|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
11.1.2008 20:20:15   
lex
hruška kr loti se ga, jaz vem da ga bom po porodu skor pojedla od .....user posted image  on pa mene, sedaj je pa pri as rahlo zatišje, je še vedno bilouser posted image user posted image

glih smo se menli kak bi kombajn naredli in je sam prišel na idejo, da ga rdeče oblečemo, pa potem mu bom skaširala rolo za spredaj, ki žanje in cev ko koruza vun leti. Evo moj pametnjakovičuser posted image  je pri treh sam pogruntal masko (no vsaj poluser posted image ). In rojstni dan ima glih na pustni torekuser posted image user posted image , jaz sem ga tud velikokrat imela tak in je fajn filing

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.1.2008 20:20:42   
Tinky
Hruška, Ajatutaja je na Markovcu (center za gradom).

Balonchy, jaz te full full pogrešam, veš user posted image user posted image
Hlače so pa svetlo rjave z žepi (full fancy) ter elastiko ob staneh (ne zgledajo sploh nosečniške)in imajo dokaj nizek pas.
Sem si ogledala tudi majice z napisom (pridem julija), sam se nikakor nisem mogla odločit, pa itak "julija" nimajo na zalogi in je treba naročit.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3452
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 20:50:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
11.1.2008 20:56:25   
Inigo
jst edino kar imam nosečniškega imam dvojne kavbojke (za preoblečt) in to je vse kar sem si kupila. za poleti mam nekaj elastičnih oblekic, majčke pa sem tko vedno nosila malo daljše, zdaj so itak name take tut moderne in si več cotk nosečniških ne bom kupovala. samo kako majčko, ki bo daljša, ampak ne nosečniška, da jo bom lahko nosila tudi potem.

glede vozička sem jim pa kar malo "napela" kako lahko tako dolgo mučkajo... in se je ful opravičevala! sj prav!!! user posted image user posted image

smo pa dobili čisto novo podvozje. in zdj je super!

Neposredna povezava do sporočila: 3454
11.1.2008 20:59:35   
Majuska
meni je dragi danes naročil eno hecno majčko ... to bo še zabavno user posted image

drugače pa me zadnje čase stalno nekaj špika. najprej tam okoli jajčnikov, pol pa po želodcu. Čudno je user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
11.1.2008 21:02:41   
lex
jaz pa ne vem, če si ne bom kupla ene oblekce iz quelle , ker pr Alini še ni bilo tak vroče, zdaj pa tud ko bom že doma ne bom mela glih neki fit postave in me res mika. drugač si pa ne kupim nič! ker potem dolgo ne nameravam met več otrok.zarekla se pa ne bom, ker nikoli ne veš kaj te čaka

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.1.2008 21:06:28   
lex
Majuska saj je normalno, da nas špika

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.1.2008 21:22:08   
24julij
oj punce,sem rabla kar nekaj casa da sem vas prebrala od danes zjutraj,ste ble kar pridne,maja  kaj ti je rekla zdravnica?da ne rabis skrbet ane,no vidis je user posted image priden
jaz sem bla danes mal u sopingu pa zase nic kupla za user posted image pa kar nekaj cunjc ce bi pa ze vedla kaksen spol bo bi pa se vec nakuplauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
12.1.2008 0:16:41   
Anonimen
oooooooooooooo ste klepetuljeuser posted image user posted image user posted image
Saj vas sploh ne uspem bratiuser posted image

Lex moj PDP je po novem 5.7.

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.1.2008 0:21:40   
pika74
Evo me Balonchy in ostale user posted image ... a ni to hecn, da sm glih dons pokukala na tale del foruma... kakšno naklučje user posted image

Pozdravčki vsem.

Držte se!

pa-pauser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.1.2008 7:10:14   
Nyah*
Jutro, user posted image  cvekice!

Kako je fajn, brat, da ste vse ok, da so izvidi super, da pocasi ze kupujemo obleke zase, pa gledamo opremo za user posted image ,..., pocasi se bo zacelo zares ane user posted image user posted image user posted image , komej cakam!

Jaz sem imela vceraj NS v Domzalah, pri eni prof., ki je nadomescala Strahovo! Vam recem, super izkusnja user posted image user posted image , kako se se vse lepo videlo, smo prstke steli, pa nogice je user posted image  drzal pokrcene, kot bi na plazi lezaluser posted image , prov hecno je blo. Tako majhno bitjece (veliko 6 cm), pa ze sedaj tako lepo in popolno. Je rekla, da imava tako lepega otrocka, vse mere prov solske (glava tretjina dolzine telesa, stopala v razmerju,...), v glavnem, naju je navdusila cist, se moj je imel solzne oci, pa ceprav ni prvi user posted image , te vseeno cisto prevzame!

Aja, rezultate mam pa:

1: 633
1:2447
1:1112
1:7927

Je rekla, da so dobri, nobene panike user posted image user posted image user posted image , juhuhuhu, kako sem se oddahnila!

Potem sva sla pa koj v HM v LJ; sem hotla kej zase kupit, pa nimajo nosecniskih cunjuser posted image , pa sva kupila Naji pizamico in tuniko, mali strucki pa majcko z napisom MY DAD IS STRONGER THAN YOURS user posted image user posted image .
kolk se je mojmu zdelouser posted image user posted image .

balonchy in pika 74 user posted image user posted image user posted image , fajn da se nam kdaj pridruzita, lepo, da sta bolje!

Nic, danes moram spet delat, ceprav je sobotauser posted image , se dobro da je dezeven dan, mi vsaj ne bo zal notri biti!

Uzivajte vikend, pa kaj novega se napisite!user posted image

Papa

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 8:35:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3462
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 8:40:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.1.2008 10:09:52   
Tinky
Populis, po moje je najbolje, da vprašaš Pušenjaka, on ti bo točno obrazložil kaj pomenijo te številke.
Sicer so moje full drugačne, ki jih med seboj pa itak ne moremo primerjat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.1.2008 10:28:48   
karamela6
Dobrodošle vse nove!user posted image
Posebno lepo pozdravljene Balonchy in Pika74! Zelo lepo vaju je spet brat!

Moram vam povedat, kaj se mi je včeraj zgodilo. Vzela sem si frej dan in šla v Lj h kolegici na obisk. Tam bila skoraj 3h, potem pa se še z drugo kolegico zmenila, da greva na kosilo. No, šli sva v Mercator center v Šiško, ker je bilo najbližje. Tako kot vedno sem si zbrala nekaj takega, kar so ravno dali ponovno v pisker in morala seveda počakat. Mi reče: kakšno minutko ali dve. Rečem, ok, to pa že. Pa je bilo 5 min mimo, pa 10 in še kakšna več. Aja, kolegica je takoj dobila hrano in sem ji rekla, naj gre kar jest, preden se vse ohladi, pa še nazaj v službo se ji je mudilo. Jaz stojim ob svojem pladnju kot budala. Vse vonjave ostale hrane so me ubijale, vročina pa sploh. Čedalje manj sem se zavedala sama sebe. Ko se mi je že začelo megliti pred očmi, mi končno dajo v roke krožnik. Postavim ga na pladenj in pogledam proti kasi. Ja ali ne, grem ali ne? Grem. Pridem do kase, plačam (pojma nimam kako, ampak mi je očitno uspelo, glede na to, da ni nihče laufal za mano). Potem pa spet pogledam proti mizi, kjer sedi kolegica, ki je bila s hrbtom obrnjena proti meni, tako da ji nisem mogla pomahat, da pride bližje. Vrsta za mano se je večala, jaz pa še vedno stala. In končno zberem pogum, primem pladenj s hrano v roke in ga "odtresem" do svoje mize. Seveda na poti vse polila, po tleh, po pladnju...od moje brokoli juhe je ostalo le še nekaj žlic.Ko sem se usedla, je bil pred mano bel zid, popolnoma nič nisem videla. Ko sem po 10 minutah približno prišla k sebi, se mi je zagabila vsa hrana, ki sem jo imela pred seboj. Vseeno sem se prisilila, da jo pojem v upanju, da bo boljše. No, nekaj sem pojedla, počakala za mizo še pol ure, ko pa še vedno ni bilo nič bolje, pa poklicala fanta in tasta, ki sta skupaj prišla pome. Tast se je odpeljal nazaj domov s fantovim avtom, midva pa z mojim. Sicer srečen konec, vendar sem vam želela zgodbo povedat za v opozorilo. Zgodilo se je kar naenkrat namreč. ŠE 2 minuti nazaj sem bila vsa uredu, potem pa kot razvalina. Lahko bi bila na cesti, v gužvi, kjer se nimaš kam umaknit! Ko sem prišla domov, sem šla samo ležat. Nisem mogla zaspat, ker mi je tako razbijalo v glavi, da groza. Še danes nisem čisto taprava. Ne vem, mogoče mi je padel pritisk ali sladkor. Res da je bil cel dan tak čuden in oblačen, kasneje je še začelo deževati kot iz škafa. Že od nekdaj čutim vremenske spremembe pri sebi, ampak tako hudo še ni bilo. Ne grem več nikamor sama, če mi ni treba! Sem se ustrašla da je kej!user posted image

Bejbe, bodite pridne in pazite nase!

Se še kaj oglasim. Tale klobasa me je kar izčrpala.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 11:31:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.1.2008 11:41:56   
Tinky
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Hruška, Ajatutaja je na Markovcu (center za gradom).

juhu to je pa cist blizu mene...pa sploh nisem vedla...kake majo pa kej cene, ker grem ta vikend v celje v HM pogledat, pa da vidim kje se mi bolj splaca..nebi rada glih en kup dnarja za te nosecniske cunje zdevala...

Ma cene se vrtijo okrog 45 eur naprej. Sicer prodajajo tudi rabljena oblačila (kot nova), cena je pa za polovico manjša.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.1.2008 13:21:20   
Anonimen
hej punce  oh karamela, to je pa res neprijetno... pa nikoli ne veš, kdaj te doleti. sem vesela, da je vse ok res.  je pa res fora, kako vsak mesec prinese neke nove neprijetnosti s sabo. saj ni za jamrat, ma vseeno včasih kar preseneti. z vrtoglavicami se po moje vse zdaj ukvarjamo, pri sebi že vem, da moram vstat previdno, ker se mi takoj zvrti in to že nekje mesec in pol, od kar sem v drugem tromesečju imam tudi hude glavobole, kar lepo celodnevne, vedno hujše bolečine v spodnjem delu trebuha, baje da so to tiste mišice, ki se raztezajo, še vedno mi je zjutraj slabo in bruham, zadnje dni pa se tudi potim kot pujs in mi je nonstop vroče, zdaj pa ravno berem, da je to normalno. da ne omenjam še skoz krvave sluzi iz nosu, pa skoz poln nos, pa seveda zgaga... user posted image user posted image user posted image  same luštne stvari, je pa kar zanimivo, kako ene nekaj preskoči, druge ne, enim pride prej, tretjim kasneje, vsem pa nam je verjetn skupno, da nam je prav vseeno če vse to traja polnih 9 mesecev, samo da je "rezultat" zdrav dojenček.  punce, se kar bliža tole.  drugače pa kako kaj brcike, jaz bi prisegla, da jih zadnje tri dni ćutim, ampak verjetno se bo to izkazalo v roku enega tedna, če so tisti mehurčki notri res brcike, ali pa bolj prebavne motnje user posted image user posted image  mejte se bejbike ps. čestitke za fajn opravljeno nuhalno. user posted image  lunica24     15t

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.1.2008 13:45:22   
maja24
Dones pa je butast vreme,pa še ceu dan je sam šport po TV da tut do TVja nam pršla k moj vs navdušeno gleda,pa da bi biu saj vreme dokaj dobr da bi saj km šla-grozlivkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.1.2008 14:23:58   
maja24
Sm že mislna da nas bo dones mal več na klepetanju glede na to kakšn vreme jeuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 14:36:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
12.1.2008 14:56:11   
maja24
No ja sej mate pru da spite jest pa mal kolovratim po netu tok da me že rit boli bom mogla mal vstat pa rito zmigat da bom loh še mal na netuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3472
   [Brisano sporočilo]
12.1.2008 15:01:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
12.1.2008 15:14:29   
maja24
Tole smrčanjem pa vem kako hudo zna bit ponoč,ko se zbudiš pa pol nazaj nemoreš zaspat zard žaganjauser posted image user posted image user posted image ,je kr hudo pa tut podnev ko se poč na kavč pa zaspi pol pa čez par min žaganjeuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3474
12.1.2008 21:28:03   
24julij
kaj a danes ni pa nobena zgovorja,vse ste se mekam skrile.jaz sem se pa zdajle njedla palacink z nutello,mljaskuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?