|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
14.1.2008 11:09:16   
bačko
Julija vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Rumba
sta bila Hana in Anej luškana pri 6 mesecih!Hana je lepo pozirala!Super so vsi trije!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 26
14.1.2008 11:17:00   
madejka
Julija ČESTITKE za pol leta!!! user posted image user posted image Kaka lubika je!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 27
14.1.2008 11:17:17   
SANEK1
Tini, gostilna je Pri lešniku, nahaja pa se v Brezju. Če te zanima postopek, mi javi.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.1.2008 11:18:17   
SANEK1
Julija, čestitkeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.1.2008 11:32:48   
baja*
eh, jaz pa se sama s seboj tam menim, na prejšnjem čvekuuser posted image  user posted image user posted image
no pa vas grem prebrat, kaj pametnega ste tu do zdaj povedleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.1.2008 11:39:28   
baja*
iiiii kake lubane otročke imaš rumbauser posted image  
Pa čestitke Juliji za pol leta!!user posted image user posted image user posted image

Ulla in Sanek vajini sta tudi pravi frajerkiuser posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
14.1.2008 11:52:07   
bojana2
Julija vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko...glede darila...hmmm...če je proračun bolj majhen, bi mu jaz kupila kake boksarce(z luškanim natisom... user posted image ), tudi pižama je dobra ideja, al pa kakšne luštne nogavičke (sem lih zadnjič v fabianiju gledala, majo tko cartkane...), sem mu pa jaz nazadnje denarnico kupila(za rd) - te dobiš pa čisto poceni ali pa kako usnjeno, ki je malo dražja.

Sanek tole je pa nora ideja...ja kje pa maste vi tako gostilno??...sploh da sta sama notri...hudo!!user posted image

Madejka...moj tud ne mara korenjčka, se ful skremži in še nekaj rdečih pikic se mu je pojavilo pod vratom...user posted image , tko da sem ga že kenslala...pa se mi zdi, da je Tašonka za Jureta pisala, da ga tudi ne mara...

Naša noč - poraz. Sem bila k zombi - ko sem ga ponoči nosila sem napol gledala, napol spala, 2x sem se udarila on 1x skoraj padla...user posted image ...tko da sem šla zjutraj z njim spat, ker nisem več sfolgala...user posted image ...se me loteva kronična neprespanost.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 32
14.1.2008 11:59:49   
Anonimen
Helou!

Nočka - poražena... user posted image
Zbudil se ob 3h, spal pri meni, pa se zbujal skozi.. Ob 6h sem komaj oči odprla... user posted image

Rumba, kak luškani mali corteki user posted image Full full lepo, res...

Ulla, res je deklina pa pol user posted image

Sanek, mali je faca user posted image

Čestitke Lani in Juliji za 6.mesecov user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
14.1.2008 12:00:16   
Anonimen
To MORATE videt:

KLIK

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
14.1.2008 12:02:54   
bačko
Zvesta super kombinacija, ni kaj!user posted image To pa so moški!
Hvala vsem za nasvete!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
14.1.2008 12:08:06   
bojana2
Zvesta joooj sem se zdele nasmejala...kaka kombinacija...user posted image ...sam nasmeh pa vse prevaga...user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 36
14.1.2008 12:17:05   
julij
Zvesta, se je tvojemu mudilo?user posted image

Sam Izaku pa je všeč, če sodimo po nasmešku.

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 37
14.1.2008 12:33:16   
bojana2
Jooj sem zdele jezna...če boste kar koli pošiljale, ne tega delat prek tnt-ja...user posted image
Sem prodala zibko in oblačila in poslal prek tnt, pa so, ah vse zajuser posted image , pošiljko je naslovnica prejela, jaz pa denarja ne...kr neki...se grem piuser posted image   zdej...user posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 38
14.1.2008 12:56:58   
corfu
Punce, greste kam za prvi maj? Moj ima kolektivnega in je 9 dni doma, pa bi šli, pa nimam ideje kamuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.1.2008 13:20:59   
Anonimen
tašonka hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
14.1.2008 13:23:08   
corfu
Julija vse naj naj...čestitke tudi mamiciuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.1.2008 13:28:24   
madejka
Corfu jaz sem bla samo na Krfu tak dolgouser posted image user posted image user posted image Po Sloveniji misliš al kam dalje?
Mi bomo šli na slo. obalo ziher, sem nora nanjo!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 42
14.1.2008 13:30:52   
corfu
No, saj ne bi šli za 9 dni tam ene 5 mam več kot dovolj z škratoma, saj pridem ponavadi boj utrujena z dopustauser posted image , kje se pa vi nahajate na slo obali. Midva obožujeva Izola in staro mestro jedro, marino...

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.1.2008 13:39:07   
madejka
Meni je tud Izola full všeč, mojemu pa bolj Koper (luka). Imamo pa par variant: Prade (blizu Kopra), Lucija, poleti pa dijaški domovi al koprski al portoroški. So pa obvezni sprehodi v Piran, kjer je pa moj kraj za dušouser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 44
14.1.2008 13:51:00   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

rumbauser posted image user posted image user posted image kaki cukri...pa hana je tkole sedela pri pol letauser posted image to je ziher kdo zadaj za zidom skrit in jo držiuser posted image user posted image user posted image ti pa važna, kaka frajerkauser posted image user posted image

Pa si me dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja valda še ni sama sedela. To je šele pri devetih mesecih. Jo jaz zadaj držim. Ampak moraš priznati, da kar pristno izgleda.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
14.1.2008 13:53:17   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

Punce, greste kam za prvi maj? Moj ima kolektivnega in je 9 dni doma, pa bi šli, pa nimam ideje kamuser posted image

Mi že tradiciaonalno za prvi maj zasedemo Rabac. Mi je od vseh  lokacij najboljši ravno zato, ker je zaliv in če je povsod burja (kar se takrat rado zgodi), je tam čisto zatišje. Pa še ful dolga proga za sprehajanje. Še vedno smo se imeli enkratno. Dve leti zapored so se že celo kopali v morju.user posted image  No, mi smo samo noge namakali.... V tistih zalivčkih je pravo poletje.user posted image  Komaj čakam, da spet gremo.user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 46
14.1.2008 14:10:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Pa si me dobila.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja valda še ni sama sedela. To je šele pri devetih mesecih. Jo jaz zadaj držim. Ampak moraš priznati, da kar pristno izgleda.user posted image user posted image

a dajuser posted image user posted image user posted image jaz sem se zajebavla, čeprav se mi je čudno zdelo, ko si pač pravla da je bla hipotona in da ni šlo tko hitruser posted image

uli kuham proseno kašo, korenček in koruzouser posted image mogoč se vam bo zdel zanimiv podatek da sem celo skledo koruze stresla po celi kuhinjiuser posted image
za naju pa torteline v omaki iz pršuta in smetano in solato s koruzo ( ono iz taluser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
14.1.2008 14:13:54   
Ronči
Čestitke za obmesečnice!!!

Zvesta...kot da bi ga moj možek oblačil user posted image ...

Zadnjič sem ga poslala po šampon, in me kliče iz trgovine (ker seveda ni našel šamponov): Kaj mora biti glih šampon?

neeeee, lahko je Cet user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
14.1.2008 14:50:03   
majrim
zvesta...veš kaj,sej ga je dobro oblekeluser posted image ...je vsaj živo oblečen...meni je prav simpatičenuser posted image
madejka...če boste tle,pa obvezno pokličiuser posted image ...da gremo na en kafeuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 49
14.1.2008 14:55:33   
tinispela
majrim, a se po Strunjanu tud kaj sprehajaš? Medve bova z babi marca v Salineri. Lahko se kaj dobimouser posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.