|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
28.12.2007 13:35:03   
aurora6
Naj se še jst malo javim....bila sem na pregledu, kjer je ugotovila, da sem 1 cm odprta in da se vse lepo pripravlja.....CTG v redu tako da mam v ponedeljek pregled in če ne bom preveč odprta grem 3.1. rodit....bojo kr sprožl, če pa bom odprta ne vem 5 cm bomo pa kar v ponedeljek rodili......ne vem al naj bom vesela al ne...po eni strani bi bla doma za novo leto po drugi bi pa že dala čez vse skupaj....

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
28.12.2007 13:39:12   
Lunca1
Jana26 čestitkeee. user posted image user posted image user posted image

Klaja, ja mene tamala vsak dan mal natepe, tamal se pa od znotraj skoz nekaj preteguje, da včasih že nisem več sigurna, a se tolk premika, a mi trebuh zatrdeva. pa potem se mi še z glavo noter v MV nabijeuser posted image . me skoz nekaj špika. Samo to traja že nekaj tednov, če bi bilo kaj resnega bi že pestovali.user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
28.12.2007 13:39:57   
TONČI.
Jana26 Čestitke in srečno!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
28.12.2007 13:48:28   
SuzanaKK
Klaja, jaz nisem bila nič tepena, če bi me kdo hotel, bi ga pa verjetno kar nazajuser posted image . Pri nas je spet en siv dan, brez sončka, mrzlo pa ni pretirano. Sem bila na sprehodu in obisku, sem šla malo našo nevesto Hano pogledat. Če mi bo uspelo, bom prilepila v album eno skupno slikco. Meni otrok pritiska na živec že kar nekaj časa, tako da me zagrabi v levi ritnici in boli do kolena, ampak ne vsak dan, danes sem se sprehajala kot da sploh nisem noseča, ne pa en teden pred rokom.

Benika, mml, super, da je bilo na pregledu vse ok, jana tebi pa iskrene čestitke ob rojstvu sinčka user posted image user posted image user posted image . Nalin, da bi zobobol minil čimprej!

Kje so pa ostale januarke?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
28.12.2007 13:57:15   
martinca
jana26, čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
28.12.2007 13:57:18   
puri
Jana26,....ČESTITKE ZA SINČKAuser posted image user posted image user posted image

Nalin,....upam, da bo z zobom kmalu boljšeuser posted image

Benika,...super, da je bilo na pregledu vse vreduuser posted image ,...verjetno boš res januarčicauser posted image

Aurora,...držim pesti za ponedeljek, da se izteče tako, kot si sama želišuser posted image

Ketrin,...meni tudi user posted image pritiska na živec, da včasih sploh ne morem ne vstati, kaj šele hoditi,.....saj bo kmalu spet vse po staremuser posted image

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
28.12.2007 14:04:44   
Tinča1
dašabina, meni je na CSD rekla, da porodniške nakazujejo 15. v mesecu. Če pa pride ta datum sobota, nedelja ali praznik, pa dan ali dva prej.

Vidim, da vas ima kar nekaj probleme s križem, kolki, otrdevanjem. No jaz se vam pridružujem in zraven dodajam še občutek, kot da bom ravno poknila, pa slabost in smrad na hrano. Upam, da bomo kmalu rodili, ker zdaj pa mi res ta okornost že preseda. Pa cartala bi že tudi rada.

Nalin vso srečo pri zobarju. Ne bi bila rada v tvoji koži. Poleg vseh nosečniških težav ti še zob nagaja. Uboga revica. Evo eno user posted image  za lepši dan.

Midva z user posted image  sva se spravila včeraj user posted image , ker baje to pospeši porod. No kot vidite ni nobenega haska, ker še vedno strašim okoli, ne pomaga niti pitje žajblja, niti hoja po stopnica. Skratka, mali še noče ven.

Lp

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
28.12.2007 14:43:59   
Lunca1
Ja Tinča kam se pa tebi mudi, saj imaš še 3 tedne časa.user posted image

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
28.12.2007 14:59:28   
Sunny Morning
jana26 čestitam!user posted image user posted image user posted image  Ste pa kar konkretno pohiteli.user posted image

katee se nekako nič ne javi po pregledu danes. Mogoče je pa ona naslednja?

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
28.12.2007 15:02:21   
Lunca1
Pa klepetke tudi danes še nisem nič zasledila, a je kar zares vzela, da je naslednja? Sploh ker je petek.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
28.12.2007 15:08:47   
katee
Juhu!!!

Ne ne sunny, mene se pa ne boste tako hitro rešile user posted image ! Je rekla G, da je malemu princu tako lepo notri, da še nič ne kaže, da bi hotel ven. Zdaj me je spet naročila naslednji petek, 4.1., pa še ctg mi bo naredila. Sem bila še v shoppingu (plenice, pa čipkaste - beri mrežaste spodnje hlačke, dudo, kozmetiko sem še kupila), pa s user posted image  na sprehodu in se zato šele sedaj javljam.

Noč je bila spet mizerna. Je dragi prišel šele ob 1 zjutraj domov in me je zbudil, potem pa zaspat nisem  mogla nazaj. Upam, da bo zato današnja kaj boljša.

Tinča: tud meni user posted image  nič ne pomaga (no, še hvala bogu), tako da to ni čisto nujno, da spodbudi porod.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
28.12.2007 15:10:22   
katee
Aja, Jana26: user posted image user posted image user posted image  in čestitke ob rojstvu user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
28.12.2007 15:11:48   
TinkiBinki
Da se še jaz malo oglasim. Vsem čestitke, ki že pridno cartate svoje štručke, ostalim pa lepe praznike in upam, da počakamo na januar user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
28.12.2007 15:12:29   
Lunca1
He he Katee pa nam le še nisi ušla. Tele seksi hlačke sem si pa tudi jaz že nabavila.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
28.12.2007 15:19:50   
katee
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image      
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image  

10.12. jana 26 (PDP 9.1.)
LUKA
3000 g, 50 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875g, 42 cm

user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570g, 50 cm

user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
dva FANTKA

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3500g, 51 cm

user posted image

27.12. nana35 (PDP 9.1.)
KLEMEN
3550 g, 51 cm

Januarčic nas je zdaj samo še 76!
Imamo pa zato že ENAJST mamic, 9 user posted image in 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 25 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
28.12.2007 15:30:15   
barbas
ŽIVJO JANUARČICE!
user posted image user posted image user posted image user posted image  VSEM MAMICAM

Zdej nas je pa bolj malo ostalo za januar
Ker bolj površno sledim vašim debatam, bi rada vprašala, če bi mi katera povedala, kaj je s temi malinovimi listki za čaj? Kak učinek imajo na porod?

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
28.12.2007 15:41:34   
Lunca1
Čaj malinovih listov naj bi mehčal MV. Prvi teden naj bi ga pil eno skodelico na dan, kasneje pa po 2 skodelici. Potem imaš pa še čaj materine dušice, ki pa naj bi odpiral, to pa piješ šele čisto na koncu.

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
28.12.2007 15:46:44   
klaja
Jana 26 iskrene čestitke še od mene!

Tinča1 kar pozabi na kako prehitevanje, veš kje je še 15.1., hoja po stopnicah pa nič ne pomaga, ker potemtakem bi morala jaz že zdavnaj rodit!user posted image   Sicer pa sem tudi jaz mojemu včeraj rekla, da še počakama do 1.1., potem pa v akcijo, pa okne imam tudi namen očistit,...user posted image

Aurora6 za tebe pa bomo v ponedeljek držale pesti!

Barbas vem da je že enkrat bila debata o teh malinovih listih, ampak so si bila mnenja zelo različna. Mislim da bi naj bili za mehčanje materničnega vratu, ti bo katera kaj več napisala, ker sem pozablauser posted image .

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
28.12.2007 15:48:39   
SuzanaKK
O jaz imam pa ful rada čaj materine dušice. Lunca, a ga lahko že pijem, saj imam samo še 6 dni do roka? Jaz mislim, da ja. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
28.12.2007 15:55:33   
barbas
Punce hvala za razsvetljenjeuser posted image
A niso tud cvetovi trobentice za neko porodno stvar nevem katero, sem že pozabila, kaj sem brala 2 leti nazaj.

Še vprašanje vsem, ki še niste rodile:
Katera bo še počakala januar razen mene?user posted image    Se skušam izognit praznikom v porodnišnici!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
28.12.2007 15:57:22   
barbas
No vsaj božička sem pričakala domauser posted image

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
28.12.2007 16:06:00   
TONČI.
Katera bo še počakala januar razen mene? Se skušam izognit praznikom v porodnišnici!

Ja kam se ti pa mudi. Sej imamo še 3 tedne časa. user posted image user posted image user posted image user posted image

A katera računa, da bo imela prvega Slovenčka?

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
28.12.2007 16:07:55   
klaja
Jaz pa sem sedaj malo obujala spomine in sem šla iskat naše prve poste, ful zanimivo, sploh ne morem verjet, da smo že pri koncu. Bi pa blo zanimivo, če bi si to lahko shranle in bi čez kakih par let, ko bi nam bil dolgčasuser posted image obujale spomine. Enkrat sem sicer nekje zasledila kako shranit svoje poste, samo kje je touser posted image .

Barbas mislim, da nas je še kar nekaj, ki se skušamo izogniti praznikom v porodnišnici.
Mi je pred kratkim svakinja povedala (je rodila točno na martinovo), da ni bilo nikjer nikogar v porodnih sobah in se je ena  babica ful jezila, češ če so se vsi zdravniki in osebje napili, da kaj si pa naj začne sama z vsemi porodnicamiuser posted image . Tako da jaz ne grem nikakor v porodnišnico za silvestrovo, vsaj upam da ne!

(odgovor članu barbas)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
28.12.2007 16:09:17   
Lunca1
SuzanaKK mislim da lahko že piješ ta čaj. Ena moja znanka ga je na veliko pila na dan poroda in se je menda zelo hitro odprla.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
28.12.2007 16:10:02   
klaja
A katera računa, da bo imela prvega Slovenčka?
IZVIRNO SPOROČILO: TONČI.

A se splača? Finančno mislim!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?