Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 12:54:08
|
|
|
|
Anonimen
|
DII, kaj v enem tednu si shujšala 5 kg?? Koliko kg si pa imela? Pa koliko si visoka?? Me zanima, ker sem tud sama štartala danes s to dieto.. Drugače pa svaka čast!!!!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 13:19:52
|
|
|
|
Pobalami
|
Oj, samo da vas pozdravim. Zelo ste pridne. Jaz nisem tako. Sicer pa sem danes na prisilni dieti, ker sem staknila virozo. Danes sem samo na čaju, drugega ne morem. Vas berem. čao.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 13:26:41
|
|
|
|
lelaval
|
DII, kaj v enem tednu si shujšala 5 kg?? Meni se to zdi ful veliko. Po kateri dieti pa hujšaš?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 13:26:42
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: daysi Kako sovražim vikende. Spet sem grešila,grešila in še enkrat grešila. Sobota katastrofa, nedelja še bolj, telovadila nič. A ne, tele vikende bi blo treba kar ukinit
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 13:39:56
|
|
|
|
dii
|
biba12 - visoka sem 1,75, kil mam pa res veliko preveč..zato mi je tudi šlo tako hitro dol..sj za to dieto je pa tudi napisano da lahko greš že v prvem tednu dol do 6 kil..tk da je kr fajn.. lelaval - hujšam po dieti zeleni slap..
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 13:49:28
|
|
|
|
lelaval
|
Če imaš precej kilogramov preveč, potem res gredo hitreje dol. Dii - vseeno čestitke za izgubljene kile.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 14:22:00
|
|
|
|
jer.za.
|
LOČEVALNA dii: za toliko izgubljenih KG. Naj ti bo to res velika vzpodbuda za naprej. faca:čimprej se pozdravi . Pri meni gre dan po planu. Do sedaj sem pojedla eno banano, eno jabolko in malo študentske hrane. Doma bom pa eno sadno solato, pa velikooooooooo vode, pa leg magic zvečer. Me pa prav nič ne matra, ali pa da bi mi kaj posebno dišala. Lahko okoli mene jejo ne vem kaj, pa me ne gane-to pa je karakter, samo da bi držalo . Jutri pa že spet mesek, njamiiiiiiiii. Nič, šibam še en dopis pripravit, potem pa na vlak. papa
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 14:42:32
|
|
|
|
lukec
|
Lukec - ti imaš tudi ločevalno - sem ti mislila predlagat, da če si začela 1 dan za nami, bi začela kar z škrobnim dnevom - če pa se ne boš "zgubila" pri našem "flancanju", pa toliko bolje LOČEVALNA Sem prepozno tole prebrala. Mislim, da se ne bom izgubila, sem te diete že vajena. Danes imam škrobni dan in sem za zajtrk pojedla jabolko, za kosilo bo pečen krompir in skleda paradižnikove solate, za večerjo pa samo solata. Jutri bo en teden mimo, rezultat pa javljam kar danes kot vse druge: -1,9kg . Če bo tko vsak teden, bi bla po 90-tih dneh ob 24 kil . Tudi, če dam to na pol, še vedno zmagam.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 15:16:47
|
|
|
|
natasaom
|
emo mene na raport -6kg men se zdi kr dobr,čeprav bi blo lahko več-ampak grem naprej..sedaj imamo pri nas hudo preobrazbo..oba sva nehala kadit in se tega drživa že en teden zajtrk sem imela jabolko (veliko) malica-nič,kosilo-pečen pšanc +solata zvečer bom pa solata iz m.sadežev
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 15:55:43
|
|
|
|
Sash
|
Da še sama povem svoje rezulate...- 2.5 kg. Sem kar zadovoljna. Gremo naprej v nov teden brez pregrehov. Joj koliko hujšate pri zelenem slapu. Zelo dobro. Mogoče naslednjič bom poskupala še jaz.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 16:05:29
|
|
|
|
Barbs
|
kukuc, na brzino - zajtrk dva kivija, kava, čaj, malica nič, kosilo zelenjavna juha iz zelene zelenjave ( ohrovt, bučke, zelena paprika, brokoli), sem na hitro prepražila na žlički olivnega olja, potem pa solila in zalila z vodo - še kar okusno , pa en mali zrezek z žara.... večerja - hrenovka in zelena solata. Vmes žlampam čaj in veselo lulam. Zdaj grem pa peš - bom probala tak tempo užgat, da se bom mal spotila, ker če ne ni vse skupaj nič..Komaj čakam, da se to vreme mal zresni in da zajaham kolo... Vztrajno naprej, brez grehov Jaz sem si sobotnega že oprostila
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 16:44:09
|
|
|
|
Anuška79
|
Ojla! Se še jaz javim, da še vedno vztrajam, a tehtala se danes nisem - se bom naslednji ponedeljek. Do takrat pa je vaga pod posteljo. Imam pa danes sadni dan.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 16:59:49
|
|
|
|
tjaga
|
Dan sicer še ni končan, pa vseeno se javljam. Sem vas tooooooooooooolllllllkkkkkkkkk pogrešala. Za zajtrk sem v službi pojedla müsli in jogurt, za kosilo eno zarebrnico v omaki in solato, za večerjo pa sem si namislila zelenjavno juho . Telovadila nisem še nič, pa ne vem, če sploh kaj bom, ker me čaka gora likarije. In danes imam namen iti prej spat, ker smo imeli dve noči sfrkljani, ker je tamala zbolela. Grem zdaj domačim delovnim zmagam naproti (beri: uzalud vam trud svirači).
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 17:27:10
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla, no jaz še vztrajam. Tehtala se danes nisem. Bom se raje na dva tedna. Torej moje kg sporočim naslednji teden. LP
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 17:35:11
|
|
|
|
eya
|
Hej! Vas je tako luštno brat...takoj dobim večjo motivacijo... Pridne ste ni kaj... Jaz sem šele začela z dieto, tako da povem, če tehtnica kaj manj kaže, naslednji ponedeljek. Pridne bodite še naprej! (Dieta: manj jej+več migaj )
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 17:36:23
|
|
|
|
*tajda*
|
evo še jst,še vedno vztrajam,no saj veste tehtanje bo pa 3 februarja pa nič prej
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 17:44:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Večer Še enkrat,da se javim.Zjutraj sem napisala, da sem ta teden izgubila -3, to pomeni vsega skupaj 6,6 od 3.1. Sem zelo zadovoljna, čeprav imam danes veliko krizo.Malo mi psiha nagaja.Upam, da bo jutri bolje. Vsem čestitke za izgubljene kilograme.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2008 18:13:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2008 18:20:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:21:40
|
|
|
|
Anonimen
|
ZELENI SLAP Poročilo današnjega dne Z: 2 jajčki + tuna M: 4 surovi korenčki K: 2 jajčki + salama Vmes veliko čaja, sedajle pa se nalivam z radensko. Skratka, danes sem bila pridna. Pa ugotovila, da je tud tašča danes začela s to dieto.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:24:40
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Večer Še enkrat,da se javim.Zjutraj sem napisala, da sem ta teden izgubila -3, to pomeni vsega skupaj 6,6 od 3.1. Sem zelo zadovoljna, čeprav imam danes veliko krizo.Malo mi psiha nagaja.Upam, da bo jutri bolje. U matr! 6,6 kg!!! To je pa res veliko! Ne da se mi nazaj brati, zato te raje vprašam, po kateri dieti hujšaš? Glede na veliko izgubo kg sklepam, da po ločevalni. Uspešno še naprej
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:32:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Dajmo punce, javite se! No, pri meni v tem tednu ni razlike. Imam isto težo. Saj sploh ne vem al naj se veselim piknika al ne. nick želena izguba kg že izgubljeni kg *tajda* 20 tehta 1x/mesec birdy 18 tehta 1x/mesec daysi 15 tehta 1x/mesec Erdbeere 10 tehta 1x/mesec Lumpi 10 tehta 1x/mesec mayy 10 tehta 1x/mesec Naty-Taja 13 tehta 1x/mesec Špelca21 10 tehta 1x/mesec karamela 5 se ne tehta biba12 15 nasl. teden bori2 nasl. teden cessy 15 nasl. teden damjanai 10 nasl. teden Grofica 3 nasl. teden jer.za. 10 nasl. teden kolumbo 15 nasl. teden Majchi 8 nasl. teden nina166 10 nasl. teden smrka 20 nasl. teden tejčica 20 nasl. teden tinkatonka nasl. teden kind lady 10 6,6 natasaom 6 dii 20 5 Barbs 4,3 *pepelka* 10 3,4 AR 3,2 binica 15 3 Elis@ 4 3 ljiljana 7 3 tjaga 5 3 živka 20 3 natasa77 15 2,7 Sash 25 2,5 pikica36 7 2 saraja 8 2 lukec 6 1,9 fionaP 8 1,5 Drnula 8 1,4 abc100 15 1,3 katjandraž 10 1,2 riders 5 1 lelaval 10 0,9 morrak 15 0,6 Blejka26 10 0 2.2. Angel_Rebelde 10 Anuška79 6 babajči 15 Dorči dulcinea 13 eya 4 flecker1 10 frufru 4 Jaz* 20 kai1 10 Katarina_Barbara 10 medika13 10 metkica1 12 neanja duo petrinja 14 PI_KA Serendipity 6 shorty 9 snorlax sonjah sursa 10 t_t_y 23 tatam 20 Teni RR zoal 5 BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!! Dajmo punce, ne ga srat, da ne začnem levit vam brat, kilaža nam na živce gre, zato le stisnimo zobe. V maju piknik bomo pripravile, svoje kosti bomo sončku nastavile, kilce bodo šle v spomin, že misel na to naj vam dvigne adrenalin. (Tjaga/9.1.2008)
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:40:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Riders, beljakovinsko imam. Ni težka, pa še lačen nisi.To ni zeleni slap, ker tam ne smeš sadja in sirov, pri moji pa lahko. Pa še to.Ker jih imam dosti preveč, gredo kile hitreje dol.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:42:44
|
|
|
|
natasaom
|
o mentorca moja .. čestitam za - kg seb tud
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 14.1.2008 19:44:36
|
|
|
|
Anonimen
|
GREMO PUNCE, GREMO
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?