Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 13:38:13
|
|
|
|
bojana2
|
Lana in Lan vse naj naj za 8 mesecev....frajerja... .... Še ena, ki se pridružuje pri NE ...kaj čmo... Naša nočka je bila pa kr solidna...sem po dolgem času spala v kosu 3 ure... Glede lepotnih - sama se najbrž ne bi za to odločila, če je pa komu to tko pomembno pa naj...sam če je preveč tega pol vse že umetno zgleda...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 14:01:44
|
|
|
|
kapica
|
Punce, hvala za vzpodbudo pri neseksanju . Sam ne se hecat, madejka, ce je to res, pol pa kr danes zvecer pripravi nekaj lepega in v akcijo .in jutri za domaco nalogo napisi kako sta se imela .saj ves da so julijke radovedne . Freycha, pri tebi mi tud nic ni jasno kaj se dogaja, ce pa mata oba tak rada seks no. Kaj sta pa pocela ko je bila Dita pri tasci .
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 14:33:25
|
|
|
|
Freycha
|
ja sej midva ja... sam zdej že par dni nisva, pa ne več tako pogosto, kot prej itd... včeraj sva imela pa obiske, pa tut če bi hotela, nisva mogla
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 14:39:18
|
|
|
|
kapica
|
Freycha, a za obiske das Dito vstran?Jaz bi cas raje drugace izkoristila . Eh, mal se hecam . Sem pozabila vsem obmesecnikom cestitat za 6 mesecev, Lanu in lani pa za8!!!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 14:50:56
|
|
|
|
poldy
|
spet sama visim kle gor, kr grem
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 15:38:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Kak je fajn malo z malim spati... Uuuu...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 16:04:41
|
|
|
|
tejči77
|
Freycha, mi še nismo dobili teh tabletk, sploh ne vem kaj to je. Naslednji pregled imamo pa šele aprila. Lepotne operacije - jaz nisem za to, pa je kar ene par stvari ki mi niso všeč. Joške pomanjšat mogoče, ampak pod nož ne bi šla. So me že šival pod splošno narkozo ta drugič, pa mi je blo grozn ko sem se zbudila. Čist drugje kot zaspiš in ne veš kaj so vmes delal s tabo. Če je pa to drugim fajn za zvišanje samozavesti, pa kr naj. Če pa pomislim, da sem dec mi ne bi blo v neko zadovoljstvo se stiskat k silikonom. In kile - eh meni so ostale 4 po porodu, tako da bom morala malo več gibat počas, da pridem do mojih 52kg. In vse je v trebuščku. Nikoli v življenju ga nisem imela, zdaj mi je pa tako smešno ko se pogledam v ogledalo se mi zdi da vidim eno drugo babnco. Še na bazen mi ni za it. Zdaj ko dojim ne bom namensko hujšala, potem bom pa začela mlečne izdelka spet jest se bom pa prehranjevala kar po glikemičnem indeksu, kjer kile gredo kar same dol, brez kakega hujšanja in odpovedovanja. Me bolj skrbi, da bo trebušček ostal takole okrogel.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 16:40:19
|
|
|
|
ellie
|
Freycha a tak...zdaj pa krivdo kar na naju vališ...ti ti ti sej sva predlagala, da se umakneva...pa še Dito bi odnesla zraven, če bi blo treba dobro da vem za naslednjič
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 16:53:27
|
|
|
|
Freycha
|
sej sem napisala, da tudi, če bi hotela, ne bi mogla, ker sta bila vidva na obisku... torej, da v osnovi nisva imela nekih načrtov... sej če vaju pa zdej daje slaba vest, jo bom pa drugič k vama zanesla, ko bova rabila malo "časa zase". Dita se je pri I. čisto super počutila v naročju
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 17:14:58
|
|
|
|
ellie
|
No ti jo kar prinesi...čeprav se meni vedno bolj zdi, da jo revico uporabljata namesto kontracepcije Ja sej če odmislim kak se je pri I. kislo držala...recimo, da ji ni blo hudega
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 17:21:18
|
|
|
|
Freycha
|
na, zdej si me pa dobila.... kaj naj, če pa imam zdej kar vsak mesec občutek, da sem noseča. Danes me je zgaga dajala, pa prsa so me bolela, pa nekaj me špika po jajčnikih itd... kaj ne bom imela potem tamale za kontracepcijo? Sicer pa zdej komaj čakam, da spet dobim M in da si grem vstaviti mireno. No, če ne bom čakala še naslednjih 9m ampak če mi ne bo treba in si jo vstavim, potem pa punce drage moje.... mene sploh ne boste več uspele dobiti na RR bom sam vse za nazaj zdej pa šibam na telovadbo, da vsaj kondicijo ohranim, če je že moja tamala čisto zaprašena
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 17:23:47
|
|
|
|
Freycha
|
Tašonko sem pobarala kje se potika in pravi, da je v stalnem laufu in da se bo probala najkasneje jutri kaj javiti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 17:27:10
|
|
|
|
Afnica
|
Dober dan! Samo prišla sem po tortice in darilca, ki ste jih Lanu in Lani podarile za uuuu shit...že 8 mesecev. Lep pozdrav in hvala!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 18:09:30
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Dober dan! Samo prišla sem po tortice in darilca, ki ste jih Lanu in Lani podarile za uuuu shit...že 8 mesecev. Lep pozdrav in hvala! , pa vse najboljše Lan & Lana za 8 mesecev!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 18:29:13
|
|
|
|
bačko
|
Lan in Lana vse naj naj za 8 mesecev! Samo na hitro se javim!Noči grozne! Mi imamo cuclje od Aventa s tremi kapljicami sem pa ji že kupila nastavek s tremi luknjicami za magični lonček in sem ji dala piti, pa ni šlo, ker prehitri ven teče.Naša ima vse dude rada.Trenutno imamo aventove do 6 meseca in jih ima rada. Sanek upam da bo Živa kmalu zdrava. Žana je sitna!Grem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 18:39:29
|
|
|
|
julij
|
Ojla! Moja spita, jaz pa po RR bluzim. Freycha, mi smo dobili te tabletke in jih že dajem. Me pa zdaj res zanima zakaj jih ne bi dajali? P. je rekla, da za lepše in bolj močne zobke, pa ker smo na območju kjer ni toliko flora v vodi. Se pa spomnim, ko je bila moja sestrica mala, ji mačeha ni dajala teh tabletk, pa ima mala ful lepe in močne zobke (stalne). Kar se lepotnih tiče, sem jaz tudi mnenja, da, če je po njih kvaliteta življenja boljša, zakaj ne. Pa če denarnica zmore. Madejka, ti to resno o ? Po porodu še nista probala? Mene je pa ful zanimalo, kakšen bo seks po porodu. Je pa res, da, ker sem imela carskega, se spodaj ni nič spremenilo. Je pa bila suša proti koncu nosečnosti (mojega zadnja dva meseca nisem mogla prepričat, da me nič ne boli in da je vse ok), pa po porodu skoraj 2 meseca, ker je čišča tako dolgo trajala. Uh, pa danes smo bili na Zlati lisici. Imeli smo se fino, četudi nismo mogli navijat za naše punce. Najboljše od vsega pa je bila hrana v vip šotoru. Ana je tudi uživala. Se je kar obračala, ker je vsepovsod bil tak trušč, pa muzika... Pa zaspala mi je na rokah, kar se že dolgo ni zgodilo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 18:43:03
|
|
|
|
julij
|
Seveda sem nekaj pozabila! Vse najboljše Lana in Lan, ter vsi ostali, ki ste imeli pol leta.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 19:02:57
|
|
|
|
anja7
|
Se sam mal na hitrco javm! Mi smo se vmes že pozdravl, zdej sem pa jaz spet vročična, pa z nosa teče, pa noge me bolijo,... Za pop . Se sploh noče nehat. Aja, Tilen ma dva zobka. Prvega smo otipali 29.12., drugega pa 7.01. Mamo pa noči še vedno slabe in mam občutek, da mu že nagajajo zgornji zobki. Ja, jutr pa držte pestke, k gremo na Pediatrično-gastroenterolog.Upam, da ga ne bojo preveč matral. Lana in Lan - VSE NAJ, NAJ za 8 mesecev. Pa vsem ki ste v tem mesecu dopolnili 6 mesecev en košek poljubčkov . Pa seveda VSE NAJ, NAJ Davidu in Domnu za 7 mesecev (tud z zamudo ) Šibam k Tilen že tečka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 19:12:38
|
|
|
|
SANEK1
|
Lana in Lan, vse najboljše za vajinih 8 mesecev ,
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 19:33:46
|
|
|
|
siskamiska
|
Lan in Lana za osem mesecev. Pa seveda čestitke tudi očiju in mamici. Čestitke tudi vsem ostalim za pol leta ( za zamudo seveda). Stanje pri nas je katastrofalno. David ima bronhitis, Domen ima noro drisko in je ful bruhal, dons se je v klub bruhavčkov pridružil še David. Jaz sem čisto prehlajena, vse me boli in sem ko cunja, mož je tudi prehlajen, skratka imamo se fenomenalno . Druzga ni pa nič novega .
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 19:43:27
|
|
|
|
Noseckica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Za zahvalo pa nekaj vragolij,... http://mi4.shrani.si/?Lan in Lana 8m Meni javi, da v mapi ni datotek ali map.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:03:00
|
|
|
|
tinispela
|
Lan in Lana vse najboljše za 8 mesecev Jaz hvala bogu ne rabim hujšat, mi kar lepo gredo kile dol z dojenjem. Ampak mi imam preveč kože na trebuhu, tako da bom mogoče jaz rabila it na lepotno operacijo Ma mi še kar , povprečno 1x na teden. Sicer bi jaz še večkrat, ampak ni vedno za to... Mi imamo komaj 22.1. zopet pregled, tako da bom videl če bomo dobli. Punce, kaj so pri 6 mes še enkrat cepljeni (tretjič) Afnica, meni tud ne odpre posnetka
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:07:19
|
|
|
|
Afnica
|
Hmmm...bom preverila. Aja, pa Lanu smo pravkar odkrili 2 . zobek.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 13.1.2008 20:07:47
|
|
|
|
Freycha
|
Lan in Lana čestitke za 8m jaooo šiškamiška, vam pa res ni lahko en velik za boljše počutje in koš za čimhitrejšo ozdravitev vseh... evo, jaz sem iz telovadbe, pa se bašem s piškoti jaoo res mi ni pomoči
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?