|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
13.1.2008 11:57:32   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Oče je predlagal, da bi me hospitalizirali in bi potem rodila kasneje. (se pravi če ne bo jutri nobenega glasu z moje strani, sem ostala v P v enem kosu).

A pa ti ne misliš, da bi bilo mogoče boljše, da ti poskušaš lepo ostat še do torka v enem kosu domu in greš po tem v torek rodit, je dosti bolj udobno bit bolan doma kot pa v bolnici, pa glede na to, da imaš virozo, te v P ne bodo ravno najbolj veseli...Jaz bi na tvojem mestu vsekakor "poskusila počakat" še en dan, če se pa user posted image  odloči, da je pravi čas,  da se spoznate še od zunaj, pa tako nimaš kaj...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
13.1.2008 12:01:39   
limma
urssyy - držimo pesti za jutri! user posted image user posted image

Lunca - tudi zate držim pesti user posted image user posted image  in upam, da se čim prej pozdraviš user posted image

Mene pa že od včeraj popoldan takooo boli križ, da nisem za nikamor... ne morem sedet, niti ležat user posted image  nekaj se trudim z žogo, pa ni dosti boljše user posted image  mami nama kuha kosilo, jaz bi morala pa malo pospravit (no, to lahko počaka) in spakirat torbo zame in cotike za user posted image , pa ne vem, če mi bo zneslo... lepo nedeljo s čim manj težavami in težavicami vam želim!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
13.1.2008 12:13:18   
mala pikica
Nana jaz sem tudi imela CR, ja. Pa je Gašper bil zelo lep, ko se je rodil, nič pomečkan, zelo lepo kožo je imel. Zdaj pa se je začela čistit, pa je pravi mali pubertetnik user posted image se pa je meni tudi zdelo, da sta si s Klemnom podobna user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
13.1.2008 12:38:28   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml
Se pa pozna, da nas je vedno manj v enem kosu user posted image , še ene par vas gre rodit, pa se bom pogovarjala sama s sabo...očitno so ta večje čveke bile bolj na začetku januarja user posted image

mml a ti ne vidiš koliko strani načvekate vsak dan?user posted image  Jaz sploh ne morem dohajat.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
13.1.2008 13:13:01   
vaney
dan...

mi smo siti (je mož kuhal kosilo), počutim se pa bolj tako tako. zgleda, da me dajejo lažni popadki, vsaj mislim, da je to to. nekajkrat na dan (in ponoči) me prime taka zoprna bolečina kot pred manstruacijo in trebuh mi postane čisto trd. je sicer zelo zoprno, ampak je za zdržat. pa prsi imam zelo napete in kar precej boleče.

puri in nalin, vidve sta pa čisto bogi, pa saj bo kmalu mimo in bosta imeli svoji bebici v naročju.

lunca, meni se tudi zdi, da ti bo bolj udobno doma odležat virozo kot pa v bolnici, en dan gor ali dol, če je z bebico vse v redu

a ste ve začele piti čaj za dojenje že prej ali šele po porodu?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
13.1.2008 13:26:30   
ursalara
Caw cwekice sporočam vam da sem 4.1.2008 rodila najino princesko Laro tezko 3375 dolgo 50cm.
Moja porodna zgodba.
V petek 4.1.08 se zjutraj zbudim in odidem na wc nič posebnega ni opaziti odpalzim se nazaj v posteljo da se pocrkljam malo z lubijem ki je bil se dobro da doma.Ko se skobacam v posteljo me zagrabi v krizu in bolečina ni popustila,nato pa samo se krci.Pogledam na uro.Popadki so se zaceli ob 7 zjutraj ki pa so se ponavljali na 20,10.min,rekla sem da ne grem se nikamor dokler res ne bo bolj konkretno,ker se je vmes za kako urco vse skupi umirilo sem mislila ok spet lazni popaki ampak ni bilo tako,zacelo se je se bolj dogajati popadki so bili redni na deset min.in ob 16.30 uri odidem proti porodnisnici.Ob 16.40 sem bila pred sprejemno ki pa sem morala malo pačakati kajti ta dan se je dogajalo na polno porodne so bile nabito polne.Ko sem umirala od bolecin so me poklicali v sprejemno kjer me je najprej pogledala zdravnica in dejala da nam hoče nasa miska podati rokice,odprta sem bila 4 cm dajo me na ctg.Ob 17.30 pridem v porodno sobo,nisem bila ne na britju ker je za to poskrbel moj lubi dan prej za klestir pa ni bilo casa.V porodni me pričaka porodnicar Aleš Čeh najprej so me se pogledali in zdravnica je umaknila rokice tako da je imela nasa miska prosto pot,popadki so bili tako intenzivni in boleči da sem dobila masko ki pa mi ni cisto nič omilila bolecine.Porodničar mi je dal se eno inekcijo ki pa sem bila po njej zadrogirana kot sam hudic,no bolečina je bila se vedno prisotna.Ob 19.45 uri je na svet prijokala moja mala princeska očka je takoj prerezal popkovino jaz pa sem si prisluzila en siv ker je bil moj presredek prečvrst.Zdravnica me je lepo zasila tako da se siv sploh ne opazi.
Moj porod je bil hiter in zelo boleč ampak sem takoj pozabila na to ko sem dobila v roko svojo princesko.Če ne bi imela ob sebi svojega lubija in tako dobrega porodnicarja ne vem ce bi mi vse tako lepo in gladko uspelo.Po porodu sem bila sprejeta na D oddelek.Vsa izmucena sem v P prezivela tri dni.Na zacetku smo imeli malo problemov z dojenjem ampak smo tudi to poštimal,zdaj se malo dojimo malo pa si moramo tudi izbrizgavati,miska lepo napreduje in se veselo cartamo doma.Krvavitve skoraj nimam vec siv pa me se vedno boli ampak bo tudi to izginilo.
Moja pohvala gre porodnicarju Alešu Čehu in vsem osebju na D oddelku.Kapo dol.
Moj porod je bil hiter ter zelo boleč odpirala sem se tudi prehitro,rodila sem samo s svojimi popadki ampak bolecina zbledi ko imas pri sebi takega angelcka kot ga imam jaz.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
13.1.2008 13:49:54   
kati kati
user posted image user posted image user posted image za princesko Laro!
hvala ker si znami delila to lepo porodno zgodbo...sedaj pa veliko cartanja z malo miško....

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
13.1.2008 14:24:40   
mala pikica
ursalara čestitke vsem za malo Laro!!!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
13.1.2008 14:29:43   
mala pikica
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
   user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

3.1.
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee
user posted image majra user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
  user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image  

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image   žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana
  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320 g, 45 cm
user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460 g, 43 cm  
TEA
1350 g, 40 cm
user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720 g, 48 cm
user posted image  

10.12. jana26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625 g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950 g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875 g, 42 cm

user posted image

22.12. gagy85 (PDP 8.1.)
DANAJA
2560g, 48 cm
user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570 g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
MATIC
1855 g, 43 cm
NEJC
2030 g, 44 cm

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3450 g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

user posted image

30.12. katee (PDP 6.1.)
ŽAN LUKA
3330 g, 49 cm

user posted image

30.12. sonček balonček (PDP 1.1.)
MARUŠA
3400 g, 50 cm

user posted image

01.01. klepetka (PDP 1.1.)
LANA
3900 g, 54 cm

user posted image

02.01. martinca (PDP 10.1.)
PATRIK
3320 g, 50.5 cm

user posted image

03.01. aurora6 (PDP 8.1)
ANITA
4195 g, 53 cm

user posted image

04.01. benika (PDP 2.1.)
JAKOB
3500 g, 50 cm

user posted image

04.01. tinci babinci (PDP 2.1.)
VID
3800 g, 52 cm

user posted image

04.01. ursalara (PDP 7.1.)
LARA
3375 g, 50 cm

user posted image

06.01. suzanaKK (PDP 3.1.)
ALJAŽ
2950 g, 51 cm

user posted image

06.01. sunny morning (PDP 7.1.)
NEJA
4100 g, 54 cm
user posted image

06.01. _janja_
ALEKSEJ MARCEL
4000 g, 52 cm

user posted image

06.01. meli23 (PDP 15.1.)
IZABELA
2870 g, 49 cm

user posted image

07.01. lutiropan (PDP 13.1.)
KAJA
3250 g, 50 cm

user posted image

07.01. ina83 (PDP 20.1.)
TEVŽ

user posted image

08.01. raja (PDP 14.1)
AJDA
3000 g, 50 cm

user posted image

09.01. lusa (PDP 15.1.)
DAŠA
3500 g, 52 cm

user posted image

10.01. artikl (PDP 12.1)
LINA
3350 g, 51 cm

user posted image

11.01. muzika (PDP 17.1.)
JAKOB
3440 g, 51.5 cm

user posted image

11.01. ursulina (PDP 9.1.)
LENART
3350 g, 52 cm

user posted image

11.01. katrin RR (PDP 15.1.)
ANŽE
2790 g, 47 cm

user posted image

12.01. nussy (PDP 11.1.)
MONIA
3590 g, 52 cm

Ursalara čestitamo za Laro!!!

Januarčic je zdaj samo še 53!
Imamo pa zato že 33 mamic, 19 user posted image in 16 user posted image  user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
13.1.2008 14:50:52   
Sunny Morning
ursalara čestitke za pikico.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3410
13.1.2008 14:52:23   
Lunca1
Ursalara čestitke. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3411
13.1.2008 14:54:13   
Lunca1
Ja mml jaz bi bila tudi raje doma, bomo pa videli kaj bo jutri rekel Sredanovič. Me skoz nekaj špika in vprašnje če se ne odpiram naprej.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
13.1.2008 14:56:10   
sonček balonček
Benika, a je res reakcija na Babinos taka, kot opisuje ena forumovka, da otroci potem spijo kot zadeti? Kako si dozirala ti?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
13.1.2008 16:47:26   
benika
Pri nas po kapljicah ni spal nič kaj bolj kot brez njih, so se pa krči precej ublažili. Glede doziranja sem že čisto pozabila ampak mislim, da sem mu dajala po 3 kapljice. Ampak ne me za besedo držat.

Ina83, mi imamo za pedeatrinjo dr. Ješetovo in je zakon. Je ne zamenjam zy nič na svetu.

Ursalara, iskrene čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
13.1.2008 17:12:45   
ljubljana
Pri nas je novica dneva to, da se je uspešno rodil t2 internetuser posted image user posted image user posted image user posted image . Kljub kar nekaj porodnim krčem (beri: nesoglasjem) in predolgi nosečnosti (tam nekje med človekom in slonom), ki je trajala kar 2 leti, je malček hiter kot strela in odlično prenaša velike količine podatkov. Z njim se bomo zato lahko od danes naprej veselo oglašali in odpravljali na dolge sprehode po brezmejnem medmrežju.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
13.1.2008 17:24:21   
binči

Da se še jast oglasim.
V torek sem rodila punčko težko 4200 g in veliko 57 cm.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
13.1.2008 17:51:11   
mml
ursalara čestitek za lep porod in tvojo princesko user posted image user posted image user posted image

binči čestitke tudi tebi za veliko punčko user posted image user posted image user posted image

ljubljana super, da je t2 "zageldal" luč sveta user posted image , zdaj pa veselo čvekat

sonček balonček količina alkohola je tako majhna, da to sigurno ne vpliva na budnsot dojenčka, daje se pa 3 - 6 kapljic 3x dnevno, tako vsaj piše na škatlici

lunca boš videla kaj ti bodo povedali jutri in kakšno bo tudi sice počutje. Želim ti, da se jutri počutiš boljše, da se ponoči naspiš in bo jutri že vse za tabo...skratka sporoči kako in kaj user posted image

Jaz sem pa zdaj do konca spakirala stvari za P, tak oda manjkajo samo še Mancine stvari za k mami, to imam pa pripravljeno v nekaj minutah, tako da ni večje panike. Skratka nimam več nobenega razloga, da ne bi šla rodit...razne, da me nič ne mika user posted image . Sem ravno ponoči ugotavljala, da sedaj samo slabo spim in se premetavam in hodim na stranišče, po tem me bo pa še vse bolelo...no ja pa saj vse mine...čez 2 leti bo življenje spet bolj enostavno user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
13.1.2008 17:51:50   
ljubljana
Moja malo drugačna porodna zgodba pa je taka:

Naj za začetek napišem to, da sem se v obeh predhodnih nosečnostim odpravila v porodnišnico predčasno (prvič 37 5/7, drugič 38 4/7)in brez popadkov prav tako pa mi ni odtekla voda in se mi ni odluščil čep. Se pravi, po domače, v porodnišnico sem šla na pregled k babici s katero sem se predhodno dogovorila, da me bo spremljala pri poordu. Obakrat sem bila odprta 3 cm in tudi tokrat je bilo tako.

PDP sem imela 1.1.2008, vendar sem se po tehtnem premisleku odločila, da bom rodila prej saj je imel drugi otrok 9 dni pred rokom 4060 g in si nisem prav nič želela, da bi tokrat rojevala 4,5 kilskega "velikana".
V porodnišnico sem se tako načrtovano odpravila 14.12.2008 v času, ko je bila v izmen prej omenjena babica.   
Prišla sem v sprejemno, kjer so ugotovili, da sem v bistvu odprta 4 in ne 3 cm. Odšla sem na porodni oddelek, kjer so me sklistirali. Bilo je prav nenavadno čakati na začetek velikega dogodka, kot da nebi šla rodit jaz ampak nekdo drug, ki sem ga samo pripeljala v porodnišnico. Svojo posteljo sem dobila, ko se je spraznila ena od sob v prepolnem porodnem oddelku. Z možem sva se udobno namestila in čakala na porodničarja. Najprej me je pregledal in ugotovil, da v bistvu nisem odprta 4 ampak 5 ali 6 cm (v roku ene ure, brez popadkov), pa sem se že začela spraševat, če ne bom morda brez popadkov odprta kar 10 cm in bo potem mali samo ven padel, mi pomahal in rekel tukaj sem mami)Nato mi je predrl ovoj in odteklo mi je kar nekaj plodovnice. Zaradi gravitacije sem se odločila, da bom popadke čim dlje časa prenešala stoje. In potem se je začelo. Najprej en kar močen popadek dolg minuto in pol, potem 5 minut nič, pa še en močen, dolg 1 minuto potem pa zelo močni popadki na minuto, dolgi od minute do 2 minut. Nevem, sicer koliko je vse skupaj trajalo ampak tam nekje po uri in 15 minut je bilo vse skupaj podobno enemu samemu dolgemu zelo močnemu popadku prez pavze, pri čemer sem imela občutek, da mi mali ven leze. Ves čas te torture sem bila v sobi z mojim lubijem, ki me je bodril, podpiral, mi štimal TENS in sploh bil zame nepogrešljiv.

Ko so bili popadki res močni sem že razmišljala ali naj rečem za kakšno zadevo proti bolečinam, pa je bilo verjetno že prepozno, saj anestetik tako ali tako nebi deloval več, ker je bilo poroda že skoraj konec.
No naj se vrnem nazaj na babico, mož je stekel ponjo in ko je prišla je ugotovila, da sem že vse sama naredila (kot da drugače to naredi kdo drug ;-)). Pred mano je bil samo še iztis, kjer pa nisem bila sposobna narediti ničesar več. Nog ne rok nisem mogla premikati, saj me je bolečina popolnoma ohromila. Bila sem v nekam krču, ko nog nisem mogla ne dvigniti ne spustiti. Tako mi je na pomoč priskočil moj lubi ki mi je držal pokrčeno eno nogo, drugo pa še ena babica, ki se mi je obesila na trebuh. Bila sem kot v transu in v tistem trenutku bi verjetno naredili z mano karkoli, pa se nebi mogla branit, pritoževat ali pa strinjat z njihovim početjem. V glavnem je ta faza zelo hitro miinila in en, dva , tri potiske, pa je bil mali zunaj. Najprej glavica, nato ramena in kmalu zatem še nogice. Nato pa so mi to malo toplo štručko, ki je bila še vedno povezana z mano položili na trebuh, občutki nepopisne sreče in veselja. Očka je prerezal popkovino in bil tako navdušen, ter poln hvale na moj račun, da je skoraj pozabil slikat, ga je babica v smehu vprašala, če ne misli nič slikat.
Potem je šlo vse po ustaljenem ritmu, iztis posteljice, malega na čiščenje, tehtanje in previjanje. Potem pa lepo očiščenega in oblečenega na dojenje. Brez težav je zagrabil bradavico in kot pravi mojster pričel sesati. Čakale so me še 3 ure v porodni sobi, nato pa na porodni oddelek.
Nič nisem bila strgana in rezana, se je pa tudi tokrat izkazalo, da sem imela prav, ko sem se predčasno odpravila rodit, saj je imel naš Jakob v 37 5/7 kar 3600 g in bi jih ob roku imel gotovo tam nekje čez 4 kg.
Sedaj pa se že veselo crkljamo in hitimo novim lepim doživetjem naproti.   

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
13.1.2008 17:56:38   
Lunca1
Binči čestitke. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binči)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 18:20:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ursalara)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 18:23:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu binči)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
   [Brisano sporočilo]
13.1.2008 18:27:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
13.1.2008 18:35:29   
vaney
binči in ursalara, čestitam za vajina mala zakladkauser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
13.1.2008 18:59:06   
sani1
ursalara in binči- prvo čestitke in hvala, da sta z nami delili porodne zgodbe...

mml- nič te ne bomo pozabili. Bomo že čvekali z tabo. Če ne se boš pa ti preselila k sončkom. A ne?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
13.1.2008 19:16:28   
zofija nr.2
Ursalara in binči čestitke! in hvala vsem ki z nami delite porodne zgodbe! Ljubljana, tvoja je zelo spodbudna, mi je dala pogum!

Med današnjim ctg-jem sem poslušala eno user posted image , ki je vpila od bolečinev sosednji sobi, in potem je po ene 15 minutah nenadoma zajokal user posted image !!!! z mojim user posted image  sva bila zelo ganjena, da sva po naključju prisostvovala takemu trenutku! čestitke mamici in user posted image  - mogoče je pa katera od punc, ki spremljajo tale forum?!

no, jaz sem si rekla, da če tako zelo boli samo na koncu, tik pred iztiskom, potem se to pač da potrpet in ne more bit tako grozno. pa so mi potem rekli, da gre za tretjerodko in je bilo vse veliko lažje. pa bomo že, a ne! če pri nas ne bo nič novega do naslednjega ctg-ja v sredo, bodo najbrž v četrtek sprožili porod. imam sicer blage popadke, a čisto nezrel MV.  a je sprožanje veliko bolj zoprno, kot če se user posted image  sam odloči priti ven in se odpiraš kot je treba? upam, da me bo lahko katera potolažila.... user posted image
mirno noč vam želim!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?