mml
|
piba jaz imamkar ta star voziček...sicer ima zamenjano podvozje in kolesa, tako da je praktično kot nov, je bil v garanciji, ko so se stvari nekaj pokvarile in so nama po tem kar lepo vse zamenjali. Zadnjič sem ga po tem razstavila in oprala, tako da ga moram sedaj samo še nazaj "oblečt" in bo . Moram pa nabavit še bugy board v upanju, da se bo Manca vozila na njem in ne bo samo hotela potiskati vozička , to se ji zdi namreč hudo zabavno že od 9. meseca dalje urssyy upam, da boš jutri že zgodaj na vrsti za CR nana takšni spočiti nič pomečkani dojenčki so po elektivnih CR, med tem ko so lahko po urgentnih CR še bolj izmušeni kot po vaginalnem porodu. So pa tudi nekateri novorojenčki po vaginalnem porodu tudi čisto fit in nič pomečkani, tako da je to čisto odvisno . Je pa res, da so so na začetku novorojenčki precej podobni...vsi so majhni, luškani, dišeči, z modrimi očmi lunca a si kaj boljše ? dašabina saj še ni konec dneva , poglej lutiropan in katrin...oni dve sta to opravili popoldan ekspresno sani jaz nisem nikjer zasledila, da bi bil sezam kaj hudo alergen. Sicer se mpa zadnjič v enem strokovnem čalnku prebraal, da najbolj kritični za nastanek nutritivnih alergij pri novorojenčku so privi trije tedni po rojstvu, po tem pa črevo že precej dozori in ne prepušča več beljakvoin tam, kjer bi lahko delovale kot alergeni...V še enem članku so pa ravno tako dokazali, da ni povezave med tem, če mama je agrume in arašide v nosečnosti in pojavom alerigje pri otroku Se pa pozna, da nas je vedno manj v enem kosu , še ene par vas gre rodit, pa se bom pogovarjala sama s sabo...očitno so ta večje čveke bile bolj na začetku januarja Jaz sem moja dva poslala na plavanje v Atlantis, tako da upam, da uživata, jaz sem pa pripravila torbo za malega m za iz P, sedaj se moram pa lotit še priprave svoje torbe za v P, oblačil za iz P in oblačil za Manco za tiste dni, ko bom jaz v P ona pa pri moji mami...Popoldan me čaka pa likanje posteljnine...