trixi
|
ojla pupe, jaz imam pa po novem konkurenco na raćunalniku. Je naš mali odkril na you tube dirke s kopači, traktorji, kamioni, take, na daljinsko vodenje. zdaj sem pa ... Pa sem mislila, da sem rešena, ko smo Gaji nabavli prenosnik, da ga ma lahk s sabo v Ljubljani, zdaj pa tole detece mene dol meče. Jej, jej, sej je komej s plenic zlezlo, kako čas beži. No, moj mi niti ne več tolk teži za tale RR, še z mano je šel spomladi na srečanje. Se je pa na našem seznamu priljubljenih strani pojavil še en nov forum. Ha ha, naš ati, modelar.com al neki tacga. Vam bom en dan pokazala, kako zgledajo igračke velikih otrok. Zdaj nej vam sam povem, da mamo pri naši hiši ene par jadrnic, motorni čoln, eno barko oldtajmerko, nekaj letal in mogoče še kaj, pa bolje, da niti ne vem. Še posebej kar se stroškov tiče. Mogoče pa na ta račun pade nov avtek, ker so vsa ta jadra tu mač visoka. Ma ja, bo moral bit kar že avtooo Komu moram danes čestitat , jaz si bom tle naredila en tak priročen seznam, da bom bolj na tekočem, ker si ne zapomnem, saj veste, emšo majrim, kje si, jaz bi se v bližnji prihodnosti povabla na kafe , pa še kam bi šla pohajat, če je kera za to
|