Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:08:44
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Mi imamo komaj 22.1. zopet pregled, tako da bom videl če bomo dobli. Punce, kaj so pri 6 mes še enkrat cepljeni (tretjič) yep.... Dita je bila
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:13:58
|
|
|
|
SANEK1
|
Domen in David Šiškamiška Šiškomiško
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:15:55
|
|
|
|
Afnica
|
Joj, kaj pa ta....http://mi4.shrani.si/?Lan in Lana 8m Siskamiska.... za tvoja sinkota.
< Sporočilo je popravil Afnica -- 13.1.2008 20:17:19 >
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:21:08
|
|
|
|
baja*
|
hej babike o lepotnih operacijah: mi čisto dol visi, kaj drugi počnejo s svojimi telesi, jaz osebno si ne bi dala nič poravit, mi je čist vse ok na meni. Sem pa bla v rani mladosti zakompleksana zaradi premalih jošk (a sem edina z malimi tu al kaj ) pa me je hitro minlo so kake pač so . o seksu sem vam že zadnjič povedala kak je na stvari no zdaj je bla pavza zaradi M, za naprej bomo pa vidli, upam, da ni šlo samo za kratkoročno navdušenje madejka najin slonček še vajinemu pošilja kompas zdaj pa bo akcija freycha mi nismo dobili onih tabletk, nam jih noben ni niti omenil čestitke Lani in Lanu za 8 mesecev siskamiska ojej revčki želim da se hitro pozdravite tejči superca za fajno nočko tinispela rene še ni bil 3. cepljen, smo prestavli zaradi prehlada, bo pa v sredo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:25:41
|
|
|
|
Afnica
|
Sem obupala...gremo pa tak
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:48:41
|
|
|
|
baja*
|
iiiiiiiiiii Afnica kak sta luuuuuušnaaaaa maladva Ful lepo jih je videt takle skupaj Pa kak Lan že šiba naokoli , madonca je hiter .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako lepo Afnica.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:13:31
|
|
|
|
SANEK1
|
Afnica, kaka ljubka malčka Res sta prava frajla in frajer
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:25:45
|
|
|
|
tejči77
|
Afnica, kakšna srčka. Vse naj za 8 mesecev. Kako čas beži. siskamiska, en in da bi se stanje hitro vsem izboljšalo. Men je pa danes od sestrične sin porihtal računalnik, tako da sem spet na konju. Imam po novem Mozzilo in se še privajam. Našo malo sem komaj uspavala tako je vedno razburjena ko kdo pride.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:26:23
|
|
|
|
kapica
|
Hm, dino je pa bil ze tretjic cepljen, sedaj januarja ima samo posvetovalnico . Ne vem kako da gre tu tako hitro. Siskamiska, upam, da vam bo slo kmalu bolje, se pa grozno slisi no, da vas je vse skupaj zadelo naenkrat. Ampak boljse tak, kot pa da ste bolani drug za drugim . Samo malo za hec .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:27:10
|
|
|
|
tinispela
|
Afnica, sta pa res že aktivna, pomoje jih moraš po stanovanju kar lovit!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:27:55
|
|
|
|
kapica
|
Tejci, jaz sem tud tu na Mozilli, mi je vse bolj novo . Dino je tudi zaspal, brez kaksnega problema, vazno, da je pojedel svojo ajdovo kasico z jabolko, da bo nocka spet mirna .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:29:30
|
|
|
|
corfu
|
Čer Hvala za čestitke ob pol leta Pri nas vse po starem, ponoči spimo, zob še nima...mož nenasiten zato sm pa tko mal tle, se vidi da je vikend pa je skoz doma
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:33:35
|
|
|
|
kapica
|
Corfu .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:34:59
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Afnica, sta pa res že aktivna, pomoje jih moraš po stanovanju kar lovit! Pa ja..to moram bit skoz zraven. Če ne vsak po svoje, pa glave skupaj tiščita- kar me je pa strah zaradi znamenja, ki ga ima Lana na glavici. Rada pa vidim, da imata prostor za gibanje, saj le tako lahko trenirata. Ko pa kaj delam, ju pa selim po stanovanju. Mi vse fajn po tleh obrišeta.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:35:31
|
|
|
|
rumba
|
SANEK, če izveš za kake dobre lepotne operacija, se tudi jaz priporočam za to informacijo. Sama nisem proti lepotnim operacijam. Če je ženska po operaciji bolj zadovoljna sama s sabo, super. Seveda govorim o zrelih ženskah in lahko tudi moških, seveda. Jaz bi si dala odstraniti strije, ki so mi močno pojedle trebuh. Jih je....... uh kaj pa vem..... kakih 50 ziher. Bljek! Freycha, jaz nisem nobenemu dajala fluorovih tabletk. Naša pediatrinja in zobodravnica sta proti. Sem jima pa že takoj, ko sta dobila prvi zobek začela umivati s ščetko in dodala za milimeter (ampak res malo, tolio da se vidi) otroške zobne paste. Tudi ta vsebuje fluor in kar otročki pač vse dol pojejo, ga že s tem nekaj dobijo. No, tako sta meni zdravnici svetovali. Z dnevno zamudo, a vseeno, iz srce, Manca, Žana vse naj, naj, naj.... Lan in Lana, vse naj, naj, naj... Uau, Afnica, kako sta tvoja sončka luštna. Pa da ne govorim, kako jima gre že super, Lan se že plazi, Lana tako lepo na vseh štirih. Super! Neverjetna sta. Ful sta hitra! siskamiska, za vse vas! kapica, a ajdova kašica še vedno pali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:46:23
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rumba Jaz bi si dala odstraniti strije, ki so mi močno pojedle trebuh. Jih je....... uh kaj pa vem..... kakih 50 ziher. Bljek! Pa da ne govorim, kako jima gre že super, Lan se že plazi, Lana tako lepo na vseh štirih. Super! Neverjetna sta. Ful sta hitra! Strije bi jaz tudi poslala k ! Če bi bil denar, bi sigurno šle. Edino kar ni blo 'debelo' na meni, je poškodovano. Rumba,...veš kakšno olajšanje je zame, ko vidim, da ni težav. Sploh pri Lanu, ki je imel možganske krvavitve na delu za gibanje. Na prvem kontrolnem UZ mi je zdravnica (preden je delala uz- pač po izvidu), rekla, da ima lahko hude težave.... In sem res veliko časa in volje vložila v telovadbo, treniranje, spodbujanje, handling pa čeprav ni kazal znakov, da bi zaostajal. Lepo mu gre. No, Lana je pa kaka 2 tedna za njim. Sej ona že tudi plazi, sploh če telefon vidi.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:50:26
|
|
|
|
madejka
|
Ja babike, resno jaz to Pa freycha nisem samo jaz kriva! tale tvoja dva sta pa tak posrečena!!! Se jih kar nisem mogla nagledat! ČESTITKE ZA 8 MESECEV!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:53:37
|
|
|
|
rumba
|
IZVIRNO SPOROČILO: corfu Čer Hvala za čestitke ob pol leta Pri nas vse po starem, ponoči spimo, zob še nima...mož nenasiten zato sm pa tko mal tle, se vidi da je vikend pa je skoz doma Jaz sem pa danes zvečer sama, mož je šel delat, pa tudi jaz tu visim.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:54:29
|
|
|
|
rumba
|
Afnica, kako znamenje ima to Lana na glavici? Sej si že ziher kaj pisala o tem, samo jaz sem še vedno taka zlata ribica...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:57:41
|
|
|
|
Afnica
|
Rumba...ja, sem že pisala, pa si najbrž spregledla. Nič zato. To je hemangiom- žilno znamenje. Začelo se je delat 14 dni po rojstvu. Nekje do 2. leta pa izgine. Pogosteje se pa naredi nedonošenčkom.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 21:59:44
|
|
|
|
baja*
|
Strije.... točno ja... sem prej prehitro napisala, da mi je vse na sebi ok
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 22:01:47
|
|
|
|
madejka
|
Baja mah tista tvoja ena Si še vedno lahko popolna! Pa kje je zdaj ta tvoj slonček s kompasom... si ziher da se ni izgubil?
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 22:05:08
|
|
|
|
Afnica
|
Baja* Ej, kaj zdaj z najim sprehodom po Slov. Bistrici? Malo še pa bo tam tudi dojenček, pol bom tudi jaz več tam....bom teta . Še ta mesec mogoče. Aja, pa Lana je danes jedla govejo župo. Ne vem kaj naj rečem...kosilo sva jedla, pa je sedela zraven v stolčku, cela žalostna (pa sicer sita) in ji dam malo čiste župce- sej tako ne jemo fejst slano. Pa ji začuda paše, saj je pri njej zakon sladko- sadje. In dam še malo...pol sem ji pa korenček mal z vilčko zmučkala in je bla čist divja. Sam ji nisem upala veliko dat. Probala pa je.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 22:05:52
|
|
|
|
rumba
|
Afnica, hvala. Jao meni in mojemu spominu, ja sem se takoj ko sem prebrala spomnila, da si že pisala. Strije: jaz sem jih skoraj vse fasala v 1 . V vsaki naslednji so spet zacvetele v vsej svoji lepoti . Pa sem si skozi govorila, ko bomo zaprli proizvodnjo, si jih grem odstranit. Mogoče me bo minilo.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?