nia30.6
|
dobro jutro! no da se še malo jaz javim, ponavadi nimam več časa za čvekanje, poskušam vas vsaj redno prebirat, da potegnem kakšen koristen nasvet no naš mali je v 5 prestavi glede vsega!veselo se že plazi naokoli in samo sekunda nepozornosti in že splini na drug konec sobe, poskuša tud sedet, pa je glava vedno pretežka, govori še nič, ga je pa od Tinišpela tamala naučila prdat in špukat! spimo še vedno s prekinitvami....zobke smo že pred časom naročili pa majo z dostavo nekaj narobe ker jih od nikoder ni!!!! no GH papa kot pravi ded, posledično temu prdi in aka tako da zasmradi celo bajto(ma po atiju ) ja tak bi se rada vključila v kako debato pa nikakor s cajtom ne znese! no kolikor se spomnim lahko pokomentiram naš že iz bolnice ven pije čaj po flaški(janež, kumina, kamilice, komarček), ga ma rad, no zdaj pa še sokec dobi od kuhanega sadja!iz kozarčka pa še mu nismo dali za pit! dude tud mi menjavamo, jih mamo za svinje fojtrat sem pa vse rabljene shranila, upam da se mi ne zgodi isto, da bodo propadle! aja se mi zdi da je baja spraševala (če ni se opravičijem) kako je s čaji iz filter vrečk, no mi jih niti zase ne uporabljamo, ker sem pred nekaj meseci gledala oddajo na discovery in so tam rekli, da ponavadi not zabrišejo vse smeti, torej kar od pravega čaja ostane, pa listje in korenine zmeljejo in dajo v vrečke!? no ne vem če je to res al ne za otroške čaje ampak mi raje kupimo kar pravega pa skuhamo, saj ne vzame veliko časa! aja pa še ena tema je bila, glede in odnosov z dragimi! no pri nas je bila do sedaj suša in moj se itak nič sam ne spomni, pa več ali manj sva do sedaj imela skoraj podobno krizo kot kapica! sem tud jaz bila tik pred tem da končam zadeve, pa se je nekak obrnilo na bolje, sva se pogovorila, dogovorila in zdaj je veliko bolje!no najbrž je pomagalo da sem se na smrt in naglas skregala in stulila na taščo ker ma prste vmes mojemu pa sem grozila s poštarjem posledično sva včeraj in danes skup 3x no sem morala nekomu zaupat, ker tašči glih ni jasno zakaj je taka svetloba v bajti od mojega nasmeha! upam da se bom lahko več javljala, čeprav naš mali je naspidiran, da komaj kaj utegnem naredit aja pa še to vsem, ki so bolni in imajo težave, al pa ne spijo, kot mi en velik pa čestitke vsem obmesečnikom za nazaj, ker itak ne supem takrat napisat, ko jih imajo pridne bodite vggvnmhjdbgčgysknv<. m evo to pa va še Ian pošilja poljubčke
|