gripa... Je pa res, da imaš znake tako za user posted image , kot za user posted image  in virozo... upamo pa na najboljše  user posted image user posted image .
Sicer pa ti bojo druge punce znale več povedat. user posted image

(odgovor članu Dajanax)
  Neposredna povezava do sporočila: 3443
15.1.2008 14:56:38   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

ti mi kar povej... bom šla raje kar na MSN, da mi ne bodo kaj težili na RR user posted image user posted image user posted image

user posted image .... mas prav ja...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
15.1.2008 15:04:43   
oktavija
user posted image Dan!!!

Evo tudi jaz sem vas prišla malo pogledat... Vidim da imamo kr nekaj srečko nosečkuser posted image , zato vsem iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vsem ki vas je obiskal user posted image , pa veliko user posted image user posted image user posted image od mene da vam bo lažje!!!

Kaj dogaja na forumu sploh več ne sledim ker imam full dela pa sam tu in tam pokukam sem!
Skratka pri meni še nič novega še vedno pridno user posted image user posted image  in ob tem zelo uživamo in ne delamo več user posted image , ker pol zanalašč noče ratat...user posted image user posted image user posted image

Vidim, da ste vse dobro! Zanima me samo kako sta naši največji klepetulji ki nam hočeta pobegnat na drugo stran med mamice! Kako sta KAHLO in ERIN, a trebuščki že lepo rastejo, imata kaj slabosti??? No pridne bodita in oglasita se kaj pri nas ki še čakamo da gremo med mamice!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Dajanax)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
15.1.2008 15:56:29   
sončnica24
Danes pa ste že res malce večje klepetuljeuser posted image mam že kar nekaj za brat. Jaz sem malce pridna sem zdaj eno perilo obesla pa eno dala prat, pa sobo posesala in posteljnino preoblekla zdaj pa počakam mamo, je šla v trgovino pa mi prinese še nekaj za prah brisat potem pa še to in bo sobica kot iz škatljice spet za en časuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
15.1.2008 16:08:21   
tany83
user posted image  ... pol si pa prav pridna user posted image ... jaz sem tud ze obesla vse moje perilo... zdaj pa se tud jaz spravim sobo posparavljat (postelja, prah, tla...) pol se kosilce itd... uf, ni konca...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3447
15.1.2008 16:14:55   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

user posted image  ... pol si pa prav pridna user posted image ... jaz sem tud ze obesla vse moje perilo... zdaj pa se tud jaz spravim sobo posparavljat (postelja, prah, tla...) pol se kosilce itd... uf, ni konca...user posted image

Saj ko enkrat začneš res ni konca videti, samo je pa potem tako lepo in diši cela soba ko je posteljnina menjana.

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
15.1.2008 16:21:05   
tany83
Ja res je... prav mas... jaz vsak dan pomijem tla, ker mi je tako vsec, ko stanovanje tako lepo disi potemuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 3449
15.1.2008 16:23:59   
trinity22
naja22  iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?