|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
11.1.2008 13:22:08   
zabica26
 Kok ste zgovorne... dolga je še do julija, to bo še strani user posted image

drugač pa user posted image tržičanke, hello user posted image
vidim, da bo spet veliko vozičkov...pohvalno...aja, tržič center user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
11.1.2008 13:23:32   
tincy82
ilatic, ni problema, upam da ti bo kaj pomagal. pa kot sem rekla, če nimaš težav z zaprtjem ti ni potrebno piti mlačnega. jaz ga iz hladilnika, pa še okus je boljši če je hladen. glede mleka sem pa, tako kot praviš, tudi jaz dolgoročno slišala kritike.
LP

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
11.1.2008 13:25:10   
zabica26
glede prehrane...jaz sem jedla in pila vse v nosečnosti...ker sem se počutila dobr. izognila sem se le školjkam, biftka pa tko al tko ne jem...

dišala mi ni le jajčna solata, ki jo sicer obožujem... nič takega pa nisem oboževala

(odgovor članu tincy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 13:35:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 3429
11.1.2008 14:02:14   
Katharina
lex: prosim, če spremeniš moj PDP iz 21. 7. na 20. 7. '08. Včeraj sem imela NS pri Strahovi - kolk je prijazna! Res ti da občutek, da nisi le eden izmed mnogih, vzame si čas, je osebna .. res zgled zdravnika oz. človeka. Vse pohvale! Sicer se pa lepo razvijamo, smo zdravi in poskočni. Juhuhu! Vsem puncam želim prijetno nosečnost, brez zapletov .. Bodite pozitivno naravnane in je že pol narejenega. user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
11.1.2008 14:03:04   
lex
Ojla!
Moja malčica spi, kosilo se kuha, jaz sem pa prišla čekirat kaj ste pokljukale danes zjutraj. Jaz sem sicer že ob 6.30 vsak dan pokonci, da Aleksa spravim v vrtec (oblečem, pelje ga ati) sam mam ziher pol kaj za pospravit pa učit se morem za strokovnegauser posted image user posted image .
Flower pol je pa res user posted image , če maš za določen čas. A kot si sama rekla otrok je prvi in predvsem tvoje zdravje. Pri bolečih noga pomaga, da se uležeš na kavč in daš noge zelo visoko nad glavo - jaz sem jih ponavadi kar na steno naslonla. Pa je ful pomagalo.

Rupurut menda je dovoljen ni pa zaželjeno, da ga veliko poješ. Ampak takrat ko kislina udarja rastejo laski dojenčkomuser posted image , tako da boste mele kar fajn čupaste bebijeuser posted image

Zimska kletko naj raje čisti kdo drug. Počohaš ga pa že lahko

hruška ti se samo naspi, ker si bož čez par mesecev mislila - o koaj bi dala da bi 6 ur skupaj spala. Tisto je meni največja muka, ko se vmes zbudiš in greš al flašo delat al pa dojit, čeprav sem jaz Aleksa pol kar leže v postelji dojila, ko me je pa v zizo zazeblo sem se pa pokrila in veselo spala naprejuser posted image , jaz sem v stanju še poleg Aleinine flaše zaspatuser posted image user posted image user posted image user posted image , si jo v posteljo fliknem pa ji flašo držim, me naenkrat kar zmanjkauser posted image , če je prehitro se itak začne bunit, če ne pa spima obe dalje. Zato pa z mojim user posted image  tuduser posted image  ne več. Zvčer posteljo okupira Aleks, ponoči pa kar obauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 14:19:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
11.1.2008 14:20:33   
maja24
Lex kaj pa kuhaš midva sva pa šla nekam jest ker nism nč kuhala,prou sede to da ti saj enkrat al pa dvakrat na tedn ni treba nč kuhat,pa čeprou sam na svete čase.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
11.1.2008 14:27:24   
lex
juho iz krompirja, cvetače in korenka - za vse, a le zato, da mis dobi še kaj drugega kot frutek. to še je, včeri se mi je zbruhala poleg rižote. za nas 3 pa hrenovke s senfom. zdaj grem še pa puding naredit, da ga bova z mojim user posted image  lahko vsega pojedla, ker ga nobeden od otrok nočeuser posted image  - kje sem jih kaj jaz dobla. on je vse, jaz pa tud, otroci pa ničuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
11.1.2008 14:31:33   
lex
mene pa tolk zebe. dans sva dbla nafto, zdaj je pa peč zablokiralauser posted image  komaj čakam, da pride domov, da uredi. Sicer sem se jaz neki trudila, a ne znam večuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
11.1.2008 14:32:47   
maja24
Lex jest bi zadne čase najraj vsak dan non stop sam zelenavne župce jedla,jest k jo delam jo nardim za 4 krožnike od tega jest tri pojem moj pa sam en krožnikuser posted image user posted image user posted image ,si ne morm pomagat ampak mi tko hudo sede,madona mi je zej zadišala da bi jo šla kr narest.Obvezno more bit ogromn zelenjave moj pravi da sm zmešana k jo tolk velik nardim pa k dam tolk zelenjave,ampak men je zakonuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
11.1.2008 14:53:17   
maja24
A ste že kej razmišljale kakšn poro bost mele,a ste bl za naravnga al pa epiduralno?
Jest sm kr za epiduralno me je strah maluser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
11.1.2008 15:13:24   
ilatic
Lex ne morem verjet pr 2 user posted image   verjameš v vraže: bojo mel polno laskov - hi hi druga hčerkica se mi je rodila popolnoma brez laskov, kislina me je pa ubijala. Prej je dobila zobke kot laseuser posted image . Ha ha 
Glede dojenja pa tko. Tudi jaz sem ponoči lepo dala dojko se ulegla zraven in smo zaspali kot angelčki. Zadnjič pa sem gledala po TV kako je ena mamica spala zraven svojega dojenčka (1 mesec starega) in ga pod sabo zadušila. Čist sem padla iz tira. Jaz sem z obema spala kar dostikrat tako da se še zdaj zahvaljujem angelčkom ki so nas čuvali.  Z 3 vem da ne spim skupaj dokler ne bo imel vsaj 9 mesecev.
A ja Lex glede user posted image . Blagor se ti, pr nam ne pozna nikakršnega opravičila. Tud če me glava boli pravi, da ima on zdravilo za to, skratka za vse ima on zdravilo. Če so pa otroci v najini postelji, se pa midva pomakneva kam drugam. user posted image Mal se mormo pocrkljat.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
11.1.2008 15:37:07   
lex
ilatic lasje - če bi bilo tako bi bil Aleks še zdaj brez, ker me nikoli ni kislina peklauser posted image user posted image user posted image user posted image

če je pa kavč v dnevni preozekuser posted image user posted image user posted image user posted image , bomo dans zvčer delali domačo nalogo za nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
11.1.2008 16:32:27   
Inigo
to glede mleka pa nism vedla... meni so pa vsi pravli naj mleko dost pijem... srake ene! user posted image kaj naj si pol rupurut kupim?

in če je potem takem tko, moji pikici že od 1 tedna rastejo laski user posted image

a mate pr vas tut tk grdo vreme kot je v MB? zjutraj je taaaaaaaaaaaaak lep sonček bil... sm misla, da bom šla popoldan pa na en dolg sprehod... kaj je pa zdaj?! vsak cajt se bo ulilo al neki bo začel padat... user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
11.1.2008 16:34:18   
Inigo
aja, še to! danes so me klical iz babx centra da je pršu quinny buzz iz popravila. mel je namreč tovarniško napako. školjka - sedalo se ni vsedlo v podvozje. ni kliknalo.

tako da vam polagam na srce, da kupite vozičke malo prej, ne zdanji hip, da če bo kaj narobe, tako kot pri najinem, da ne boste dolgo čakale nanj. midva sva čakala 3 tedne. in si lahko mislite kako je, ko voziček rabiš...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
11.1.2008 16:54:47   
Tinky
Ciao punce

Danes sem bila celo jutro na shoppingu z mamo in sem si končno kupila ene fancy nosečniške hlače. Pa vozičke sva malo gledali. Do sedaj mi je najbolj padel v oko od Peg Perego Pliko. Ima vse od košare, lupince itd in stane pa 599,00 EUR. Kar dosti.
Midva sva itak rekla, da na ceno ne bova tok gledala. kot na kakovost.

Aja, ena je spraševala glede Rupuruta.
V lekarni so mi rekli, da lahko vzameš do 5 na dan (tko pravi tudi Pušenjak).

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
11.1.2008 17:06:47   
Inigo
o supeeeeeer! in kje si jih kupila?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
11.1.2008 17:13:27   
Tinky
V Kopru, Ajatutaja.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.1.2008 19:24:04   
Balonchy
Spet sem tukaj...
Čestitke vsem za lepe rezultate na NS!!!  user posted image user posted image user posted image

Tinky... Viš k maš fajn poštarja...
Pa nove hlače... OPPPPAAAA miško... user posted image
Kakšne si si pa vzela?

Pika74 - Kje si? Še kaj pokukaš sem???

Pozdravčke vsem moje nosečkice... user posted image  user posted image  user posted image

Bye, bye...

P.S. Zdaj sem mal k seb pršla, tko da se kej več beremo!!! user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.1.2008 19:47:36   
maja24
Ženske ratal mi je avtar nazaj spravt...juhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zej sm pa spet lepauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.1.2008 19:50:29   
lex
maja ratalo ti je popravit profiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

balonchy super, ti kr prid čvekat, saj se pogovarjamo tud kaj drugegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, ki že imate otroke: kje pri user posted image  naj najdem kostim krave, da ga priredim v hudega bika, ker zdaj bi bil kombajn, a nimam pojma kaj naj naredim, da bo kombajn. user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.1.2008 19:50:58   
lex
kaj si čarala?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.1.2008 19:53:33   
maja24
Nevem res nevem kako mi je ratal,vem sam to da sm tastar tiker zbrisala pol novga not dala,pa še neki sm kliknla in to je touser posted image user posted image user posted image .
Dobr da živčenga nism fasalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
   [Brisano sporočilo]
11.1.2008 20:12:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?