|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
13.1.2008 21:48:39   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedno kopiram po nasvetu mateyke,zdaj pa nisem,me je pa ven  user posted image ,jebentiš,se mi pa ne da novo pisat user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
13.1.2008 21:56:48   
lumpa6
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
13.1.2008 21:58:01   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: neli99

lumpa6 tebe pa še nimamo na seznamu ... al sem jst kej spregledala user posted image

makala kako kaj?

...

punce jst bom celo stran popisala, če bote vse še dolgo mele zaprte računalnike user posted image

očitnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
13.1.2008 22:06:23   
hanna1
bom v enem stavku user posted image user posted image
neli,bogica,vem da te skeli,pa upam,da te čimprej porihtajo user posted image pri zobarju

natasaom,kaj dogaja,nč konkretnega ne povešuser posted image

viator,tvoja punčica ne more bit debelušček,ko pa ful energije pokur,ker ne spi veliko,če bi se ne počutla v redu,ne bi bila živahna--čist fajn punca je user posted image user posted image

makala,tole je pa res hudo za tvojo sestro-upam,da ste uspeli zrihtat user posted image

Žana,Jure,Matija in Klemen--krasni ste user posted image user posted image user posted image

Pa Kristjan ma jutr 10 let...ne smem pozabit,,ma je lumpa bolj skromna z informacijami o sebi in svojih sončkih user posted image user posted image user posted image user posted image ,pol pa ne vemo kdaj koga za pijačo malo ruknt prek neta --hecam se user posted image

Aleksandra Tamara 17 let
Klaudija   11 let
Kristjan  9 let
Jure Gal  4 leta
Žiga  3 mesece

to je prekopiranouser posted image user posted image user posted image za mamico sem pa zgrešila podatke,pa ne vem če nam jih bo hotla zaupat user posted image user posted image user posted image

mateyka,Laubica user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 13.1.2008 22:10:15 >

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
13.1.2008 22:18:17   
makala
Čer.
Končno malo počitka.
V petek zvečer se je vžgala napa v sestrini kuhinji. Ni cela kuhinja zgorela, je pa vse v njej uničeno od toplote, saj in gašenja. Tudi ostalo stanovanje je bilo črno od saj. Starejša nečakinja (15 let) je vdihnila gost dim, tku da smo jo pelal na urgenco, pa ni blo hudga, dobila je Ventolin pumpico. Mlajša (11 let) pa se je revica tku prestrašla, da je še dons ni pršla čist k seb.
Bravouser posted image user posted image za gasilce, k so pršli v 5 minutah, sicer bi šlo celo stanovanje al pa hiša v maloro.
Včeraj so moški kuhinjo ven zmetal in že belil, ženske pa smo pucale ostalo stanovanje. Pa vse cunje oprat, ker je vse po dimu smrdelo. Še dober, da ima sestra 2 pralna stroja in sušilec, da je blo lažje.Dons so še ostalo stanovanje pobelil. Kuhinjo pa bo še treba nekajkrat, da bo tisto črnino od dima prekrilo.
Ful smo bli pridni. Smo že skor celo stanovanje v red spravli. Ne moreš verjet, kam vse se zarijejo saje, v sedežno, v stole,.. Noro. To bojo dal kr v čistilni servis spucat. Res je blo grozno vidt.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
13.1.2008 22:23:58   
makala
To še ni vse.
Včerej zvečer mi je še moj ta več (Matevž)skup padu. Že od prejšnje nedelje se nekaj vleče po njem, pa sva bla v sredo pri zdravnici, pa ni nič našla. Smo bli na urgence, pa so mu dal kapljice za zvišanje pritiska, ker je meu tku mau pritiska.
Jutri pa bova šla spet k šolski zdravnici in bom zahtevala celotno diagnostiko. neki ne more bit v redu, če se mu durh vrti in se slabo počuti. Že tku je bil suhec, zdej je pa revež  še shujšal ( 182 cm, 52 kg ). Mam pestro.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
13.1.2008 22:24:50   
hanna1

user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image  

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

zvezda 71
(16.5.1971) - Nace 14.9.2007          

KT
(11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

Kindlady                         odrasla hči

user posted image user posted image

neli99
(31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

pikica 36 (26.2.1971) - Ana 18 let

Jure  12let ...

Laubica (20.1.1972) -  Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -   Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  

marogica
(41)-              6,5l  Bor
3l Brin

tjaga                             8 let

3 leta

misska (35)              Dunja   10 let

Leonid 3 mesece

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -    Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) - Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)   Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

TANTRA  (42 let)       17 let

14 let

Luka  1 mesec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lumpa6         
Aleksandra Tamara 17 let

Klaudija   11 let

Kristjan  10 let  (15.1.1998)

Jure Gal  4 leta

Žiga  3 mesece

user posted image  (srečke) nosečke ...

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004
                                         Nina junij 06  ,
                                         user posted image (marec 2008 user posted image )

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                    user posted image  (PDP 9.5.2008?)

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006,
                                    user posted image (PDP 27.3.2008)

ARIANNA L.05 (32 let)   (2005)
                        user posted image (začetek februarja)

januarki ...

13.1. Žana (duskamb) 9 let  user posted image user posted image user posted image

20.1. Laubica KSK + 1  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
13.1.2008 23:14:53   
julci
Čer.
Mi smo tud bli na praznovanju,je brat praznoval.

Makala še  dobro da ni blo kaj hujšega.Stvari se že spravijo v red.Dršte se.Sinu pa le naj nardijo diagnostiko,pa ne se pustit odgnat.

Duškaampak tvoja Žana je pa prava mlada dama,sem šla še 1x preverit kolk je stara.Prava frajla.user posted image user posted image user posted image Bo še mel ati kaj za delat okol hišeuser posted image vsi trije so pravi zakladki.

Klemen prelep modrooki fantiček,Zalati pošilja poljubčekuser posted image

Nataša kajse pa stabo dogaja.Odkar maš garde damo doma te pa ni nič na spregled.Evo to je zate,ko vem da nas pogrešašuser posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
14.1.2008 8:26:01   
hanna1
Dobro jutro in eno user posted image od mene,mi je tako zapasala user posted image user posted image user posted image

Danes pa praznuje Kristjan---10 let
ravno na prelomnici,ko postaja najstnik
lepih trenutkov obilo med bratci in sestrami
da bo mami vedno tvoj najboljši prijatelj in zaupnik

user posted image user posted image    

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
14.1.2008 8:40:34   
Anonimen
user posted image

KRISTJANU in mami Lumpi, želimo VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4735
14.1.2008 9:17:14   
Anonimen
Obljuba dela dolg.

PREPOJENA TORTA

Za testo:
250 g   masla ali margarine
250 g   sladkorja
1 vrečka vanilij sladkorja
1/2 cevke arome masla in vanilije
6 jajc (velikost M)
250 g   pđenične moke
2 1/2 ravni žlički pecilnega praška

Za navlažitev:
250 ml (1/4 l ) mrzle kave
3 žlice sladkorja
2 žlici kakava v prahu
1 žlica ruma

Za smetano z jajčnim likerjem:
400 ml smetane za stepanje
2 vrečki utrjevalca za smetano
2 žlički sladkorja
5 žlic  (75ml) jajčnega likerja

Za posip in okras:
Kakav v prahu in grobo naribana jedilna čokolada

Maslo ali margarino gladko umešamo z metlicama ročnega mešalnika, vklopljenega na najvišjo hitrost. Postopno primešamo sladkor, vanilijev sladkor in aromo. Mešamo tako dolgo, da se masa poveže. Postopno primešamo jajca (vsako umešavamo 1/2 minute)

Moko zmešamo s pecilnim praškom, presejemo in po obrokih primešamo s srednjo hitrostjo. Testo damo v tortni model (premera 28 cm, namaščeno dno). Model postavimo na rešetko v pečici.
Pečemo 40 – 45 minut, pri:
-         zgornje in spodnje gretje: 180 stopinj (ogreta)
-         ventilatorska pečica: 160 stopinj (neogreta)
-         plinska pečica: stopnja 2-3 (neogreta) 

Ko je pečena, torto sprostimo iz modela in položimo na mrežico. Še vročo večkrat prebodemo z debelo pletilko. Torto ohladimo. Hladno obdamo z očiščenim obročem tortnega modela.

Kavo, sladkor, kakav in rum zmešamo. Z mešanico navlažimo torto in jo pustimo stati čez noč, da se prepoji.

Smetano čvrsto stepemo z 1 vrečko utrjevalca in sladkorjem. Drugo vrečko utrjevalca gladko zmešamo z jajčnim likerjem in mešanico primešamo smetani.

Malo preden torto ponudimo, jo namažemo s smetano. Poprašimo jo s kakavom in okrasimo s čokolado. Obroč sprostimo in odstranimo.

Da me ne bo kdo tožil za avtorske pravice, recept je prepisan iz knjige Vse o peki od Dr. Oetkeja.

< Sporočilo je popravil duskamb -- 14.1.2008 9:22:59 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4736
14.1.2008 9:23:47   
julci
Kristjan vse najboljše,prav tako mamici Lumpi
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
14.1.2008 9:29:55   
julci
Drugač pa dobro jutro

Pijem zasluženo kavicouser posted image Sem namreč včeraj ponoči šla prek neta naročevat slike,pa mi je proti koncu(beri pol dve zjutruser posted image ) prekinlo linijo.Sem skor pop....tis dobla.Naročvala pa okol 200slik.user posted image dans jih mmorem pa spet jovo na novo.
Dans je spet tk skozlano,da ni za nikamor,pogrešam sonček.Če ne bo kaj rosilo,boma šle malo ven.

Duska lušne slike.Žana je pa ful fotogenična.user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
14.1.2008 10:21:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Duska lušne slike.Žana je pa ful fotogenična.user posted image user posted image

Res je, zato pa sem jo morala malo dat v album, da se považim teko kot vsi ostali.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4739
14.1.2008 10:40:27   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Res je, zato pa sem jo morala malo dat v album, da se považim teko kot vsi ostali.

se strinjam z julci-sem jih prej pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
14.1.2008 10:46:59   
Anonimen
Moram se hitro oblečt, poknit malčka v kengorujčka in da greva na pošto. Sem dobila (po 2. mesecih) končno Dormeo vrečo za dojenčke. se mi je malček začel odkrivat. Nogice ima ves čas v zraku. Se tipkamo potem.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4741
14.1.2008 11:04:31   
neli99
da vidim, če bo sine dovolu kej napisat user posted image

hanna včeri je men tut vse ven vrglo, pa sem kar zaprla računalnik pa šla raj k mojemu se stisntuser posted image

nataseom pa res nekam sumljivo ni več tuki, jst jo mam na sumu, da klepeta nekje na enem forumu o hujšanju, sam je še nisem izsledila user posted image  ... če pa že dela se pa globoko opravičujem user posted image user posted image

jst mam jutri zobarja ... me je že strah, pa nimam pojma kako bomo z dojenjem ... bo treba mali najbrž doma flašo dat, jst pa pumpat (sam upam da ne v čakalnici user posted image ) ... mam pol ure do loke (škofja loka), pol pa zihr čakat eno uro, pa da me obdelajo ... če bo pa inekcija, pa itak najbrž ne smem prvo rundo dojit  ... bomo že, sam da bo zob ... popoldne pa še G ... jutri bo norišnicauser posted image

mala se je pa ponoči prenajedl ... je pobruhala mojo in svojo pidžamo ... user posted image

majrim vedno praviš da maš preveč mleka .... pa nikol ne vem, a te to moti al si vesela da s tem nimaš problema. sej ko bota zmanjševale se itak zmanjša tudi proizvodnja, drgač je pa milijon načinov da presahne mleko ... no milijon lih ne, kar nekaj pa.

makala res ste bli pridni. je pa baje to res grozno ker se saje res povsod zažrejo, pa vonj tut zlepa ne preženeš.

lumpa kapo dol ... to pa je mama z doktoratom ne sam z diplomo user posted image user posted image user posted image  ... sam tista 6 me bega ... a to pomen da bo še eden user posted image  ...

jst sem zmer govorila da jih bom mela 6 ... zdej sem zmanjšala na 4 ... do kam bomo pa prišli bomo pa vidli ... če mojga vprašaš, smo zaključiliuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
14.1.2008 13:32:27   
lumpa6
umpa kapo dol ... to pa je mama z doktoratom ne sam z diplomo ... sam tista 6 me bega ... a to pomen da bo še eden ...

6 pomeni ,da sem mamica 6 otročkom samo eden nas je zapustiuuser posted image v 5 mesecu nosečnosti vendar je zame še vedno moj otrok, čeprav je odšeu med angelčke

no moji otroci imajo čisto svojega angelčka, ki pazi nanje

kristjan pa se še vedno ponoči zbuja in joče za našim andražom še vedno ni preboleuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
14.1.2008 13:38:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

umpa kapo dol ... to pa je mama z doktoratom ne sam z diplomo ... sam tista 6 me bega ... a to pomen da bo še eden ...

6 pomeni ,da sem mamica 6 otročkom samo eden nas je zapustiuuser posted image v 5 mesecu nosečnosti vendar je zame še vedno moj otrok, čeprav je odšeu med angelčke

no moji otroci imajo čisto svojega angelčka, ki pazi nanje

kristjan pa se še vedno ponoči zbuja in joče za našim andražom še vedno ni preboleuuser posted image user posted image user posted image

lumpa - zgodbo že poznam, ampak me zmeraj gane!  Za vas user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4744
14.1.2008 13:51:45   
lumpa6
duška sm pogledala tvoj album pa sm ugotovila da nism čist prepričana da spadaš sm nekam mlada zgledašuser posted image user posted image user posted image mal heca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
14.1.2008 14:55:38   
majrim
Kristjan....user posted image     user posted image     user posted image ...en velik moker poljubček od Neže!!!!!!!!!!!
...spet je za brat celga vraga...grem malo pospravit kuhinjo,pa pridem nazajuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
14.1.2008 14:58:17   
majrim
da vam samo povem,da sem šla danes kupit test in sem ga prej delala,ker se zadnje čase full čudno počutim...pa ni blo ničuser posted image ...in sem zdej šla gledat slike od duške in kako naj človek ne dobi želje po še enemu??user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
14.1.2008 15:24:17   
natasaom
ohoj!!!!!! v petek začnem delat user posted image ..naj vam razložim,da je moj skoz doma in res nimam cajt tipkat..no,evo ga grrrrrr

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
14.1.2008 16:58:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

duška sm pogledala tvoj album pa sm ugotovila da nism čist prepričana da spadaš sm nekam mlada zgledašuser posted image user posted image user posted image mal heca

To je lepo slišat. Ampak na osebni mi piše 1972 misliš, da so se zmotli?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 4749
14.1.2008 17:05:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

da vam samo povem,da sem šla danes kupit test in sem ga prej delala,ker se zadnje čase full čudno počutim...pa ni blo ničuser posted image ...in sem zdej šla gledat slike od duške in kako naj človek ne dobi želje po še enemu??user posted image

Mogoče bo pa drug mesec..... Držim pesti.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom
Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.